Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

en mondjuk tamogatom az atfutast masokon, es eleg kis hangulatosnak nez ki ez a marauder is ahogy megy es kaszalja a kis buzi embereket 😄D

anti hero

jó a video de vhogy nem sikerült észre vennem hogy a collusion detectet...simán átfutottak egymáson az ellenfelek

Alwares
A hangok tényleg über-brutálak benne! Ettõl függetlenül nem látom valami jónak, wow...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Na ma jött valami levél, bár nem nagyon tudtam elolvasni mert franciûul volt (nagyon ideges voltam regeléskor anno). De azt hiszem a béta új fázisba lépett. Vajon most már Vista-támogató fázisba lépett? 😄

WHO Videó

Ah nagyon megfogott!
Hatalmasak a hangok, szinte érzem ahogy a marauder széttrancsírozza az ellenfelét😄 Az a bazinagy tûzvarázslat is tetszik, nagyon rendben lesz ez úgy érzem.

hja engem se hivtak be eddig, amiert nagyon szomoru vagyok

anti hero

BEAST
Kerdezd a lotro topikban :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Úgyértem a LotRO-ban :p

Szerintem erre nem fognak tudni válaszolni. Úgy érzem a teszterek jelen pillanatban bekötött szemû bug-fogó pókhálók egy egyenes csõ alakú folyosón. 😄
A játéknak még sokat KELL fejlõdnie ha pariban akar lenni a wow-val.

Magh
Az elõfizetõi bázissal arányos letöltési kapacitás biztosítása szerintem elvárható. Amúgy melyik class a legjobb single target RDPS?

Guest
Ez itt ugyan erõsen off, de a Blizzard Downloader szándékosan van lassítva.

Vagy ezt is többmillióan akarják 2 nap alatt letölteni? 😉
Magh
Én is ma keztem el tölteni, mostanában elég sok free trialt kipróbáltam. Holnap jár le a WoW, de már vagy egy hónapja nem játszom, ha a WAR-t elcsúsztatják Q3-Q4-be muszáj valami jó kis átmeneti MMO-t találnom, csak mivel mostanában AoC és Aion-félék jönnek ki, ez nehéz lesz. Egy pozitívum máris van: stabil 460-al jön a trial,Blizz downoadert meg gondolom senkinek nem kell bemutatni 😊.

Én is úgy tervezem, hogy a héten kipróbálom a lotro-t ha már az ezeréves "regjeim" közül egyet se hívtak be who bétába./lotro béta nekem is negatív élmény volt de viszonylag sok dicséretet lehet hallani róla mostanában/

BEAST
Eddigi tapasztalatok alapjan a lotro leginkabb azoknak valo akiknek tetszett a konyv vagy legalabb a film, tehat nem all messze toluk a pve vilagfelfedezosdi meg beleelosdni 😄 van pvp resze is de nem neveznem nagy dolognak, egyetlen elonye a wowval szemben hogy legalabb outdoor es nagy tomeges xD

De lehet nem WAR topikban kellene ezt kitargyalni 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Finder 2 napig bírta, majd írd le, hogy te meddig. 😊

BEAST
A pvp resze ott ert veget hogy Lynx kitalalta hogy irlkedik, Dav erre rerollolt hunterre mert az a tap ... igy kb az allando mar majdnem sikeres kis csapatunk szetesett 😄 ... igy mar csak a folyamatos pve maradt amit hosszutavon nem birok, raadasul egy nagy sereg randomot is bevettek hogy meg tobb raid lehessen, nekem meg mar az addigi is sok volt =) Ugyis visszamegyek meg, legalabbis patch utan visszalesek :p

Nem nehez kitalalni miutan NWNben paladin/cleric, wowban paladin, guild warsban warrior/monk voltam, es most lotroban is captain 😄 WARban kozel 100% hogy warrior priest leszek 😛

... bar ha a tomeg gonosz rossz lesz, egy Chosenre is ra lehet venni xd

lehet kiprobalom majd van vmi 7napos triál

anti hero

BEAST
Anno betaztam akkor nagyon nem gyozott meg, viszont azota egesz szepen kikupalodott. Tetszik hogy sok group quest van meg epic tortenet quest, ebbol adodoan nagyon sok egymast segito emberke rohangal mindenfele, wowban vagy mindent soloztam vagy fel napos idotoltes volt nub puggal :d 2.4ig elleszek ezzel, mondjuk lehet a patch sem teszi izgalmassa megint a wowozast foleg hogy azt is beta ota jatszom -.-

Ja es a lotro "paladinjanak" (captain) olyan skilljei vannak amirol wowban csak almodozni lehetett xD

Mi lett a legutóbbi "only friendly pro 10 men-raid and pro pvp" guildetekkel? 😄

És who-ban mi lesz, melyik oldal lesz az újraegyesülés oldala, ha egyáltalán lesz ilyen?

