Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel én is egyet értek ,nem árt ha a sok magányos harcost ,rákényszerítik a csapatjátékra.Nekem ez volt az egyik olyan ok ami miatt a war mellet raktam le a voksomat.

jó, ez még csak ratyi lowlvl questgear 😊

BEAST
Ha mar kepeket linkelgetunk ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
Azert en latok kulonbseget a legutobb berakott kep e kozott a voroshaju humi kozott .) vagy rosszul latom? (mellesleg jol nez ki 😞 )

nem csak neked lagzik -.-

igazából fingom sincs, ezt lehetett kirakni, igy kiraktam 😊
ha ennyire nem fogja futni, majd átvariálom, nem gond.

it's me (lvl 12)

Nerf!

wp ?!
<#ejnye1>

anti hero

s0n1c
A lag (fõleg scenarioban) pedig az eus netszolgáltatónak köszönhetõ, természetesen US szervereken ilyen gond sincs 😊
s0n1c
Az, hogy melyik class erõsebb a másiknál igazán majd rank40en fog kiderülni, de szerencsére a devek is a grp balancet tartják fontosabbnak, ami igen jól sikerült. Egy-egy class (bw, rp, wp, dok) talán kitûnik op szempontból a többi közül, de egy jó grpal ez mit sem számít. Szóval egyetértek maximálisan, grpba kell gondolkodni, nem abban, hogy a karimmal 1v1be melyik classt tudom lenyomni és melyiket nem és omg nerf.
nekem az a vicces olvasgatva, hogy destru oldalon sokan azt mondják, hogy ez vagy az a klassz az order oldalon túl erõs.

én order oldalon játszom és itt kb. ugyanez megy pepitában. Sokan azt mondják, hogy kb az összes destru klassz op😊)

Remélem nem követik el azt a hibát a warhammerben, hogy elkezdenek balanszolgatni/nerfelgetni...mert az nagyon nem lenne jó.

meg kéne várni amíg van jó sok lvl 40es és utána megnézni a tapasztalatokat.

Én személy szerint nem gondolom, hogy bármelyik klassz is túl erõs lenne. Leütnek pvpben de kb eddig én is le tudtam ütni mindenkit aki jött.

Szerintem a csapaton nagyon sok múlik..és ez azért egy csapatjáték. eddig ha a guilddel groupokban mentünk scenariózni akkor az esetek nagy részében nyertünk is.(ez fõleg a stonetrollos zázslós sc -re vonatkozik).

ostromoknál is nagyon jó, van együttmûködés.

Tegnap este pl visszafoglaltuk az empire tier 2es keepeket...aztán a destru oldal visszatámadott. kb 3 óra masszív pvp következett, amiben én léptem egy renown szintet😊)

A lényeg az, hogy amíg volt jó kapcsolat a groupok közt sikerült visszaverni a destru támadásokat..de miután kezdett késõ este lenni egyre több ember logolt ki és helyükre olyanok jöttek akikkel nem tudtunk kommunikálni és szépen elvesztetük mind a 2 keepet. Mondjuk mandred's keepért még így is több mint 1 órán keresztül ment a harc...amikor betörték a kaput akkor azt hittem bukó..de végül akkor még kivertük a támadókat...csak aztán õk regroupoltak mi megy fogytunk...a végén kb 8an maradtunk védõk😊)

Amit mondani akartam ezzela hosszú hülyeséggel az az, hogy jó csapatban semelyik ellenfél nem tûnt túl erõsnek. taktikákon sok múlik..ha vki bemegy egyedül rambózni 5-6 ellen közé...ne sírjon ha leütik.

