Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az User mappán belül is van egy interface mappa, de nem oda kell másolni, hanem a WAR könyvtárban neked kell létrehozni egyet, majd azon belül egy AddOns mappát és ide kell másolni õket (könyvtárastól).

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Ecoterrorist
ÜDv all!

antgecc!

Mi páran Burlok-ról jöttünk át, de a sorbanállás elkerülése végett Karak Azgal.....helyett >>> a klónszerverén ZHUFBAR-n landoltunk. Destruction oldali kis squadunk(összesen 3 fõ!😄) már szorgosan ténykedik. Egy Black Orc, egy Squig Herder és egy D.o.Khaine a felállás.

Nincs folyamatos gyakás, chapter zabálás! A kalandozás, "unique" moob-k keresése, ismeretlen területek feltérképezése, Trófeák begyüjtése ugyanolyan prioritást élvez! Nem vagyunk mán tinágerek! Black Orc "kollegám" 15 éve tolja az eredeti terepasztalos verziót! Lehet számolni!

Szal a történet vagy ahogy tetszik maga a warhammer világa sokkal többrõl szól, mint az, hogy Ölj meg 1000 moob-t!

Nha peace és SIGMAR óvja az Orderes oldalt!

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Hálás köszönet, utána is nézek ma!

antgecc
Initiative: Increases your chance to evade attacks, stb...

Ez pl. egy tank esetében annyit tesz, hogy növeli mind a block, parry, dodge és a disrupt esélyét is?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

PSAV
jó nekik a forint

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

0Fritz0
Igen, én is erre tippeltem. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
<#email>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hajnali 1kor nem volt sor és tudtam játszani kicsit bisztékkel =)
jeee

anti hero

És a bemásoláson kívül nem kell mást csinálni?

s0n1c
WAR gyökérbe kell lennie interface/addons mappának.
Hali,

Tegnap fel akartam pakolni pár addon-t, hogy megkönnyítsem a Zealot-om életét, de rádöbbentem, hogy az interface könyvtárban nincs AddOns könyvtár, ezt létre hoztam ugyan, de ahogy sejtettem nem segített. Egyébként Vista Ultimate-re van telepítve a játék. Valami ötlet?

fragmentet magic cuccok lebontásából lehet szerezni, vagy AH-ból.

Ha meg akarom rendelni netrõl de az ár fontban van kiírva, akkor a kártyán is fontban kell lennie a pénznek vagy elég ha pont annyi FT van rajta?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hyder
Hali

esetleg azt is tudod, hogy Fragment -et hol tudok venni Talisman making hez?

Steam: [HUN]Feriggno

Ahet
4. Sajnos a fõvárosba nincs 😞, sõt sima Merchant sem ahol tudnál a Talizmán készítéshez alapanyagokat vásárolni.

The gods have disconnected you ...

PSAV
csak akkor teszi rád, ha rvr flages akit healelsz

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Ahet
4. Norsca: a chapter 2-es PQ mellett lévõ táborban van.
Ne Talisman Maker-t keress hanem Hedge Wizzard-ot, õ tanítja.

A talizmán készítéshez szükséges dolgokat is nála tudod megvenni, vagy bármelyik "sima" Merchant-nál.

The gods have disconnected you ...

antgecc
Akkora pöcsség ez a csirke! <#wilting>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
Akkor ez van.
0Fritz0
Alacsonyabb szinteken sámánként nem szabad mást gyógyítanom mert egybõl rám teszi a PvP flag-et és csirke leszek, hiába vagyok messze az RvR zónától. 😊
Egyébként Core szerveren szabadon lehet csatangolni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

antgecc
Tegnap este akartam játszani kicsit haverokkal az Azgalon, ami végül sikerült is, 47 perces sor után <#shakehead>

ott ahol költöd a mastery pontjaidat. van 3 függöleges oszlop (a 3 út)15 sávval azon 6 kis ikon. a +/- jellel tudsz költeni pontot, akkor szinezõdik az oszlop felfelé, ha elköltöttél 3 pontot, akkor eléred az elsõ ikont ARRA RÁKKATINTVA elköltesz 1 ujabb pontot vagyis 4 pontért kapod meg az elsõ képességet.

ennél jobban nem tudom elmagyarázni 😊

nem tud vki 1 online heraldry editort vagy csak ahol meg lehetne nézni az orderes emblémákat?

s0n1c
Sor már annyira nem vészes, plusz elég jól balanszolt szerver lett az Azgal.
antgecc
Esetleg nem tenne jót a magyar war közösségnek, ha átköltözne Azgalról a másik serverre (nem vágom a nevét)? Nem lenne sor és mégis az összes "core hordás" magyar egy helyen játszana. Érdemes lehet meggondolni, nem?

ReTeK
ugyanannál az embernél kellene ezek szerint megjelennie ?

mert nem veszitek meg õket.
nem elég a + gombot nyomogatni, magát a skillt is meg kell venni!

ReTeK
a mastery skillek nállam se mûködnek ahogy pár haveromnál sem, orvr szerveren játszok és csirkéhez elméletileg 2 tier szintkülömbség kell, egy szintet még nyugodtan vissza lehet menni

s0n1c
1. core szerveren akkor leszel csirke, ha egyel kisebb tier zóna battlefieldjére lépsz, orvr szerveren nem tudom hogy van, ott elvileg az egész zónába belépés tilos
3. shift+jobbklikk
4. fõvárosba van, de azt pontosan nem tudom hol, mapon viszont látszik, ha a közelébe vagy
1. Core szerveren akkor válsz csirkévé, ha kisebb tier-ben lévõ PVP zónába mész vagy PVP flag-et kapsz (ez PQknál elöfordul néha)

2. meg kell venned külön a skillt is, az is 1 pont ugyan ott a trainernél (rákattintasz)

3. a tárgynál irja hogy kell. asszem CRTL+hobb klikk és ne viseld közben.

