Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
willpower-re gyúrsz ugye?
Sáska
thx, majd meglesem otthonrol.

PSAV
itt van egy jó kis videó. t4-es, de értelemszerûen ami nincs azt nem használod

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Hmm hogy bírjátok ezt a sok PvE-T😊

Mondjuk az is benne van hogy én amikor lehet sczek látástól mikulásig kivéve ha valmi rvr area akcio van a közelben vagy guild/alliance aktiviti van vagy esetleg osszeverodik egy jo pq team.

Mondjuk cserébe lvl27en értem ch 12be xD

Sáska
ok, akkor nem remenytelen 😊

kb 1:1

anti hero

nálam pont a fordítottja volt -.-

Sáska
de mit?😊

igaz, h altalaban csak a hotokat nyomom, a legnagyobb healt kevesbe (egyreszt mert relative lassan castol, meg ha megutnek akkor az megszakad mindig, s nincs ido ra..) meg a morale-bol kapott healt hasznalom mindig, de altalaban 20-35k kozott healelek, viszont nem egyszer latok ilyen 70-80k healt 1 embertol.

0Fritz0
Tapasztalatom szerint a lvl 22-25 környéki scenariokban a sámánok az elsõk között szoktak lenni gyógyításban destro oldalon.
A heal változó: valamikor 30K a max, néha meg 130K is simán összejön.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PSAV
valamit nem jól csinálsz 😊

Kérdés: nektek milyen arányban van a monster kills / rvr kills?

nekem olyan háromezerpárszás monster kill és nyolcezerpárszár rvr kill xD legalábbis tome szerint😊

Sáska
scenariokon altalaban mindig benne vagyok az elso 3-4 ember kozott healben - most lvl15 a shamanom, es a healer agra is fejlesztek. Viszont hiaba tolom a healt meg pakolom a hot-okat 1000el (nem csak a groupomnak, hanem mindenkire, ha latom, hogy kell), megis mas healer classok van, hogy kb 2-3x annyi healt osztanak ki, mint en.
Magasabb szinten fel fog zarkozni vajon a shaman healben?

Pari
Racist pig😄
Puny human scum, my race will destroy you😊
Menjetek imadkozzatok az Istenetekhez, Komár Lacihoz!

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

BEAST
Blood for the ... ugy ertem az en apukam erosebb4!44 <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

rezes
Jah a bicskás elfek mellé.

Fonok.Ki az a corporation?

s0n1c
A potenciál szerintem több van benne, de aoc esetében inkább a fejlesztõ gárdával van probléma, kevesek a feladathoz. Mythic ellenben jóval tapasztaltabb és profibb.
s0n1c
Sigmar fattyú!!!4
PSAV
szép tervek hajrá 😊

az összes goblin shamant fel kéne akasztani!
<#action>

anti hero

PSAV
ha õ volt az elsõ helyen akkor a dps-t kéne felakasztani...

magus
most hogy kinn van már egy ideje, mik a tapasztalatok? ez is olyan mint az aoc, hogy jól be lett reklámozva, aztán epic fail, és mindenki abbahagyja 1 hónap után, vagy ebben több a potenciál?

Nem sok értelme volt nerfelni a healer renownt. A healerek fele eddig sem healezett scenariókban. Nyomják a DPS-t ezerrel, mintha az lenne a feladatuk.
Akkor akadtam ki a sok köcsög healert inditó barmon (azokra értem akik azt hiszik, hogy BW-al játszanak) amikor a scenario összesitésben Archmage volt az elsõ helyen a legtöbb sebzésben, és a Heal oszlopban 0 azaz NULLA szerepelt nála. Na az ilyeneket felakasztanám az elsõ fára. Ezután még ennyire sem fognak healezni, hanem nyomják a dps-t a barmok.
Az azért van mert a tegnapi peccsben nerfelték a healer renown pont szerzését. Szerintük tól sokat kaptunk. Egyébként gyõzelem után simán hozzá lehet adni a táblához +600 pontot, mert annyit kapsz a gyõzelemért.
ok, akkor gagyi vagyok.
köszönöm e nemes titulust, megtisztelsz vele.

Ez semmit nem mond, amig nem tudjuk mennyi a warban azoknak az aranya, vagy neadjisten a pontos száma akik aktiv-WoWozasbol jottek at, tehat az elmeneteluket esetleg aktiv-nepesseg csokkenesben merni tudja a Blizzard. (tenyleg, hogy is mertek le?)
Mondjuk ez a WAR ossznepessegenek max 20%-at tette ki (daocosok, anti-wowosok, mas MMO-bol jottek es ujoncok mellett), aminek "tobb mint a fele" (11-12%) visszament a napi adagjaert.
"Pwnt" bizony, ossze fog omlani nelkuluk a WAR. 😞
Rémgagyi vagy. Imádom az ilyen "fanboi" megnyilvánulásokat. Jellemzõen azok mondják, akiknek nincsenek érveik, de vmivel meg akarják védeni az általuk sokszor alaptalanul idealizált dolgot. Tehát sokkal inkább rájuk illik a fanboi titulus.

ohh van már a faonboinak fokozása - a truefanboi?!
:o
minden nap tanul az ember vmi újat ;pp

anti hero

Sigmar nevében

KI

LESZTEK

KLOFFOLVA!

