1056
The Lord of the Rings
  • Rincewind
    Sméagol (Gollam)
  • Rincewind
    Itt egy kép Sméagolról!
    Érdekes, de nekem tetszik! Picit ufósították,de nagyjából így képzeltem el...
  • magus
    hmm,érdekesek ezek az emberek...
  • magus
    Csak nagyon fel vagyok huzva a sok buzi kocsog szarfej emberektől. Ráadásul perverzek is...Mármint a folytatásos történet topicban...
  • magus
    illetve beregisztrálva
    bocsánat elirtam:)
  • Lacc
    Én meg már láttam
  • magus
    Amúgy akik nincsenek befizetve azokra ne figyeljetek oda...
  • Rincewind
    Poén man! :))))
    Nekem már megvan a jegyem, szal nem jött be, de jó próbálkozás volt!!! :DDDD
  • Hustler_hu
    es hol hallottad te ezt ? a www.oltaritutiinfok.hu ?
  • balumaci
    ugye ez nem komoly??
    sztem te csak viccelődsz,nemde???
  • magus
    Én először moziban nézem meg...
    Én nem a tömegben nézem meg. Kinézek egy délelőtti előadást, hogy a kisgyerekek ne üvöltözzenek bele, hogy ANYU NÉZD AZ OLYAN TÜNDÉR MINT A PÉTER PÁNBAN!!!!
    A HPvel is ez volt... Majd Camponában egy jo előadásra:)
  • Inquisitor
    Úgy emléxem Gimli fiatal volt, még csak párszáz éves ... ;)
    Ja igen a film besz*rás jó, de EZ NEM HARRY POTTER!
    Kisebb srácokat nem vinnék be rá, mert van benne sok-sok durva jelenet, és most hangulatilag gondolom, nem a levágott végtagokra. Némely része tiszta horror (mint persze a könyvben is pl. amikor Bilbo meglátja a gyűrűt Frodo nyakában), kirázz tőle a hideg.
  • Rincewind
    Na én meg mostmár csakazértis megvárom a bemutatót ;)
  • EqUiNoX
    Végre volt ma időm és megnéztem.. Féltem kicsit a könyv után, hogy mien lesz, de hálistennek nekem nem keltett nagy csalodást. Pár részt értelem szerűen hamar letudtak, de még igy is 160 perces a film. A csata vagy leginkább menekülős jelenetek nagyon teccettek, pörgöt az egész, alig birtam néha követni. Sajna ennek a kamerás divxes akárminek az egyik hibája, hogy a hangot nagyon kicsinálja, nem beszélve a képről, de nem volt rossz látni-hallani igy sem. Érdekes volt végre látni egy olyan filmet, ahol a lények, hobbitok, törpék, emberek..stb magasságára, viselkedésére és hangjára is figyeltek. Azt nemtom, hogy művészileg mekkora siker lesz, GoldenGlobe, Oscar, stb, de az tény, hogy fel van adva a herripotternak és sztárvársznak a lecke, itt az uj széria, ami letaszithatja őket a bevételi rekordok tronjárol. :]

ui: a Mágus párbaj nem volt semmi. teccett nagyon :]]
  • magus
    Nem tudom, fiatalabbnak képzeltem el. Bár mondjuk egy fiatal zsörtölkődő...
    Amugy nem mondtam semmire hogy Gagyi
  • magus
    Nem öreg egy kicsit Gimli?
  • magus
    Hello emberek!Nyitottam egy topicot, Légyszives nézzétek meg

Az én forum játékom
  • Rincewind
    Azért mert van benne goblin és ork is! Viszont nem nyilvánvaló, hogy van-e különbség köztük, vagy különbözö szavak ugyanarra a fogalomra! Viszont, ha más Fantasy világokat nézünk (amiknek Tolkien az alapja), akkor a goblinokat, mint vézna kisméretű orkokat kell elképzelni! Egy biztos a Gy.U-ban vannak orkok is goblinok is, de ezek a goblinok nem azonosak az általunk ismert koboldokkal!
