Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
8-nál kaptam egyet, tacticalt eddig még nem láttam. 10-es szint felett lehet a 3 Path-ból egyet választani és azt fejleszteni.

A halál csupán a kezdet...

s0n1c
10nél kapod az elsõ morale skillt, de trainernél megtudod nézni, ha filteren unavailablet kipipálod a coreskilleknél
Bucser
Nem tudom a mostani rendszert. Jelenleg nem játszom és jó ideig nem is fogok, mert el vagyok havazva melóval (értsd.: Hazahordom a melót, mert a cégnél nem mindig gyõzöm)

Szóval majd az idõ elmondja. A Fullra be fogok nevezni egy rövidebb idõre az biztos.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Most egy kicsit megkeverték a skilleket az elsõ béta óta, moral alapú skillt nem is tudom mikor fogok kapni mert még 7-ig tuti nem volt.

Bucser
MIután 1-2 napja kapta az accot nem hiszem, hogy "keményebb PvP-ben" lett volna része. Ugyanis a serveren 1-szeres rate van és öléggé lassú a fejlõdés. (kivéve ha éjjel nappal grindel az ember)

Igazán élvezetes a PvP olyan lvl 25-tõl lesz a 3. vagy 4. pvp areaban, mert addigra kellõen sok Skilled és masteryd lesz hozzá.

ÉS csont healerek nincsennek mint mondtam, hiszen ahhoz, hogy jól healeljen magas moral kell. A magas moralhoz meg sebzés másba.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gondolom arra vagy te is kíváncsi, hogy nem tudják-e outhealelni könnyedén a sebzést?
Sok helyen olvasgatok olyat hogy X szinten a dps karik legnagyobb sebzése ~500 körül van, míg egy heal lazán bead ~700-akat is.

Bucser
És a healeléshez harcolniuk kell, különben nem lesz moraljuk amibõl healelhetnek.

Fenrir
Itt nincs olyan healbot szerep mint a wow-ban, a healképes kasztok harcban is megállják a helyüket.

s0n1c
mit értesz az alatt, hogy kemény healer?
Magh
Valami komolyabb PvP-ben volt már részed? Mennyire kemény healer a WP?

odáig még nem jutottam el. egyenlõre olyan sok az új infó, hogy gyõzöm õket magamba szívni 😊)

Bucser
Olvasgatod a naplódat rendesen? abban is vannak jó kis dolgok😊

faxom ebbe a gammába.
tegnap megint hajnali 2-kor feküdtem le.
este 8-kor kezdtem el, miután wow-ban arenaztunk (2v2), eldurrant az agyam, mikor kaptunk 1-2 agyonba**ott, agyontápolt csapatot, s buktuk a rating-et, mint állat, szal ezután álltam neki síkideg fejjel, aztán azt vettem észre, hogy hopp, már rég aludni kéne...
szal' ja, jó sz*r egy game lesz ez <#idiota>
(és még kb. 10%-át se láttam)

Fenrir
<#integet2>

/agree

tigeroo: nem lesz se screenshot, se semmi. az acc nem az enyém, és az a minimum, hogy nem élek vissza annak a bizalmával, akitõl kaptam.
de a véleményem majd megosztom veletek a gammával kapcsolatban, ebben biztos lehetsz 😊
mármint azok alapján, amit a beta-ból le lehet szûrni... szal' túl sokat ne várj 😊

[Jakuza]
De csak elmeletben kapott sok ember.
Mindossze 1.5 eve varom a kulcsot en is. Ha ugy kuldik el mint Pirates of the Burning Seahez, akkor oket is elkuldom az anyjukba. 😄 (Tudni kell ehhez, hogy zart betara jelentkeztem es akkor kuldtek el , amikor mar open beta volt es barki belephetett)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Na eddig senki sem volt benne innen a "thousands of invites" körben?;o

Bucser
lófszt jár. Max a szád.

tigeroo
óóó ne csináld már😊 felteszel 1 pakk lejelszavazott zipet a rapidshare-re😊
ennyi jár nekünk!<#worship>
TurboX
releaseig fejen állva is kibírjátok (persze ha nemlesz elnapolva...).
Szaruman
Nem kaptam. Miért nem lepõdtem meg?<#fejvakaras>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

8,5 gbyte a kliens...elsírom magam, mire lejön 260 k/s-el -.-

Na elméletben kiküldtek egy "jó" adag béta kulcsot van aki kapott?;o

nem lesz. tilos 😊

magh: fingom sincs. majd este 8 körül kiderül, ha hazaértem...

