Partition Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet-e két particióból egyet csinálni elõre is köszi
Meg a Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés/Tárolás/Lemezkezelés/Meghajtón jobb klikk/Formázás is. Nem kell hozzá külön program.
"Van egy 80GBos winyóm kb. 20GB fontos cuccal."
1. Szabadíts fel minimum 20 GByte-nyi szabad helyet a vinyón (jobb ha egy kicsit többet).
2. Méretezd át a partíció méretét 60 GByte-ra (vagy kisebbre). (Resize partitions)
3. A felszabadult helyen hozz létre új partíciót. (Create new partition)
4. Pakold át a 20 GByte-nyi cuccost.
eom$
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Vettem egy 200 Gigás Samsung vinyót, szûzen felraktam rá az xp-t de csak 135 gigát lát belõle. Ez mitõl van? Mit szúrtam el? Most szerzem be a partition magic-et, mert még nincs is particionálva. Mi a teendõ, hogy lássam mind a 200 gigát?
Elõre is köszönöm a választ!
gamertag: kenobita
Van nálam egy kölcsön vinyó(200GB), számomra fontos adatokkal(56GB). Sajna vissza kell adnom, de nem tudom hova rakni a rajta levõ cuccokat, a gazdája pedig rendszert szeretne rá telepíteni.
A kérdés az lenne, meg lehet-e úgy particionálni, hogy a rajta levõ adatok ne vesszenek el?
(PowerQuest PartitionMagic Version 7.0)
*Posse*T.W.D*
utóbbit a Számítógép kezelés->Lmezkezelés-nél tudod elvégezni, kb. 10-15 perc alatt megvan a formatálással együtt. persze az adatokat mentsd el.
elõbbi esetben macerásabb és a rendszered mûködését kockáztatod vele, gondold meg, szükséges-e az egyesítés. ha új rendszert akarsz, akkor a telepítés során szépen megadja az instrukciókat, hadd ne kelljen itt leírni. telepítéshez itt találsz segítséget.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tõle egyet-mást\"
Fontos kérdés!
Ha van egy vinyóm két partícióval, akkor hogy tudom egyesíten õket, hogy újra csak egy partíció legyen?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Powerball!!!
Powerball!!!
Powerball!!!
Powerball!!!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
C: NTFS Primary (Win)
Extended: Primary
D: NTFS Logical
Mi lenne az az Extended? (a D: van ebben az akármiben, lehet hogy a C:-nek kéne?)
ntCheckBootExecuteKey: Error 2 reading BootExecute key in registry.
}
Exiting enStartEngine... Return value: 10002 Time = 0:02
Init failed: Error 10002.
Entering enStopEngine(...) ID:193 File:Engine.cpp Line:381
{
ntDiskInfoRebuild ...DbgMgr->Uninit
Itt lehet a gond, csak nem tudom mi az pontosan

A Norton Partition Magic 8.0.5, és a még PowerQuest nevû Partition Magic 8 is ugyanazt a hibát csinálja indításkor:
Utána meg mindenféle windowsos hibaüzeneteket ír ki.
Indításkor kiad egy hibaüzenetet hogy fájl nem található 203, és kilép.
Már próbáltam újra telepíteni, máshonnan indítani de hiába. Elõtte nem volt ilyen gondom.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
A Norton GHOST 2003-at használtam régen rendszermentéshez, amikor még AMD-s konfigurációm volt, nagyon szépen ment a mentés. Most lecseréltem egy celeronra mert nagyon melegedett. A rendszermentés most már nem megy, amikor újraindítja a gépet a mentéshez, nem indul el a mentés. Lefagy az egész. Az FDISK -el kell kellett mindig visszaállítani az aktív partíciót és kitörölni, azt amit Norton Ghost létrehozott. Nagyon örülnék, ha valaki meg tudná mondani, hogy mit csinltam rosszul, mert azt nem hiszem el, hogy celeronra nem jó. Biztosan kihagytam valamit, mert egy másik AMD-s gépen is futtattam régen, de most mióta azon is celeronos lett azzal a géppel ugyan ez a helyzet.
Segítség !!<#conf>#conf> <#falbav>#falbav>
Kovács attila
Partition magic 8.0-ban van olyan funkció hogy partíciót külön lehet választani formázás nélkül, ha jól értelmezetem. Igaz ez? Ez azt jelenti, hogy mindenféle adatvesztés nélkül kettévághatok egy partíciót?
Remélem lesz válasz hamar :)
ranish is kiir 3 particióra hibát sajnos.. pedig vagy 15 GB-t meg kéne menteni. w98 megy most, és 7-8 giga van NTFS partición.. :(
*hihi ** *
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Ajanlom figyelmedbe ranish pm-et (Google->"ranish+download"). Ha ez is hibat jelez, akkor inkabb particionald, meg formatald ujra...
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
"Error 117,
Partition's drive letter cannot be identified"
BSD-t tettem fel, és ezuán lett ez a baja.
8.05 ben javitották már??????
*hihi ** *
( Ez már symantec-es, mert a Power Quest-et megvette ) Lehethogy ebben javították.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Át lehet valahogy helyezni az xp bootoláshoz szükséges dolgokat az egyik meghajtóról a másikra? Nekem azert kellene mert a D-re raktam föl az XP-t, a boot fájlok és az mbr-t viszont a C-re kerültek. Késûbb felraktam a BootMagic-et, hogy választani tudjak XP és 98 kozött. Ez nekem úgy van beállítva hogy az XP a C-rõl bootol a 98 pedig az G-rõl. Ha XP-t bootolok látom a C meghajtó tartalmát, ha 98-at akkor a BootMagic a G meghajtót teszi be C-nek így nem látszik a valódi C tartalma. Ez lenne a gondom, mert ezt én látni szeretném. Ha az XP bootfájljai a D-n lennének akkor nem cserélne meghajtót a BootMagic és mindkét oprendszer mindegyik meghajtót látná. Hát ezt jó bonyolultan fogalmaztam meg :) Azért ha valaki tud segítsen.
Kössz
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985