  • Lacc
    Hát úgy néz ki hogy a Gyűrűk urában senki nem biztos abban hogy kivel hacrol és annak mi a neve
  • magus
    magyarul nem...Amúgy belelapoztam a többi könyvbe.Ja és egy kérdés. Amikor Móriában harcolnak, akkor trollokkal és orkokkal harcolnmak. De amikor kijutnak és beszélgetnek akkor Gimli goblint mond...
  • Hmuda
    Majd meglátod.
  • balumaci
    ilyen faszságon képesek vitatkozni!
  • Lacc
    Micsoda képzavar...
  • Rincewind
    Bazze elírtam, na! Természetesen Goblinok :))
  • rotator
    Igen, ez egy gonlin, de én a goblinokról beszéltem.
  • Rincewind
    De szar...
    Szerintem egy gonlin ilyen:
  • rotator
    Persze, mivel angolul goblin, magyarul kobold.
  • rotator
    Hehe, goblinok a Potterben vannak, ezek orkok. Hogy miért ilyenek szegények, azt Sarumantól megtudhattad a film közben.
  • Rincewind
    Szerintem nem kell félned! Azért nekünk, akik a könyvet olvasták és tisztelik, biztos többet fog jelenteni a film, mint egy egyszerű laikusnak!
  • G@b0r
    ÁÁÁÁÁÁÁ. A balrog gayin néz ki???? Az a legbrutálabb a filmben !!!
  • magus
    Akkor nem csak nekem furcsa, hoy Arwen a folyónál volt. Nekem megvan, láttam az elejét, de majd a moziban nézem meg először. Remélem azért jó lesz...
  • Lacc
    Azért az se volt semmi amikor a "hatalmas" sötét sereget legyakták a végén. Jött kb. 30-40 goblin oszt annyi. Hát én valamivel többet vártam... De a goblinok miért néznek ki benne úgy mint valami élőhalottak? Vagy azok élőhalottak voltak?
  • Aquli
    Hello. Ma lattam a Hp-t, de nagyon szar volt... :(. De a Gyűrűk Ura bemutato NAGYON KIRALY VOLT!!!
  • rotator
    Pedig könnyen megmagyarázható. A Potter egy viszonylag hű másolata a könyvnek, de a könyv nélkül nem működik. Miután elolvastam és újra megnéztem, akkor már tetszett. Nem nagyon, de tetszett.
    Ellenben a Gyűrűk Ura egy hollywoodi akciógagyi lett, ami nagyon eltér a könyvtől. Persze vannak benne "mély" párbeszédek, amiket szó szerint vettek át a könyvből, de inkább csak kitöltik az akciójelenetek közötti űrt. Az új változtatások is ezt az "elhollywoodizálást" erősítik: pl. Lurtz, a szuperbrutál uruk-hai, aki nem is volt a könyvben, vagy Arwen lovaglása (Arwen a könyv alapján kb. annyira képes, hogy egy asztalnál ül és írogat, meg bámul a távolba), a Balrog, akiről cirka 60 sor van a könyvben, ő itt kapott egy 5 perces jelenetet (szerintem ráadásul elég gagyin néz ki), stb. Tudnám még sorolni, de inkább mégse. :)
  • Demeter
    Hmmm....ez fenemód érdekel! Honnan az infód Oldfield-et illetően??? Igencsak érdekelne....
  • GAMECUBE
    haaat nekem potter alapbol nem jon be, meg se nezem a filmet GYuru remelem RUlezz lesz.
  • balumaci
    furcsa vélemény!
  • rotator
    Nekem se tetszett a film. A Potter se tetszett, de még mindig jobb volt, mint a Gyűrűk Ura.
  • balumaci
    igen,az tényleg jó lenne!
  • Rincewind
    Nem, de, ha igaz, akkor jó lesz!
    Bár szerintem Karl Orf - Carmina Burana-jánál jobban nem csinálhat senkit! Azt kellett volna használni mindhárom részben... :((