A Gyűrűk Ura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna a Shrek-et így szúrták el... De ez már off-topic, bocs...
Nagyon remélem, hogy a "Lord of The Rings"-t jól fogják szinkronizálni! Bár az igazat megvallva, szerintem a feliratozás sokkal jobb megoldás lenne!!!
i2k = IMYke2000 -
- 2001Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
A sárkányok jól voltak animálva, de ezért nem kellett volna több, mint másfél évig készülnie! Hiszen a színészek munkája egy magyar vidéki kisszínház produktuma alatt volt, kábé olyan mélyen, mint a Bányász Törpök a Lorien-i Tündék alatt! :)
A Lord of The Rings felnőtt mese. A Harry Potter pedig sajnálatos módon gyerek.agyakat mosó biznisz-fogás. Ez van. Ezen nincs mit vitatkozni.
MÁr attól hányingerem van, hogy a köteteket író nő, kezdetben nem merte bevallani, hogy NŐ - mondván, félt attól, hogy a világ férfi társadalmában (ez is mutatja, hogy egy feminista dögről van szó!) nem fogadná szívesen a hírnevességét...! "Pfuj! Köpni kell!"*
* (A.E. Bizottság "Szerelem" c. dal)
i2k = IMYke2000 -
- 2001Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(ld.:29-es hozzászólás)
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Egyszeruen teljesen elter a ket film, a LOTR monumentalis lesz, mig a herri, egy olyan poemon szeru felkapott ovis orulet (az is szar volt, megis mennyien imadjak )
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
pedi haverokkal már készültünk a film megtekintésére!
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Egyre megkérek mindenkit:
Ez a topic ne arról szóljon,hogy ki mennyire utálja vagy szereti-ahogy észre vettem az előző dominál-Harry-t.Egyrészt ez a két műfaj teljesen elüt egymástól,másrészt nem ua-nak a korosztálynak szól.Amennyiben megengeditek lezárnám ezt a témát azzal,hogy nekem tetszett a HP,de mint élmény a LOTR messze felülmulta azt.A hibás valoban én voltam az összehasonlítgatások elkezdésében,mivel a "topicnyitó"-ban megjegyeztem: bár ismét tarol Harry Potter.Ha visszaolvassátok meglátjátok,hogy ezt a könyv eladási példányszámra értettem.Nektek is akik annyira gyűlölitek Pottert el kell ismernetek,hogy a 8-15 évesek körében HP nagyon népszerü,olyannyira,hogy aki csak most hallott róla elöször,is megkéri a szülöket hogy a Karácsonyfa alá neki is helyezzenek el egy varázslatos fiúról szóló könyvet.Tehát a HP lehet hogy megremegteti a LOTR trónját,de reményeink szerint ledönteni már nem sikerül neki.csak ennyi
flipendo(asszem ezt mondja)
A hozzászólásommal pedig azt akartam sugallni, hogy a jó minőség és a gyengébb minőség közti preferálás az egyén dolga, de én inkább veszek egy remekül, szépen összefűzött könyvet, semmint az olvasás alatt már feslő, és végül néhány olvasás, vagy olvasói kéz után a kukába dobás legyen a sorsa egy remek történetnek...!
"A Gyűrűk ura" egykötetes (és sok más komoly, jó könyv) szerintem megéri a többletköltséget, és azt minőséggel hálálja meg... Hangsúlyozom: ebben a változatban gyönyörű illusztrációk (nem Lolka és Bolka!
) vannak!
i2k = IMYke2000 -
Hallottátok, hogy a filmet idén Dec. 20.-án nálunk nem fogják bemutatni?
A hazai forgalmazó cég német anyaválalata pénzügyi nehézségei miatt másik céggel kötött szerződést az amerikai forgalmazó. Az új partner pedig csak Jan. 10-re vállalta a vetítés megkezdését. De állítólag akkorra lesz normális szinkron is.

Ha a bóvlibb (olcsóbb) változatot veszed meg, akkor kapsz: 3 db gyenge papírra nyomott, félkemény fedelű könyvet, illusztrációk nélkül.
A történet mindkettőben ugyanaz, de valahogy az embernek mégis differenciáltásg-érzése támad, nekem az egykötetes jött be. A döntés a tied.
i2k = IMYke2000 -
De könyörgöm, a GyU-ból ne csináljanak BG típusú játékot! Egyébként nem is tudom, hogy milyen játékot lehetne belőle csinálni. Szerintem semmilyet!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
HP rulez
GYU RUULEZZZZ :)
slágertermék lesz ebből a csodás alkotásból!
