Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
A taunt es a challenge is mukodik pvpben, nem huzzak le a playert masokrol, de a tobbi damage modositas mukodik.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ezzel nemontál sokat mivel ez PvE-re vonatkozik PvP-ben én még nem láttam player-t rám ugrani mer tauntoltam... 😄

csak akkor lenne értelme playert tauntolni ha utánna a 15 másodpercig csak engem tudna targetolni...
majd próbáld a #9489-as hozzászólásban leírtakat az biztos dob az fps-eden mivel nvidiád van.
*színtér waze xD
3 zóna mer 3 színtár van a különbözõ fajoknak ugye 😉

és akkor még ugye ottvannak azok a városok amit nemraktak be a launchra, hogy a meglévõket finomítsák... ezek késõbbi updatekkel befognak kerülni \o/
antgecc

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Guardot mindig nyomom, az alap. Knockbackem még nincs. Szal egyelõre ez így elég kevés.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

2 GB Kingmax 800, munka után próbálok majd pofozgatni rajta a gépen, lehet az alaplap a ludas, nem tudom.

meg a taunt hogy muxik pvpben?
egyebkent scenarioban kap a tank pontot meg xp-t a sezodesert mer nemsok ertelme van tankolni ha kozbe nincs erte renown pont :0
Kicsirigo
Tauntold õket magadra, lassítsd õket, lökd el ha mást ütnek, vagy vállalj át más playertõl némi sebzõdést. Bár ezek egy részét csak késõbb kapja a swordmaster asszem.

Pyotr
Ezt én is tapasztaltam a Black orkommal hogy t1 ben még nem nagyon akarnak healelni de viszont t2-tõl már kaptam mindenhol rendesen, feltéve ha volt healer<#vigyor>

&#9608;&#9608;

egyebkent ennek a hosszas fixnek a lényege:
1. legujabb driver
2. nvidia controll panel -> új profile war.exe-nek
3.(opcionalis ha nem egy erõmû a géped) mipmap quality-t high preformance-re

Esetleges javulast hozhat még lassabb gépeken a buffthrottle addon ami javitja a buffok refreshjét, ami nagy csatáknál beüthet

illetve az emlitett lightning-ot kikapcsolni a lassabb CPU és kissebb memória esetén.
amugy olvastam tech forumon hogy a lightning-ot levéve kicsit memóriatakarékosabb lesz a game (ez majd kiprobalom otthon mer nekem is csak 1.5G van😊
Guardolod a healert vagy dpsert és akkor az általa bekapott sebzés felét te szenveded el helyette. Ez azért elég sokat számít😄

antgecc
Én párhuzamosan húzom a swordmasterem és az archmagem. Egyik 13-mas, másik 12-es. Azt kell mondjam - ezen a szinten - sokkal hasznosabb tagja vagyok a csapatnak healerként. Nem tudom, hogy az alacsony szintemnek köszönhetõ-e,de egyelõre úgy látom, nem sok értelme van a tankolásnak pvp-ben. Hiába parry-zek és blockolok agyba fõbe, ha nem üt rám senki, mert messzirõl látszik, hogy tank vagyok. Az okosabb playerek egybõl a healerekre és dps-ekre mennek. Remélem magasabb szinten több értelme lesz a tankolásnak! Persze az is csak akkor fog mûködni, ha lesz heal. Hmmm.. még mindig nem tudom melyik legyen a mainem <#nemtudom>

Frankie
Nah majd t2-ben Mourkain temple. (vagy mi) Ott tényleg sok a szerencsétlen 😊

csak nem a Dragonfly? : )

azt megertem, hogy nem akar vki "gyujtoguildot", tulontul sok embert bevenni, mi sem veszunk fel idegent, de ez nem azert van, mert ilyen meg olyan class (ez a legfaszabb kifogas amit valaha hallottam😊 hanem mert ez a társaság nagy múltra tekint vissza, személyes ismeretségekre, sok közös sikerre és kudarcra 😊 de ha valaki bekerül, akkor meg bent van. amugy ha valaki be szeretne kerülni nincs akadálya és nem forumra kell irni 200oldalas applyt ez ilyen wowos faszsag megint, hanem meselni kell meg egyutt jatszani.. : )
na remélem érthetõ mit akartam irni..

anti hero

OMG indítottam egy black orcot eltharionon, hát valami hihetetlen milyen idióták az emberek..Kb 30 nordenwatchot játszottam eddig, de EGYET SEM nyertünk meg...a healerek basznak healelni, és mindenki csak áll a barakkoknál..gj

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

http://warhammeronline.wikia.com/wiki/Initiative

antgecc
Erre tényleg senki nem tudja a választ? <#shakehead>

mennyi is a memória a gépben...?
nekem single core-al es 7600GS-el nem szaggat... vmit elQrtal ;(
hun channellel az a baj hogy minden login utan ujra rákell lépni és ugy lustak az emberek 😉
Hamed
Wow mellekhatas... Sztem rajonnek majd hogy sok ertelme nincs az elitkedesnek, mivel egy folyamatos nyilt haboruban minden plusz ember szamit. Foleg ha a guild claimel egy keepet es vedeni kell.

Azgalon is jokat mosolygok egyket ugymond hc guilden. 2 oldalas apply form, tobb hetes trial, stb.. Erre kb. 10-en vannak, szintben valahol t3 vege fele.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Tudok neked mondani olyan magyar guildet a Karak Dronon, akik már most 3 héttel a játék indulása után csak 3-4 classt vesznek fel, és mindenki mást elutasítanak. De nem fogok nevet írni, mert nem célom egy értelmetlen flame kirobbantása.

