Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
jön a morrowind, és 2003-ban a G2

Riszpekk

Randal
Emberek! lehet, hogy én vagyok a hülye, de az elején mi a fenét kell csinálni?
Az addig oké, hogy eljutottam az Old Campbe, de onnan nem sok minden van. NA jó, kapok megbízást, hogy nyírjak egy harcos muksót, de az uygebár erős, sebaj elmegyek vele az Old Campbe, ott valami faszit kell keresni, küldenek valami barlanghoz, de nem találom! PLZ! HELP!
Egyébként ez az a játék amire azóta vágyom mióta nem rpg-zek élőben hanem gépezek😞
Marha jó játék!!!
Vannak még ilyenek?
Ave!

magus
én is, ha ilyen pakzsok és páncélruhák lesznek. nagyobb területek. igazi fantasy!nyamm!mingyárt megörülök😊

Randal
Mondjuk tök mindegy, hogy mivel töltök, de akkor is... nem lehet vhonnan máshonnan lesyedni? vagy vmilyen ftp-ről???

go!Zillával.Na, most lement 20 kb/sec alá...😞((

2 éve volt egy magyar ftp (valami fotex-es)...iszonyatosan jó volt....250 kb/sec-el jöttek le az anyagok. Ja....volt úgy, hogy fél napig várt az ember, hogy beengedjék...hmmm

Randal
M.A.D.: mégha annyival jönne! mivel töltöd? mert én regettel, de így is úgy, hogy folyamatosan kapcsolódik. Még így is max. ha 5kb/sec-cel jön!

Mi?? Nekem a gothic-ről 40kb/sec-el jön. Nem rossz az!

Rincewind
Báze, de várom már a kettőt 😊
Randal
Mit ne mondjak, elég lassan jön, 6 óra alatt szedett le 2 fájlt!
mi van itt? nem tud gzorsabban jönni? esetleg máshol nincs meg?

magus
az első jó mod, sajno scsak németeknek😞

The Gothic Advanced Mod Team in cooperation with Swiss Gamesweb proudly announce the release of the first major Gothic mod. It's titled "Die Bedrohung" (= "The Threat") and can be downloaded from right here (3 Parts @ 52.5MB total). You also need the Gothic player kit. Just follow the link to the mod team website above for more info. I'm afraid that knowledge of German is required to be able to have real fun with this mod.

Here's a translated feature list:

An all new plot

A new hero

New voice overs for all dialogues

Not only new locations but also some never before seen sub-levels

New quests

New friends, foes, and unknown allies

All new monster types and boss monsters

New weapons and weapon types

The "old" world has been given a partial overhaul

You will be able to team up with some good old friends, and there will be humurous references to what happened in the original game

és itt egy kép ami TÉNYLEG a gothic2 ből van:

hun-ter
tudom hogy hülye humor volt na😊
hun-ter
most rakták fel az egyes cd-t a http://gothic.uw.hu/gothic.htm ra (ez nem a játék hivatalos site-ja csak egy warez oldal) na és a cd2 csak hétfőn lesz de megvárjuk... nekem is csak szaros RIP-be van meg úgy meg _ez_ a játék rengeteget veszít az élményéből amit nyújthat:\
Ahha! (Tök jók ezek a szmájlik!!!!!!!)
magus
amiben nics zene és video, mert kivanbelőle rippelve vagyis szedve.

Mi az a rip?
magus
qczi.warez.hu
www.extra.hu/vipera2

Randal
Honnan lehetne letölteni ezt a játékot? esetleg a Myst 3-at meg az ilyeneket?
Ave.

OPosszUM
Az azért jó, mert ha majd kijutsz a kolóniából (HA kijutsz) akkor az majd jó lesz odakint és élhetsz boldogan míg meg nem murdelsz... 😊
magus
én nem hagytam meg senkit sem az oldcampben. hubazz mig m indenkit utolertem...😊

magus
én a szakács akarok leni, vagy nem is. nem. gomez. hehe. persze ti 0as szinten kezdenetek😊

magus
és akkor az egyik csávó lenne a főszereplő a többi meg a husbogar?😊

Rincewind
CSak dísz, nem lehet vele mit csinálni, mivel a kolóniában az ore a fizetőeszköz 😊

Magus:

Menj az rpg.hu- ra majd forum/számítógépes szerepjátékok/Gothic és ott az egyik utolsó hozzászólásomban van 5-6 link az állítólagos Gothic 2 shotokkal.
magus
erre énse nagyonjöttem rá😞

magus
megtudná vki mutatnui a 2 3 képét, mert már sehol sem találom😞
egyszerűen hiányzik ez a játék, de ujrakezdeni nmincs erőm...

