Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
szerintem írjunk ki szavazást

Per Aspera Ad Inferi.

Nah már elérhetõ a shader performance opció, amitõl elvileg begyorsul a játék vagy mi. Gyakorlatban akkor legyen bepipálva akadás mentesség reményében? 😊

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=152719

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Ez is felettébb informatív hozzászólás volt... ahogy most ez is 😄 És kábé a topik 85%a 😄
0Fritz0
Nyithatnánk vitát arról, hogy egy kérdésnek mennyi információt is kéne tartalmaznia, de mára lépek. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az, hogy EUban minden szerveren nagyságrendekkel több szokott lenni a destru és anno ez téma is volt, hogy US szervereken sokkal nagyobb volt az egyensúly már a béta alatt is és csak ezt szerettem volna ezzel az adattal is alátámasztani 😊 Persze emellett valami 5 vagy 6 szerveren order kap bónuszt.
De az szerintem vitán felül áll, hogy mégha minimális is volt az információtartalma a postomnak akkor is több volt mint a Te 2 postodnak együttvéve 😄
De legalább Tiéd lett a tízezredik gézé! Nem baj az, ha pörög a fórum, legalább kintleszünk a toplistán ;-)
0Fritz0
1. *információtartalma
2. ték 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Ennek mi az információ tartalma? 😊

Höhö, USAban 2 szerveren is a destru kapott bónuszt mert õk vannak kevesebben 😄
Nem lehet 21es szinten 200at nyerni, mert mar 15nel szintet lepsz😊.

nincs valami realm populacios oldal?

Milyen alapon? Na addig van baj amíg ez az emberek fejében egyáltalán felmerül. A wowban lehetett remekül egyénieskedni, itt nem.

Hát épp ez az, hogy lehet, de méltatlan hozzá, hogy az is. Attól még mert valamit lehet nem biztos, hogy kell is 😊
hekk ?!?! hekket cska az etteremben, sehol mashol, miii ? hekk ? nyami :_p

anti hero

Pari
De azt tedd hozza, hogy 6db lv21es volt a grp, abbol 3 los bugos bw, 2 healer es a tank😊 es nem hasznaltatok semmilyen hecket😛

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Rubint
Nem vágtam, hogy te is játszol. 😄 Csá! 😊

nézd, az eddig befolyt penzosszegek lattam meltan lehet cinikus meg nagykepu*, de ez mit sem valtoztat azon, hogy sokak szamara a wow meghalt es itt a war 😉

meghalt a kiraly, eljen a kiraly!

*- who the fuck cares anyway ;o

anti hero

mi par hettel ezelott zsinorban nyertunk kb 200mourkaint, igaz volt tankunk es healerunk is ;d

anti hero

Pari
Csa Rubint!

Pari
nem lehet hogy felemeltek a server capet? aze nincs sor?

Rubint
Üdv mindenkinek!

Ha érdekel egy nagyrészt magyarok alkotta ORDER guild a Karak Ungor szerveren, pillants rá a toborzónkra:
Judgement on WHA

Amennyiben elnyertük a tetszésed, kérlek keress meg a megadott elérhetõségek valamelyikén!

Jó játékot! Remélem találkozunk. 😊

ajjaj de hulye itt valaki... kerdeztek/csodalkoztak miert nincs mar queue es megadtuk ra a valaszt. mit kell ebben is ellensegeskedest latni, te izomagyu.

Lazarus
erõsítik és átkerül destroba
RatBaG
kibaszott choppat akarok <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Hamed
"az elsõ komoly career rewamp"

BW? <#vigyor1>

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Na elõvadásztam a cikket és elolvastam és azt kell, hogy mondjam, hogy iszonyat nagyképû lett a Blizzard amit személy szerint nagyon sajnálok, mert nagy kedvenceim voltak 😞 Amúgy a kommentelõk is szinte mind ezt írják (na persze csak akik a riporttal kapcsolatosan kommentelnek, természetesen akik a wart meg a wowot hasonlítgatják össze nyilván nem errõl írnak 😊 ). Ja és amit írtam az csak a stílusra vonatkozik, hogy mennyi az igazságtartalma a riportnak azt passzolnám, hisz nem látok bele (megkockáztatom, hogy a Blizzard se, vagy szerintetek mindenki aki felfüggeszti a bankkártyás fizetést az odaírja, hogy "megyek warozni"? 😊 ), de a Blizzardos csóka nagyon cinikus.
RedDevilsza
<#wow2> <#eljen>

RedDevilsza
Ezzel csak az a baj hogy 3x annyi action point kéne hogy rendesen tudj archmagelni 😞 (lvl 28 archmageként mondom ezt)

