Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ejjjej. akinek nem inge ne vegye magára. ezexerint magadra vetted. cumi😄

na látod, nekem ezt még nem sikerült összehozni.
szal' ezt a lúzer dolgot gondolt át akkor még1x <#mf2>

(sõt én skilles is vagyok, mert tudom használni a "válasz erre" funkciót a fórumon <#vigyor5>)

ismered? nem. akkor nem tudhatod.

"lehet,h sokkal teljesebb életet él mint itt bárki"

<#hehe><#vigyor><#eplus2><#nevetes1><#vigyor><#nyes>

😄 szeretem bannoltatni magam vélemeényem miatt a fórumokról😄 felvállalom, ez van😊

rápacsáltál, néztem az olimpiát.
néha még melóban is. volt is 1-2 elég meglepõ eredmény (arról nem is beszélve, hogy egyik-másik bírót úgy rugtam volna ki azonnal az állásából, hogy az életben nem mehetnének még pálya közelébe se).

az meg hogy te a kemény 7 napos regeddel nem ismersz, ezen különösebben nem vagyok meglepve.
ha régebb óta itt lennél, tudnád, hogy én vagyok a wow és a who topix egyik fekete báránya (master crassus és magister picket a másik kettõ<#idiota>), mert nekem mindig qrvára más véleményem van, mint a többségnek, egyesek szerint túl sokat sírok, mások szerint csak megmondom a frankót (kinek mi jön be), de a lényeg az, hogy van bõven miért utálni.
csatlakozhatsz te is a klubhoz...

Bucser
Tán csak nem a barátnõd, hogy ennyire véded?<#eplus2><#idiota>

Vagy épp te vagy az?<#gonosz3>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ezé nem értem én ezt a hisztit rögtön,h szánalmas satöbbi. õ dolga vazze. nem ismeritek. lehet,h sokkal teljesebb életet él mint itt bárki, lehet,h egy überkocka akinek csak ebben van öröme. éééééés akkor mivan?

Torzonborz
de bazz nem tök mindegy ki mit csinál ? ha neki ez a jó akkor ez a jó . és ? mi köze hozzá bárkinek is ? apja anyja vagy ? nem . akko' meg .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

szmeélyes tapasztalat szerint a get a life-ot makogó userek nagy hányadának kéne élnie is😊

azzal,h ironizálsz nem változtatsz a tényen. remélem olimpiát nem néztél, mert borzasztó lehetett látnod,h egy csomó rekord megdõlt. sok szerencsétlen. nem csinálnak mást csak amit szeretnek. és sikerül is nekik benne eredményeket elérni. pfujj. szemetek😄DDDD

az meg,h wildor írta. khm. bazze te vagy a világ közepe? azt sem tudom kivagy, szal engedd el😄

jah, szerintem is, bármit mondok, egyértelmû irigység.
- odakinn tök szépen süt a nap -> biztos irigylem a naptól a földre való fény + hõ sugárzásának képességét
- a reggelimhez barna kenyeret ettem -> biztos irigylem a barna szint a kenyértõl, s ez az irigység arra vezethetõ vissza, hogy fakulok ki, mert az idõjárás már nem alkalmas nagyon napozásra...omg, mi legyen most? need more szoli!

na ne légy már hülye plz, nem kell minden mögött hátsó szándékot keresni, csak azért, mert a wildor irta -.-
az meg hogy ki a lúzer erõsen relatív dolog.

amúgy télleg a szórakozás a lényeg😊 játék vazze😊

jó reggelt!

karag dron szerveren indítottam egy bright wizardot Varathrul néven. szeretnék csatlakozni egy magyar klánhoz. valaki behívhatna... 😊

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Bucser
én meg azokon akik azt állítják, hogy egy MMO-ban az a lényeg, hogy "legyen teljesítmény" és "Valamit le kell tenni az asztalra"

Szerintem meg inkább a "Having fun" a lényeg minden játékban és nem az hogy most hány nap alatt éri el vlaki a max szintet...

egyébként ha valaki léri a PvE 40-es szintet az semmi... hisz a closed beta során a 31-es karit 2-re felhúzni kb max 1 nap volt ha az ember intenzíven grindelt ergó kb 1 hó alatt símán össze lehet rakni egy PvE max szintû karit.. de mit ér az egész ha közben a PvP rank az 0???..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Krinyo
egyes, leülhetsz!

