Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt van egy jó kis videó. t4-es, de értelemszerûen ami nincs azt nem használod
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Hmm hogy bírjátok ezt a sok PvE-T😊
Mondjuk az is benne van hogy én amikor lehet sczek látástól mikulásig kivéve ha valmi rvr area akcio van a közelben vagy guild/alliance aktiviti van vagy esetleg osszeverodik egy jo pq team.
Mondjuk cserébe lvl27en értem ch 12be xD
Mondjuk az is benne van hogy én amikor lehet sczek látástól mikulásig kivéve ha valmi rvr area akcio van a közelben vagy guild/alliance aktiviti van vagy esetleg osszeverodik egy jo pq team.
Mondjuk cserébe lvl27en értem ch 12be xD
kb 1:1
anti hero
nálam pont a fordítottja volt -.-
de mit?😊
igaz, h altalaban csak a hotokat nyomom, a legnagyobb healt kevesbe (egyreszt mert relative lassan castol, meg ha megutnek akkor az megszakad mindig, s nincs ido ra..) meg a morale-bol kapott healt hasznalom mindig, de altalaban 20-35k kozott healelek, viszont nem egyszer latok ilyen 70-80k healt 1 embertol.
igaz, h altalaban csak a hotokat nyomom, a legnagyobb healt kevesbe (egyreszt mert relative lassan castol, meg ha megutnek akkor az megszakad mindig, s nincs ido ra..) meg a morale-bol kapott healt hasznalom mindig, de altalaban 20-35k kozott healelek, viszont nem egyszer latok ilyen 70-80k healt 1 embertol.
Tapasztalatom szerint a lvl 22-25 környéki scenariokban a sámánok az elsõk között szoktak lenni gyógyításban destro oldalon.
A heal változó: valamikor 30K a max, néha meg 130K is simán összejön.
A heal változó: valamikor 30K a max, néha meg 130K is simán összejön.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kérdés: nektek milyen arányban van a monster kills / rvr kills?
nekem olyan háromezerpárszás monster kill és nyolcezerpárszár rvr kill xD legalábbis tome szerint😊
nekem olyan háromezerpárszás monster kill és nyolcezerpárszár rvr kill xD legalábbis tome szerint😊
scenariokon altalaban mindig benne vagyok az elso 3-4 ember kozott healben - most lvl15 a shamanom, es a healer agra is fejlesztek. Viszont hiaba tolom a healt meg pakolom a hot-okat 1000el (nem csak a groupomnak, hanem mindenkire, ha latom, hogy kell), megis mas healer classok van, hogy kb 2-3x annyi healt osztanak ki, mint en.
Magasabb szinten fel fog zarkozni vajon a shaman healben?
Magasabb szinten fel fog zarkozni vajon a shaman healben?
Racist pig😄
Puny human scum, my race will destroy you😊
Menjetek imadkozzatok az Istenetekhez, Komár Lacihoz!
Puny human scum, my race will destroy you😊
Menjetek imadkozzatok az Istenetekhez, Komár Lacihoz!
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Blood for the ... ugy ertem az en apukam erosebb4!44 <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A potenciál szerintem több van benne, de aoc esetében inkább a fejlesztõ gárdával van probléma, kevesek a feladathoz. Mythic ellenben jóval tapasztaltabb és profibb.
az összes goblin shamant fel kéne akasztani!
<#action>#action>
<#action>#action>
anti hero
ha õ volt az elsõ helyen akkor a dps-t kéne felakasztani...
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
most hogy kinn van már egy ideje, mik a tapasztalatok? ez is olyan mint az aoc, hogy jól be lett reklámozva, aztán epic fail, és mindenki abbahagyja 1 hónap után, vagy ebben több a potenciál?
Nem sok értelme volt nerfelni a healer renownt. A healerek fele eddig sem healezett scenariókban. Nyomják a DPS-t ezerrel, mintha az lenne a feladatuk.
Akkor akadtam ki a sok köcsög healert inditó barmon (azokra értem akik azt hiszik, hogy BW-al játszanak) amikor a scenario összesitésben Archmage volt az elsõ helyen a legtöbb sebzésben, és a Heal oszlopban 0 azaz NULLA szerepelt nála. Na az ilyeneket felakasztanám az elsõ fára. Ezután még ennyire sem fognak healezni, hanem nyomják a dps-t a barmok.