Más..nekem mostanában lagzik egy kicsit a játék...eddig ez nem volt, de az utóbbi napokban fekszem néha mert nem tudom idõben nyomni a megfelelõ skilleket. ha ezt javítanák semmi gondom nem lenne...igaz még csak lvl 20as vagyok.
Devil_Gy
Witch hunternél ez hiba vagy így mûködik jól?:
2* 1kezes kard + ranged slot ba pistol és 1ik pistol-os skillt sem tudom használni. Még a lövést sem. normális ez?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

BEAST
Pontosan igy van 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem akarok hülyeséget mondani, de nem úgy van, hogy ha mind a 25 pontot mastery szintekre költöd, akkor tulajdonképpen 1 mastery skillt sem tanultál meg? Azt hiszem a skillekre is el kell költeni 1-1 pontot és akkor nem lehet ilyen magas minden oszlop.
PSAV
<#eljen>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Sziasztok, action bar-al kapcsolatban lenne egy kérdésem: megmondaná valaki hogy lehet csak három action bar-t megjeleníteni? Nekem csak egyet, kettõt vagy négyet enged, de nem lehet egyiket sem elrejteni.

én meg vmi ehhez hasonlón filózok, ha megérem...
a focus a lassítás, stun és knockback effekteken volt, azaz minél tovább távol tartani magadtól az ellent, amennyire csak ez lehetséges...

Így van, ha lõsz rá egyet is akkor hirtelen visszakerül az eredeti, rootolt helyére. Szerencsére pvp-ben úgy vettem észre nem bugos.
Ugyan rohant utánad, de csépelni semmiképp nem tudott, lévén bugos az animációja, ténylegesen ott maradt ahol rootolva lett.

én megelégednék azzal is, ha a server-oldali laggal végre kezdenének valamit pve-ben, mert papirruhásként pq-ban tegnap se volt igazán mókás, mikor elnyomtam a flame cage-et X mob-ra, aztán utána még fél percen át rohant utánam és csépelte a seggem, úgy hogy elvileg root-olva volt.
mikor meg mondtam, hogy na akkor most kap az arcába egy szép kis tüzes golyócskát, akkor meg kiirta, hogy "out of range" -.-

mondjuk ha valaki felrak egy 100% block skillt 10% HP-n jól jöhet máskor nemnagyon használnám ^^,
1 védhetetlen ütés.

Hyder
LOL...mea culpa 😊

átugrottam a Ravage utáni szót 😊

Steam: [HUN]Feriggno

hát nem lehet védekezni ellene mást nemnagyon tudok elmondani róla... a sebzése elég átlagos
BEAST
Pont most volt rola szo, a Cleavet nem lehet kivedeni, se blockolni, se parryzni, se semmi 😊

Hyder
valaki pls segítsen. ennek a késességnek mi a jelentõsége?

Cleave Debuff
Path of Dread Level 40
40 Action Points 5 ft range
Instant cast No cooldown

A powerful overhand blow that inflicts 150 damage and can not be defended against.

http://www.wardb.com/profile.aspx?id=59629 😉
http://www.wardb.com/career.aspx?id=13#0:0:15:8840:5:8:25

nah rájöttem hogy cimsorban allitodik a link mikor valtoztatok ugyhogy erre gondoltam ;p
20 szint környékén kb. mennyi armourja/parry/dodge/tougthness van 1 tanknak? Csak hogy legyen vmi összehasonlítási alpom.

chozen legnagyobb dmg-û atakkja a Tooth of Tzeentch 😉
(már amikor ;D )
ugyanaz mint neki csak utolso kozepso skill helyett a mixed deffence (ami tactic kicsit lejeb kozepen)
BEAST
atmegy az armoron, de lehet blockolni, parryzni 😄, de az animja tenyleg jo :p

s0n1c
Ravage - Cleave jó kérdés, szinte azonos dmg és action pont, cleave-t nem lehet védeni, ravage meg mivel magic dmg "átmegy" az armoron. Konklúzió: ravage-nek jobb az animja 😄
Jockey
snare és armour egyéb debuff, semmi más nem kell tanknak szvsz:-)
pl én marauderemnek (igaz nem tank) a debuffer ágat fogom kirakni ha egyszer eljutok odáig, 1 ütés és 75%-al debuffolja az enemy-re érkezõ heal-t 10 secig+ másik skillel 75% armour debuff..:-)
nyami nyami..😊
ha ezt összerakjuk egy tank fasza kis snare effektjével+debuffjaival, hát sok sikert a healereknek..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
Gondoltam enis a cripplingre, majd kiderul, jelenleg a tainted wound teljesen felesleges mert egyik healer sem erzi meg ha hirtelen kap 200 damaget csak mert healelt, szomoru. 😊 Relentlesst majd meg ki szeretnem probalni, de nem tunik rossznak. Main attack nem tudom hogy ravage vagy cleave, ravage blast wave utan eleg szepet tud sebezni, de egyre gyakrabban vedik ki a blast wavet, a debuffjat, es a raveget is. 😞 Viszont a quake nagyon tetszik, az mindenkeppen kelleni fog, ahogy a +15% crit is 😄

