A Gyűrűk Ura

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
Mi a lényeg?

Riszpekk

Martin576
Bejött. De nem ez a lényeg...

FREAK
ha jól sejtem, neked bejött a film 😊

Riszpekk

Martin576
Blasta, uram bocsá', de te TELJESEN IDIÓTA vagy. Nem akartalak megsérteni (távol álljon tőlem), vitázni sincs kedvem, de ha te egy Rettenthetetlent hozol fel példának ide, akkor azzal iszonyú szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról... Tényleg zsniális a Keresztapa, de azon kívül minden évben EGY RAKAT más film nyert oszit, nem kell rögtön azt kiemelni, ami 15 (vagy akármennyi) éve az egyik leghíresebb mozi.

Ha ne tudsz értelmesen reagálni erre, inkább ne is fáraszd magad, mert nem vagyok kíváncsi a "PS-s játékoknak..." stílusú értelmetlen, buta, nevetséges, alaptalan, légből kapott kötekedésre. Köszönöm, hogy megtisztelsz.

FREAK
nem biztos

van a a C45 reklám, amikor a faszi (a telefon) ki van készülve a csörgőhangtól 😊))

hát amikor azt súgja, hogy "segítsetek", akkor én azt mondom : ODA AZ OSCART!

Riszpekk

Gandalf...nagyon érződik, hogy a világ legjobbnak tartott Shakespeare színésze játssza.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
Liv Tylernek, kinek másnak? 😊))))))))) PUSSSZ LIV!!!

Riszpekk

Blasta
Az tény, hogy ferdités, de azért van benne valami :-))))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Az bizos :-)))))))))
(legjobb mellékszerep??? Kinek?)

13-ban 😊 És 25 kategória van asszem. Az pedig amit a szereplők teljesítményéről írtál, az enyhén szólva is kurva nagy ferdítés 😊

Memento: ja, odaférhetett volna. Szerintetek értették az amcsik? Szerintem nem 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nem, tényleg nem láttunk még olyat. Amúgy szerintem még kettőt érdemelt volna: legjobb férfi mellékszereplőt mindenképpen, és talán a legjobb filmet.
De szerintem ne vitatkozzunk ezen: úgysem fogjuk meggyőzni egymást.

Blasta
Azért nem kell félreérteni! Nekem tetszik a film, csak kissé túlzásnak tartom ezt felhajtást körülötte! Egyszerüen nonszensznek tartom, hogy egy mesefilmet, amiben a szereplők teljesítménye alig múl felül egy reklámfilszerepet, azt 12 kategóriában jelölik oscarra! Egyáltalán van annyi kategória??????????? :-))))))))))))))

FREAK
szerintem se az a film kapjon oscart, amelyiktől legjobban kibuksz a moziban

bár ebbe nem ugatok bele, mert nem láttam a gyűrött kurvát....

MEMENTO!!!

Riszpekk

Blasta
Hát úgy néz ki rosszul gondolta az a pár millio emberke! Vagy azok még nem láttak OSCAR díjjas alakítást, filmet, forgatókönyvet stb.

"Nem tudom ki gondolta azt koomolyan"

Pl. én, és még néhány millióan...

FREAK
azéééé csodálatos elme ott vót 😊

Riszpekk

Blasta
Nagyon helyes! Ha a technikai Oscar-okon kivül mást is nyert volna, én többet nem éztem volna Oscart! Nem tudom ki gondolta azt koomolyan, hogy a Gyürük ura bármelyik szereplőjének játéka vagy maga a forgatókönyv felér egy Keresztapával vagy Pachinoval esetleg (uram bocsá) Mel Gibson féle Rettenthetetlennel....
Nevetséges!
Én Örülök, hogy nem kapott többet! Ennyit és max ennyit megérdemelt! Pont.

Sephi
Olvastad angolul is? Hidd el jobban elvzetem az angolt! Valahogy mas volt😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tata
nemtom lehet hogy már mondták:www.tolkien.hu

Martin576
De, könyvben... 😊

mikike
nincs meg valakinek mind a 3 resz?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Sephi
En arra leszek kivancsi hggy megint mit hagynak ki a filmbol!

A Helm szurdoki csatat nem lehet kihagyni... se a Vasudvarit... majd Forod es Samu utja a Halot Mocsaron at is szep lenne ha benn maradta... aszt meg hogy amikor Faramir-al talkoznak se lehet kihagyni es a Banya pokos se lehet kihagyni😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Az semmi! egyik haver vegig meg volt gyozodve rolaa hogy ez a star wars 2 mert be volt rugva es vegig kiabalta a moziba hogy hol a jedi 😊))))

magus
nyugi mögöttem is ez a felkiáltás hangzott el...

Martin576
Nekem egy ismerősőm a következő mélyreszántó dumát engedte el a film megtekintése után (barátnőcskével nézte, hasonlóan magasröptű elme):

- Láttad ezt a szar filmet? 3 órát szétültem a seggem, erre az egész filmnek NEM VOLT VÉGE!

Bahhhh......

Gladiator
anyáááám... nem hiszitek el. éppen nézegetem a gy. u. előzetesét, és tuggyátok, milőtt még bemennének a pajkos póniba, üldözi őket egy lovas. és akkor frodó éppen, hogy csak rá tud ugrani a tutajra. na, ott mivel már négyen vannak (frodó, sami, trufa, pippin) és már csak frodó van a parton, ezért a tutajon 3an kéne lenniük. de csak 2 vannak. samu és pippin. tudom, nagyon fontos volt, de most vettem észre. hiba.