Akkor akadtam ki a sok köcsög healert inditó barmon (azokra értem akik azt hiszik, hogy BW-al játszanak) amikor a scenario összesitésben Archmage volt az elsõ helyen a legtöbb sebzésben, és a Heal oszlopban 0 azaz NULLA szerepelt nála. Na az ilyeneket felakasztanám az elsõ fára. Ezután még ennyire sem fognak healezni, hanem nyomják a dps-t a barmok.
Az azért van mert a tegnapi peccsben nerfelték a healer renown pont szerzését. Szerintük tól sokat kaptunk. Egyébként gyõzelem után simán hozzá lehet adni a táblához +600 pontot, mert annyit kapsz a gyõzelemért.
ok, akkor gagyi vagyok.
köszönöm e nemes titulust, megtisztelsz vele.
köszönöm e nemes titulust, megtisztelsz vele.
Ez semmit nem mond, amig nem tudjuk mennyi a warban azoknak az aranya, vagy neadjisten a pontos száma akik aktiv-WoWozasbol jottek at, tehat az elmeneteluket esetleg aktiv-nepesseg csokkenesben merni tudja a Blizzard. (tenyleg, hogy is mertek le?)
Mondjuk ez a WAR ossznepessegenek max 20%-at tette ki (daocosok, anti-wowosok, mas MMO-bol jottek es ujoncok mellett), aminek "tobb mint a fele" (11-12%) visszament a napi adagjaert.
"Pwnt" bizony, ossze fog omlani nelkuluk a WAR. 😞
Mondjuk ez a WAR ossznepessegenek max 20%-at tette ki (daocosok, anti-wowosok, mas MMO-bol jottek es ujoncok mellett), aminek "tobb mint a fele" (11-12%) visszament a napi adagjaert.
"Pwnt" bizony, ossze fog omlani nelkuluk a WAR. 😞
Rémgagyi vagy. Imádom az ilyen "fanboi" megnyilvánulásokat. Jellemzõen azok mondják, akiknek nincsenek érveik, de vmivel meg akarják védeni az általuk sokszor alaptalanul idealizált dolgot. Tehát sokkal inkább rájuk illik a fanboi titulus.
ohh van már a faonboinak fokozása - a truefanboi?!
:o
minden nap tanul az ember vmi újat ;pp
:o
minden nap tanul az ember vmi újat ;pp
anti hero
Sigmar nevében
KI
LESZTEK
KLOFFOLVA!
:fenyeget:
!
KI
LESZTEK
KLOFFOLVA!
:fenyeget:
!
anti hero
Alapvetõen a warban is és a wowban is az emberekkel van a gond inkább és nem a játékkal, ezen viszont nem segít semmi 😊
ez egy kicsit elfogult - truefanboi vagyok - megnyilvánulás volt, nem gondolod?
attól hogy te utálod a wow pvp rendszerét, még nem biztos, hogy az rossz.
nem rossz, csak más.
tod' kinek a pap, kinek a paplan.
most legalább van választási lehetõség, mindenki játszhat azzal, ami szimpi neki.
nekem mindegyikben van olyan dolog, ami tetszik, meg legalább ugyanennyi, ami nem.
attól hogy te utálod a wow pvp rendszerét, még nem biztos, hogy az rossz.
nem rossz, csak más.
tod' kinek a pap, kinek a paplan.
most legalább van választási lehetõség, mindenki játszhat azzal, ami szimpi neki.
nekem mindegyikben van olyan dolog, ami tetszik, meg legalább ugyanennyi, ami nem.
Nincs bocsánat annak aki a fényre meg a szobrokra hegyezi a cerkát, mocskos orderes!!
Pont az olyanok miatt szar a csapat, akik a wow "pvp"-t csak különbözõnek tartják és nem szarnak. 😄
die MATAFAKAS DIEEE!!!!
<3
<3
anti hero
látod, ilyenre már nem is gondoltam pedig 2 plecsnim is van 1000chaos es 1000darkelf atterelése az orok vadaszmezokre cimmel -.-
DOH tényleg nem szedtem össze mindent, cska amiengem most perpill érdekel, sorr y: D
DOH tényleg nem szedtem össze mindent, cska amiengem most perpill érdekel, sorr y: D
anti hero
ok, én ezt vágom, épp ezért irtam, hogy különbözõ a kettõ.
de mondjuk az amit irtál az is csak akkor fun, ha jó a csapat.
ha nem jó a csapat, akkor borul az egész, s onnantól már csak szenvedés lesz, s nem fun.
szerintem.
de mondjuk az amit irtál az is csak akkor fun, ha jó a csapat.
ha nem jó a csapat, akkor borul az egész, s onnantól már csak szenvedés lesz, s nem fun.
szerintem.