várj még 1 hónapot vele, nem fogsz lekésni semmirõl se akkor, ha befut a game.
ha meg bukik, amit kétlek, akkor meg nem dobtál ki pénzt az ablakon (mint aoc esetében).
nem lóverseny ez, csak szépen, nyugisan 😊

ez tök marhaság. bármit mondasz egyértelmû irígység.

csoda,h még nem mondtad a tipikus lúzerek kedvenc mondatát: get a life😊

na azokon a szerencsétleneken tudok röhögni, akik ezzel jönnek😄

l2read.
olvasd el újra a postomat plz, amire reagáltál.
direkt leirtam, hogy nem irigylem tõle.
ja, tudom, nehéz ezt elhinni...
inkább csak sajnálom õt.
akkor meg pláne, ha ez az, ami neki örömet tud okozni...

Pio😊 szar ügy, emint megjött nekem installom is idebenn😄

picket
Ja, én is azóta dolgozom itt, mióta megfenyegettek, hogy különben kirúgnak :c

&#3237;_&#3237;

Ki volt az a gyökér aki kitalálta, hogy munkahelyen nem lehet warozni? Pusztuljon! 😄
s0n1c
Túl sokat foglalkoztok ezzel a server first hülyeséggel. Ül, játszik, qssol! 😊
Forrest Tomee
Nézegess youtube videókat,Warhammermovies itt is vannak videók. Olvasgass bele fórumokba és meglátod érdekel-e vagy sem.
Nekem 3 és fél év WoW után nagyon tetszik. Conan hátterét, kiadóját nem ismerem, de EA nem ma kezdte az online játékok forgalmazását. Meglepõdnék, ha ez a játék elsüllyedne.

Az ilyen worldfirst karikat általában nem 1 user csinálja. Szerintem. Vagy ha igen, akkor viszont tényleg egészségtelen (nem szánalmas, nyomorékság, satöbbi, csak szimplán egészségtelen, ebben szerintem azért egyet tudunk érteni), amit csinál, de neki biztos megérte, kap néhány "gz"-t meg néhány "hypercube"-t néhány vadidegentõl aztán 2-3 hét és el is felejtik a nevét 😄 Ez simán megér egy agyrákot, hõõõ! 😄
A futós hasonlat viszont szerintem nem jó, mert a sport az egy szórakoztatóiparbeli szakma. Az, aki olyan gyorsan fut az ettõl milliomos lesz és neki az a munkája, mint másnak a villamosvezetés vagy a sebészet. Az, aki egész nap warhammerezik az meg jó eséllyel szimplán függõ. Ettõl persze érdemelhet elismerést a teljesítménye. Mondjuk manapság már egyes helyeken az esport is a szórakoztatóipar része és meg lehet élni belõle, az ilyen helyeken van értelme a lekockázás ellen felhozni a sportolókat. Tehát ha mondjuk egy starcraft WCG bajnokot valaki leszánalmaskockáz akkor õt simán meg lehet védeni azzal, hogy ez is ugyanolyan szórakoztatóipar, mint az olimpia, csak még nem olyan széles körben elfogadott és ez a srác ebbõl él meg. De kötve hiszem, hogy ennek a srácnak/lánynak/csapatnak az a munkája, hogy world1st rank40es legyen 😊 Bár én úgy emlékszem diablo2-ben például anno egy orosz meg egy német csapat versengett az elsõ level90ért maxlevelért és õk például pénzt is kaptak érte 😊
Forrest Tomee
Latency/FPS adatokat,hogy lehet elõcsalogatni?

BEAST
Renown rank 5. 😄DD Utoljara ha jol emlekszem ugy kb ... rank 5 korul voltam ezen a szinten, igazabol nem erdekel hogy mi motivalta vagy hogy miben lett elso, de egy biztos, eleg szanalmas egy pvp jatekban azzal buszkelkedni hogy pveben osszegrindeltem a jatek egy ezred reszet csak hogy 40esen porogjek majd amig a tobbiek utolernek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
dehogynem, az egész életük egy nagyon limitált dolog körül forog, aminek mindent alárendelnek. minden élsportoló izomkocka, mindössze annyi a különbség, hogy õk meg is élnek belõle.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Nem tom, nagyon nem tom hogy megvegyem-e a játékot. Nagyon félek tõle, hogy úgy jár majd mint az aoc. Nem szeretném kidobni a pénzem feleslegesen. Milyen területek vannak benne, gondolom erdõs,havas, sivatagos? Nagy területek, sok q-el?
Lehet hurrogni, nem tehetek róla nagyon bizonytalan vagyok. CSak 10-12k-ról van szó
PSAV
beregeled a kódot és ingame postázzák

