1056
The Lord of the Rings
  • Rincewind
    off

Enyhén szólva is meglepődtem, hogy ennyien reagáltatok erre a kis felvetésemre! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ide egyáltalán jár olyan, aki ismeri a világot és láss csodát jó sokan lettetek :) Be kell vallanom, hogy bár nagyon szeretem Tolkien-t, Salvatore-t és többi fantasy írót és szeretem azokat a világokat is, amiről az ő könyveik szólnak, de úgy érzem soha nem lesz más világ, ami annyira közel állna a szívemhez, mint a Warhammer 40k és OldWorld! Van itt a játékosok fórumán belül egy ''Warhammer Online'' topic! Igaz az sem erről szól szigorúan véve, de ha valaki akar dumcsizni Warhammerről, az keresse meg és írjon bele, hogy ne ezt a topicot offoljuk! :)

on
  • Rincewind
  • Break
    neked írnod kéne a folyt. történetbe, hogy levezesd "fölös" energiáidat :)))
  • Rincewind
    Ha szart csinálnak belőle, akkor igen! De meglehet valamit úgyis csinálni, hogy nem egy HollyWood-i nyáltenger lesz, hanem ízig-vérig Warhammer! Sötét, gótikus, elborult, visszataszítóan gyönyörű! :)
  • Lacc
    Ja az lehet, de szerintem hagyni kéne a megfilmesítést, ez a világ így szép.
  • Rincewind
    Gyönyörűen, csak aktívan részt kéne venni a kitalálóknak is a képi világ felépítésénél!
    Szinte a szemem előtt van, ahogy méltóságtewljesen úsznak a birodalmi rombolók az űrben! Belselyükben a tech-papok épp megáldják a siklókat, mert nemsokára bevetés! A Sötét angyalok egy teljes hadosztály várja a leereszkedést az alattuk elterülő, káosztól fertőzött bolygóra! Majd megkezdődik a csata! Káosz ivadékok ölik egymást és a velük szembenálló Űrgárdisták légióit, miközben a hjáttérben birodalmi Titánok sziluettjei tűnnek elő a füstől! Stb, stb, stb... Picit elragadtattam magam :D
    Sznte beleborzongok, mikor rágondolok, mekkora filmet lehetne belőle csinálni!
  • Hmuda
    Például egy jókis génorzóvadászatot egy romos városban el tudok képzelni. : )))
  • Lacc
    Szerintem a 40k egy elég bizarr, kifordult világ, én is kíváncsi lennék hogy hogyan lehet azt moziban megjeleníteni...
  • EqUiNoX
    Ugy legyen, de télleg mozivásznon, ne valami idiota összetákolt tévészériában mondjuk a @tv2-n :]
  • balumaci
    hát az tényleg jó lenne!
  • Break
    még meg se vettem a jegyet...:)
  • Rincewind
    Képzeljétek, mekkora lavinát indít el a Gy.U! Lehet, hogy nemsokára a mozivászonról fog visszaköszönni a Warhammer világ vagy mondjuk Krynn a Dragon Lance világa! szal lehet, hogy szép jövő elé nézünk :DDD
  • juanka
    Karacsony elött láttam a filmet (külföldön) és nagyon tetszett. Fantazi rajongoknak kötelező! A szinészek, a táj, a megjelenítés mind tökéletes. Várom a 2. részt.
  • EqUiNoX
    Aki továbbadta vagy eladta a jegyét, a hir hallatára, az meg is érdemli, meg se vegye másodjára
  • Rincewind
  • Efreet
    érdekes párosítás... egy inkvizítor beszél arról, hogy van-e isten... :))))))
  • Efreet
    nincs ki ellen, és nem lényeges mennyiségü pénz. aki most nem , az majd 10-e után megveszi a jegyet.
  • Rincewind
    Perelés pedig elképzelhető, hisz, ha csak pár-százan szopták be a gyíkot, akkor is pénzkiesés az Intercomnak, főleg azok még továűbb is adják! Szal elképzelhető... :)
  • Inquisitor
    A lenti hír 2-ai. De a mozik még nem tudnak semmi ilyesmiről, az Intercom oldalán sincs fent.
    Ha van Isten, akkor ez kacsa.
    (Megjegyzem a szomszédos országokban is átcsúszott januárra a decemberi bemutató, és nem tudok róla, hogy ott is az Intercom forgalmazná.)
  • Efreet
    mi mindenre jó az irc meg a mail mi, Draven... terjed a vicc, mint a pestis...
    tanulság: #279 + utána kell nézni mindenhol, mert ha tényleg ilyesmi a hír, nem csak a korridor foglalkozna vele... és nem 6-án vette volna észre bárki, azok után, hogy 2-án kikerült.
  • Efreet
    soroljam még a hibákat? :) "a lagtöbb moziban ", személyes hangvitel cikkíró neve nélkül... a fenti színes MTI hír alján ott kellene lennie hogy hány hozzászólás jött még hozzá...
  • Efreet
    semmi perelés nem lesz. nincs kit, és nincs miért. az, hogy valaki csinál egy olyan oldalt, ami "úgy néz ki", azt még nem büntetik, mint ahogy a chain-letterezést meg az egyebeket se. ez egy jó vicc volt, és sokan be is szopták rendesen. :)
  • Efreet
    nézzétek meg lent a gombokat...
    nyomtatható verzió cikk továbbküldése hozzászólás nagyobb bet?
    az elsö kettö nem müködik, a második kettö valami afganisztános cikkre mutat... "Elindultak a békefenntartók Afganisztánba" ... na ennyit erröl. még csak nem is jól megcsinált hoax.
  • Rincewind
    Hála istennek!
    Remélem az a rohadt buzit, aki szórakozik úgy beperlik, hogy egy szaros gatyája, az is sok, annyi se marad neki!!!
  • Efreet
    nem szabad hinni elsöre mindennek amit láttok a neten... még másodikra se nagyon.
  • Efreet
    gyerekek, ne vicceljetek már, akkora hoax ez az egész... valami állat csinált egy másolatot a korridor oldalról, és írt rá egy cikket... nem tünt fel fent a Web Hosting with FREE DOMAIN NAME ? meg az, hogy nem pontos a másolata a korridor oldalnak? harmadrészt meg keressetek rá a hírre akár az MTI-nél, akár a korridoron, nyoma sincs...
  • Rincewind
    Az Intercom oldalán nincs semmi ilyenről szó! Ott a január 10. van! Szal lehet, hogy a hír kacsa... :)
  • Rincewind
    Ilyen nincs bazdmeg, már megvolt a jegyem, hogy rohadna el az Intercom!!!
  • Hmuda
    Ráadásul sokan legaláb 3szor megnéznék a filmet (pölö én is : )).
  • Hmuda
    Sokan? Mondjuk úgy hogy az ország háromnegyede rohanna a mozikba. : )))
  • Hmuda
    Én még megpróbálok optimista maradni.
  • magus
    "Elmarad (vagy legfeljebb nyár közepére várható) a Gyűrűk ura c. Tolkien trilógia első részének a filmesített változatának a magyarországi vetítése. Az eddig is húzott-halasztott szerződésre ismét nem került sor, így már szinte biztosnak látszik, a mozik levehetik műsorukról az Amerikában kasszasikert hozó filmet."
    "Nem vagyunk hajlandóak csillagászati összegeket áldozni egy filmre, mégha az ekkora sikert is aratott az Egyesült Államokban. A film forgalmazói folyamatosan nagyobb s nagyobb árat határoztak meg, amint látszott, mennyivel több bevételt hoz a film, mint amire számítottak. - közölte az Intercom részvénytársaság szóvivője az új év második napján az MTI szerint. Továbbá elmondta, hogy az eredetileg december 27.re tervezett bemutató is ezen okokból kifolyólag nem valósult meg, nem pedig - ahogy országszerte ismeretes volt - a hasonló nézőközönséget vonzó Harry Potter könyvsorozat szintén első részének filmesített változatának közelsége miatt. Mivel a szinkronizálás már megtörtént,és a reklámok is elég sokba kerültek, ezért a meg nem jelentetett film, igen nagy kiadásába került a magyar cégnek. Felmerült a lehetőség, hogy a BudapestFilm átveszi, de ennek igen kevés az esélye.

