Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ha ennyire nem fogja futni, majd átvariálom, nem gond.
it's me (lvl 12)

<#ejnye1>#ejnye1>
anti hero
én order oldalon játszom és itt kb. ugyanez megy pepitában. Sokan azt mondják, hogy kb az összes destru klassz op😊)
Remélem nem követik el azt a hibát a warhammerben, hogy elkezdenek balanszolgatni/nerfelgetni...mert az nagyon nem lenne jó.
meg kéne várni amíg van jó sok lvl 40es és utána megnézni a tapasztalatokat.
Én személy szerint nem gondolom, hogy bármelyik klassz is túl erõs lenne. Leütnek pvpben de kb eddig én is le tudtam ütni mindenkit aki jött.
Szerintem a csapaton nagyon sok múlik..és ez azért egy csapatjáték. eddig ha a guilddel groupokban mentünk scenariózni akkor az esetek nagy részében nyertünk is.(ez fõleg a stonetrollos zázslós sc -re vonatkozik).
ostromoknál is nagyon jó, van együttmûködés.
Tegnap este pl visszafoglaltuk az empire tier 2es keepeket...aztán a destru oldal visszatámadott. kb 3 óra masszív pvp következett, amiben én léptem egy renown szintet😊)
A lényeg az, hogy amíg volt jó kapcsolat a groupok közt sikerült visszaverni a destru támadásokat..de miután kezdett késõ este lenni egyre több ember logolt ki és helyükre olyanok jöttek akikkel nem tudtunk kommunikálni és szépen elvesztetük mind a 2 keepet. Mondjuk mandred's keepért még így is több mint 1 órán keresztül ment a harc...amikor betörték a kaput akkor azt hittem bukó..de végül akkor még kivertük a támadókat...csak aztán õk regroupoltak mi megy fogytunk...a végén kb 8an maradtunk védõk😊)
Amit mondani akartam ezzela hosszú hülyeséggel az az, hogy jó csapatban semelyik ellenfél nem tûnt túl erõsnek. taktikákon sok múlik..ha vki bemegy egyedül rambózni 5-6 ellen közé...ne sírjon ha leütik.
Más..nekem mostanában lagzik egy kicsit a játék...eddig ez nem volt, de az utóbbi napokban fekszem néha mert nem tudom idõben nyomni a megfelelõ skilleket. ha ezt javítanák semmi gondom nem lenne...igaz még csak lvl 20as vagyok.
2* 1kezes kard + ranged slot ba pistol és 1ik pistol-os skillt sem tudom használni. Még a lövést sem. normális ez?
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a focus a lassítás, stun és knockback effekteken volt, azaz minél tovább távol tartani magadtól az ellent, amennyire csak ez lehetséges...
mikor meg mondtam, hogy na akkor most kap az arcába egy szép kis tüzes golyócskát, akkor meg kiirta, hogy "out of range" -.-
Cleave Debuff
Path of Dread Level 40
40 Action Points 5 ft range
Instant cast No cooldown
A powerful overhand blow that inflicts 150 damage and can not be defended against.
Steam: [HUN]Feriggno
nah rájöttem hogy cimsorban allitodik a link mikor valtoztatok ugyhogy erre gondoltam ;p
(már amikor ;D )
pl én marauderemnek (igaz nem tank) a debuffer ágat fogom kirakni ha egyszer eljutok odáig, 1 ütés és 75%-al debuffolja az enemy-re érkezõ heal-t 10 secig+ másik skillel 75% armour debuff..:-)
nyami nyami..😊
ha ezt összerakjuk egy tank fasza kis snare effektjével+debuffjaival, hát sok sikert a healereknek..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Tacticek valahogy ugy fognak kinezni pvpre, ahogy a moral elosztas is. Tetszik hogy "dpsre" osztom a mastery pontokat, mig a moral kepessegeim nagyresze a csapatot vedi majd 😊
sztem nagyjából kezd már érlelõdni minden klánban, hogy ha tetszik ha nem kellenek tankok(guard és egyéb dolgok miatt), dd-k healerek ha eredményesen akarnak részt venni a hárborúban...:-)
ráadásul itt egy tank is ugyanolyan életképes mint bármi más, sõt, szal nem egy wow féla tankokról van szó...
Köszi a válaszokat akkor megpróbálom újra aktiválni a Ce-hez járt ingame item keyt.
Másik kérdés,nálatok is ha beléptek a accountba akkor csak a fele világit és használható?
Nálam pl. a My Licences, My current subscription, My billing information teljesen szürke 😞
"Hess innen." - Felszólító mondat végzõdjön felkiáltójellel, amúgy meg ne nézz madárnak!
ಥ_ಥ
Nekem ez lesz a celom 40ig, minden benne van ami a chosenben tetszik 😄 es tankolos tacticek mellett shield-del a kezben pve tankolasra is jo. Legalabbis engem nem igazan gyozott meg a 3. ag 😊
az, hogy 20 secig fekszel knock down esetén az télleg gáz mint tank, ez javítsák ki, meg az rp-t is of corse, csak könyörgöm balance-t hagyják békén amíg lvl40 nem lesz a fél szerver..:-)
az a para, hogy elvileg ez jobb gép mint othoni igy ugye a proci miatt és mégsem megy. holnap behozom a dvdket és ujrarakom, mert más már mondta, hogy van ilyen telepitési hiba, ha ugyse megy akkor nincs több ötletem.