Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak az elsõ sor volt a válasz Torzi post-jára a többi meg arra amire õ is reagált.

<#wink>

GW2: Dragonknight.5302

picket
szövegértés :c

&#3237;_&#3237;

picket
Népszerûségi index? Mi vagy te, valami politikus? Ráadásul nem mindegy, hogy hol népszerû az ember :p

&#3237;_&#3237;

Szia Torzi 😊

Hát nem tudom hogy mi ez a nagy grind probléma a mount kapcsán.
LVL20-ra volt 35 aranyam úgy hogy nem adtam el cuccot se az AH-ban, nem nyomtam még egyszer se need-et, és ami esett és nem tudtam használni az ment a guild bankba mert másoknak jó volt. Ami meg nem kellett senkinek se az ment a vendornak függetlenül a szinétõl.

GW2: Dragonknight.5302

ITT VAN egy hasonló addon amit layout editorban lehet mozgatni, esetleg azzal is próbáld meg a layout editort.
antgecc
Hogy lehet ezt mozgatni? <#help>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Másra gondoltok 😊

BEAST azt mondta, hogy nem kell "grindelni" tehát farmolni külön csak azért, hogy meglegyen a mountra való.

Te pedig azt mondod, hogy "greed"elsz arra, ami Neked nem kell, ami így helyes szerintem is. Pontosan olyan elvek alapján needelek én is amit Te írtál annyi kiegészítéssel, hogy ha egy itemen látszik, hogy egy másik classnak való, akkor azt nem needelem akkor se, ha jobb, mint az enyém. A korábbi backes példánál maradva nem fogok shadow warriorral needelni egy backre akkor, ha van rajta egy rakás intelligence és van a partyban casterDPS akinek kell akkor se, ha mondjuk több woundsot ad, mint a jelenlegim.
Torzonborz
úgy úgy. nekem egy mmo-ban sem volt túl sok pénzem , nem is érdekelt . itt sincs sok de farkasra lazán meg lett a 15 g és még majdnem ugyan ennyi maradt. nem adtam el semmit AHban csak a trash vackokat árúsnál aztán annyi.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

HAF Rigel
Most mi a baj a need/gridel ? Ha nem kell senkinek akkor egy szerencsés elviszi , ennyi . Ha kell valakinek akkor Needet nyom , igy csak azok gridelnek akiknek nem kell de eladnák szétszednék . Job minta benne hagyod a hullában .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

BEAST
Pont hogy nem kell itt grindelni meg a mountert sem. Meg is lepodtem amikor rank20on ott alltam a mount merchant elott kozel 40 arannyal a zsakomban... pedig semmi kulonoset nem csinaltam :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HAF Rigel
Pio már írt a guild forumra , majd kiderül mi a vezetés véleménye .
Én ezt az elvet követem wowban és warban is . Need ha kell mert tudom használni és jobb mint ami van . Egyébként grid azért hogy meglegyen a lóra való 😊😊 . Egyébként most várat "vettünk" . Nagyon tetszik 😊 😊

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Azt kihagytam, hogy szerintem is az lenne az igazán jó, ha úgy lenne, ahogy Te írtad, de sajnos sose lesz úgy. A valóság az, hogy már voltak szakadások/szakadásközeli állapotok magyar klánokban és ez a helyzet igenis fokozódni fog, a játékstart elõtt vizionált "az összes magyar klán egy nagy klánszövetségben" eset már most elképzelhetetlen bizonyos ellentétek miatt (na és persze mert bugos a klánszövetség és csak 2 tag lehet 😊 ), magyar közösségi élet (fórum, ingame chat, stb...) gyakorlatilag nem létezik, stb... inkább nem is folytatom, mert már így is elég alacsony a népszerûségi indexem 😄
Sajnos ez távolról sincs így, legalábbis a wowban nem így volt, ott mindennél nagyobb "érték" volt a kockaság és a skill. Lehettél akármilyen megbízhatatlan hulladék ember, ha e kettõt bírtokoltad úgyis mindig találtál helyet Magadnak. 1-2 klán elzárkózott az ilyen emberektõl, de a többséget nem érdekelte, hogy az illetõ már 10 klánon sáskaként végigment, ha kocka és skilles jöhet.
Ha pedig már minden klánon végigment (illetve általában már elõbb) jöhetett a reroll egy új szerverre, esetleg új karira.

