1056
The Lord of the Rings
-
-
#258 Itt egy kép Sméagolról!
Érdekes, de nekem tetszik! Picit ufósították,de nagyjából így képzeltem el... -
#257 hmm,érdekesek ezek az emberek... -
#256 Csak nagyon fel vagyok huzva a sok buzi kocsog szarfej emberektől. Ráadásul perverzek is...Mármint a folytatásos történet topicban... -
#255 illetve beregisztrálva
bocsánat elirtam:) -
#254 Én meg már láttam -
#253 Amúgy akik nincsenek befizetve azokra ne figyeljetek oda... -
#252 Poén man! :))))
Nekem már megvan a jegyem, szal nem jött be, de jó próbálkozás volt!!! :DDDD -
#251 es hol hallottad te ezt ? a www.oltaritutiinfok.hu ? -
#250 ugye ez nem komoly??
sztem te csak viccelődsz,nemde???
-
#248 Én először moziban nézem meg...
Én nem a tömegben nézem meg. Kinézek egy délelőtti előadást, hogy a kisgyerekek ne üvöltözzenek bele, hogy ANYU NÉZD AZ OLYAN TÜNDÉR MINT A PÉTER PÁNBAN!!!!
A HPvel is ez volt... Majd Camponában egy jo előadásra:) -
Inquisitor #247 Úgy emléxem Gimli fiatal volt, még csak párszáz éves ... ;)
Ja igen a film besz*rás jó, de EZ NEM HARRY POTTER!
Kisebb srácokat nem vinnék be rá, mert van benne sok-sok durva jelenet, és most hangulatilag gondolom, nem a levágott végtagokra. Némely része tiszta horror (mint persze a könyvben is pl. amikor Bilbo meglátja a gyűrűt Frodo nyakában), kirázz tőle a hideg. -
#244 Na én meg mostmár csakazértis megvárom a bemutatót ;) -
#243 Végre volt ma időm és megnéztem.. Féltem kicsit a könyv után, hogy mien lesz, de hálistennek nekem nem keltett nagy csalodást. Pár részt értelem szerűen hamar letudtak, de még igy is 160 perces a film. A csata vagy leginkább menekülős jelenetek nagyon teccettek, pörgöt az egész, alig birtam néha követni. Sajna ennek a kamerás divxes akárminek az egyik hibája, hogy a hangot nagyon kicsinálja, nem beszélve a képről, de nem volt rossz látni-hallani igy sem. Érdekes volt végre látni egy olyan filmet, ahol a lények, hobbitok, törpék, emberek..stb magasságára, viselkedésére és hangjára is figyeltek. Azt nemtom, hogy művészileg mekkora siker lesz, GoldenGlobe, Oscar, stb, de az tény, hogy fel van adva a herripotternak és sztárvársznak a lecke, itt az uj széria, ami letaszithatja őket a bevételi rekordok tronjárol. :]
ui: a Mágus párbaj nem volt semmi. teccett nagyon :]] -
#242 Nem tudom, fiatalabbnak képzeltem el. Bár mondjuk egy fiatal zsörtölkődő...
Amugy nem mondtam semmire hogy Gagyi -
#240 Nem öreg egy kicsit Gimli? -
#239 Hello emberek!Nyitottam egy topicot, Légyszives nézzétek meg
Az én forum játékom -
#238 Azért mert van benne goblin és ork is! Viszont nem nyilvánvaló, hogy van-e különbség köztük, vagy különbözö szavak ugyanarra a fogalomra! Viszont, ha más Fantasy világokat nézünk (amiknek Tolkien az alapja), akkor a goblinokat, mint vézna kisméretű orkokat kell elképzelni! Egy biztos a Gy.U-ban vannak orkok is goblinok is, de ezek a goblinok nem azonosak az általunk ismert koboldokkal! -
#237 Hát úgy néz ki hogy a Gyűrűk urában senki nem biztos abban hogy kivel hacrol és annak mi a neve -
#236 magyarul nem...Amúgy belelapoztam a többi könyvbe.Ja és egy kérdés. Amikor Móriában harcolnak, akkor trollokkal és orkokkal harcolnmak. De amikor kijutnak és beszélgetnek akkor Gimli goblint mond... -
#234 Majd meglátod. -
#232 ilyen faszságon képesek vitatkozni! -
#231 Micsoda képzavar... -
#230 Bazze elírtam, na! Természetesen Goblinok :)) -
#229 Igen, ez egy gonlin, de én a goblinokról beszéltem.
-
#228 De szar...
Szerintem egy gonlin ilyen:
-
#227 Persze, mivel angolul goblin, magyarul kobold. -
#224 Hehe, goblinok a Potterben vannak, ezek orkok. Hogy miért ilyenek szegények, azt Sarumantól megtudhattad a film közben.
-
#223 Szerintem nem kell félned! Azért nekünk, akik a könyvet olvasták és tisztelik, biztos többet fog jelenteni a film, mint egy egyszerű laikusnak! -
#222 ÁÁÁÁÁÁÁ. A balrog gayin néz ki???? Az a legbrutálabb a filmben !!! -
#221 Akkor nem csak nekem furcsa, hoy Arwen a folyónál volt. Nekem megvan, láttam az elejét, de majd a moziban nézem meg először. Remélem azért jó lesz... -
#220 Azért az se volt semmi amikor a "hatalmas" sötét sereget legyakták a végén. Jött kb. 30-40 goblin oszt annyi. Hát én valamivel többet vártam... De a goblinok miért néznek ki benne úgy mint valami élőhalottak? Vagy azok élőhalottak voltak? -
#219 Hello. Ma lattam a Hp-t, de nagyon szar volt... :(. De a Gyűrűk Ura bemutato NAGYON KIRALY VOLT!!! -
#218 Pedig könnyen megmagyarázható. A Potter egy viszonylag hű másolata a könyvnek, de a könyv nélkül nem működik. Miután elolvastam és újra megnéztem, akkor már tetszett. Nem nagyon, de tetszett.
Ellenben a Gyűrűk Ura egy hollywoodi akciógagyi lett, ami nagyon eltér a könyvtől. Persze vannak benne "mély" párbeszédek, amiket szó szerint vettek át a könyvből, de inkább csak kitöltik az akciójelenetek közötti űrt. Az új változtatások is ezt az "elhollywoodizálást" erősítik: pl. Lurtz, a szuperbrutál uruk-hai, aki nem is volt a könyvben, vagy Arwen lovaglása (Arwen a könyv alapján kb. annyira képes, hogy egy asztalnál ül és írogat, meg bámul a távolba), a Balrog, akiről cirka 60 sor van a könyvben, ő itt kapott egy 5 perces jelenetet (szerintem ráadásul elég gagyin néz ki), stb. Tudnám még sorolni, de inkább mégse. :) -
Demeter #217 Hmmm....ez fenemód érdekel! Honnan az infód Oldfield-et illetően??? Igencsak érdekelne.... -
#216 haaat nekem potter alapbol nem jon be, meg se nezem a filmet GYuru remelem RUlezz lesz. -
#215 furcsa vélemény! -
#214 Nekem se tetszett a film. A Potter se tetszett, de még mindig jobb volt, mint a Gyűrűk Ura. -
#213 igen,az tényleg jó lenne! -
#212 Nem, de, ha igaz, akkor jó lesz!
Bár szerintem Karl Orf - Carmina Burana-jánál jobban nem csinálhat senkit! Azt kellett volna használni mindhárom részben... :((