Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tentonhammer.com/node/44272
Én már reggel elõre elmosogattam 😄
Probalta mar vki a talizman-keszitest?
En nem tudtam elkezdeni, mert nem sikerult kideritenem, hogy honnan lehet hozza fragment-eket szervalni. Tudja vki esetleg?
En nem tudtam elkezdeni, mert nem sikerult kideritenem, hogy honnan lehet hozza fragment-eket szervalni. Tudja vki esetleg?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
nekem ma gyün😄
Jahh,ma vagy hétfõn elvileg megérkezik<#circling>#circling>
Viszont ami zseniális szerintem az a tome of knowledge, én innentõl mostmár minden mmotol elvárom h legyen vmi hasonlo...
ez a sorsom, ikrekcsillag alatt szulettem
;d
;d
anti hero
höh. te is warozni fogsz?😄
PQk nekem is a kedvenceim, jo cuccokat is adtak eddig, scenarioban csak egyben voltam az azért már egyhangu 5-6 menet után...
Hehh, Dani Te itt?<#vigyor3>#vigyor3> Már megint munkaidõ alatt játszol?<#gonosz1>#gonosz1>
HerrT
HerrT
Amúgy tényleg, t1 után t2 pq harcok kb. háromszor olyan élvezetesek.
Nagyon helyes <#eljen>#eljen>
Nekem nagyon tetszik a jatek, bar most elegge lelassult hogy a scenariok behaltak... viszont igy rvrezgetes kozben nem scenariokba jarok hanem PQkat lesek, chaos-empire t2 teruletek Public questjei valami eszmeletlenek, jo nagy bossok meg szep nagy harcok, legjobb 😊
Nekem nagyon tetszik a jatek, bar most elegge lelassult hogy a scenariok behaltak... viszont igy rvrezgetes kozben nem scenariokba jarok hanem PQkat lesek, chaos-empire t2 teruletek Public questjei valami eszmeletlenek, jo nagy bossok meg szep nagy harcok, legjobb 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Belépsz a guildbe. Amugy tényleg noob vagyok, de a magyar guild kicsi egyenlõre, már nem bántásként mondom, de nem kell rohanni sehova. Dragonflyosokkal dumáltam tegnap este egyenlõre kevés sikerrel, ebbe meg behivtak, gondoltam kiprobálom milyen a guildélet. Kérdésemre választ nem kapván ezek szerint nem ostromolgatott itt senki, na sebaj majd égek mint a rongy hogy mit is kéne csinálni...😊
nub vagyok, elismerem😊
lehet koltozunk amugy, de lehet, hgoy nem.
egyenlore meg csak kostolgatom a jatekot, neha tetszik, neha nemtetszik, de a vegere mindig ottvagyok, hogy nnaaa.. megis csak beloggolok es jatszom vele.
: )
lehet koltozunk amugy, de lehet, hgoy nem.
egyenlore meg csak kostolgatom a jatekot, neha tetszik, neha nemtetszik, de a vegere mindig ottvagyok, hogy nnaaa.. megis csak beloggolok es jatszom vele.
: )
anti hero
Elõbb-utóbb majd kopogtat úgyis az ajtónkon... szokása.
kösz, de végig ültem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
te meg nub mert nem velunk jatszol ;p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
papucs vagy!
anti hero
<#wilting>#wilting>
irigy vagy!
😄DDD
😄DDD
anti hero
no prob 😊 este lesz event, fort ostrom, nagyon rá vannak zizegve a srácok... csinált vki ilyesmit bétában?
jólvanna😄 csak tipp volt
amcsi szerverek ugylátom...a search meg pont nem jo, beléptem egy guildbe de elfelejtettem a nevét azt akartam csekkolni...
http://realmwar.warhammeronline.com/realmwar/GuildSearch.war ? talán
Azt az apró dolgot elfelejted, hogy nem én hirdettem azokat a dolgokat magamról, amiket te. 😄
Ne hasonlíts magadhoz légyszi, én 3,5 év alatt csináltam meg egyenletesen a tied töredékét úgy, hogy kb. 2-3 hétig bírtam épésszel a raidet. 😄
Ne hasonlíts magadhoz légyszi, én 3,5 év alatt csináltam meg egyenletesen a tied töredékét úgy, hogy kb. 2-3 hétig bírtam épésszel a raidet. 😄
meg lehet nézni vhol a guild listát online, vagy csak ingame?
hát ja, csak jellemzõen pl ma lesz a legtöbb melóm😊 szal még lõdözni se lesz idõm
nekem is azt kamuzták 576ban hogy ugy van mint wow, kell vmi regelés kártya, közbe meg...na mondjuk nem haragszok rájuk 😊
álnak bizony, pedig már csak pár pofonra volt a lvl 10...kis oroszlánom hátha besárgul végleg mert most még ugy néz ki mintha vedlene...
az a móka,h ezt sok júzer nem tudja. engem pl a bolt felhívott,h ma hozzá ki a cuccot, és jött 60napos gc is, kell-e hozzá. namármost ha valaki nem tájékozódik, simán azt hiheti,h akkor a játék nem is tartalmaz játékidõt.