4. nem tudok. de a 2. faluban mindenképpen kell legyen.

Torzonborz
2: a mastery skillre külön kell pontot rakni és bekerül az abilityk közé.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Üdw!

Lenne néhány kérdésem ami nem teljesen tiszta:

1, Chicken kérdés. Mikor válok csirkévé? Olvastam hallottam valami szintlimitrõl (talán 11/21/31), de tier átlépésrõl is. Láttam 17es szintût tier1en PQ-zni, de 14est csirkeként is.

2, Mastery szintem elérte az egyik tactic skillt de nem látom sehol. El kell menjek valahova értem? Minta a fõvárosban rémlene egy ember akinél vannak skillek mikor körbejártam.

3, Talismant hogy lehet páncélba tenni? Ráhúzom de nem engedi(persze van szabad slot) Shiftet/ctrl-t kell nyomni?

4, Valaki tud nekem mondani egy chaosos talisman maker trainert, mert nem találom sehol.😞

Elõre is kösz!

antgecc
Initiative: Increases your chance to evade attacks, stb...

Ez egy tank esetében annyit tesz, hogy növeli mind a block, parry és a dodge esélyét is?

antgecc
Itt a pont.

cikasz
Szerintem meg miért ne irná le? Minimum a faszkalap nevét kell ideirni, hogy ha egy groupba kerülsz vele azonnal leave...

http://www.akciofigura.hu

Seithennin
szerintem a lényeg hogy dühöngje ki magát sírja el ahol lehet, csak véletlenül se gondolja ugy hogy ha ilyen bunkó mindenki akkor õ is az lesz, mert akkor tényleg csak szívás lesz xD

Seithennin
tudod én 20 éve játszom az élet címû játékot, és állandóan vannak bunkók etikátlan rohadékok és mivel én nem vagyok ilyen ki is akadok, rajta természetesen, de ettõl nem leszek kevesebb pont hogy normális szerintem. és amikor odamegyek 1 haverhoz és elsírom neki hogy most átbaszták az agyam akkor nem mondja hogy ki a faszt érdekel...

l3alF1aKe
Úgy is van az a helyes, ha szarsz rá, elmész mellette, nem veszel róla tudomást, figyelmen kívül hagyod. Bazz hova írná le, ha nem ide.
Te viszont figyelmen kívül hagyhatnád, hamár kioktatsz embereket.. ahogy persze én is, de én sem álltam meg. Aki ezt megteszi játékban, az megteszi az életben is. Csak itt tudja hogy pofánvágom, játékban meg tudja hogy nem tudom csak leanyázni.

That\'s All Folk\'s

en ezt a 'OMG NINJA' kopjuk le, alazzuk meg, sirjunk miatta forumokon dolgot sose ertettem.
most ezt, hogy ide elregelted, jobb lett neked tole?
boldogabb vagy most?
szerinted ez tenyleg olyan nagy dolog volt, hogy ennyi energiat megert belefektetni, meg megerte miatta ennyit idegeskedni es agonizalni?

ez csak egy jatek.
se tobb, se kevesebb.

elninjazta? le van szarva, legyen boldog tole.
te meg rohogj egy sort rajta, aztan zard le az ugyet.
felesleges tobb energiat elpocsekolni effajta hulyesegekre...

(ja amugy ma lattam glouchesteri mall-ban /itt ezek vannak a plazak helyett/ is who-t akcio nelkul 29.99£-ert adtak, meg kepet is csinaltam rola, csak nemtom' feltolteni. meg lattam egy wow atlas konyvet is, szep borito, kemenykotes, etc. szal' egy full wow biblia volt 19.99£-ert. kicsit banom, hogy nem vettem meg...)

vice
Warhammer Online
Európai letöltött verzió Product Key eladó!
Már csak 7000 Ft!!!

Emailcímet és jelszavakat adok, amiket utána megváltoztathatsz természetesen. A játékba még nem léptem be, október 29-ig van még ingyenjáték rajta.

Ennél lejjebb már nem megyek az árral, inkább leülöm a vécén! 😊

cikasz
thankjú

Addonnal. Van hozzá egy csomó, például EZ vagy mondjuk EZ.
cikasz
arra nem tud valaki valamit, hogy a layout editorral eltüntetem a party frame-t de a buffok meg ottmaradnak! azt hogy lehet eltüntetni?

cikasz
Az ilyet le kell köpni (kár, hogy nincs ilyen emote 😉 ) és továbblépni.. egy suttyó paraszt és kész.

Tatyla
hmmm,értem köszi.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lazarus
Ez nem béta hozzáférés hanem egy karinév alá kiírható cucc amit a Tome of Knowledgeben lehet aktiválni, mint az "Ow my eye" és társait. Hogy miért most került aktiválásra passz
Tatyla
de miért most küldik,mivel egyszer már írtak hogy vége a bétának?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lazarus
closed beta tester title - google elsõ találat
Tatyla
Greetings Tatyla,

Your Code has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated:

World Shapper

The WAR Team

kaptam ma egy ilyet ez mi?

zippofcy
Akinek Karag Dron szerveren van 20+os karija és Karak Azgalon 10 esnél kisebb, vagy szeretne ott is indítani egyet és tud késõ este vagy kora reggel játszani írjon PMet kis kölcsönös PLezéshez / gold tradéhoz.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

vice
nekem van egy eladó direct2drive verzióm, nem érdekel? 9e ft,
csak át kell írnod az adatokat, ja és európai

semmit nem csináltam még vele, karakterek sincsenek rajta