Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
csak akkor lenne értelme playert tauntolni ha utánna a 15 másodpercig csak engem tudna targetolni...
és akkor még ugye ottvannak azok a városok amit nemraktak be a launchra, hogy a meglévõket finomítsák... ezek késõbbi updatekkel befognak kerülni \o/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
██
1. legujabb driver
2. nvidia controll panel -> új profile war.exe-nek
3.(opcionalis ha nem egy erõmû a géped) mipmap quality-t high preformance-re
Esetleges javulast hozhat még lassabb gépeken a buffthrottle addon ami javitja a buffok refreshjét, ami nagy csatáknál beüthet
illetve az emlitett lightning-ot kikapcsolni a lassabb CPU és kissebb memória esetén.
azt megertem, hogy nem akar vki "gyujtoguildot", tulontul sok embert bevenni, mi sem veszunk fel idegent, de ez nem azert van, mert ilyen meg olyan class (ez a legfaszabb kifogas amit valaha hallottam😊 hanem mert ez a társaság nagy múltra tekint vissza, személyes ismeretségekre, sok közös sikerre és kudarcra 😊 de ha valaki bekerül, akkor meg bent van. amugy ha valaki be szeretne kerülni nincs akadálya és nem forumra kell irni 200oldalas applyt ez ilyen wowos faszsag megint, hanem meselni kell meg egyutt jatszani.. : )
na remélem érthetõ mit akartam irni..
anti hero
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Azgalon is jokat mosolygok egyket ugymond hc guilden. 2 oldalas apply form, tobb hetes trial, stb.. Erre kb. 10-en vannak, szintben valahol t3 vege fele.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Tudod ezt a hozzáállást egy guild részérõl meg is érteném ha a WHO-ban is a Hogh End content 24, 40 fõs instákra épûlne. De egy RvR játékban, ahol egy Keep foglalásban akár több százan is részt vehetnek ott ez értelmetlen és butaság.
Mi is elértük a rank10-et...halleluja 😊
megijesztene, ha class kovetelmenyek miatt nem vennenek fel barkit is : ) de komolyan : )
remelem ha mukodik majd az allianceos dolog, akkor ti is becsatlakoztok 😊
anti hero
Azok jelentkezését is várjuk, akiket más guildek a szigorú belépési feltételek, vagy a class követelmények miatt nem vettek fel.
Guild: Light in the Darkness (full magyar tagság)
Szerver: Karak Dron
Oldal: Order
Fórum: http://loftd.atw.hu/
Jelentkezni lehet a fúrumon, vagy ingame: Foxxi
A guildet több mint 40 játékos alkotja, emlékezetem szerint Rank 8-as guild perpill.
Ami rád vár: Jó társaság, kötetlen, szigorú szabályoktól mentes guildélet. Ventrilo használata erõsen ajánlott.
Várunk titeket, hogy együtt pusztítsuk az elfajzott gonoszokat.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Jimi Hendrix
amugy meg bulmers cider izdabest', ilyet viszek haza, az tuti <#buck>#buck>
na joccakat <#wave>#wave>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Én a helyedben az Azgalon lévõ orderes karit a klónozott szerveren folytatnám.
Karak Azgalon játszom order oldalon, hogyan tudnám felvenni a kapcsolatot a magyar játékosokkal?Próbálkoztam a /channel hun vagy hungary parancsokkal, de hiába írkáltam a hun csatira nem írt vissza senki :\
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
http://www.taxierden.hu
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
(utoljara 1 tierrel kisebb pvp zonaban megkaptam a csirket 13-askent, anno meg 1 hete kb., gondolom azota nem tortent valtozas)
ha igen, akkor az eleg nagy faxsag szvsz...foleg egy orvr serveren.
valaki nyilatkozhatna plx, aki mar 30 felett van, hogy mi a szitu ilyen teren...
engame pvp hogy alakul? utolso, final tier beli tartalomra gondolok most, van errol mar nemi info, tapasztalat, etc?
http://sw-outcast.comyr.com/
nem vele, hanem sajat magaddal.
leave helyett, inkabb kerd el a leadet es kick-eld, nem 1szerubb? 😊
ne sajat magadat szivasd meg, ha mar mindenaron szivozni akarsz...