Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is majdnem ilyen buildet csinálok majd, csak az Impenetrable armor helyett majd mixed deffences-t veszek, ami nagyon jol megy shield wall mellé, mivel a rank 4 morált nagyon nehéz kivárni 😊

egyébként ittvan 2 flash game unalomûzésnek sorbanállás közbe:

FLOW

ONSLAUGHT
Lynx_TWL
javÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚl

๏̯͡๏﴿

Jaj te kis wannabe-flamer, még mindig rettentõ szegényes az eszköztárad. Hess innen.

BEAST
Jelenleg 3 dolog van amit jo lenne ha megoldana a Mythic.

-Az elso hogy optimalizaljak egy kicsit a jatekot, mert tobb ponton is hibadzik a jatek, ugyan ugy eszik az eroforrasokat a fenyek mint az elso hetekben AoCban.
-Nalam masodik a sorbanallas, mert szerencsere 4-5 fele amikor en logolok nincs sor, bar a legutobbi patch ota csak rosszabb lett, mert a crasheloknek/kilogoloknak nem kell vegigvarniuk a sort, igy akik elosszor logolnanak be aznap igy kb megduplazodik a varakozasi idejuk.
-Harmadik a szornyu kasztbeli elonyok kijavitasa, es itt most nem altalanossagban a balancerol beszelek, hanem az olyan exploitolhato dolgokrol mint a mar emlitett es a pocsolyan tul mar javitott guard-healer detaunt hiba, vagy az hogy a White Lion pounce kepesseget amit egyesek a levegoben is tudnak hasznalni igy akar korbe tudjak repulni a vilagot.: Vagy akar azt amikor egy ironbreakertol kapott dupla disable fel perc utan sem akar megszunni es ha nem olnek meg akkor perceken at csak fekszik a karakter. Ugyan igy utalom amikor a marauderek dupla sprintelve ugralnak at egyes helyeken, erre is szep nagy cdt tennek es nem engednem a fleevel egyutt hasznalni.

Hirtelen ennyi 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

runepriest az imba.
nem kicsit, nagyon ^^

Jockey
én egy erõs hibát érzek (tom ismétlem magam és nemtunk semmit tenni ellene jelenleg) az sorbanállás azgalon..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ha jol értem, letiltottad az alaplapi vga-t és beraktad x800-at és ugy sem indult el a war? megvolt a tiszta 1G memoria? probálj meg belerakni azt

BEAST
A legtobb runepriest eu servereken jelenleg azert halhatatlan kb mert a guard es a sajat damage reductionos cuccuk osszeadodik. US servereken mar javitottak elmeletileg, hamarosan ide is johetne. Van egy par erdekes hiba a jatekban ami nem tul fair elonyoket ad egyik masik oldalnak.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

capaszabi
szerintem tök korrekt hozzáállás

picket
Ez itt az esgé, és õ az aktuális grammarpolice-felelõs. Ha valaki más szólt volna a helyesírás miatt, akkor õ írta volna azt, amit most te (csak nem ebben a stílusban) <#kuss>

&#3237;_&#3237;

Jockey
<blush>
remélem nem vót benne helyesírási hiba..:-)

Jockey
t1 scenario

Jockey
ezzel egyet tudok érteni
tegnap az ironbrakeremmel (destro sor miatt felejtõs fõidõben) egy bw-t nemtudott bealázni destro pedig 4en ütötték hála a guardnak és némi alap healnek..
A legjobban akkor röhögtem, mikor a Runepriest tankolta dwarf t2 scenario-ba nem kevesebb mint 4 black orcot+ dok-t a guardom alatt.. semmit nem kelle csinálnia csak gyógyizni saját magát..ha rám fordultak akkor meg engem..😊

capaszabi
Kérdés:
hp dc7800-om van, amin szépen fut wow (c2d 6550 2.3ghz, 1gb ram, q35 alaplapi vga), de nem indul el a war. otthoni gépemen (p4 3ghz, 1gb ram, x800 vga) pedig elindul. Gyanitottam, hogy a q35-ös csodát nem szereti, mert nincs rajta a támogatott listán, de miután behoztam és beraktam a hp gépbe, továbbra sem indul el. login képernyönél belogolok, lepatchel, rányomok hogy play és semmi nem történik.

valaki valami ötlet?

