3672
Gothic 1
  • gothic1
    Az a lista csak azért van, hogy bevágódjon Diegonal. Nem jelent semmi mást! Ha a többinél is bevágódik, akkor Diego szól az érdekében hogy bejusson a belső várba. Hidd már el ezt egy Gothicnak! :)
  • Csacsi
    Ez mind oké, de ő azt mondta, hogy odaadta a listát diegonak, ha viszont odaadta, akkor már nem lehet máshova csatlakozni.....
  • gothic1
    Csak akkor állhat be az old campbe, ha bejutott a belsővárba. Ehhez pedig a listás küldetésen kívűl egy pár küldetést teljesíteni kell:

1. egy kardot kell venni valakinek
    2. el kell tüntetni az old campből egy new campes csávót (azt aki átkísér a new campbe)
    3. meg kell találni egy eltünt fickót (akinek a nyakláncát adod oda majd) ott van a hullája egy barlangba az old camp mellett
    4. el kell lopni a sect campbe egy varázsital receptjét
    5. Le lehet verni egy fickót az arenába, de ez úgysem fog sikerülni! :)
    6. Tolvajlást vagy lopakodást kell megtanulni az egyik fickónál

( Bocs, de a nevekre már nem emlékszem, régen játszottam már vele, Diegora viszont emlékszem... )
  • Csacsi
    Gothic, ha már odaadta a listát diegonak, akkor azthiszem sehova máshova nem áállhat be, csak az old campbe. Bár lehet, hogy tévedek, de a new campbe biztos vagyok, hogy oda már nem. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehet megcsinálni az ottani küldetéseket :DD
  • gothic1
    Van értelme! Akkor fogod tudni használni a "death to undead" vagy valami ilyesmi nevű varázslatot (Xardastól), ami igen hatékony varázslat lesz a játék végefelé!
  • gothic1
    Beszélj mindenkivel, kapsz még küldetéseket. Kb. ötöt kell teljesíteni, ahhoz hogy bejussál a várba.
    Közben elmehetsz a sect campbe és a new campbe ott is kapsz egy csomó küldetést. Oda csatlakozhatsz ahová akarsz. Szóval abszolut nem vagy elakadva. Az old campben lesz egy csávó aki a sect campbe visz el és lesz egy aki a new campbe. Az eltérő öltözetükről fel fogod ismerni őket!
  • Csacsi
    1: Én beszéltem mindenkivel, és elfogadta a küldit.
    2: Pont az old camp börtönében lévő kovácstól.
    3: lsd. 2-es érdemes kiírtani mindenkit, és átkutatni gomez ládáját, plussz megkeresni a kovácsot.

Jah, hogy már a sleepernél vagy, Őt nem tudod megütni, mert elalszol, hanem vannak a "plató" körül ilyen mélyedések, oda kell beleszúrni mind az öt kardot, de minegyik kard után le kell verni egy daemon lordot. Ha az uccsót is leverted, akkor vége a játéknak.
  • Randal
    Hehe, azt csinálsz amit akarsz, majd a végén meglátod:)))
    de gonosz vagyok:))
  • Jacky
    Még valami: 5. körös varázsló vagyok. Érdemes a 6. kör elérésére gyúrni? Van valami értelme? Az Urizielt így is tudom használni, én legalábbis így tapasztaltam.
  • Jacky
    Ok, köszi, megpróbálom. Csak az a baj, hogy amint felérek a szörny mellé a platóra, egyszerűen elalszom (gondolom valami varázslat vagy kisugárzás lehet), és így megütni sem nagyon bírom. Na mindegy megpróbálom, mert nagyon kíváncsi vagyok a végére. Azt hiszem egyébként hogy kissé elsiettem ezt a lemenetelt, mert tuti lemaradtam pár küldiről.
    1. Pld. megvan az a küldim hogy hozzam össze Diegót, Miltont meg a new camp-ből Gorn-t és Lares-t egy titkos helyen. Beszéltem mindenkivel többször is de semmi. Hogyan?
    2. Kitől/mikor kaphatom meg az ancient ore armor fejlesztő küldit? Xardas lenn alszik a templomban.
    3. Megvan a teleport rúnám a tűzmágusokhoz, de ők ugye benn vannak az old campben, ahol mindenki haragszik rám! Irtsak ki mindenkit? Vagy más a megoldás? Ez lehet hogy összefügg a Diegó féle titkos meetinggel nem?
  • Csacsi
    Üsd meg egy párszor, egészen addig, míg fel nem jegyzi, hogy még nem tudod megsebesíteni, aztán, akkor menj csinálj mindnent, amit a quest ír.
  • Jacky
    Minden kardot a templomban lehet megszerezni? Mert egy hiányzik és így nem lehet legyengíteni azt a bazi nagy szörnyet az Ork Templom legalján.
    Már mindent bejártam. Segítsetek!
  • Csacsi
    Xardas nem halt meg, csak elaludt. De nem lehet felkelteni.
  • Jacky
    A páncél már megvan, csak bementem a templomba, minden rácson átmentem, ott vagyok a bazi nagy főellenfélnél, aki tüzet lő rám, csak 1 kard hiányzik. 4 megvan, ill. felhasználtam. Xardast nem lehet feltámasztani?
  • Csacsi
    Nem éri meg visszamenni, amíg xardas, nem mondja, hogy menje el oda, mert Ő ad kulcsot, és csak azzal tudod kinyitni a ládákat, amikbe a jó cuccok vannak. AZthiszem az utolsó fejezet elején mondja, vagy pedig az utolsó előtti végén. Már nem emlékszem pontosan.

