Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én már bent vagyok!

MeoH
A layout editorban oda mozgatod ahova akarod. Bar en azt nem bantottam, de sztem mindent lehet ott mozgatni, meretezni.

fuck mmo's..i.,

Sephi
😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csak azt nem mondták hogy melyik nap lunchtime-jára gondoltak... 😊

MrStokes
Ujra mennek a szerverek!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

szerintem minden szürke junk...amugy sem adtak még küldiért pénzt nekem. Azt akkor kapod ha feljön a quest complete ablak. 40 rézt adtak érte ha jol rémlik
"...we will be able to reopen them by lunchtime."

ez azé konkrét <#vigyor2>

Most jöhetnek a válaszok..... 😊
Van, Nincs, Van, Nincs, Nincs, Nincs, Van....

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

igen azthiszem a törpétõl kaptam😊 de tuti van valami értelme mert akkor adna inkább zs-t mint cuccot😄
Tudja vki, hgoy lehetne elmozdítani jobb alsó sarokból a moral csíkot? Annyira kívül esik a zónából amit harc közben néz az ember hogy 90%ban megfeledkezek róla.

Néztem az UI modosításokat de nem találtam ilyesmit

olvass vissza picit 😊
sziasztok nicns szerver most?
ha az az, amit törpétõl kaptál és szürke a neve, én eladtam
hali énis próbálkoztam vele, minden adalék megvolt kivéve a fregment😞 másik meg, egyik küldiben(high elf) kapok egy ruhát ilyen fehér piros, de semmire nemtudom használni(bocs hogy nemirom le a nevét cask azota nemvoltam bent) gondolom matinak jó vagy valami de ha valaki tudja mirõl beszélek és tudja mire jó szoljon pls😊
0Fritz0
"120 új üzenet"

Mivan, kijött a játék? 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

MrStokes
Akkor ezek szerint Wildor nem rad gondolt 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ejnye!

Szoljatok ha rontom a levegõt, nem haragszok meg. Szoktam azért érdemben is kérdezni dolgokat aszem, és válaszolok is ha tudok...
sose irtam a wow topicba 😊
nemtom mit csodálkoztok, itt is ugyanaz a pár ember (+10-20 másik) "rontja a levegõt", mint a wow-topix-ban x)

(de én csak azért járok ide, mert tetszik a banner xD)

Nem, erre. Köszi.

az ingyen 30 napra gondolsz?
MeoH
Hat a headstart accra gondolsz, akkor szept.24. vagy 25-ig.

fuck mmo's..i.,

Azt nem tudja valaki hogy meddig lehet foglalóval játszani?

bocs, nem olvastam a forumszabályzatot
cikasz
azt nemértem miért kell minden másodpercben irogatni/spammelni a topic-ot, hogy : uristen nem mennek a szerverek, uristen mennek a szerverek, uristen mégsem mennek a szerverek, uristen mégiscsak mennek a szerverek, most megyek eszek egyet mig peccsel, ja nem inkább iszok egy sört, ja nem inkább mégiscsak rendelek egy pizzát, vagy igyak egy sört is?

Ha valaki kérdez valamit vagy másvalaki ir valamit kurva nehéz kinyálazni a sok értelmetlen beirás miatt.

http://www.akciofigura.hu

Sephi
Kurva jó, hogy itt is ugyanaz megy mint a WOW topikba.

Szánalmas 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

800 mega volt aszem, nem tul vészes
okok. köszi. elkezdtem melóban felrakni. persze csak azért,h a peccset itt gyorsabban megszerezzem és ne kelljen otthon szüttyögni vele😄

MrStokes
Sztem nem, azok mar a tegnapi rajt ota szurkek. De szerencsere, ahhoz hogy jatszhass, nem kell hozzaferned az acountodhoz egy egesz honapig 😄

A tegnapi launch vágta oda, vagy direkt levették ne legyen terhelve...mondjuk azota is ugy van...
BEAST
Nagyon helyes :d ... nem kell elkapkodni a dolgokat, meg ugyis ugy csinalok mint aki dolgozik, raernek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ugylátom Beasthez igazodnak ebédidõben 😊
a belépés a war-europe oldalon a szerverek offline volta miatt van kiszürkítve?

akkor try again 😊
MrStokes
Teves riasztas, meg minden szerver down.

Dizson
Patch error: The Program was unable to complete the patch operation. Please Try again later. <#duma>

nekem fölült simán de szerver nincs
Dizson
Kész van a patch háromnegyede erre ki ír valami hibaüzenetet.

jah moka indul
Dizson
Na patchel..

Inditás elõtt még kajálnak egyet
BEAST
Nalam 1 korul szokott lenni, neha inkabb fel 2 ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MrStokes
Nem tudom, ki hogy van vele, de nalam mar lunch time van...

Dizson
Most csak nekem nem mennek a szerverek?

MrStokes
Koszi szepen, most mar minden vilagos 😊

cikasz
magical salvaging is kell és szines cuccokat tudsz szétszedni vele (lásd wow enchanter)

más.
Na megvan a CE 😊 kár, hogy a képregény angol 😛
Este megpróbálok eyg vistapistát felrakni hátha azon jobban fog futni és nem akad.

http://www.akciofigura.hu

az majd késõbb. most csak egy war-t hozott😄

Solid Snake
Pizza <#mf2>
nahátnahát. meggyütt a futár