s0n1c
Szerezz magad mellé egy maraudert vagy witchelfet, melee dd és snb defspec tank = iwinbutton 😊
Strahd_
OFF
Nem tudom miert ez a fenkolt viselkedes Krynn, es mivel regota "ismerlek" ezert maskent gondoltam es nem a mostani irasaid alapjan formalok rolad velemenyt. Helyesirast nem lehet alapul venni egy ember megitelesekor aki igy tesz magarol is kiallit egy szegenysegi bizonyitvanyt. Tudod a legtobb ember azert valaszt mas szakmat a nyelvesz, titkarno stb helyett, mondjuk a programozast mert ott csak az intelligencia szamit es nem a nyelvtudas, helyesiras. De toltem valthatunk.

Крзнн не тисем на цилицици само зато сто те постујем јер инаце нецес разумети

ON

s0n1c
Felesleges szerintem, ha csökken a kezdeti hype simán beállnak a serverek optimális popra.
Hyder
jaja, 2H jól sebez 😊 jelenleg csapatvédõként funkcionálok...jól meg lehet vele tartani az ellent, csak kell hátulról a sebzés 😊

spec

Steam: [HUN]Feriggno

Sztem ki lehetne jelölni még 1 core servert amit destru kariknak szánunk, jelenleg én is azért vagyok orderes mert Karag Dron-on sosincs sor, Karak Azgalra meg még a büdös életben nem tudtam bejelentkezni...

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

MeoH
Hat ez miatt inditottam 1 orderes karit... Sajna napi 3ora kornyeken van playtime, es nem nagyon fer bele 1ora+ varakozasi ido, ha tartosan igy marad lehet elhagyom a sotet oldalt...

fuck mmo's..i.,

BEAST
De! Mind ismerjuk Jockey-t, nem kell szepiteni a dolgot! 😄D

s0n1c
Nem errõl volt szó, nem kell sarkítani 😊
s0n1c
linket!
Jockey
hagyd sztem
én rettentõ rosszúl gépelek amióta eszemet tudom (túl gyorsan gépelek..) és helyesírásba is vannak gondjaim, de hát csak egy tahó paraszt vagyok ami ki is derül a fentiekbõl..:-)

BEAST
Megtalaltam a tokeletes mastery elosztasomat <#nezze> ... viszont amikor nincsenek a tobbiek akkor egy magust szintezek, tetszik :p

Jockey
tegnap este 10kor 300as sor volt 1h10m-es várakozással azgalon..:-)
nemfincsi:-p

érvek ne viccelj. kit akarnék meggyõzni, meg mirõl? irhatnék én akármilyen érvet ugyse gyözök meg a véleményemrõl senkit.

"A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van és senkit nem érdekel a másé" 😉

s0n1c
Sorc/Magus. Chosent is lehet dd-re specelni, nincs vele gond, a fõ tank feladatokat 2handel is el tudja látni.
Hyder
Szeretnék majd egy caster karakter indítani Destru oldalon. a kérdésem az lenne, hogy a 3 közül melyik a leginkább dmg dealer?

Jelenleg Chosen -em van ami igen csak jó, de SS-re van speccelve és ki szeretnék próbálni egy igazán über sebzõ karaktert

QuippeR
nyilván érvek nélkül is neked van igazad, ez kézenfekvõ. nagyjából ezt a mentalitást mutatja az is, hogy sz*rsz a helyesírásra, szóval ez kiváló szemléltetõ hozzászólás volt.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

s0n1c
Rosszak a hasonlataid.
s0n1c
Én a CE-s cuccokat még a headstart kezdetekor regeltem, akkor simán ment minden.
s0n1c
www.totalwarhammer.hu forumát tudom ajánlani.
s0n1c
Személyszerint engem is idegesít, ha valaki nem képes azt az 1-2 mondatot vissza olvasni mielõtt ráklikkel a "mehet" gombra. A vita pedig kultúrált formában zajlik, meglepõ módon 😊
Költõi kérdés volt, amit nem kellett volna megválaszolni, arra szolgált, hogy a fejedhez kapj egy "jéé tényleg" felkiáltással. Az öltöny a fehérgalléros elfoglaltságokban meg vitán felül áll.

probáld többször ha nem akar menni, sztem irjál nekik.
Havernek 26-óta nem megy az acca (elötte minden frankó volt) neki is azt válaszolták regisztrálja be ujra.

