Partition Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feltettem a paragon partition managert,az látja a fájlokat,azzal ki is tudom exportálni az összes adatom másik winchesterre.
Na már most csak azt kéne elérni hogy renesen lássa a windows is,tehát az kéne hogy minden normálisan müködjön.
nem tudom hogy csináljam.
A particionáló progival nézd meg mi van a partíciókkal, hogy most törölted és azért nem látja, vagy csak nincs hozzá betû társítva.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
sziasztokcsináltam egy õrült baromságot.adott volt a gépemben egy samsung winchester.rajta két partició.egyiken a windows7 és a programok,másikon a képek,játékok,fontos dolgok.
tettem a gépbe egy maxtor winchestert amin volt pár partició(ezeket akartam formázni,egyesiteni)
de véletlen a samsung winchesteren gyorsformáztam a dolgokat a windows7ben.
azrán a formatra a partition magicban is rámentem(lehet hogy itt is a samsung winchsetert)
majd a merge parancsot is megcsináltam(ezt is talán sajnos a samsung winchesterrel)
amúgy pedig a merge dolog nem is indult el.rámentem ugyan hogy merge,a partition magic mutatta is hogy egyesitette a két particiót,de kérte hogy indistam ujra a gépet.
miután újraindítottam,a windows indulása elõtt bejött egy hibaüzenet,majd eltünt és betöltött a windows.
Ennek ellenére a samsung winchesterreõl most nem látszik az a partició.
szeretném ha a samsung winchesteren visszaálna az a partició na meg az adatok.
leírná valaki hogy kezdjek neki,mit tegyek?
nagyon nagyon megköszönném
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ismerõs ideadta ezt a progit, hogy ezzel láthatóvá tudom hozni, de hogyan mûködik ez? Nem értek hozzá azért kérnék egy kis segítséget. Köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A háború félelem, bátorságnak álcázva.
de ezt a hibaüzenetet kapom:
A háború félelem, bátorságnak álcázva.
A következõ probléma megoldásához szeretnék segítséget kérni:
két partíciót szeretnék egyesíteni, az egyiken van az xp, a másik pedig gyakorlatilag üres. Hogy tudom egyesíteni a kettõt a legkisebb kockázattal(természetesen az xp-s meghajtó a fontos)?
Ma újra akartam rakni a Windows Xp-t de nem sikerült:
Be raktam a lemezt ki bekapcsoltam a gépem és mikor el kellett volna fogadnom a Licenszerzõdést akkor nem tudtam az F8-al
Mepróbáltam elindítani a Sajátgéprõl ott meg újraindult és uygan az elõzõ lépést sikeresen átugortam de aztán meg nem tudtam a C:/ particíót törölni ugye t majd enter de nem sikerült HELP
Nem tudom hogy ez vinyó probléma-e de nem sikerül és eddig még nem volt ilyen jellegû problémám. Kérlek segítsetek PLSSSS :((((
És ezzel a progival kilehet ezt a problémát küszöbölni tehát ezzel a progival kitörlöm a particíót majd újra telepítem a xp-t?
Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés/(bal oldalt) Lemezkezelés:
Megkeresed lent (oldalt) ahol kiírja a pendrájvodat és mellette akkor elvileg 2 téglalapot látsz majd (mivel azt mondod, hogy 2 felé van osztva)
Jobb egér gombbal rákattintasz az elsõre és a helyi menübõl Partíció törlése és ezt a másik résznél is.
Utána 1 téglalap lesz már. Jobb egér gombbal rákattintasz Új partíció létrehozása (ilyesmi) és asszem bejön majd 1 ablak, ott csak tovább tovább értelemszerûen. Majd meglátod.
"Elvileg amit leírtam, úgy megcsinálható. De Én még nem csináltam partíció megszüntetést pendájvon, garanciát nem vállalok rá !!!"
Pl.:
Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés/(bal oldalt) Lemezkezelés:
Itt megkeresed a pendrájvot és látod, hogy tényleg 2 részre van osztva.