Blasta
Franko Rodolfrodo :-))))))

mikike
tisztára olyan a film mint a honfoglalás
frodot játszhatná franko néró

Blasta
Semmi gáz. nem rossz filme, a Gladiátor nekem nagyon tetszett. Retenthetetlen, nem volt rossz, csak a végén ez a "freedom" felorditás, hát....

Egyszerüen csak szuperprodukciók. Klisé-hegyek. Jók, de nekem nem ez az oscar-kategória (itt most a technikai dolgokat nem kell beleérteni)
A legutóbbi film, ami megérdemelte az Oscart az a Lesz ez még így se volt.
Idén az absolute Oscarjelölt film számomra a Memento és pont. Tedd már a LOTR-t a Memento mellé. Egyszerüen nem egy kategória, de a szinészi teljesítmény és a kiváló sztori/forgatókönyv már eltörpül a szuperprodukciók mellett. Ebből van elegem.

FREAK
Most komolyan, a Gladiátor és a Rettenthetetlen miért gáz?

Hótt komoly filmek, és semmi gagyi hepiend.

Riszpekk

Blasta
Technikai szinten nincs is vele gond. Nem ezzel van a bajom. Azt kapja meg, nem érdekel. De a többit?????

Blasta
ASZT jelenti????

Sephi
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Londoni : Game's For Life magazinbol egy kis reszelet a Gyuruk Ura film leirasa untan!!! :

"and soon we might play one of the best story ever written thanks to Activison"

Haha! ez aszt jelenti lesz jatek is vazz!

Efreet
az 5 technikait, amit a Mátrix is megkapott, megkapja szerintem gond nélkül. a többi majd eldöl, de kétségtelenül nem sokat jelent az oszkárka.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Blasta
Csak úgy mellesleg jegyezném meg, hangot adva kényes filmes ízlésemnek, hogy az Oscar díj részemre nem jelent már régóta semmit, ha ilyen nevetséges alkotásokat képesek díjazni, mint pl. A Rettenthetetlen, a Gladiátor vagy a Lord of the rings (jelölés). Ez a filmszakma megcsúfolása.
12 Oscar jelölés a LOTR-nek? Ugyan mire? Elmehetnek ezek a jenki tahók a pi**ába...

Sephi
Megszolal maegy haver nekem aki mar reg olvasta a konyvet es a filmet is reg latta hogy :

O : Te megfigyelted hogy milyen mas a film meg a konyv?
En : nebasz! tenyleg?
O : miert nem figyelted meg?
En : nem bazz! hat mi volt masabb?
O : hat a filben 4 hobbit indult utnak konyvben meg csak harom!
En : wow eszre se vettem.

😊)))))

sőt,
van 1 cd-m, ilyenekkel:

The Hobbit - BBC (160Mb - mp3)
The Hobbit - Graphic Novel (30Mb)
The Lord Of The Rings - (2001) Fellowship Of The Ring OST (103mB - mp3)
The Lord Of The Rings - BBC (358Mb - mp3)
The Lord Of The Rings collection PDF (14Mb)

akit érdekel, [email protected]
aki gondolja, próbálkozhat a
http://www.tolkien.karlson.ru:8101/
oldallal, főleg az audio, és a video részekkel.

nekem iszonyú lassan kezdett tölteni, saztán ez még csak fokozódott... 😞

a user/pass alap helyzetben tolkien/tolkien

üdv.
mikike
a legjobb minőségűt honnan lehet letölteni?
nekem egy 480*192-es verzióm van 15percenként átkúszó figyelmeztető szöveggel

Gladiator
lesz

Coine
megvan a 2 CD-s változat, de mindenképp meg fogom venni DVD-n, remélem lesz rendezői változat a kimaradt részekkel...

Martin576
Volt valami könyv is?

Az az egy-két hülye igazat mondott 😊
Na jó, meg lett említve a könyvben is...de ennyi.

Sephi
Martin ba nem kritikazunk😊 Hanem megbeszejuk a dolgokat de volt egy ket huje aki aszonta hogy a konyvben nem is volt benne Arwen meg ilyen dolgok. Sza azert kertem ki a ti velemenyeteket!

Ramza koszike!

Martin576
Ráadásul 2 oldalas LOTR lesz. Egyiken az apróságok, a másik....még titok!

Oké, egyébként nagyon igazad van! Annak meg külön örülök, hogy a Konzolban összeállítász lesz 😊))

Martin576
"összeállítász" - Gollam

Martin576
Bocs haverom, kifejezetten nem rád gondoltam! Csak olvastam már egy csomó erőltetett kritikát (itt is) olyan fasztojásoktól, akik kinyitják a könyvet az xx-edik oldalon, aztán beírnak a fórumba, hogy ez+az nem ugyanúgy volt. Én viszont a következő 576 Konzolban csinálok egy kis összeállítász, hogy szerintem mennyire aprólékos a film, képekkel illusztrálva.

Hát akkor leírom harmadszorra is: én nem kötözködöm ezeken a dolgokon, abszolút egyetértek veled, csak valaki segítséget kért, kérdezett, és én válaszoltam. Ennyi.

Martin576
Messzemenően tisztelem és rajongom a könyvet, de azért én amikor időről-időre újraolvasom, igen bátran átlapozok 4-5-6 oldalakat, mert "öléggé" unalmas és "túlmagyarázott" némely rész.

Szerintem a film "mozi" szempontból tökéletesen lett megvalósítva. Boromír halála és Aragorn "Let's hunt some orc!" zárómondata nagyon jó lezárása az első epizódnak.

Gondoljatok bele, ha most olyan dolgokon kötöszködünk, mint Arwen szerepe és Gimli jelleme, akkor mi lesz a másodikban, ahol Frodó, Samu és Gollam 128 oldalon kersztül csak bandukol, eszik, alszik és filozofál?