1056
The Lord of the Rings
  • Sephi
    Mi ez a duma hogy a kovetkezo LOTR -nek Mike Oldfield csinaja a soundtrackjet? Halotatok errolo?
  • balumaci
    www.hardwired.hu
  • magus
    Van sub hozzá?nekem is kéne. De előszőr moziban. Még csak ugyis ot tartok hogy Móriát keresik...
  • Rincewind
    A tátott száj alatt Mória bányáit érted mi?
  • Sephi
    Nah meg volt nezodve a movie es be kell valanom nagyon jo volt:) Szal volt olyan hogy tatot szajjal ultem mar es nem akartam hogy vege legyen:) Jo sok resz ki van hagyva es kicsit van benne mas mas jelenet amirol en nem tudok de egybkent valami csoda:)
  • Lacc
    Ja, és kiba**t hosszú film :)) Jó egész estés/délutános :))
  • Lacc
    Nah én már megnéztem, egész jó minőségben. Hát érdekes film, annyira nem tetszett, de végülis nem rossz.
  • GAMECUBE
    ugy nyomatjak majd mint star warst, lesz ilyen is olyan is.
    ra fogsz talalni
  • Rincewind
    Már csak két hét! Azt már kibirom, ha eddig is kibírtam ;D
  • Rincewind
    Van rá esély, hogy jó lesz! Elvégre nem ez lenne az első eset, ahol a bemutató szinkronja nem egyezik a filmével. Reménykedjünk, hogy nem basszák el!!!
  • Rincewind
    Hát WinMX-en már láttam, de még nem igazán tudtam letölteni viszont nem baj, mert moziba akarom először látni nem 100*150 pixelben :))
  • GAMECUBE
    en feliratosban nezem meg.
  • GAMECUBE
    heh, Rince fonok neked megvan mar a film_? latad miylen?
  • Rincewind
    Bocs! Azt hittem ismered. :)
  • GAMECUBE
    ne bassz balu, megvan a lord movie?:)
  • balumaci
    ok,már letöltöttem,csak először nem kapcsoltam...
  • G@b0r
    a www.hardwired.com-ról lehet le tölteni?? Jobb 5letem nincs :)
  • balumaci
    ez meg mit jelent?
    bocs ha hülye vagyok...
  • Rincewind
    HardWired
  • balumaci
    hát ez igy van...
    a könyvhöz viszonyitva a film bóvli,viszont a filmek között a legnagyobb!
  • G@b0r
    Hol láttad?
    Nem az a baj a film-mel hogy giccses mer qrva jó jelenetek vannak benne, hanem szvsz az egész film egy összefoglaló.Túl hosszú ahhoz a könyv hogy csináljanak belőle 1 filmet. Bár lehet hogy az aki nem olvasta a könyvet mást mondana.
  • balumaci
    most kaptam az új kiadást karácsonyra!
    egykötetben az egész trilógia illusztrálva!
    GYÖNYÖRŰ!!
  • balumaci
    hallottátok már a rádióban a betétdalt??
    szerintem nagyon jó.
    ok,igaz,hogy nem egy zúzós szám,de akkor is tetszik!

nem tudjátok,hogy honnan lehetne letölteni?
  • RangeR
    Gyermekeim,megnéztem a filmet.Akinek ez giccses,az bekephatja tövig,mert biztos csak kis buzi lehet! Egyszerűen nem is tudtam volna jobb képi világot teremteni ,mint amit láthattam!Amelyik tudna ennél jobbat,az mutassa meg,ne itt tökölődjön! Ja,hogy akkora zseni,csak nincsen rá pénze???
  • G@b0r
    enyhén offtopic... csakazése
  • balumaci
    nem is lehetséges!
  • skorpio7
    12/23/2001 TELESYNC Lord of the Rings Centropy [3 CDs]

Valaki letöltötte már ? Vagy látta is ?
  • Rincewind
    Nálam az első kötet 582 oldal :)
    De szerintem nem is szándékozik belesűríteni! Itt nem arra kell gondolni, hogy a film majd ugyanaz lesz, mint a könyv! Nem! Ez mozifilm lesz, aminek a könyv az alapja, de nem száűndéka 100%-ig lemásolni azt, hisz nem is lenne értelme. :)
  • magus
    Te is? Basszus egy 400oldalas könyvet nem lehet ilyen rövidre összesűriteni. Tulságosan az orrrodnál fogva vezettek. Remélem a Gyűrűk ura nem ilyen lesz. 20 perc után a hp-n aludtam mert ugyis tudzam a történetet, akkor meg csak azt vettem észrre ami rossz volt benne
  • G@b0r
    Jaja. Móriában az a Balrog +!%=%/= brutál.Meg van móriában egy másik boss is az nemtom mi az is nagyon állat.Meg amikor egyszerre mutatnak vagy 1 milka ork-ot amint harcolnak a jófiúkkal.De szauron is nagyon brutál a legelején amikor odamegy a csata közepére, erre mindenki abbahagyja a bunyót kábé fél millio ork elmenekul elöle, Ő meg egyszerre kb 100 embert leüt a buzogányával :))))
  • Rincewind
    Na ja!Amikor a bemutatóban a Móriás részhez értek hát nekem felált a szőr a hátamon a gyönyörűségtől :))
  • G@b0r
    Nagyon király feje van a Gimlinek :DDD
  • G@b0r
    3 órás a film, a könyv 1/3-ada az kábé fél órában van benn és eskü olyan mintha fél órán keresztül egy összefoglalót néznél,20 perc után már bántam hogy eljöttem.De a móriás résztől már nagyon jó!Ja és a film legelején van egy kb 10 perces bevezető amikor elmesélik hogy hogyan került a ring bilbó-hoz
  • GAMECUBE
    reszvetem a potter miatt:(
  • GAMECUBE
    jah igy konnyu:)
  • magus
    Én még nem olvastam el, e a starwarsos kicsit durva. George Lucas csinálta a 4-5-6-os részt is, és szerintem tanult a hibájából az első részt illetően. Szörrnyű halált hal JarJar Binks:)

