A Gyűrűk Ura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ne tudsz értelmesen reagálni erre, inkább ne is fáraszd magad, mert nem vagyok kíváncsi a "PS-s játékoknak..." stílusú értelmetlen, buta, nevetséges, alaptalan, légből kapott kötekedésre. Köszönöm, hogy megtisztelsz.
van a a C45 reklám, amikor a faszi (a telefon) ki van készülve a csörgőhangtól 😊))
hát amikor azt súgja, hogy "segítsetek", akkor én azt mondom : ODA AZ OSCART!
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(legjobb mellékszerep??? Kinek?)
Memento: ja, odaférhetett volna. Szerintetek értették az amcsik? Szerintem nem 😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De szerintem ne vitatkozzunk ezen: úgysem fogjuk meggyőzni egymást.
bár ebbe nem ugatok bele, mert nem láttam a gyűrött kurvát....
MEMENTO!!!
Riszpekk
Pl. én, és még néhány millióan...
Nevetséges!
Én Örülök, hogy nem kapott többet! Ennyit és max ennyit megérdemelt! Pont.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Helm szurdoki csatat nem lehet kihagyni... se a Vasudvarit... majd Forod es Samu utja a Halot Mocsaron at is szep lenne ha benn maradta... aszt meg hogy amikor Faramir-al talkoznak se lehet kihagyni es a Banya pokos se lehet kihagyni😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Láttad ezt a szar filmet? 3 órát szétültem a seggem, erre az egész filmnek NEM VOLT VÉGE!
Bahhhh......
frodot játszhatná franko néró
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Egyszerüen csak szuperprodukciók. Klisé-hegyek. Jók, de nekem nem ez az oscar-kategória (itt most a technikai dolgokat nem kell beleérteni)
A legutóbbi film, ami megérdemelte az Oscart az a Lesz ez még így se volt.
Idén az absolute Oscarjelölt film számomra a Memento és pont. Tedd már a LOTR-t a Memento mellé. Egyszerüen nem egy kategória, de a szinészi teljesítmény és a kiváló sztori/forgatókönyv már eltörpül a szuperprodukciók mellett. Ebből van elegem.
Hótt komoly filmek, és semmi gagyi hepiend.
Riszpekk
A Londoni : Game's For Life magazinbol egy kis reszelet a Gyuruk Ura film leirasa untan!!! :
"and soon we might play one of the best story ever written thanks to Activison"
Haha! ez aszt jelenti lesz jatek is vazz!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
12 Oscar jelölés a LOTR-nek? Ugyan mire? Elmehetnek ezek a jenki tahók a pi**ába...
O : Te megfigyelted hogy milyen mas a film meg a konyv?
En : nebasz! tenyleg?
O : miert nem figyelted meg?
En : nem bazz! hat mi volt masabb?
O : hat a filben 4 hobbit indult utnak konyvben meg csak harom!
En : wow eszre se vettem.
😊)))))
van 1 cd-m, ilyenekkel:
The Hobbit - BBC (160Mb - mp3)
The Hobbit - Graphic Novel (30Mb)
The Lord Of The Rings - (2001) Fellowship Of The Ring OST (103mB - mp3)
The Lord Of The Rings - BBC (358Mb - mp3)
The Lord Of The Rings collection PDF (14Mb)
akit érdekel, [email protected]
http://www.tolkien.karlson.ru:8101/
oldallal, főleg az audio, és a video részekkel.
nekem iszonyú lassan kezdett tölteni, saztán ez még csak fokozódott... 😞
a user/pass alap helyzetben tolkien/tolkien
üdv.
nekem egy 480*192-es verzióm van 15percenként átkúszó figyelmeztető szöveggel
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Na jó, meg lett említve a könyvben is...de ennyi.
Ramza koszike!
Szerintem a film "mozi" szempontból tökéletesen lett megvalósítva. Boromír halála és Aragorn "Let's hunt some orc!" zárómondata nagyon jó lezárása az első epizódnak.
Gondoljatok bele, ha most olyan dolgokon kötöszködünk, mint Arwen szerepe és Gimli jelleme, akkor mi lesz a másodikban, ahol Frodó, Samu és Gollam 128 oldalon kersztül csak bandukol, eszik, alszik és filozofál?