Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=152719
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De az szerintem vitán felül áll, hogy mégha minimális is volt az információtartalma a postomnak akkor is több volt mint a Te 2 postodnak együttvéve 😄
De legalább Tiéd lett a tízezredik gézé! Nem baj az, ha pörög a fórum, legalább kintleszünk a toplistán ;-)
2. ték 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
meghalt a kiraly, eljen a kiraly!
*- who the fuck cares anyway ;o
anti hero
anti hero
Ha érdekel egy nagyrészt magyarok alkotta ORDER guild a Karak Ungor szerveren, pillants rá a toborzónkra:
Judgement on WHA
Amennyiben elnyertük a tetszésed, kérlek keress meg a megadott elérhetõségek valamelyikén!
Jó játékot! Remélem találkozunk. 😊
BW? <#vigyor1>#vigyor1>
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Ez persze nem bizonyít/cáfol semmit, csak érdekes volt 😊
Amúg lesz még pár érdekes dolog az 1.1-ben:
- itemlinkelési lehetõség
- target of target
- assist
- 2 új lair
- új állítólag "best of the best" mailrendszer
- influence rendszer pvp-ben
- ingyenes transzfer közepes populációjú szerverekre
- az elsõ komoly career rewamp
- satöbbi...
Mire mész pl egy SCben egyedül? És mi lesz ha nem healel a healer? Hullanak korulotte az emberek. Vagy jó érzés röhögni a csapattársakon hogy simán megmenthettem volna még ugy is dpsre vagyok speccelve utána meg 10 sec mulva kattintani a respawnra mert végigment az ellen a csapaton?
Én nem kérem senkitõl hogy healbot legyen de amikor 3 archmage között megöl a dot ugy hogy egyetlen barmilyen heal megmentene az idegesit.
anti hero
anti hero
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Üdv, Moonmagix lvl25 Archmage
Csak egy felvetés... Tudom, hogy ebben a mai haszonelvû társadalomban gáz ez a mentalitás, de szerintem egy szerepjátékba azért simán elfér ez is akár... Úgyis random jönnek össze a csapatok és ha van ott veled egy sámán aki mondjuk dpselni szeretne akkor fogd fel úgy, mintha nem egy sámán, hanem egy gyenge sorci jutott volna be a csapatodba és kész. Ha meg Te csinálsz partit nyugodtan megválogathatod az embereket és vihetsz olyanokat, akik hílelni akarnak.
Épp ezért nem a WPvel kezdtem el játszani, tudtam jól, hogy bár a játékban tényleg teljesen bennevan, hogy ne healbot legyél a többi játékos úgyis azt fogja elvárni, hogy healeld a seggüket mert nekik úgy a jó. Csak azt nem értem aki képes egy scenariot végig whineolni (pont tegnap volt egy ilyen srác, 2 perce ment a meccs amikor rákezdet és az idõ lejártáig okádta tele a csetet) white lionnal, hogy miért nem híleli senki az miért nem rerollol inkább...?
ez a tipikus "jozan paraszti esz" esete, félelmetes, hogy némely embertársba annyi értelem nem szorult, hogy ilyen pofonegyszerû összefüggést ne értsen, alkalmazzon...
zzz
anti hero
fuck mmo's..i.,
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak