A Gyűrűk Ura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Aki olvasta a könyvet annak úgyis egyértelmű, hogy mi martadt ki. Aki meg nem, az minek vitatkozik? 😊
Ami nagyon változtatás eszembe jut - össze-vissza csapongva:
- Arwen és Aragorn szerelme nincs benne az első kötetben
- A filmből kihagyták Bombadil Tomát és a Sírbuckákat (kb. 50 oldal legalább)
- A könyvben a sötét lovasok szinte úriemberek, nem fejet vágnak le, hanem kulturáltan kérdeznek, és utána elmennek 😊
- A végén Frodó nem beszél a hobbitokkal és Aragornnal arról, hogy elmegy, egyszerűen lelép
- Boromir a második könyv első fejezetében hal meg, és esze ágában sincs elérzékenyülten királyaként elismerni Aragforn-t 😊
- A filmben ábrázolt törpe-kép ad&d találmány (morgós, humorérzék nélküli, stb.), Tolkien nem teljesen így ábrázolta Gimlit.
- A könyvben a harci jelentek általában fél oldalasak 😊
- A tanácskozáson nem kapnak össze a könyvben.
- Nem Arwen viszi Frodót a lován, és végképp nem ő "varázsolja" a sok vizet.
Lehetne még írni, igazándiból mint írtam gyakorlatilag minden apróságot megváltoztattak, de ez nem volt gond szerintem. Most ennyi jutott eszembe, de bizosan nagyobb dologból is van még több.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Kerdes:
Szerintetek miben kulombozik a konytol a film? Mi maradt ki es mi volt hozza adva!
Akinek van egy kis ideje irja le hogy szerinte mi van es majd engedelmevel kozze teszem a masik forumon.
Elore is koszi!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
BAzzeg, nem is tudom mit keresek itt, ujjunk ossze mind akik vagyunk, es tunes el megnezni megint a filmet... mindnekit meghiv....😊)
na?😊
Én a legjobb férfi mellékszereplőt (Gandalf) tippelem az egyiknek.
Sikerült valakinek? És ha igen hogy?
nekem is van...
Az elefántnak székrekedée volt. Beadtak neki egy kis hashajtót, hogy elmúljon. Délután az ápolónő ment szokásáosan kitisztitani a ketrecet. Amikor az álletnek megjött. Kifosta magát. Csak hát a takarítóra. Takarító ott halt meg...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyébként 4 db 800MB-os verzió. Gyors kapcsolat erősen ajánlott. A cím:
ftp://195.111.75.162
user: oth
dir: Lord of the Rings
>😊
Majd írni kéne a folytatását, majd ha a nép befejezte a röhögést...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Egy mai hobbit meséje...
Nemrég meglátogatott egy barátom, aki hatalmas komputer-mágus, és sok titok tudója. Beszélgetés közben megemlítettem neki, hogy épp mostanában telepítettem egy Windows Rendszert. Megmutattam neki a telepítö CD-t is, amely tökéletesen kerek volt és csodálatosan fénylett. A barátom arca elsötétedett, amikor meglátta a korongot. Megdöbbenésemre kikapta a kezemböl, és mielött tiltakozhattam volna, behajította a mikrosütöbe, majd a maximumon bekapcsolta a grillezést. Rémülten ugrottam volna a mikróhoz, de a komputermágus visszatartott. Bennakadt lélegzettel figyeltem, ahogy a CD a mikró belsejében forog. A mágus hirtelen kivette, majd a kezembe nyomta:
-- Egészen hideg! Fogd!
A CD szemmel láthatóan sértetlen volt, hideg, és mintha megnött volna a súlya, ahogy a tenyeremen tartottam.
-- Tartsd fel! -- szólt a mágus. -- És nézd meg közelebbröl!
Szót fogadtam. Elöször semmi különöset nem láttam, de aztán mintha finom vonalak tüntek volna elö, valamiféle finom, apró betüs írás, amely a CD központi lyuka körül húzódott. A betük szemkápráztatóan ragyogtak, mégis messziröl, mint valami feneketlen kútból.
4F6E65204F5320746F2072756C65207468656D20616C6C2C204F6E65204F5320746
F2066696E64207468656D2CDA4F6E65204F5320746F206272696E67207468656D20
616C6C20616E6420696E20746865206461726B6E6573732062696E64207468656D
-- Nem tudom elolvasni ezeket a lángoló betüket - rebegtem remegö hangon.
-- Te nem -- bólintott a barátom --, de én igen. A szöveg hexadecimális kódban van írva, régies írással, de Microsoft nyelven, amit most nem akarok használni. De a Közös Nyelven nagyjából ennyit jelent:
Egy Rendszer mind felett, Egy Rendszer kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
E sorok csak részei egy versnek, amelyet már régóta ismer a Rendszergazda-tudomány:
Három Rendszert használjanak multik irodái,
Hét teremjen Szilícium Völgyének mélyében,
Kilencet a halandó dotkom cégek gépén csillantson a fény,
Egyet kínáljon a Sötét Gates, programozónyájat terelö,
Redmond éjfekete földjén, sürü árnyak mezején
Elhallgatott, majd lassan, mély hangon folytatta:
-- Ez itt a Nagy CD, az Egyetlen, a Windows eredeti forráskódját tartalmazó. A gazdája elveszítette, miáltal jócskán meggyengült a piaci befolyása. Rettenetesen vágyik rá -- de nem szabad visszakapnia.
Némán, mozdulatlanul ültem. Mintha a félelem roppant árnya nyújtotta volna felém hatalmas, licencszerzödést lobogtató kezét.
-- Ez a CD! -- dadogtam. -- De hát hogy a csudába került hozzám?
Tolkien után szabadon...
Három Rendszert használjanak multik irodái,
Hét teremjen Szilícium Völgyének mélyében,
Kilencet a halandó dotkom cégek gépén csillantson a fény,
Egyet kínáljon a Sötét Gates, programozónyájat terelö,
- Ez itt a Nagy CD, az Egyetlen, a Windows eredeti forráskódját tartalmazó. A gazdája elveszítette, miáltal jócskán meggyengült a piaci befolyása. Rettenetesen vágyik rá - de nem szabad visszakapnia.
(bocs...)
Szerintem elég gáz, hogy sokkal jobb minőségű a képe, mint a feliratos és szinkronos magyar kópiáknak, amiket a moziban láttam!
szal nincs benne igazi akció. Mig ugye a folytatásban azért van rendesen tömegjelent meg patakvér 😊
Nem visel soha sapkát. Miért? CSAK nem azért mert leninsapkát viselhetne?
Ami pedig a filmet illeti, lássuk be pajtások, az első részből, a Gyűrű szöviből ennél jobbat nem lehetett volna alkotni. Mert ha jól megnéyyük végülis semmi rendkivüli (tehát gyilkolás meg vééér
http://index.hu/politika/kulfold/gyurukura012/
Melyik is a hányós szmájli? Remélem eltalálom.

Csak a kiscsírák nem nézhetnék meg! Az pedig jelentős dollárveszteség ám...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
És az is lehet, hogy Jackson elveszti a fonalat, és fűnyíróval fogják kergetni a hobbitok az orkokat
Amúgy jó arc ez a Leo: Titanic óta csinált egy filmet, hízott negyven kilót, nem kell semmelyik rendezőnek, aztán mégis mindig előkerül a neve, ha csurgatni kell valahol a nyálkát az arcból