jesszusom bsbiszt ennel jobban mar nem sullyedhetsz le 😄

amugy milyen az a lotro, jo? ;d

anti hero

BEAST
nekem 2 napja jart le :p most lotrozok, 2.4ig mindenkeppen jobb mint a wow :d

Hát sajna nem akarlak elkeseríteni de ne várj csodát, van aki fél vagy egy éva alatt kap hozzáférést, és mire meglenne addigra itt a full. Bár énis még reménykedem és várom a csodát mert nagyon jó lenne bekerülni 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Tafaya
Hja... Azonnal feliratkoztam én is amint lehetett, de semmi. Pedig 28-án lejár a wow accom, remélem addig küldenek kulcsot 😊

nekem semmi gondom sincs vele.
1-2 ingame grafikai bug van, de ilyen visszadobálásokat nem csinál.
xp van itt, meg intel proci, nvidia chipes kártya.

Alwares
Na akkor még reménykedek...

a hiba nálad van, mert a serverek futnak...

Fenrir
Nekem is csinálja ezt a visszadobálást és nekem XP-m van. Néha jó, néha nem, ez még béta.

A halál csupán a kezdet...

Alwares
Ezeket már mind megnéztem. Tûzfal kikapcs, most megpróbálom még azt, hogy a routert alapból kiiktatom a rendszerbõl (most nincs nálam a 360, így nincs is szükség rá...), aztán jövõ hétvégén vista uninstall, már semmiféle illuzió nem maradt meg bennem...

TurboX
Én is rühellem a Vistat, ennek ellenére nem hinném hogy az lenne a probléma. Esetleg nézd meg a tûzfaladat,routert ill. ami blokkolhatja esetleg. Minimális gépigény meg van-e, minden driver a helyén, miegymás. Legvégsõ esetben war reinstall, (mivel nem vagyok mazochista nálam a vista is alap kuka). Ezek után passz...
Alwares
Hát ez nem megy az istennek se. Megpróbálom XP SP2 módban futtatni. Ehh, még egy dolog nem fut és szépen elköszönök ettõl a Vista-tól... Ebbõl már nagyon elegem van...<#violent>

Alwares
Na most már egy fokkal jobb a helyzet. Most szimplán töltés után visszadob a karakter választó képernyõre... Egyáltalán megy most a szerver? Vagy mi van ezzel? 😞

Alwares
Kösz, megpróbálom, remélem segíteni fog...

TurboX
szedj le egy friss VGA drivert és reboot.

szerk: Alwaresnek
Bucser
" Csak mert én nem kapok, pedig még okróberben regisztráltam... :S"

Akkor ez mi?

Na mindegy.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alwares
Valami baromság van a játékkal. Rámegyek hogy Play War! és erre tölt egy jó adagot, aztán fekete képernyõ egér van és villog, néha bejöna warhammer logo, aztán megint eltûnik. Áhh nem tudom mért csinálja ezt...

antgecc
Én nem sopánkodtam, csak kérdeztem. Én nem sopánkodok egy játék miatt....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Alwares
Jah nyáron már bõven volt. De most jutott eszembe, hogy ki kéne próbálni az én gépemen is...

Bucser
Hát a stílus a válaszban olyan mint amilyen a sopánkodásod volt. Asszem ugyanabban a stílusban válaszoltam.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

antgecc
Nem mondtam h ó én szegény én vártam a legtöbbet! Egyszerûen csak közöltem a helyzetemet, nem sajnáltattam magam, ellentétben veled. Nem vágom miért nem lehet normálisan válaszolni....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BEAST
igen, vagyunk :<

Bucser
ó szegény. Én meg 2006-ban regeltem és kb 1 év múlva kaptam valamikor 2007 közepén. Szerinted ki várt többet? De vannak olyanok akik azóta is várnak.

antgecc
Jól vágom h kulcsért csak regisztrálni kellett és onnantól csak várom h mikor kapok? Csak mert én nem kapok, pedig még okróberben regisztráltam... :S

Nekem lese kell töltened, csak a kulcsot add "kölcsön" <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Bucser
Neki elég régóta van ha jól tudom.

Miért?Kaptál kulcsot?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Fenrir
Nem kell hozzá a NASA, egész jól beállítható 😊

A halál csupán a kezdet...

töltsd le nekem is! <#idiota>

-the invisible-

s0n1c
akkor rosszul emlékeztem <#idiota>
Alwares
Azt hiszem eljött az ideje, hogy én is letöltsem ezt a bétát. Gépigény mekkora? Elviselhetõ?

Hi,most neztem meg a 2008as war kepeket,eszmeletlen jok,es hangulatosak,ez pl nagyon bejon:kep
A beta osszesen hany fazisu lesz?

Jimi Hendrix