Partíció törlése mindkét résznél és utána új partíció és formáz ...
Itt Xp alatt csak NTFS-t enged így asszem. Ha Fat32-re szeretnéd akkor külön progi kell. (tudok olyat is, de NTFS jó)
Én még nem hallottam, hogy 1 pendrájv 2 felé lett volna osztva alapból.
Elvileg amit leírtam, úgy megcsinálható. De Én még nem csináltam partíció megszüntetést pendájvon, garanciát nem vállalok rá !!!
ihy csak a 2gb-bol 1,5gb-ot tudok használni.Hogyan és mivel tudnám az egész USB-t formázni és hogy egy meghajtoként ismerje fel a windows?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
baromi ritkán kell, így meg venni nem akarom a full-t, amiket találtam demo azzal meg minden lépésen végigmegyek, mindent beállítok, azt beint, hogy vegyem meg a full-t?
Na így aztán amúgy jól kiprobálta az ember:)
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
Lenne egy fontos kérdésem,sajnos nekem nem sikerült összehozni.
Szóval a D meghajtóra szeretnék a C meghajtóról pár gigát át tenni,hogy nagyobb legyen a D kapacitása!
Ezt melyik progival lenne a legegyzserûbb?Nekem a Partiton Magic 8-al nem jött össze:(
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
adott egy laptop, telepített linuxal. partition magicet elbírom indítani valahogy a pendriveról, hogy kinyirjam a linuxos patriciókat? xpt kéne rá tennem.
az tudom hogy a simplicity xpn van ilyen lehetõség bootnál, de az most nincs nálam, szal anélkül kéne megoldani.
a segítséget elõre is köszi.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
HP Usb disk storage format tool
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Próbáld Win 98, vagy millenium alól formázni.
Kéne nekem egy hatlamas segítség. Sikerült valamit vírust bekapnom+régen is formáztam a laptopom és így most (ha jól sejtem) jól szébasztam valamit. Mûködik, meg minden, csak eléggé be van már lassulva. Gondoltam leformázom, úgyis rég volt. Berakom a cd-t újraindítom, cd-rõl indítom, de miután betölt minden fájlt, ami neki kell kiírja, hogy nem talál telepített merevlemezt. Ezt valahogy ki lehet okoskodni Partition Magic-el, vagy akárhogy máshogy?
eom$
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Köszi
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehetõ\"
Nem tudom, nézi e még valaki ezt a fórumot, de hátha...
Szóval a problémám az lenne, hogy fenn volt a gépen a Powerquest-es Partition Magic 8.0-ás verziója. Letöltöttem a Norton-os 8.5-ös PTMagic-et, majd installálni akartam, persze elõtte uninstall a 8.0-ás verzió. Erre azt írja ki, hogy elõször távolítsam el a 8.0-át, majd utána próbálkozzak ismét. Már a regedit-ben is kitöröltem mindent, ami a 8.0-val kapcsolatos volt. Mi ilyenkor a megoldás szerintetek?
Please help! <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehetõ\"
Koszonom!
Egy kép, hogy mirõl is van szó.
Ki mit ud errõl, hogyan lehet visszanyerni adatot?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Partition Magic 8.05-el mergeltem egy 250 gigás winyo 10 és 240 gigás partícióját. Mikor a végzett az adatátmozgatással, ahelyett, hogy befejezte volna a müveletet, hibaüzenettel kilépett. (vmi header error?)
Ezután a windows nem látja semelyik particiot sem, a 10 gigás része "sértetlen" maradt, de a 240-es része unallocated lett, minden adatommal együtt eltûnt a partició. Megpróbáltam GetDataBack-el visszahozni, amit lehet, de amit visszahozok, mind nem olvasható és ezt irja ki a program:
"Missing signature in partition table (sector 20482875) of drive 'HD128:'(FSIFC:343) 004D5008"
Nagyon fontos lenne visszahozni valahogy az adatokat, remélem tud vki segiteni.
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.