Nem tudom, de oneletrajzban illik, de ha nem meggy akkor megkerek valakit aki atnezi, ebben igazad van. Ettol fugettlenul lehet, hogy az illeto alkalmas lett volna a feladatra. En sem azt irtam, hogy nem kell torekedni ra, csak arra akartam ravilagitani, hogy nem mindenki egyforma jo benne.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Hyder
mikor próbáltad? mert nekem is volt egy külön kulcsom, de azt pl csak 29.-e után lehetett aktiválni.

ugyan ott kellett megadni, ahol a CD keyt

a fõ gond az, hogy nincs egy normális warral kapcsolatos forum, ahol témákra osztva meg lehetne beszélni dolgokat...ez itt sajnos nem tul alkalmas ilyesmire, mert pár órát kihagysz, már azt sem tudod mirõl van szó 😊

nyilván semmit nem mond el rólam, de had halljam te mit olvasol ki belõle?

Sziasztok.

Valakinek sikerült már beregelni a CE verzióhoz járó ajándék ingame item keyt?
Account managerbe a key-nél megadtam az eredeti cd key-t,azt elfogadta,de szinte semmi más nem mûködik az account managerbe 😞

értem, a technikához nem kell érteni ha nem érdekel. ellenben a helyesírás az elképzelhetetlen hogy ne érdekeljen mert akkor igénytelen vagy...na ez egy épületes nagy baromság.
Chris lehet cégeteknél elvárás a jó helyesírás, nem tudom. De mondjuk aki ugy venne fel 1 kõmüvest, hogy azt nézné milyen a helyesírása...az konkrétan 1 barom. És mindez nem azért mert a kõmûves alpvetõen nem lenne képes elsajátitani helyesen irni, csak valószinüleg legkisebb mértékben sem érdekli.

uhm, ok, de mi van akkor, ha nincs kedvem visszaolvasni pár oldalt?
foglald össze a kérdéseid, s megválaszoljuk, ha tudjuk 😛

QuippeR
"aminek 1 oka van...tojok rá, mert nem érdekel"
és ez szerinted nem mond el rólad semmit?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hyder
Olvass vissza pár oldalt és meglátod mennyi WAR-al kapcsolatos kérdésem, véleményem, megbeszélni valóm volt.

Nem érdekel, ha nincs téma akkor nincs téma..majd lesz, de szerintem akkor is be lehetne már fejezni és nem érdekel ki és mikor kezdte

és war-ral kapcsolatban mégis mirõl beszéljünk?
dobj fel egy témát akkor.

az, hogy néha rosszul irom az ékezeteket, szerintem =/= azzal, hogy vok'ot, szerót, meg hasonló értelmetlen sz*rokat irkálok, mint itt sokan.
hogy a vevõnek meg miért kell kiöltözni? szerintem elég egyértelmû. hogy a hétköznapokra miért nem kell? minek? ha te minden nap öltönybe jársz be dolgozni, hát legyen, váljék egészségedre, itt ilyen kõbe vésett szabályok nincsenek...szerencsére (itt nyáron a 40 fokban a 3/4-es gatya + szandál is teljesen elfogadott dolog, olyankor úgyis csak a legnagyobb mazochisták vesznek fel hosszú nadrágot + cipõt).
meg amúgy is rühellek öltönybe mászkálni, nem az én világom...
de van akinek viszont meg ez jön be.

Nem kell mindent élbõl ritkítani, pláne nem olyan dolgot, ami esetleg a fiatalság épülését is szolgálhatja.

Hyder
/OFF
Be lehetne már fejezni skacok...
/ON

Moderátornak üzenem, fontolja meg a ritkítást a "nem a topic-al kapcsolatos" üzenetekben.

Ez itt egy WAR-al kapcsolatos fórum!

az én apám is tök hülye a dvd lejátszókhoz és videókhoz, mert nem tudja õket programozni, de nem is érdekli a dolog, viszont olyan szépen és helyesen ir, amirõl én már csak ábrándozok, igy közel 10 év klaviatúra mellett eltöltött idõ után.

szóval a lényeg: attól, hogy nem ért valaki a modern korunk elektronikai kütyüihez, még igényes lehet saját maga (és embertársai) felé is annyira, hogy normálisan, olvashatóan ír.
(pláne akkor, ha korunk internetes kommunikációjának ez az alapja.)