A trilógiát 1939-ben - a náci homály terjedésének kezdetén - kezdte írni és az első részt (A Gyűrű Szövetsége) 1954-ben, az harmadikat (A Király Visszatér) pedig egy évre jelentette meg a angol nyelvtudós. Tolkien Európa ősi nyelveit tanulmányozta, legfőképpen a mai modern angol elődeit. Világhírét mégsem a tudományos munkájának, hanem e munka melléktermékének - A Gyűrűk Urának - köszönheti. A mű magyar fordítását az 1965 és 1971 között Amerikában megjelent huszonkilencedik kiadásból készítette el Göncz Árpád.

A magyar közönség,már nagyon várta a filmet, a lagtöbb moziban a jegyek elővételben elkeltek. Személy szerint már én is megvettem a jegyem és igen nagy csalódással töltött el,hogy nem láthatom, a már egy éve várt filmeposzt. "

Na basszátok meg... Akkor mégis csak megnézem szar minőségben:( Ráadásul angolul se tudok olyan jól)
  • Hmuda
    Ugyanmár. Ez tuti, hogy kamuhír. Hameg igaz, akkormeg szépen aláírásgyűjtés, megvétel, lejátszás. Ennyi. Még az Intercom se lehet ennyire hülye.
  • balumaci
    kiváló...
    :((((((
  • Gundark
    Csaaak holnap? :) Nekem már megvan multhét vasárnap óta :)
  • magus
    Ez gyalázás...
  • Bith
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH....
    Kezdödik....
    "Kutasd fel a hologramos gyürük ura matricákat a csokapikkkkk dobozokban..."

Várható volt :(.
  • magus
    Elolvastam. Holnap megveszem elővételben a jegyet. Megvan ugyan a gépen, de moziban nézem meg először...
  • Break
    tényleg csodálatos lehet
  • Rincewind
    Mert senki nem reagált... :)