Az igazság az, hogy az ilyen Kartácsos esetektõl hosszútávon nem az így viselkedõ bélyegezõdik meg, hanem a Dragonfly guild ismétcsak wowos tapasztalatra építve. És a játék hiába nem wow a játékosok jelentõs része ex wowos ebbõl a szempontból pedig ez a mérvadó.
óóóóó köszi, no majd kiprobálom variálni!

anti hero

Hamed
Dehogy leginkabb, nekem konkretan egy magyarral se volt meg negativ tapasztalatom war-ban. Csak a lenti sztorira reagaltam, hogy kar hogy koztunk is van ilyen.
Amugy hosszutavon nem hinnem hogy gaz lesz, aki tovabbra is csinalja szepen kiveti magabol a kozosseg aztan mehet egyedul varat foglalni😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Szaruman
Hülyék mindenhol vannak. Csodálkozom, h még nem szoktál hozzá. Tudtommal wowoztál...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hamed
Nyilvan ez nem ninjazas, de azert class only set itemre masik kaszttal needelni gaz.
A masik kedvencem akik azert needelnek hogy szetszedhessek. Hat kosz… huzzon ah-ba, vegye meg par silverert a szemetet es azzal huzza a skillt.

BEAST
Ninja! <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Azért ahhoz a köpenyt is látni kéne, hogy átérezzük a helyzetet, mert ha a ballistic skillen kívül a másik két stat, ami Neked is jó mondjuk wounds volt meg initiative, akkor teljesen jogosan háborgott a kis nyomi goblin.

Hamed: mi az hogy, a magyarok a leginkább! Vagy csak túl sok volt a rossz tapasztalat wowban és sajnos már war-ban is és emiatt sztereotipizálok...? 😊
0Fritz0
Azért ennek a „Ninját kiáltok” dolognak is van másik oldala:
Ment a PQ a sok destro-s állattal, köztük egy Squid Herder-rel, amikor esett egy mezei zöld köpeny.
Mivel még nem volt köpenyem,ezért need-eltem és nyertem.
Utána a Herder 10 percig megállás nélkül Ninjázott és noob-ozott, mert a köpeny 4 tulajdonsága közül az egyik valami ranged izét növelt.
Ha tehette volna még a földhöz is vágja magát kínjában, annyira szenvedett és sírt.
Az meg már cseppet sem érdekelte, hogy a másik 3 plusz meg direkt nekem jött jól.
Mondjuk 1 nap múlva már ment is a kukába, mert esett jobb. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szól a party leadernek XY Nija, plz kick... bár scenarion nem tom hoyg megy ez.

http://www.taxierden.hu

Na, íme egy kis videógyüjtemény amit eddig csináltam... a hang sajnos az elsõ videókon ramaty lett - mivel a hangkártya drivere a végtelenségig erõsítette, de az uccsó 3 videón már normalizáltam (rájöttem mi okozta a problémát)

http://blog.filefront.com/Meridian74/

Viszont még mindig magyar guildet keresek Order oldalon, a Dragonback Mountain szerveren... (számtalan angol közé már beléphettem volna, de egyenlõre talán maradnék a hazainál 😉)

http://www.taxierden.hu

Hamed
Nagyon sok ninja van sajna, eleg gaz hogy magyarok is...

Lenne egy kérdésem (elsõsorban a Dragonfly-osokhoz)

De elötte egy rövid kis történet:
Tier2 scenario Mourkain temple. Elég jól megy az Archmage-emmel és 55k+ heal-el az elsõ helyen állok de a csapatunk sajnos vesztésre áll. (480-450)
Esik egy kék Archmage robe. Need-elek rá mert sokkal jobb mint a jelenlegi és a másik archmage is needel. Eddig nem is lenne probléma, de kedves Kartács barátunk (Engineer) gondol egyet és úgydönt biztos jól állna rajta a robe ezért need-et nyom. És természetesen el is viszi a roll-al. Közben kikapunk.

