Partition Magic
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bootmagic -et ismeri valaki? Még régebbi ( 3.xes PM el egybe volt , de v 5 nél váltak szét ). Hogy tud betölteni ext3as partíciót? kell hozzá vmi spec beállítás? a régebbi ,ext2 õt nem akarta indítani..
A grub (linuxos betöltõ manager :) pedig nem tudom használni.
A grub (linuxos betöltõ manager :) pedig nem tudom használni.
Gondolom, mivel windows-os progi, nem arra találták ki, hogy a winben megcsinálja és utána format c:- kell:)
Van egy két dolog amit jobb ha kiteszek cd-re, mivan ha áramszünet lesz stb.
Még nem szántam rá magamat mert vga-t akarok cserélni és akkor úgy is win reinstall kell. Szóval összekötöm a kellemeset a hasznossal.
Van egy két dolog amit jobb ha kiteszek cd-re, mivan ha áramszünet lesz stb.
Még nem szántam rá magamat mert vga-t akarok cserélni és akkor úgy is win reinstall kell. Szóval összekötöm a kellemeset a hasznossal.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ha átméretezel egy partíciót akkor nincs semmi gond, windózt se kell úrja rakni, egyszerûen megszokja a változást..
Köszi, még gyüjtögetem az arhíválni valót és rászánom magamat:)
Majd referálok.
Majd referálok.
a PM az maga a biztonsag. Csak csinald nyugodtan, nem lesznek problemaid. En is legalabb ezerszer particionaltam vele, olyan is volt, hogy egy feladat felenel leallt, de meg akkor sem vesztek el az adataim...nem kell beszarni...
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
A Norton Systemworks2002-nek nincsen ilyen funkciója? Ha van akkor nem biztonságosabb mint a PM?
Nem kell félni a PM -tõl! Én már soxor használtam ( 8-as )és megcsinált mindent. A legfontosabb hogy amíg dolgozik DOS alatt hozzá ne nyúlj a géphez, még ha úgy látod hogy nem csinál semmit akkor sem ( ha 2 óra akkor 2 óra ) Pesze az áramszünet az pech.
Én már elég sokszor csináltam ilyet gépeken, eddig (lekopogom gyorsan) nem volt gond vele. Persze ha van lehetõség bizt.mentésre, azt ne hagyd ki!
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Természetesen akartam menteni. Csak gondoltam megkérdezem, hogy mire számítsak, fdisk stb.
Ha nem muszáj akkor kihagynám, persze utána winreinstall.
Ha nem muszáj akkor kihagynám, persze utána winreinstall.
Hello!
Van egy 40 gigás vinyó a C:6 giga a maradék a D:
A C-t szeretném a duplájára növelni. Ha rá engedem a Partition Magic-et akkor megmaradnak az adatok?
Van egy 40 gigás vinyó a C:6 giga a maradék a D:
A C-t szeretném a duplájára növelni. Ha rá engedem a Partition Magic-et akkor megmaradnak az adatok?
http://hlc.warez.hu kicsit pár linket végig kell kattingaatnod, de h bejucc az ftp-re akkor ott fenn lesz a partition magic 8
Ismét elôguberálok régi topikot.
Valaki mondjon címet ahonnan szépen leszedhetô a 8as vagy akármeik másik csak müködjön nekem.
serial is kell de nagyon.
SÜRGÖS!!
Valaki mondjon címet ahonnan szépen leszedhetô a 8as vagy akármeik másik csak müködjön nekem.
serial is kell de nagyon.
SÜRGÖS!!
Próbáld ki ezt: http://www.blez.it/cr-p/partitionmagic5.zip
Vagy ha nem megy, akkor keress a http://astalavista.box.sk/ -n.
Vagy ha nem megy, akkor keress a http://astalavista.box.sk/ -n.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Hi! Nem tudna valaki, serialt az 5.0-ás Partition Magichez?
Köszi!
Köszi!
Nincs. Az elsődleges C meghajtót egyik particiós progi sem engedte még eddig 2 Gb-nál nagyobbra méretezni.
Hello! Az a gondom, hogy miután felraktam az XP-t, kicsi lett az elsö partició 2GB-ja. Semmi gond, gondoltam, leszedtem a Partition Magic 7-et és átszabtam a particiót. Újrainditás után azóta mindig kiirja, hogy not found winnt2001..., majd rendesen feláll a Win. Igen ám, de a partició maradt a régi 2GB. Már vagy 3x megcsináltam, de mindig ugyan az az eredmény. Ja és nem demó a partition magic, mert a többi operáció müxik, csak ez nem. Valami 5let?
WolfSK
WolfSK
← ElőzőOldal 3 / 3