Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Az elso hogy optimalizaljak egy kicsit a jatekot, mert tobb ponton is hibadzik a jatek, ugyan ugy eszik az eroforrasokat a fenyek mint az elso hetekben AoCban.
-Nalam masodik a sorbanallas, mert szerencsere 4-5 fele amikor en logolok nincs sor, bar a legutobbi patch ota csak rosszabb lett, mert a crasheloknek/kilogoloknak nem kell vegigvarniuk a sort, igy akik elosszor logolnanak be aznap igy kb megduplazodik a varakozasi idejuk.
-Harmadik a szornyu kasztbeli elonyok kijavitasa, es itt most nem altalanossagban a balancerol beszelek, hanem az olyan exploitolhato dolgokrol mint a mar emlitett es a pocsolyan tul mar javitott guard-healer detaunt hiba, vagy az hogy a White Lion pounce kepesseget amit egyesek a levegoben is tudnak hasznalni igy akar korbe tudjak repulni a vilagot.: Vagy akar azt amikor egy ironbreakertol kapott dupla disable fel perc utan sem akar megszunni es ha nem olnek meg akkor perceken at csak fekszik a karakter. Ugyan igy utalom amikor a marauderek dupla sprintelve ugralnak at egyes helyeken, erre is szep nagy cdt tennek es nem engednem a fleevel egyutt hasznalni.
Hirtelen ennyi 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem kicsit, nagyon ^^
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ಥ_ಥ
remélem nem vót benne helyesírási hiba..:-)
tegnap az ironbrakeremmel (destro sor miatt felejtõs fõidõben) egy bw-t nemtudott bealázni destro pedig 4en ütötték hála a guardnak és némi alap healnek..
A legjobban akkor röhögtem, mikor a Runepriest tankolta dwarf t2 scenario-ba nem kevesebb mint 4 black orcot+ dok-t a guardom alatt.. semmit nem kelle csinálnia csak gyógyizni saját magát..ha rám fordultak akkor meg engem..😊
hp dc7800-om van, amin szépen fut wow (c2d 6550 2.3ghz, 1gb ram, q35 alaplapi vga), de nem indul el a war. otthoni gépemen (p4 3ghz, 1gb ram, x800 vga) pedig elindul. Gyanitottam, hogy a q35-ös csodát nem szereti, mert nincs rajta a támogatott listán, de miután behoztam és beraktam a hp gépbe, továbbra sem indul el. login képernyönél belogolok, lepatchel, rányomok hogy play és semmi nem történik.
valaki valami ötlet?
Nem tudom miert ez a fenkolt viselkedes Krynn, es mivel regota "ismerlek" ezert maskent gondoltam es nem a mostani irasaid alapjan formalok rolad velemenyt. Helyesirast nem lehet alapul venni egy ember megitelesekor aki igy tesz magarol is kiallit egy szegenysegi bizonyitvanyt. Tudod a legtobb ember azert valaszt mas szakmat a nyelvesz, titkarno stb helyett, mondjuk a programozast mert ott csak az intelligencia szamit es nem a nyelvtudas, helyesiras. De toltem valthatunk.
Крзнн не тисем на цилицици само зато сто те постујем јер инаце нецес разумети
ON
spec
Steam: [HUN]Feriggno
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
fuck mmo's..i.,
én rettentõ rosszúl gépelek amióta eszemet tudom (túl gyorsan gépelek..) és helyesírásba is vannak gondjaim, de hát csak egy tahó paraszt vagyok ami ki is derül a fentiekbõl..:-)
nemfincsi:-p
"A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van és senkit nem érdekel a másé" 😉
Jelenleg Chosen -em van ami igen csak jó, de SS-re van speccelve és ki szeretnék próbálni egy igazán über sebzõ karaktert
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Havernek 26-óta nem megy az acca (elötte minden frankó volt) neki is azt válaszolták regisztrálja be ujra.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
ugyan ott kellett megadni, ahol a CD keyt
Valakinek sikerült már beregelni a CE verzióhoz járó ajándék ingame item keyt?
Account managerbe a key-nél megadtam az eredeti cd key-t,azt elfogadta,de szinte semmi más nem mûködik az account managerbe 😞
Chris lehet cégeteknél elvárás a jó helyesírás, nem tudom. De mondjuk aki ugy venne fel 1 kõmüvest, hogy azt nézné milyen a helyesírása...az konkrétan 1 barom. És mindez nem azért mert a kõmûves alpvetõen nem lenne képes elsajátitani helyesen irni, csak valószinüleg legkisebb mértékben sem érdekli.
foglald össze a kérdéseid, s megválaszoljuk, ha tudjuk 😛
és ez szerinted nem mond el rólad semmit?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nem érdekel, ha nincs téma akkor nincs téma..majd lesz, de szerintem akkor is be lehetne már fejezni és nem érdekel ki és mikor kezdte
dobj fel egy témát akkor.
hogy a vevõnek meg miért kell kiöltözni? szerintem elég egyértelmû. hogy a hétköznapokra miért nem kell? minek? ha te minden nap öltönybe jársz be dolgozni, hát legyen, váljék egészségedre, itt ilyen kõbe vésett szabályok nincsenek...szerencsére (itt nyáron a 40 fokban a 3/4-es gatya + szandál is teljesen elfogadott dolog, olyankor úgyis csak a legnagyobb mazochisták vesznek fel hosszú nadrágot + cipõt).
meg amúgy is rühellek öltönybe mászkálni, nem az én világom...
de van akinek viszont meg ez jön be.
Be lehetne már fejezni skacok...
/ON
Moderátornak üzenem, fontolja meg a ritkítást a "nem a topic-al kapcsolatos" üzenetekben.
Ez itt egy WAR-al kapcsolatos fórum!
szóval a lényeg: attól, hogy nem ért valaki a modern korunk elektronikai kütyüihez, még igényes lehet saját maga (és embertársai) felé is annyira, hogy normálisan, olvashatóan ír.
(pláne akkor, ha korunk internetes kommunikációjának ez az alapja.)