Gyűrűk ura 4ever.Ja ma megyek megnézni a Harry Pottert:)))))
  • G@b0r
    külföldön :)
  • Rincewind
    Néhány hír innen onnan:

A kritikusok áradoznak A gyűrűk uráról

Remekmű született.

A két legtekintélyesebb amerikai filmes szaklap, a Variety és a Hollywood Reporter kritikát közölt A GYŰRŰK URA - A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE című szuperprodukcióról. Egyik kritikus sem a lágyszívűségéről híres, mégis egybehangzóan dícsérik a filmet.

''Mesteri a cselekményvezetés, és azon kevés film közé tartozik, amelyek egyre érdekesebbek és jobbak, amint előrehalad a történet. A három óra szinte elröppen. A nagy csatalajelenetek feledhetetlenek, az akció szenzációs, miközben egyetlen csepp vér sem hullik.''
    Hollywood Reporter

''Peter Jackson kitűnő filmje mindvégig hű J. R. R. Tolkien trilógiájához, egyetlen rajongó sem fog csalódni benne. Ma, amikor a világot ismét a jó és a rossz engesztelhetetlen küzdelme foglalkoztatja, kívánni sem lehet aktuálisabb filmet''
    Variety

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Leváltanák Lucast a Star Wars rajongók

Peter Jacksont akarják.

Enyhén szólva is figyelemreméltó kezdeményezés indult meg a Star Wars rajongók körében. Az interneten elérhető és aláírható petícióban arra kérik George Lucast, hogy a következő Star Wars epizód készítésekor adjon át minden kreatív feladatot Peter Jacksonnak, A GYŰRŰK URA - A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE rendezőjének (képünkön).

A petíció megfogalmazása nem nevezhető rendkívül tapintatosnak, mivel a kérés indoka az, hogy „a STAR WARS - I. RÉSZ - BALJÓS ÁRNYAK fényében” Lucasnak ideje lenne lemondania arról, hogy a Csillagok háborúja sorozattal kapcsolatban az összes döntés jogát kizárólag magának tartsa fenn...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Támadják A gyűrűk ura rendezőjét

Kicsit eltért a regénytől.

A rajongók nagyon elégedettek A GYŰRŰK URA - A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE című szuperprodukcióval, az viszont felháborítja némelyiküket, hogy Peter Jackson rendező a két folytatásban változtatásokat hajtott végre, azaz eltért a Tolkien által írtaktól. Abba már korábban belenyugodtak a trilógia hívei, hogy Jackson kitalált egy új, Lurtz nevű szörnyet, amely a következő részben, A két toronyban keseríti meg a hősök életét. Azt viszont nem tudják megemészteni, hogy a rendező a maga szakállára hangsúlyokat helyezett át: néhány karakter fontosabb szerephez jut, mint a regényekben. Jackson azt állítja, a változtatások csak javára válnak a filmnek.

A két torony nyersvágása már megtörtént, bemutatója jövő karácsonykor lesz, és pontosan egy évvel ezután követi majd a harmadik rész, A király visszatér.

Kihirdették az Arany Glóbusz jelöléseket

A GYŰRŰK URA - A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE négy jelölést kapott. Az Arany Glóbuszokat január 20-án adják át.

Nos remélem érdekes olvasnivalók voltak ;))
  • magus
    a Gyűrűk ura "gyerekmese"???
    Annál azért egy kicsit több...
  • Rincewind
    Gyűrűk Ura vs. Harry Potter

Ma megnéztem az egyesek által a Gy.U. konkurenciájának tarott Harry Pottert! Picit nehéz most normálisan írnom, mert volt utána kis sörözés is, de azért megpróbálom :))

Szóval rögtön a legelején le kell szögeznem, hogy bárki bármit is mond, szerintem a Harry Potter tök jó film! Legalábbis én nagyon élveztem! Pont az nyújtotta, amire számítottam! Se többet, se kevesebbet: egy nagy gyerek mese! Ergo pont ezért nem értem, miért lenne ez konkurencia a Gy. U-nak! Közel sincsenek egy súlycsoportban! Mert bár elvileg a Gy. U. is gyerekmesének indult, szerintem nincs olyan elvetemült Tolkien-utáló, aki vitatná, hogy szimpla gyermekmesén messze túlmutat! Szóval, ha a H.P. akarna se lehetne konkurenciája a Gy.U-ank! Szerintem tökéletesen megfér egymás mellett a két mű! Viszont az még meg kell jegyzem így a végén, hogy az egész mozi alatt azt a közel 5 perces bemutatót élveztem a legjobban, melynek témálya ennek a topicnak a címe volt... ;))