Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal' ezt a lúzer dolgot gondolt át akkor még1x <#mf2>#mf2>
(sõt én skilles is vagyok, mert tudom használni a "válasz erre" funkciót a fórumon <#vigyor5>#vigyor5>)
<#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
néha még melóban is. volt is 1-2 elég meglepõ eredmény (arról nem is beszélve, hogy egyik-másik bírót úgy rugtam volna ki azonnal az állásából, hogy az életben nem mehetnének még pálya közelébe se).
az meg hogy te a kemény 7 napos regeddel nem ismersz, ezen különösebben nem vagyok meglepve.
ha régebb óta itt lennél, tudnád, hogy én vagyok a wow és a who topix egyik fekete báránya (master crassus és magister picket a másik kettõ<#idiota>#idiota>), mert nekem mindig qrvára más véleményem van, mint a többségnek, egyesek szerint túl sokat sírok, mások szerint csak megmondom a frankót (kinek mi jön be), de a lényeg az, hogy van bõven miért utálni.
csatlakozhatsz te is a klubhoz...
Vagy épp te vagy az?<#gonosz3>#gonosz3>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
azzal,h ironizálsz nem változtatsz a tényen. remélem olimpiát nem néztél, mert borzasztó lehetett látnod,h egy csomó rekord megdõlt. sok szerencsétlen. nem csinálnak mást csak amit szeretnek. és sikerül is nekik benne eredményeket elérni. pfujj. szemetek😄DDDD
az meg,h wildor írta. khm. bazze te vagy a világ közepe? azt sem tudom kivagy, szal engedd el😄
- odakinn tök szépen süt a nap -> biztos irigylem a naptól a földre való fény + hõ sugárzásának képességét
- a reggelimhez barna kenyeret ettem -> biztos irigylem a barna szint a kenyértõl, s ez az irigység arra vezethetõ vissza, hogy fakulok ki, mert az idõjárás már nem alkalmas nagyon napozásra...omg, mi legyen most? need more szoli!
na ne légy már hülye plz, nem kell minden mögött hátsó szándékot keresni, csak azért, mert a wildor irta -.-
az meg hogy ki a lúzer erõsen relatív dolog.
karag dron szerveren indítottam egy bright wizardot Varathrul néven. szeretnék csatlakozni egy magyar klánhoz. valaki behívhatna... 😊
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Szerintem meg inkább a "Having fun" a lényeg minden játékban és nem az hogy most hány nap alatt éri el vlaki a max szintet...
egyébként ha valaki léri a PvE 40-es szintet az semmi... hisz a closed beta során a 31-es karit 2-re felhúzni kb max 1 nap volt ha az ember intenzíven grindelt ergó kb 1 hó alatt símán össze lehet rakni egy PvE max szintû karit.. de mit ér az egész ha közben a PvP rank az 0???..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ha meg bukik, amit kétlek, akkor meg nem dobtál ki pénzt az ablakon (mint aoc esetében).
nem lóverseny ez, csak szépen, nyugisan 😊
csoda,h még nem mondtad a tipikus lúzerek kedvenc mondatát: get a life😊
na azokon a szerencsétleneken tudok röhögni, akik ezzel jönnek😄
olvasd el újra a postomat plz, amire reagáltál.
direkt leirtam, hogy nem irigylem tõle.
ja, tudom, nehéz ezt elhinni...
inkább csak sajnálom õt.
akkor meg pláne, ha ez az, ami neki örömet tud okozni...
Nekem 3 és fél év WoW után nagyon tetszik. Conan hátterét, kiadóját nem ismerem, de EA nem ma kezdte az online játékok forgalmazását. Meglepõdnék, ha ez a játék elsüllyedne.
A futós hasonlat viszont szerintem nem jó, mert a sport az egy szórakoztatóiparbeli szakma. Az, aki olyan gyorsan fut az ettõl milliomos lesz és neki az a munkája, mint másnak a villamosvezetés vagy a sebészet. Az, aki egész nap warhammerezik az meg jó eséllyel szimplán függõ. Ettõl persze érdemelhet elismerést a teljesítménye. Mondjuk manapság már egyes helyeken az esport is a szórakoztatóipar része és meg lehet élni belõle, az ilyen helyeken van értelme a lekockázás ellen felhozni a sportolókat. Tehát ha mondjuk egy starcraft WCG bajnokot valaki leszánalmaskockáz akkor õt simán meg lehet védeni azzal, hogy ez is ugyanolyan szórakoztatóipar, mint az olimpia, csak még nem olyan széles körben elfogadott és ez a srác ebbõl él meg. De kötve hiszem, hogy ennek a srácnak/lánynak/csapatnak az a munkája, hogy world1st rank40es legyen 😊 Bár én úgy emlékszem diablo2-ben például anno egy orosz meg egy német csapat versengett az elsõ level90ért maxlevelért és õk például pénzt is kaptak érte 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Lehet hurrogni, nem tehetek róla nagyon bizonytalan vagyok. CSak 10-12k-ról van szó
én tegnap 5ösként rvrben püföltem a qrva törpéket ( meg õk engem 😄 ) és bazi jó móka volt.
geristar : azért ez szebb wownál.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Vki tudna beszúrni ide egy ingame képet ami nála készült??
Köszi
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mellesleg ha megkérted volna egy kínai meg egy amerikai haverodat, hogy segítsenek, te is lehettél volna õ. No nembaj, majd talán wotlk-ban sikerül.
félreértés ne essék, nem irigylem tõle, csak szimplán egy beteg embernek tartom az ilyet, akinek komolyan szüksége volna orvosi ellátásra, mert ez a dolog olyan messze van a normálistól, mint ide a galaxisunk középpontja...
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
komolyan sajnálom az ilyeneket -.-
fuck mmo's..i.,
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....