tigeroo
nabazd :o

KÉPEKET!!!!!!!!
BEAST
En eddig sem szerettem, mindig is gyanus volt -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Mit indítasz elsõnek?

olyan nekemis kelllll!! <#wow1>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Szaruman
Fölkerültél a nemszeret listámra<#violent><#gun><#vigyor4>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Khabbas
Mákos... <#boxer><#ticking>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

reszkessetek, kaptam war beta accot <#phone><#beka2><#hawaii><#vigyor2>

ezúton köszi még egyszer is az illetékesnek <#vigyor0>

Én is így szûrtem le a videok-ból.Tényleg jónak tûnnek a mozgások és kidolgozott a környezet.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Fenrir
A grafikán megint javítottak egy adagot, a karakterek egyre kidolgozottabbak és a mozgások sem olyan esetlegesek már.

Bucser
Nedves alsógatyát cserélek alig használt zsebkendõre...

Battlefield 2 accot cserélnék Warhammer beta accra, pm pls.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TurboX
Amihez elég nagy szerencse kelett azért azt tegyük hozzá. És innentõl mindenki látja az esélyeket a bekerülésre.
Bucser
én kb 1 év után kerültem be.

bowden
Sziasztok!
A napokban vásároltam olyan gépet amivel már van merszem jelentkezni a bétára. Mennyi esélye van egy mezei játékosnak mint én hogy bekerül? Mennyi idõ kell hozzá?

s0n1c
Jah jó most olvasom, hogy holnap már lesz beta szerver 😊 zsír
s0n1c
Na végre, remélem hétvégre belövik a szervereket is! \o/
beta key érkezzen már inkább vaze <#szomoru2><#rinya><#schmoll2>

Fenrir
Új béta kliens érkezett, a régit lehet letörölni és az újat tölteni lefelé. Újdonság, hogy mostmár kétféle képpen is le lehet tölteni: az egyik egy ún. War Europe Downloader ami a login és pass beírása után a célterületre menti, a másik pedig egy torrentfájlt ad amin meg lehet kezdne a p2p letöltést.

Újdonságok az új kliensben:

- Evolved Career Mechanics
- The Chaos Marauder
- Career Masteries
- Keep Warfare
- New Battlefield Objectives
- New Quests
- Polished Encounters
- Zone Capture and Control

Lazarus
Guild Wars accountom mûködõ Warhammer bétára cserélném. pü. thx!
Aquli
Dráma, Michael.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

A következõ, elmúlt pár hozzászólásban lévõ mondatokból mire következtetsz?

"persze én megint lemaradtam 😊"
"Hello,mikor lesz ujabb beta kulcs sorsolas?"
"még nincs kiadási dátum ebbõl kifolyólag open beta idõpontja sincs lefixálva."
"1.Mikor lesz open beta?"
"Gyakorlatilag _nem_ kapsz kulcsot closed betához. Én már több mint fél éve regeltem, és még mindig semmi."

És ez mind-mind csak ezen az oldalon.

Aquli
Erre a bétatesztre jelentkezni kellett, vagy bárki mehet?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Én se szerettem pl. DAoC-os videókat nézni, mert így még a relic raid-ek is unalmasnak tûntek, a milegate körüli kergetõzésekrõl nem is beszélve. Na de mennyivel más volt, mikor a karaktered is részt vett az akcióban. Éppen ezért videóktól függetlenül megelõlegezem a bizalmat a Mythic-nek, fõleg ha RvR-rõl van szó.

Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"

WarHerald: Beta Invite Update

Invites Are Out!
Waaagh!!!
No, you're not dreaming!
We've sent out a handful of invites to folks who have been waiting for a while now and met our current eligibility requirements. This includes event attendees, contest winners, and various other associations. This is just the beginning, keep your eyes peeled - there are more to come!

persze én megint lemaradtam 😊

TQ cheater
Igen,ezért gondolkodtam el ezen a játékon én is......szerintem videókat nézni itt nem jó,mindenhol baromira lassúnak és unalmasnak tûnik a harc,de sokan mondják,hogy ha te játszasz vele,az teljesen más...nem lenne rossz kipróbálni<#nevetes1>

Be Positive! MMO GAMER

Magh
Amennyire én tudom, az összes videón teljesen kezdõk játszanak, de kicsit azért aggódok. Kiadhatnának egy videót, ahol teszterek lvl 40-en 10v10-et nyomnak, csak hogy a dinamika ill. az egyes classok változatossága látszódjon, vagy a collision detection és a helyezkedés fontossága. Meg jöhetne már maga a game is 😊.