Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tessék, itt a példa, a vevõknek minek kiöltözni, oda miért nem jó a farmer?
s én pl. be szoktam menni management-meeting-re farmerban és polóban 😊
(kiöltözni csak akkor kell, ha vevõk jönnek)
Csak egy példa, hogy mi múlik ezen a lényegtelen dolgon: tudod te hány önéletrajzot szórtunk ki csak azért, mert a szerencsétlen delikvens még az önéletrajzában sem tudta megerõltetni magát és helyesen írni?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Nem csak neked szólt Stradi, hanem mindenkinek aki károg miatta.
igy lvl10 felett (11-es vagyok atm), már keményen megy vele a phewphew, s szintrõl szintre javúl x)
az új lvl40-es spellünk ez lesz, I.W.I.N.Button lesz a neve.

Talaltam parat tessek<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Fonok.Ki az a corporation?
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Wildor 😊 en lehet csak azert is Sorci leszek hogy legyen aki felveszi ellened a forum harcot a hangulat miatt 😊 (bar baromira bejonne nekem a humi wizard)
Na bye!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bravo..
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Nem leirtam, hogy en mar nem is emlekszem mi tortent ott? Asse tudom es nem is emlekszem mar ra, hogy ez igy megtortent volna.
Az nem baj, hogy nem is voltam veluk partiba, es kb 4 meterre a havert utotte a masik mob? Arrol meg en hol tehetek, hogy a CHAMPION melletem poppol? Persze, hogy a Warrior Priest fele indulok nem?
Borzalmas.... probaljatok meg elni is egy kicsit es nem lvl 9 karinak a hibait nezni.
Ti ketten bisztosan soha nem csinaltatok ilyet!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Ez viszont egy jó dolog végre.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
csak az erdekelt hogy el kell e masznom erte a boltba vagy le kell tolteni de ahogy neztem a neten a fooldalon arban kozel vannak egymashoz az account aktivalas vagy a CD-t megvenni
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Próbáltam leregalni a válaszát... de nem tudtam szebben. O rontott ram ekkora baromsággal... mi az , hogy megérdemlem a bant? Azért mert elfutottam? Az senkiben sem merült fel miért is futottam el?
Persze ilyenkor gyorsan beirkalunk mindenfélét mert kell a spam meg az off anélkül nem lennetek boldogok.
EHH....
bemegyek az enemy keepbe és szétbasz 8õr? ingyen port a rezz ponthoz?
nem értem:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Igy meg en is tudok rola irni dolgokat de a gyerek azt sem tudgya melyik szerveren vagyok, lehetett volna mas Sephirot is nem?
Dear customer,
A per our eula which has to be agreed to before you login to the servers when you play, Sephirot is a banned name due to religious iconography, and the name Sephiroth is banned due to a trade mark license.
We are sorry if this has affected your enjoyment of the game, we removed the temporary ban and if you wish to supply us with three other names that do not break our eula we would be happy to accommodate you if the names are not already taken.
If you have spotted other players playing with religious names in the game, please report the players by in game ticket and we will investigate the issue.
Kind regards,
W.A.R. European Billing Team
engem tegnap egy warrior priest healelgett pl. t1 rvr zónában pvp közben, public questelés közben meg szórja mindenki a healt mindenkire, szóval annyira nem vészes a dolog, mint amennyire elsõre tûnhet.
szal szerintem legyél az, ami szeretnél lenni, s ne azon filózz, hogy mi volna az optimális, mert lehet késõbb meg bánni fogod.
én ugyanebben a cipõben jártam, hogy sokáig azon hezitáltam, hogy az legyek-e, ami szeretnék, vagy az-e, amit a community szeretne. mindkettõnek megvannak az elõnyei, s hátrányai is... én bevállaltam a hátrányosabb helyzetût (a dps-t a healer helyett), aztán valami majdcsak lesz...
de amúgy ha healert akarsz, akkor a runepriest nagyon imba healer, elég nehéz megdögleszteni. zealot-ot nem ismerem, de tegnap kinyekkentettem egy velem egyszintût (9), igaz, nem volt egyszerû mûvelet.
aztán jött egy chosen és levágott 😄
hiába no, kéne már nagyon az a fire cage (10 sec root) melee-k ellen -.-
a normál verzió egy csini fehér dvd tokban érkezik, amire rá van húzva egy fehér fényes karton borító, nemtom jobban megfogalmazni.
szóval mondhatjuk, hogy dobozos.
szerintem érdemes megvenni a dobozost, igaz kicsit drágább, de mégis jobb feeling, ha ott figyelhet a polcon.
nekem 1 nap alatt leküldte a cd-galaxis.
ellenben mivel en partyba szeretnek jatszani ezert neztem meg a runepriest/zealot ot is 😊 mert ugy talan nagyobb eselyem van partykban lenni.
meg 1 utolso kerdes es hagyom itt flamelni a tarsasagot. Dobozos a jatek (mint a Wow) vagy netrol is le lehet(erdemesebb) letolteni (mint Lineage2 meg EVE)?
healer, bufferek:
- 1st healer: runepriest/zealot
- 2nd healer: archmage/shaman
- melee healer: warrior priest/discipline of kain
magic nuker-ek:
- bright wizard (én is ez vagyok)/sorcerer
kevcsináló: EZT NÉZD MEG, szerintem ez kell neked 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
anti hero
irjal majd ki vagy mi vagy mi kén :d
anti hero
mert en nagy szofoso vagyok es valaki vagy floodolt, vagy minden idegemmel a jatekteret neztem vmi csata kozepette, mert en aztan barkivel szobaallok basztatok stb..
: )
anti hero