Tudod ezt a hozzáállást egy guild részérõl meg is érteném ha a WHO-ban is a Hogh End content 24, 40 fõs instákra épûlne. De egy RvR játékban, ahol egy Keep foglalásban akár több százan is részt vehetnek ott ez értelmetlen és butaság.
Hát pedig jött hozzánk olyan tag, akinek azt mondták másik guildben, hogy ebbõl a klasszból túl sok van...

Mi is elértük a rank10-et...halleluja 😊

"más guildek a szigorú belépési feltételek, vagy a class követelmények miatt nem vettek fel."

megijesztene, ha class kovetelmenyek miatt nem vennenek fel barkit is : ) de komolyan : )

remelem ha mukodik majd az allianceos dolog, akkor ti is becsatlakoztok 😊

anti hero

A Light in the Darkness guild szeretettel várja azokat akik a Karag Dron szerveren játszanak Order oldalon és még nem léptek be guildbe.

Azok jelentkezését is várjuk, akiket más guildek a szigorú belépési feltételek, vagy a class követelmények miatt nem vettek fel.

Guild: Light in the Darkness (full magyar tagság)
Szerver: Karak Dron
Oldal: Order
Fórum: http://loftd.atw.hu/
Jelentkezni lehet a fúrumon, vagy ingame: Foxxi

A guildet több mint 40 játékos alkotja, emlékezetem szerint Rank 8-as guild perpill.
Ami rád vár: Jó társaság, kötetlen, szigorú szabályoktól mentes guildélet. Ventrilo használata erõsen ajánlott.

Várunk titeket, hogy együtt pusztítsuk az elfajzott gonoszokat.
Torzonborz
azért ha már a kari választó képernyõn is akad akkor nem biztos hogy ott a játékkal van gond.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Köszi, ha hazaértem kipróbálom.

Az itt leírt beállítások sokat segítenek nvidia kártyáknál, nekem segített, próbáld ki te is: http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=110288

s0n1c
Semmi baja nincs a gépednek, szarul van optimalizálva a motor.
Gyerekek, hát van baj. Tegnap beújítottam egy dual procira és 8800 gs-re, és még mindig szaggat a játék. Az se sokat segít, hogyha mindent legalacsonyabbra állítok, majdnem ugyanolyan mintha minden maxon van. Már a karakter készítõ résznél is be-be röcög, amikor ki akarom választani az indítandó fajt. No mind1 hazaérek melóból felrakok valami kevésbé gépigényes játékot, hadj vigasztaljon annak az fps-e (remélem nem a gépnek van valami baja).

Hello, Eltharion szerveren keresek magyar gulid-et,privbe segitsetek,kit keressek a jatekba,koszi.

Jimi Hendrix

Karak-Azgalon keresem destru guildem, írjatok lécci pár elérhetõséget kinél kuncsorogjak, ha online leszek. THX
az mar jo jel akkor😊

Pyotr
hun channelen kb senki sincs hiába magyar orientált szerver😊

&#9608;&#9608;

pfuj, te kis gankergeci, nem szegyelled magad, bantod a kisebbeket, ejnye! <#idiota><#zavart1><#hehe><#eplus2>
amugy meg bulmers cider izdabest', ilyet viszek haza, az tuti <#buck>
na joccakat <#wave>

Át lehet másolni a klónozott serverre a karit vagy újat kell kezdeni? Ha át lehet, akkkor hogy is?😊

0Fritz0
Azgal-on Destro-s magyarok vannak, válaszd a sötét oldalt! 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lazarus
Azgalon nincsenek magyarok order oldalon

Én a helyedben az Azgalon lévõ orderes karit a klónozott szerveren folytatnám.
Jah, másik kérdésem is lenne, mégpedig hogy a játékon belül kapott title-k mire jók és hogyan lehet õket használni?sry a duplapostért

Sziasztok!

Karak Azgalon játszom order oldalon, hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot a magyar játékosokkal?Próbálkoztam a /channel hun vagy hungary parancsokkal, de hiába írkáltam a hun csatira nem írt vissza senki :\

Sziasztok! Van olyan magyar destrus klán ami nem az eltharionon v a karak azgalon van?

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

oRvR szerveren vagyok, lvl22, de még nem lettem csirke azé mert visszamentem lvl 12-17-esket gyakni... igaz csak eggyel kisebb tierbe, de majd holnap kipróbálom kisebbe is 😊

http://www.taxierden.hu

QuippeR
fel kell menni a várhoz (a térkép legészakibb pontja), és a bejárat mellett van a name registrar

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

ezek szerint 40-en 1 zonara korlatozodik le majd az effektiv mozgastered?
(utoljara 1 tierrel kisebb pvp zonaban megkaptam a csirket 13-askent, anno meg 1 hete kb., gondolom azota nem tortent valtozas)
ha igen, akkor az eleg nagy faxsag szvsz...foleg egy orvr serveren.
valaki nyilatkozhatna plx, aki mar 30 felett van, hogy mi a szitu ilyen teren...

engame pvp hogy alakul? utolso, final tier beli tartalomra gondolok most, van errol mar nemi info, tapasztalat, etc?

Üdv emberek. Kérdésem lenne, az utóneves npc merre találom destru oldalon? Fõvároson belõl már mindenhol kerestem, de nem találtam meg 😊

http://sw-outcast.comyr.com/

aha, es ezzel most kivel is cseszel akkor ki?
nem vele, hanem sajat magaddal.
leave helyett, inkabb kerd el a leadet es kick-eld, nem 1szerubb? 😊
ne sajat magadat szivasd meg, ha mar mindenaron szivozni akarsz...