Tudom, hogy valószínûleg pár szint múlva sokkal jobb robe-ot tudok majd szerezni, de kérdem én mi értelme van ennek?

Miért van az, hogy eddigi kalandozásaim során a külföldiek mindig normálisan needelgettek, viszont számtalan magyarral találkoztam már aki ugyanezt eljátszotta.

Kartács válasza a következõ volt: "életem csillagvirága a barátom archmage neki szedtem el ha nem tetszik akkor sajnálom"

Nekem nemtetszik. Nektek tetszik?

RatBaG
a trophykkal lehet ügyeskedni. szerintem nem (csak) bugos, hanem pl shouldernél a design miatt van amire nem teszi fel. na szóval felveszel vmi vállast amire lehet trófát tenni, aztán átcseréled arra amit használsz és ott maradnak. nekem még a csak övre akasztható goblin fejet is sikerült felhackelni a bal vállamra <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

s0n1c
1. mûködik csak zónaváltásnál visszaáll defaultra (ha erre gondoltál, hogy mikor lesz javítva akkor nem tudom)
2. bugos, ált. a mob dropos cuccokon nem látszik (renownos és quest itemeken igen)
3. nem tudom mire jó 😊
on: 1. arról tudtok valamit, hogy eltûntetem cloakot/sapkát cucc opció mikor fog mûködni ?

2. trofeáknál van ami ilyen kis piros Xes, es nem jelenik meg akarmelyik slotba teszem (bar lehet lv30 v 40es slot kell??), tho classom trofeája es tudnam is viselni. Mi lehet a gond?

3. Pocketbe valo cuccokbol 1-et unlockoltam Grave Dust-ot nem ad semmit, nem tudom mire jo.
Mire jo? mashogy teszem fel a kerdest: Jó valamire?

anti hero

lemaradtam mister tatyla ur okossagairol :G
nerf mister cenzura!

anti hero

Torzonborz
na mi az átment a totyik homokozóba ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
:o

az malav meg biszt
=)

anti hero

0Fritz0
Dupla öröm. <#vigyor>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

picket
Azzal meg a homoszexuálisokat frusztrálod :d

&#3237;_&#3237;

BEAST
😄

0Fritz0
Akkor ne legyen retardáció, de a ratyihoz ragaszkodom! 😊

picket
Itt mindenki mindenkit retardáltnak nevez, pedig szerintem a retardáltakat sérti az, hogy kikhez hasonlítják õket <#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
Ez esetben elég szar poén volt <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tatyla
nem én neveztelek retardáltnak anélkül hogy ismernénk egymást

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

s0n1c
Nem az én játékom és nem is az én forumom, csupán el szeretném kerülni az olyan vitákat, aminek semmi értelme nincs.
s0n1c
Nem szeretnék még egy wow topicot, ezért minden olyan hozzászólást törlök, ami wow vs war fanboi vitát kezdeményez. Vedd fel nyugodtan a kapcsolatot a moderátorokkal. A törlés nem a személyed ellen szólt.
s0n1c
Mint mondottam nem kell a flame. Lehet normálisan is hozzászólni.
0Fritz0
Na valaki gyorsan hozzon egy Bright Wizard-ot és kezdõdhet a flém. <#hehe>

0Fritz0
Ok, kell a friss husi a darálóba. 😊

0Fritz0
A híl is esetleges, mert valamikor könnyedén kilökök magamból 80K+ HP-t, máskor ha meggebedek, akkor sem megy 40K fölé. (lvl20-22)

s0n1c
Meg se próbálom érteni, hogy egy családos "felnõtt" ember, hogy lehet ennyire retard... Na, mind1.
BEAST
<#unalmas>

Elképesztõ csináltam egy archmaget elmentem rank 1en scenariozni és top heal... Pedig csak 10k-t healeltem...

PSAV
egy ideig vissza lehet logolni sor nélkül

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Frankie
Én ki nem loggolok 😊) Nincs kedvem 1 órás sorhoz 😊)

Hamed
Semmit se er, csak a combat loggal buzeral vmit. A vinyo ugyanugy teker nagyobb teruleteken. Ketorankent egy gyors relog segiteni szokott. Scenariokban mondjuk nincs gond az fps-el, de ostromnal eleg gaz..