Tacticek valahogy ugy fognak kinezni pvpre, ahogy a moral elosztas is. Tetszik hogy "dpsre" osztom a mastery pontokat, mig a moral kepessegeim nagyresze a csapatot vedi majd 😊

Jockey
változik majd ez
sztem nagyjából kezd már érlelõdni minden klánban, hogy ha tetszik ha nem kellenek tankok(guard és egyéb dolgok miatt), dd-k healerek ha eredményesen akarnak részt venni a hárborúban...:-)
ráadásul itt egy tank is ugyanolyan életképes mint bármi más, sõt, szal nem egy wow féla tankokról van szó...

Hello! Van magyar guild a Eltharion ill a Tiranoc szerveren?
s0n1c
Pont elosztásban ugyanezt gondoltam én is, viszont relentless helyett crippling strike-s, tainted woundot én kihagyom, inkább erõsítem tovább 1 pontal a discord ágat, main attacknak meg marad a Ravage 😊
A white lion petjével van a gond. Igen bénán mûködik.

Sziasztok.

Köszi a válaszokat akkor megpróbálom újra aktiválni a Ce-hez járt ingame item keyt.
Másik kérdés,nálatok is ha beléptek a accountba akkor csak a fele világit és használható?
Nálam pl. a My Licences, My current subscription, My billing information teljesen szürke 😞

sztem ott tolták el kicsit az egyensulyt, hogy kivettek 4 melee karriert. Amik order oldalon maradtak, pedig nem igazán népszerüek. Gyakran szembesülök scenarion, hogy egyedül rohamozok az ellefélre a warrior priestemmel...ami ugyebár nagyábból "sudden death" 😊

Jockey
hmm elvileg a white lion=marauder hivatalosan, szal itt max a white lion-l van gond szvsz:-)

picket
Kiszámítható vagy, így könnyû flémelni -.-'''

"Hess innen." - Felszólító mondat végzõdjön felkiáltójellel, amúgy meg ne nézz madárnak!

&#3237;_&#3237;

BEAST
link!

Nekem ez lesz a celom 40ig, minden benne van ami a chosenben tetszik 😄 es tankolos tacticek mellett shield-del a kezben pve tankolasra is jo. Legalabbis engem nem igazan gyozott meg a 3. ag 😊

BEAST
Nem azt mondtam hogy vegyek el, csak ne lehessen fleevel egyutt hasznalni, mert scenariokban ugyan olyan elony mint a white lion pounce kepessege, csak az utobbi hatasosabb 😄

Jockey
marauderrel semmi gond nincs, egyetlen kaszt ami dd-k felel meg és fikarsznyi ranged ability-e sincs, legalább betudok futni a tömegbe ha snare-k akkor is..:-)
az, hogy 20 secig fekszel knock down esetén az télleg gáz mint tank, ez javítsák ki, meg az rp-t is of corse, csak könyörgöm balance-t hagyják békén amíg lvl40 nem lesz a fél szerver..:-)

capaszabi
HP gyári rettenet, csak gyári memóriát ennged, ha mást rakok bele fel se bootol, hanem sipol mint a hülye (ilyen hp approved kod van a memorián cimkével), fönöktöl meg nem kérek azért "lécci kéne még 1 gb warhammerhez a gépbe, mert kell a munkához" 😄

az a para, hogy elvileg ez jobb gép mint othoni igy ugye a proci miatt és mégsem megy. holnap behozom a dvdket és ujrarakom, mert más már mondta, hogy van ilyen telepitési hiba, ha ugyse megy akkor nincs több ötletem.

BEAST
:o

Lynx_TWL
hát nem lekéstem bakker ?!😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hyder
linkelsz egy spec -et nekem pls?

kíváncsi vagyok rá