Szóval az a lényeg, hogy csak akkor érdemes visszamenned, mert csak akkor tudod kinyitni a ládákat.
  • Jacky
    Akkor most visszamegyek ... :))
  • Csacsi
    Nem az a legjobb, ileltve az, de azt lehet upgraedelni. Szóval félig a legjobb...
  • Randal
    azon kívül semmire, plussz sebzés meg jobb fegyverhasználat, ennyi.
  • fucko
    Nem kell elvehagyni mer ujrajelenik ha eljon az ideje.
  • Jacky
    Lenyomtam végre a vízalatti labiban az élőholtakat. Semmi értelmes cuccot nem találtam, igaz, 2 láda csak kulccsal lenne nyitható.
    Más: Mindenképpen haggyatok élve egy TROLLT! amíg meg nem kapjátok, hogy a szabad bányába kell menni az Ulu-Mulu-t megcsináltatni! Ugyanis troll szarv is kell hozzá, azonban az addig nem esik ki egyetlen trollból sem, amíg a küldit meg nem kapod! És ugye ha minden trollt kinyírsz addig ....
  • Randal
    írj emilt Gothicnak, vagy nézz át a Gothic 2 fórumba, ott tudnak segíteni a kettő ügyében!!!
  • ykroah
    Sziasztok!
    A gothic I és II játékok NÉMET nyelvű verzióit keresem. Ha valakinek megvan, írjon az [email protected]. Nem leszek hálátlan :-)
    HILFE!!!!
  • Csacsi
    Már az előbb válaszoltak a gothic 2 topicba, itt is ugyanaz a válsz, nég mindig csak német van.
  • gothic1
    Én is így voltam vele, de aztán nekiültem a hétvégén, és most meg nem bírom abbahagyni a Gothic2-t! :)

így is úgy is többször végigcsinálnám, így majd másodszor már az angol verzióval fogom.
  • M.A.D.
    Nem sokat szenvedtem a csalogatással. Kábé 1 óra. De igazából nem is akartam a faluba csalni, csak ki a barlangból.
    Más. A víz alattiban én is voltam, de láttam, hogy az még túl erős dolog. :)

• M.A.D.
    Én is megvárom az angolt! :)

Igaz, egy nyers text volt a kettőhöz, de letöröltem.
  • Csacsi
    Randal: Hát én egyszer neekiültem a gothic2-nek, azzal a gépi fordítással, de mivel előbb raktam be a fordítást, mint elindítottam a játékot, ezért nem voltak ott emberek, ahova a demoban nem lehetett bemenni. Nah ez annyira elvette a kedvem, hogy uninstall, és már le is töröltem. Szóval nem sokon múlott, de örülök, hogy így alakult. Asszem megvárom az angolt, csak jönne már ki. Nem akarom 4-szer is végignyomni a gothicot...Bár lehet az lesz... :)))
  • shaba23 #1980
    Nem Postári. Postára
  • shaba23 #1979
    Egyébként postári is azért a barátnőm viszi a csekket, mert én "soha" semmit nem edok fel:)))
  • shaba23 #1978
    Ritkán hagyok abba játékot csak azért mert elakadtam, max pihentetni szoktam.Ezt viszont többszöri telepítés után sem sikerült működésre birni.Sem az az alapbeállítással sem saját variációkkal nem megy. Még meg fogom kisérelni a lehetetlent...És persze nyugodtan kérdezek
  • Randal
    ehhe, jó kis hely, elsőnek én is bementem, nyughatatlan avérem:)))
    azrán gyüttem ki, mer a zombi az zombi, a csontikkal is alig bírtam.
    Fajuin kis game, hjaj, ha megtarthatnám azt a páncélt:))))