:fenyeget:

!

anti hero

s0n1c
Alapvetõen a warban is és a wowban is az emberekkel van a gond inkább és nem a játékkal, ezen viszont nem segít semmi 😊
ez egy kicsit elfogult - truefanboi vagyok - megnyilvánulás volt, nem gondolod?
attól hogy te utálod a wow pvp rendszerét, még nem biztos, hogy az rossz.
nem rossz, csak más.

tod' kinek a pap, kinek a paplan.
most legalább van választási lehetõség, mindenki játszhat azzal, ami szimpi neki.
nekem mindegyikben van olyan dolog, ami tetszik, meg legalább ugyanennyi, ami nem.

s0n1c
Kezd éledni a topic, hajrá!!! 😄

FOR THE RAVEN GOD!!!
Nincs bocsánat annak aki a fényre meg a szobrokra hegyezi a cerkát, mocskos orderes!!

Pont az olyanok miatt szar a csapat, akik a wow "pvp"-t csak különbözõnek tartják és nem szarnak. 😄

die MATAFAKAS DIEEE!!!!
<3

anti hero

látod, ilyenre már nem is gondoltam pedig 2 plecsnim is van 1000chaos es 1000darkelf atterelése az orok vadaszmezokre cimmel -.-

DOH tényleg nem szedtem össze mindent, cska amiengem most perpill érdekel, sorr y: D

anti hero

ok, én ezt vágom, épp ezért irtam, hogy különbözõ a kettõ.
de mondjuk az amit irtál az is csak akkor fun, ha jó a csapat.
ha nem jó a csapat, akkor borul az egész, s onnantól már csak szenvedés lesz, s nem fun.
szerintem.

Pari
Szadra nevedd a goblinokot koszos kis human, Ironbreakerket eszunk reggelire egy csipet BWvel megbolonditva!😛

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

<#mf2><#bohoc>
<3

anti hero

Torzonborz
kis korrekció :
warban azért pvpzel, mert kurvára fun bedarálni a sok kis köcsög orderes pöcst <#mf2>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Meg fõleg azért pvpzel, hogy meglegyenek a title-ek, hogy a vállasodra, övedre akasztgathasd a többszáz féle trófeát, amik baromi jól néznek ki a karakteren és egyedi megjelenést kölcsönöznek, hogy a guilded fejleszd és még több opciód legyen elérhetõ, hogy az armorfestéshez szükséges ritkább színeket megszerezd, stb. stb. Nem csak a kurva +x stat számít, ami tovább mélyíti a szakadékokat.

s0n1c
Naja, 30 felé már elég nehéz fejlõdni, de szerintem jó ez így. DAoCban sem könnyû elérni rr10-et.
s0n1c
pedig a gobbo fun 😊
wowban pvp (= gank, meg solozas)
warban rvr (= grp vs grp, zerg vs zerg, keeptake, object take, REALM vs REALM)

wowban veszel a pontjaidbol uj geart
warban veszel a pontjaidbol uj statokat, abilitiket (van respec lehetoseg), nomeg vehetsz geart is, de a gear nem "szukseges feltetele" a pvpnek, mert pvebol hasonlo vagy jobb gear osszejohet

wowban azert pvpzel, mert kell a pont, hgoy vehess pwnpwn geart amitol te leszel az isten (15perc hirnev)
warban azert pvpzel, mert kurvara fun ahogy latod ahogy a grpod bedaralja a sok koszos kis goblingecit -.- najó én már szeretném a rr30as rangot is elérni, hogy az legyen a title-m, Devastator healerkent nem teljesen hiteles 😄

anti hero

Ami a wowban van azt inkabb csak pvp potlek es csak cuccok felszedeserol szol.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

wow-ban is van pvp, csak másféle, mint a war-ban.
2 különbözõ dolog a kettõ.

én ilyen alliance grpban tegnap már cska ilyen 200renownokat kaptam a tabla szerint (alt ilyen 500-100as nyerések, neha tobb neha kevesebb) :GGG
ez miért lehet, magasabb szinten/rr szinten kevesebbet kap az ember?? amikor kezdtunk akkor 1500korul jott emlekeim szerint.
rr29rol beszelunk, lehet leszabályoz?

anti hero

nálam a wow az aoc sorsára jutott
;d

anti hero

s0n1c
Meló van :/
s0n1c
Én Tor Anrocot is ezekre a dolgokra tudom vissza vezetni, leggyorsabb renown/xp plusz grpból is kilépünk, mert akkor mégtöbb xp 😊 Harács...de minek? 😞
Inkább told fel a képed msn-re. 😄