Szadra nevedd a goblinokot koszos kis human, Ironbreakerket eszunk reggelire egy csipet BWvel megbolonditva!😛
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
<#mf2>#mf2><#bohoc>#bohoc>
<3
<3
anti hero
kis korrekció :
warban azért pvpzel, mert kurvára fun bedarálni a sok kis köcsög orderes pöcst <#mf2>#mf2>
warban azért pvpzel, mert kurvára fun bedarálni a sok kis köcsög orderes pöcst <#mf2>#mf2>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Meg fõleg azért pvpzel, hogy meglegyenek a title-ek, hogy a vállasodra, övedre akasztgathasd a többszáz féle trófeát, amik baromi jól néznek ki a karakteren és egyedi megjelenést kölcsönöznek, hogy a guilded fejleszd és még több opciód legyen elérhetõ, hogy az armorfestéshez szükséges ritkább színeket megszerezd, stb. stb. Nem csak a kurva +x stat számít, ami tovább mélyíti a szakadékokat.
Naja, 30 felé már elég nehéz fejlõdni, de szerintem jó ez így. DAoCban sem könnyû elérni rr10-et.
wowban pvp (= gank, meg solozas)
warban rvr (= grp vs grp, zerg vs zerg, keeptake, object take, REALM vs REALM)
wowban veszel a pontjaidbol uj geart
warban veszel a pontjaidbol uj statokat, abilitiket (van respec lehetoseg), nomeg vehetsz geart is, de a gear nem "szukseges feltetele" a pvpnek, mert pvebol hasonlo vagy jobb gear osszejohet
wowban azert pvpzel, mert kell a pont, hgoy vehess pwnpwn geart amitol te leszel az isten (15perc hirnev)
warban azert pvpzel, mert kurvara fun ahogy latod ahogy a grpod bedaralja a sok koszos kis goblingecit -.- najó én már szeretném a rr30as rangot is elérni, hogy az legyen a title-m, Devastator healerkent nem teljesen hiteles 😄
warban rvr (= grp vs grp, zerg vs zerg, keeptake, object take, REALM vs REALM)
wowban veszel a pontjaidbol uj geart
warban veszel a pontjaidbol uj statokat, abilitiket (van respec lehetoseg), nomeg vehetsz geart is, de a gear nem "szukseges feltetele" a pvpnek, mert pvebol hasonlo vagy jobb gear osszejohet
wowban azert pvpzel, mert kell a pont, hgoy vehess pwnpwn geart amitol te leszel az isten (15perc hirnev)
warban azert pvpzel, mert kurvara fun ahogy latod ahogy a grpod bedaralja a sok koszos kis goblingecit -.- najó én már szeretném a rr30as rangot is elérni, hogy az legyen a title-m, Devastator healerkent nem teljesen hiteles 😄
anti hero
Ami a wowban van azt inkabb csak pvp potlek es csak cuccok felszedeserol szol.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
wow-ban is van pvp, csak másféle, mint a war-ban.
2 különbözõ dolog a kettõ.
2 különbözõ dolog a kettõ.
én ilyen alliance grpban tegnap már cska ilyen 200renownokat kaptam a tabla szerint (alt ilyen 500-100as nyerések, neha tobb neha kevesebb) :GGG
ez miért lehet, magasabb szinten/rr szinten kevesebbet kap az ember?? amikor kezdtunk akkor 1500korul jott emlekeim szerint.
rr29rol beszelunk, lehet leszabályoz?
ez miért lehet, magasabb szinten/rr szinten kevesebbet kap az ember?? amikor kezdtunk akkor 1500korul jott emlekeim szerint.
rr29rol beszelunk, lehet leszabályoz?
anti hero
nálam a wow az aoc sorsára jutott
;d
;d
anti hero
Én Tor Anrocot is ezekre a dolgokra tudom vissza vezetni, leggyorsabb renown/xp plusz grpból is kilépünk, mert akkor mégtöbb xp 😊 Harács...de minek? 😞
Inkább told fel a képed msn-re. 😄