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Ja, ahogy Bill is tök világosan megmondta, hogy mit nem tett Monicával. Milyen az idõ most a te bolygódon? 😄

Mostmárcsak valaki azt mondj ameg mikor tudom érvényesíteni a collectors edition által kapott extrákat😄
Torzonborz
max szint ? a renownja csak 5ös akkor hol itt a max ? 😄 egyébként meg nem tök mindegy ha neki ez a jó ?
én tegnap 5ösként rvrben püföltem a qrva törpéket ( meg õk engem 😄 ) és bazi jó móka volt.

geristar : azért ez szebb wownál.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Krinyo
úgylátom az idõ megszépít minden emléket...

Hát nemtudom, azzal nincs semmi baj hogy 40 es, csak részemrõl elveszíti a játék a mivoltát hogyha 2 nap alatt max szintre jutok a karakterrel, 2 napja játszom énis de 10 es vagyok, és sokan lehet röhögnek ezen de én ugy szeretek játszani hogy bejárok minden területet, elidõzgetek egy egy helyen szórakozva mindenféle érdekességgel kipróbálok mindent, aki 2 nap alatt eléri a max szintet az nem játszik hanem rohan mint egy õrült elõre. Akkor minek veszi meg a gamet...
Ilyen a grafja a játéknak is?? Mert ez így elég ronda. Úgy látom rosszabb a wow-étól is, pedig az 2004-es most meg 2008van vagy mi a fene. Mi az ami rajta van vmi szett vagy csak sima tescos cuccok?
Vki tudna beszúrni ide egy ingame képet ami nála készült??
Köszi
antgecc
Sztem tök világosan megmondta, hogy nem irigyli tõle.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

És téged ez mi a faxért zavar? Ha neki ez örömet okoz miért ne csinálja? Jaa már értem... irigykedsz rá, hogy az õ neve, karija kikerült a rivaldafénynek nem is igen nevezhetõ dologba. Mert más magyarázat nincs ilyen érthetetlen, éles reakcióra.

Mellesleg ha megkérted volna egy kínai meg egy amerikai haverodat, hogy segítsenek, te is lehettél volna õ. No nembaj, majd talán wotlk-ban sikerül.

Krinyo
futókocka? Azt hiszem nem vagy tisztában a kocka jelentésével 😄

QuippeR
ja és ezt nem feltétlenül az überkocka védelmében, hanem a futókockák ellen mondom.

QuippeR
100 métert 10 másodperc alatt lefutni is nagyon messze van a normálistól, mégis mindenki ünnepli, akinek sikerül.

Krinyo
hát nem tudtad hogy minden a Föld körül forog? <#idiota>

jah, gz, de azért remélhetõleg most leköti magát majd az infúziókról, aztán kimegy a friss levegõre is.
félreértés ne essék, nem irigylem tõle, csak szimplán egy beteg embernek tartom az ilyet, akinek komolyan szüksége volna orvosi ellátásra, mert ez a dolog olyan messze van a normálistól, mint ide a galaxisunk középpontja...

PSAV
miért? volt motivációja. szeretett volna elsõ lenni és meg is csinálta. gz neki

remélem jól kiverte rá, hogy õ lett a world 1st...
komolyan sajnálom az ilyeneket -.-

MeoH
A csavo kicsit kocka...

fuck mmo's..i.,

AtomSplitter
Nektek kért bármikor is bankkártyaszámot/gamecardot? vagy elszúrtam valamit? Fut a játék, csak b****a a csõröm a dolog...

amugy atkene nyargalni egy normalis forumra... igy mindenki 6x felteszi ugyanazt a kerdest 😄
nekem volt mss32 dll hibam... levolt szedve hangbeallitasnal a hardware gyorsitas az volt a baja :p
PSAV
szedje le a legújabb dx-t vagy keressen rá a hiányzó dll-re és másolja be

elég rendesen beszaggat néha a játék.... <#rinya>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....