30 napig ingyé játszol, nem kell semilyen card
ne túlozz, az a 14 db az összvissz 7 db. (ebbõl a fele 60-ról startolt)
ez szerintem 1,5 év alatt nem egy nagy wasistdas (07.02-n startolt bc)
amúgy meg bagoly mondja verébnek, mert te a napi 3-4 óra játékoddal is feltoltál jópár karit szintén 70-re, mennyi is van? 3? 4?
amirõl tudok az egy 70-es warri, lock, mage, meg van még egy 60valahányas hunta is, meg ha jól tudom bs-en is van még elfekvõben pár karakter.
szal' nem kell a szentbeszéd, ahogy mondani szokták, "egyik kutya, másik eb" <#whatever>#whatever>
ez szerintem 1,5 év alatt nem egy nagy wasistdas (07.02-n startolt bc)
amúgy meg bagoly mondja verébnek, mert te a napi 3-4 óra játékoddal is feltoltál jópár karit szintén 70-re, mennyi is van? 3? 4?
amirõl tudok az egy 70-es warri, lock, mage, meg van még egy 60valahányas hunta is, meg ha jól tudom bs-en is van még elfekvõben pár karakter.
szal' nem kell a szentbeszéd, ahogy mondani szokták, "egyik kutya, másik eb" <#whatever>#whatever>
Roleplay szervernél lehet Core és oRvR is? Mennyire érdemes Roleplay szerverre menni? Elegem van az olyan karakternevekbõl mint Puncica, Odabasz és a többiek...
sztem én valszeg pl inkább melóból fogok többet játszani 1-1 build között, mert otthon menyasszonyom csak nyavajogna😄 bár elmosogatok, vagy felporszívózok és happy minden😄
Miért ne tehetné? Ha akartam volna én is dolgozhattam volna otthon a laptopról, közben az otthoni gépen szinkronban mehetett volna a war. Értsd a war játékos is jóllakik, a píz is fel van nyalva. Páromat lehet, hogy csak vmi szép csillogó dologgal lehetett volna kiengesztelni, de ez sem lett volna akadály.
valaki pls mondja meg
Haha. Mindez nagyon szép, teljesen igazad van a napsugarakkal, barnakenyérrel, élvezetes játékkal, élettel kapcsolatban, DE... Épp ezaz, hogy vannak páran, akik ismernek, tudnak a 14 db lvl70-es kariról wowban, egy 70-es reggelire, egy 70-es a délutáni szieszta idejére és mindezek kipihenésére hopp még egy 70-es. Aztán habként a tortára jön mindegyik felgearelése aréna cuccba... 😄
Mindezekkel persze, mint már mondtam semmi probléma nincs, mindenkit más szórakoztat, csak a bort iszom és vizet prédikálok dolog sántít olyan közegben, ahol nem csak messzirõl jött emberek vannak. 😄
És itt nyer igazolást az az igazság, amit toxikus barátunk leírt a #7685 elején.
Szóval nem vagy te feketebárány, csak sokszor változtatod a véleményed és túl nyilvánosan.
Mindezekkel persze, mint már mondtam semmi probléma nincs, mindenkit más szórakoztat, csak a bort iszom és vizet prédikálok dolog sántít olyan közegben, ahol nem csak messzirõl jött emberek vannak. 😄
És itt nyer igazolást az az igazság, amit toxikus barátunk leírt a #7685 elején.
Szóval nem vagy te feketebárány, csak sokszor változtatod a véleményed és túl nyilvánosan.
sziasztok reggeltem az oldalon megadtam a leyt amit kaptam a füzethet megcsináltam mindent de hol tudom feltölteni game cardal vagy bankártyával?
jaja😊 meló mellett kis kikapcsolódás😄
10 perc múlva lekapcsolják a szervereket. fasza.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
nem baj, nem zavar.
valamivel ki kell tölteni az üres félórákat munkahelyen is x)
valamivel ki kell tölteni az üres félórákat munkahelyen is x)
Nem ertem miert cseszegtetitek Wildort, ez egy forum neki meg az a velemenye a dologrol amit leirt. Szive joga.
Amugy
Amugy
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke