Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Nem.
Hober Mallow
Am jáccik valaki az Eltharion-on?

Létezik Trial kulcs??

★ 汤姆 李

Hober Mallow
jah a necró az nagy kaszt volt😄 Mondjuk officalon annyira nem volt tápolt,de törtön a fáról is az lógott😄

HAF Rigel
Nem tudom szerintem ki lehetne írni ezt az oldalt , mert a curse sokan ismerik wow ból és segitség lehet .
War Data Base

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Torzonborz
+1 gb ram , anélkül bele se fogj.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

D4nY
Sziasztok! AMD64 3000+ | 1GB RAM
Ehhez milyen videókártya kéne, hogy megfelelõen müködjön a gém?
thx

xP

TDC Geronimo
Most te mivel tolod?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

10szintenkent kapsz egyet

anti hero

antgecc
Bag-et lehet valahol venni?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BEAST
valoszinuleg a resztvevok szamatol

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kérdés: mitõl függ hogy zöld kék vagy lil loot bag lesz a legjobb PQ-ban?
Az arcából ítélve nagyon úgy néz ki, mint aki kvesztleadásra vár...

Dopti
1. kép: Ugye õ nem a destrukkal van? 😄 Mert akkor reroll
2. Kép Ultralol patkányhumor

Más: Trial van már?

RatBaG
bemutatnám a haveromat, Tibit!

egy skavennekkel teli toronyban.... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

hát scenario fuggo : ) t1ben mindig nyertunk, t2ben lowlevelen ellensegtol fugg, meg scenariotol : )
kozep t2 szinten sztem kicsit tobbet nyerunk.
én bizom benne, hogy magasabb szinten jobb lesz : )

anti hero

Viszont nekem még egyetlen scenariot se sikerült vesztenem Dron-on és ez jó 😊 Mondjuk eddig 2 délután volt idõm játszani, szóval...
igen ide jöttünk a jó rp és a insta sorok reményében.

van azgalon kari de nicns ido jatszani : )

</3

; (

anti hero

BEAST
te meg mindig ott nubkodsz? -.-

orihari

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hát fasza a dron, de az elsõ 3 tierben nicns már egy ordes vár se zászló se semmi 😄
de enemy van dögivel 😄

amúgy ezt a zónázáskor vagy kilog-belogkor visszajön a hide cloakot kijavíthatnák már :GG

anti hero

Krinyo
ilyenkor jött a nekró és osztott ki 2 silence-t

Hober Mallow
Lineage 2 ben volt érdekes a healer vs. healer Mind2 en Sleepet nyomtunk egymásra,aztán mikor meguntam magamatis meg õtis fel healeltem és elfutottam😄

jaja 😄

Lazarus
healer vs healer a legnagyobb "fun", teljesen értelmetlen 😛 WoWban az veszített akinek hamarabb elfogyott a manája, bár volt olyan hogy futkostunk az oszlop körül és egy kislány pofozgatásával ekvivalens dps-el sebeztük egymást 20 percen keresztül aztán egyikünk megunta és kilépett. De itt nincs semmi ami el tudna fogyni, majd ha jön az 5 sec silence és a durva moral abilityk valszeg ki lehet babrálni egymással.
de amugy fun mert 80% alá nem tudja vinni az a ratyi.. 5 perc után megúnta a lövöldözést és elszaladt <#vigyor2>

Disc o Khaine vok, azzal is tok lassítani csak nemmindig jön be és csak 6 sec.

Krinyo
chosennel lelassítod, aztán péklapáttal tarkón vágod 8 😄

nem lehet* csinálni vmit?

tököm televan nem lehet azzal a ratyi orderes vadásszal csinálni vmit? CtF Bgn állandóan lelassít és elmegy a retekbe zászlóval együtt ÁÁÁ

HAli Karak azgal-on keresnék magyar guild-ot, valamint ventrilo-t tudok biztositani
Dopti
5.1 mûködik nektek? Nekem sima integrált 5.1 em van de nem viszi <#falbav>

ÉN úgy tudom van külön "átlátszó" festék és csak azzal. Hogy ezt lehet-e vendornál beszerezni vagy csak mondjuk PQból azt nem tudom 😞
Krinyo
nem tudja valaki hogy lehet az armorrol leszedni a festést, hogy a fém látszódjon?

orderesként melyik a jobb szerver dragonback vagy karag dron? mert nekem mindegy hogy rvr vagy core csak legyenek magyarok
Csak destruval vannak sorok, orderrel egyik szerverre se kell várni.