de jó lesz ha kinnt lesz az angol Gothic 2, komolyan mondom már reszket a kezem , a németet meg csakazése próbálom ki:)))
    de jó lesz a régi Old Campnél mászkálni és emlékezni:)))
  • Csacsi
    Az a hely xardas régi tornya. Majd az utolsó fejezet előtt küld el oda, hogy össze tudjál szedni pár cuccot onnan. Ha jól emlékszem nekem csak a "teleport to fire mages" kellett, mert így....Na jó nem lövöm le a poént.

• Jacky
    Xardasnál lehetett venni egy asszem turn undead vagy ilyesmi nevezetű rúnát. Az sebez élőhalottakon 9999-et! Csak az a gond, hogy 4. körös (4. circle) mágiatudás kell hozzá, ammeg még nincs :(
    Egy bug, amit találtam: new camp-ben Lefty ad egy küldit, hogy kérjek el a Rice Lordtól 12 vizesüveget és itassam meg a rabszolgákat. Csakhogy ezt a 12 uveg vizet végtelenszer el lehet kérni a rizsbárótól! 100-nál abbahagytam :)
    De pld. kezdésnél ez nem is rossz pénz. Asszem érnek valami minimális pénzt.
    Más: Ahol az ork sámánt megmentitek, nem messze van egy tó, abban egy romos torony. Benne le lehet úszni, át egy barlangba, ott van egy csomó csontváz és zombi. Hát ezeket nekem 18. szinten nem sikerült levernem, sőt a barlang belsejéből valami szörny? tüzet is lőtt rám. Lenyomta ezeket valaki? Mi van ott? Csak azért kérdem, hogy érdemes-e visszamennem, mert k@vára kellemetlen a játékban úszni víz alatt, nem bírok normálisan.
  • Bandew
    Ez a varázslat minden élőhalottra jó, igaz?
  • Randal
    Ott lennie kellett volna egy varázslónak, vagy majd lett volna egy későbbi küldetésben. Ő adott volna neked egy tekercset: death to undeath, na azzal kinyírtad volna.
    Csak egy kérdés: Hány órát szenvedtél a csalogatással?
  • M.A.D.
    :))) ja. én is néha zombi vagyok. Nos, ott, ahol csontvázak vannak, kábé 6-an. Két láda van csak, az egyikben kulcs. Kis kriptaféleség. Pár lépcsős lejárattal. Nem ott, ahol a várromnál lejárat van (bár, ott is vannak csontvázak).
    Jött utánnam a szerencsétlen, de rohadt tápos lehetett, mert a várban alig bírtak vele. Nyilazták is.
  • Csacsi
    Lehet, hogy Ő volt egy zombi...Velem is ez volt mikor leültem a gothic-al játszani, semmi más nem volt, csak kaja, pia gothic. Úgy éltem mint 1 zombi... :) Remélem a gothic 2 is ilyen lesz, ha kijön az angol version.
  • Randal
    tudom, hogy vannak zombik, hisz úgy-ahogy kijátszottam a gamét, csak a cromain book-os küldi hiányzik még:(
    De én se tudom, hogy milyen zombit csalogatott, mert a zombik elég messze vannak a várostól.
  • Csacsi
    Vannak zombik a játékban. Pl xardas régi tornyában. Vagy ahol az egyik chromain book van. Vagy pl ott ahol az egyik focus követ kell megtalálni. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van még msáhol is. De én sem tudom, hogy milyen zombira gondolt itt per pillanat, mert ezeket elég nehéz a városba csalni.
  • Randal
    Milyen zombit????