:(((((
Amúgy Tolkien a Prológusban közli, hogy az első kiadás után cirka 10-20 évben számos hibára felhívták a figyelmét, illetve egyszer ő is neki durálta magát, újraolvasta és kijavította a hibákat...
Szóval: szerintem ez A TÖRTÉNET ÍGY TÖKÉLETES, AHOGY VAN!
Sőt, a véleményemet azért is hangsúlyozom, mert tudva tudom, hogy a filmadaptáció bizony gyatrább, a szerelmi szálra lesz kiélezve, illetve a rendező szentségtörő módon egy a valódi történetben nem is szereplő karit is betesz a movie-ba! Szerintem megpróbál még több humort csempészni a dologba, nem mintha szükség lenne rá!
Na mindegy! Ezért a filmet csak azoknak ajánlanám, akik már legalább egyszer elolvasták a hatalmas és mégis oly' rövid mesét! Messze van még 2002 május, addig olvasni bőszen!
A könyv pedig megéri az árát! (Én az illusztrált változatot vettem meg újra - a régit elfelejtették visszaadni!
- és nem sajnáltam rá az 5900 Ft-ot! Akinek ez sok, az vegye meg a három könyvre darabolt változatot 3900 Ft-ért, képek nélkül, gyenge kötésben, papíron...
Na csá!
i2k = IMYke2000 -
A Babó, meg a Gyűrűk Ura a kedvenc könyveim. (meg Clive Barker Korbács-a is) Évente egyszer elolvasom őket.
A Szilmarilok kicsit nehéz olvasmány, azt már csak megrögzött gyűrűkurásoknak ajánlom.
A többi Tolkien könyv már inkább gyerekeknek szól szerintem.
Meg aztán, ha meg tudod szerezni, ajánlom mindenkinek a BBC rádiójátékát is (mindkettőt feldolgozták), ez is nagyon jó, ha tudsz angolul.
Mp3-ban gyakran előfordul ftp-ken...
Van egy kérdésem is:
Olvastam, hogy a Gyűrűk Ura-ban van valami hiba, Tolkien bácsi csinálta bele véletlenül, valami időrendi baki. Valaki tud erről valamit?
Üdv minden fannak:
zord
ha nagyon májer vagy, is elszánt, megszerezheted díszkötésben 5.900 Ft-ért, vagy csak simán talán 3.200 Ft-ért (úgy emlékszem tavaly karácsonyra adták ki megint)
elég borsos ára van, na
és megjelent a szilmarilok is díszkötésben, nagyon szép könyv
szvsz a babót is megtalálod a nagyobb könyvesvoltokban
meg teli van minden most Tolkien könyvekkel (gyerekmesék, ilyesmik)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Harry Potter? Hümm az meg ki? :)
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
ja,amúgy harry potter suxxx
nem ismerek olyat(na jó egy csajt),aki elolvasta volna mind az istentuggya hány könyvet abból a szarból!
Nagyon nagy lesz Harry p egy nagy rakas szar ehhez kepest, egyebkent en mind a 4 harry-t olvastam, es szerintem nem is rossz, sot nekem tettszenek, de a Gyuruk Ura-hoz kepest fosok!!!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Remelem a foldbe dongolo a Harryt ez a mozi.... jajj de varom en mar
Elég sokáig vártam hátha valaki végre megnyitja ezt a témát is,de mindhiába.Mostanra úgy érzem épp elég közeli mind a film,mind a játék várt megjelenési ideje,tehát szentelhetnénk mi is egy kis figyelmet az eseménynek.Aki olvasta a könyvet biztos tudja,hogy ez minden idök legnagyobb példányszámban eladott alkotása-bár ismét tarol Harry Potter-a LOTR valószinűleg az is marad.A filmesek és a játékírok közösen több évvel ezelött nekiláttak a könyv feldolgozásának.Mivel ezek a munkálatok eléggé egybefonodtak nem meglepö,hogy a film 3 részre tagolását követik a játék fejlesztöi is.A megjenések 2002 elejétöl 2004 végéig várhatóak.
Ennyit szántam inditonak.Remélem,minnél többen csatlakoztok hasznos infokkal.Sziasztok.
A könyvre csak annyiban térnék vissza,hogy ha jól tudom ez minden fantasy játék,könyv szülőanyja.Tehát akik papirra vetve nyomták a szerepjátékokat,és az rpg örültek biztos fogják értékelni a megjelenéseket.
P.S.:
http://www.apple.com/trailers/newline/fellowship_of_the_ring/
-a trailer letöltéshez a cím