Esetleg ITT nézelõdj, hátha esik sor más szerverekrõl.
Sáska
az ajanlott serverek nagyon gazok, hogy fel orakat kell varni.
A fentieken kivul mas serveren van magyar?

Sáska
channeljoin hun
/2 blablabla

Torzonborz
felsõ menü sorban bökj a TV-re és violá 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

D4nY
van ez a mmo élõ közvetités.. okéé de hol lehet nézni? xD mi kell hozzá? meg ilyenek me seholse találom csak ventri cim van :|

xP

Köszönöm mindenkinek a segítséget, próbálkozom vele.
hyhy
Aki orderes magyar guildet keres a Karag Dronon megtalálta:
Casus Mortis
Egyenlõre nem vagyunk olyan sokan ugy hogy bármien kasztú,szintû ember jöhet.
Hyder
lentebb volt ez a link szerintem segíthet

Steam: [HUN]Feriggno

felveszed a skilleket (cultivation, salvation, stb. vagymik)
ha megvan a skill, keresel olyan motyókat, amikhez 1-es skill kell.
valahol a tome of knowledge-ben lehet asszem elõkaparni azt a panelt (ha nem ott, akkor a felsõ menüsorban kell valahol keresgélni az ability-k között/környékén), ahol tudsz kotyvasztani.
vannak kis fiolák, meg hasonló kütyük itt.
belehúzod a cuccot, 3 fázisban análizálódik, asszem 3x90 sec, ezalatt lehet mászkálni, ha kész, akkor kapsz valami finomított izét, amibõl ha összeraksz párat, akkor lesz belõle valami (potion, talizmán, etc.)

erre emléxem ob-bõl, 1x próbáltam csak én is...
szal' valahogy igy müxik.
jól elmagyaráztam, mi? <#idiota>

Sokat en sem tudok rola, de a lenyeg az, hogy vannak a gyujtogetos skillek (salvaging, cultivation), meg vannak a craft skillek (talisman making stb.). Mindketto fajtabol csak 1-1 lehet meg neked, viszon ahoz hogy craftolj sok fele alapanyag kell. Tehat te a scavenging skillel csak alapanyagot tudsz gyujteni. A hasznalatukhoz kellene egy craft skillt is szerezned.

Vki legyenszíves magyarázza már el nekem a craft rendszert, mert sehogyse bírom fefogni, hogy hogyan mûködik. Elõször felvettem 1 olyan skillt, hogy a hullákból tudtam kiszedni, magvakat, kannákat stb., de egyiket se tudtam használni. Mindegyiknél csak az volt írva cultivating skill 1, vagy 25. Most ilyenkor mi van?? fel kéne venni egy 2. skillt is, vagy hogyan mûködik ez? Most meg vmi enchantszerûségem van, de ott se tom melyiket lehet szétszedni és h mire is jó ez. Vki help!
Hober Mallow
nekem nem megy 😞

de gyertek mer eddig kb 2 magyart lattam össz ingame es egyikkelse tudtam meg partyzni :/
Torzonborz
jahogy mindig csatlakozni kell ? akkor azért nem látok onnét semmit 😄

/channel hun
aztan /2-vel lehet ráírni
/channelwho 2-vel meg meglasd kivan fenn (de minden relog utan bekell irni ami idegesito de szerintem javitjak elobb utobb)
Torzonborz
/chatchanneljoin hun ha jól emlékszem. már az elsõ nap csatlakoztam de nem láttam hogy írtak volna oda bár az igaz hogy elég nagy kaki chat.