Rincewind
Tudni kell rólam, hogy az eszem egyik felét már régen elittam, a másikat meg elhagytam valahol, sz'al, honnan olyan rohadt ismerős a neved???
Rincewind
Szia!

Restellem, de én is rippel nyomtam végig, aztán egy haveromtól töltöttem le utólag a filmeket. Egyébként én is szeretném megvenni eredetiben, na nem a videnyók miatt, hanem, hogy tisztelegjek a készítők előtt, mert ez lett a kedvenc RPG-m, sőt talán a kedvenc játékom... Szóval, ha esetleg rájössz, akkor szólj nekem is 😊
Hát ez elég zagyva lett, de remélem értitek.
Valaki sugja meg hogy, hol lehet megvenni az eredeti verziót, mert mar vagy 4-szer végigjatszottam de az intrókat és a végét még nem láttam. Mivel az enyám rippelt jatek. Ricewind, ha vagy írd meg légyszi.
Hmuda
Az a csaj egy adomány volt Gomeznak, amiért szállítja az ércet a királynak (igazábol arról van szó, hogy ha Gomez nem kapja meg amit akar, akkor a király b***hatja az ércet ; )). Magyarán teljesen mellékes, afféle poén az intróban. Valószínűleg az egyik csaj a kastélyban, aki épp a padlót súrolja.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
peedig jól kjjönne a 2. ez a legobb rpg😊

magus
1.hogy szunt meg a barrier?
2.ki az a lány az introban?

FREAK
kamu 😊

Riszpekk

Rincewind
Nem az a kettőből volt. Volt is róla valami ismertető valami külföldi gamer oldalon...
FREAK
szerintem az még az elsőből volt, max valami ki nem adott terepen

a 2-t csak mostanában kezdik el

Riszpekk

Rincewind
Lesz, mert én láttam belőle képeket. A grafikától nem dobtam hátast, de itt úgyis a játékmenet a lényeg.
Egyébként egyelőre a kedvenc RPG-m 😊
FREAK
a 2 csak jövőre lesz, ha lesz

Riszpekk

magus
ez a világ leggjobb játéka ugyhogy várj. csak nekem a j verzio fagyott
van vmi kép/hir /történtemorza a 2ről?
ja egy kérdés:hogy mult el a barrier?kinyirtam a sleepert, de attól még hogy mult el?azt mondja mvisszajött

Rincewind
FREAK
😊)))))))

Riszpekk

FREAK
német verziót nem ismerem

amúgy megéri várni nálam egyszer a warrior kings indult el 10 perc alatt 😊

Riszpekk

Rincewind
Én anno QCZI warezról szedtem! A file-ok meg nem biztos, hogy hibásak, csak le kell többször tölteni...
Mivel töltöd le?
FREAK
2 CD-s ISO van meg? Milyen konfigod van?

Riszpekk

Rincewind
Sajna gőzöm sincs, de addig amíg meg nem oldódik, rakd fel a RIP-et. Nincsenek benne videók, de legalább játszható... 😊
magus
ez a topic rég kihalt😞
próbáld meg az 108k patchel. azzal mnnie kéne

magus
hogy nem indul el?

magus
ehh
végigvittem...😉

magus
BÉGIGVITTEM!
végülis 30óra 30perc játékidő lett, és 31es vagy 32es szinten végeztem.Bár van pár kérdésem pl hogy mi a neve a főhősnek és ki az a lány az introban akit lehurcolnak.Meg hogy kik azokl a new camp közelében akik egy barlangban vannak és nem akarnak beengedni.. Ja és várom a Gothic2-t. Sohasem játszottam még iilyen csodálatos játékkal. Mindenkink ajánlom!

magus
senbki sem tud segiteni?

magus
egy kérdés.
megvan az Uriziel, aktiváltam is, ki is rugtak a new campből is, de mnost mit kell csinalni? visszamenni a sleeper templomába? de hogy jutok át aszon a kapun ujra amin átteleportáltam magam? Az még haggyán hogy nem találok vissza(plz mondjátok el merre is van), de akkor ezzel letudom győzni a shaman5öt?

Dumb,
az 1 plussz quest a játékban,nem kell megcsinálni ahhoz, hogy végigjátszhasd. A neve Stranger/Chromanin quest.6 könyvet kell összeszedni hozzá,egymás után jelennek meg különböző helyeken,egyszerre csak 1.Az első a sunken towerben van a skeleton mágusnál.
bye

TSW: Tunderke