Tegnap zsinórban nyertünk 7 murkaint amibõl 3ban nem volt healerünk 1ben nem volt tankunk 1ben meg nem volt se hílerünk se tankunk 😄
Ez persze nem bizonyít/cáfol semmit, csak érdekes volt 😊

Amúg lesz még pár érdekes dolog az 1.1-ben:
- itemlinkelési lehetõség
- target of target
- assist
- 2 új lair
- új állítólag "best of the best" mailrendszer
- influence rendszer pvp-ben
- ingyenes transzfer közepes populációjú szerverekre
- az elsõ komoly career rewamp
- satöbbi...
Hát figyelj eldönthetik az emberek hogy akarnak e nyerni.... Õszintén szolva ha nincs heal akkor legyalulnak titeket és nem csak nyerni nem fogtok de hiába akar az az archmage dpselni , csak futni fog vagy meghalni.

Mire mész pl egy SCben egyedül? És mi lesz ha nem healel a healer? Hullanak korulotte az emberek. Vagy jó érzés röhögni a csapattársakon hogy simán megmenthettem volna még ugy is dpsre vagyok speccelve utána meg 10 sec mulva kattintani a respawnra mert végigment az ellen a csapaton?

Én nem kérem senkitõl hogy healbot legyen de amikor 3 archmage között megöl a dot ugy hogy egyetlen barmilyen heal megmentene az idegesit.

korrekt

anti hero

s0n1c
Ah, de várom már kotbs auráit, nagyon kíváncsi vagyok, bétából már csak halvány emlékeim vannak.
ne is mondd, jonnek a pwnpwn classok

anti hero

s0n1c
Végre lesz ordernek is normális tankja, nem csak az a dwarf szutyvadék 😄
jovok, valszeg kirpobalom :d

anti hero

TDC Geronimo
Decemberbe Black Guard <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Kis elõzetes 1.1es patchrõl

s0n1c
* a guardot 1x felrakják (jobb esetben, rosszabb esetben egyszer sem)
TDC Geronimo
ajjaj most mi lesz

s0n1c
Van igaz abban, amit mondasz, de inkább itt arról van szó, hogy tudni kell az egészséges középutat és úgy játszani. Tankos példát tudok felhozni erre, mert azzal játszom. Azgalon a chosenek kb. 2/3-a (vagy még több) 2handel mdpst játszik a scenariokon, (de még ostromnál is láttam ilyet) rohan elõre, mint a barom, naná, hogy 3 sec alatt térdel utána lebassza a healereket, hogy miért nem healelnek (a guardot 😊 Természetesen nem muszáj erõltetni a 1hand/shieldet, lehet 2handel is pvpzni és lehet dreadre (chosen dps tree) specelni, csak akkor nem rusholni kell barom módjára, hanem védeni hátsó sorokban a castereket.
TDC Geronimo
legjobbak <3

Ez egy guild csapatnál egyértelmû, hisz nyilván mindenki tisztában van a szerepével, megbeszélik ki-mit csinál. De pugnál elvárni, hogy mások az ember alá dolgozzanak? Milyen alapon? A srác, aki barmozott meg kis köcsögnek nevezett mésokat biztos vmi MDPS, aki berohan 5 ellenfél közé és azt várja, hogy mindenki majd õt healeli. Miért ne mehetne be egy archmage funolni puggal sc-be, fõleg ha még elõs is tud lenni dmg-be? Mi köze van ehhez más, ismeretlen embernek? Ezt úgy írom, hogy DoK- al játszom és kb 2 szer annyit szoktam healeni, mint dmg-elni.

A pontosság kedvéért azért megemlíteném, hogy az Archmage mechanic úgy mûködik, hogy kell DoT-okat nyomni mert az építi a HighMagic-et, amitõl 2-5x nagyobb heal-t tudsz nyomni...persze ez igaz fordítva is...nekem az SC-kben átlag 5-6k damage kell 40-50k healhez...de ez nem vészes az ember dobálja a DoT-okat és közben szorgalmasan heal-ezik.

Üdv, Moonmagix lvl25 Archmage
Az amúgy gáz, ha valaki mondjuk nem bújja át a fórumokat és jár utána, hogy mi a TÁP, hanem mondjuk esetleg azzal játszik és olyan stílusban amilyet szeretne függetlenül attól, hogy lehet, hogy így nem lesz a leghatékonyabb?
Csak egy felvetés... Tudom, hogy ebben a mai haszonelvû társadalomban gáz ez a mentalitás, de szerintem egy szerepjátékba azért simán elfér ez is akár... Úgyis random jönnek össze a csapatok és ha van ott veled egy sámán aki mondjuk dpselni szeretne akkor fogd fel úgy, mintha nem egy sámán, hanem egy gyenge sorci jutott volna be a csapatodba és kész. Ha meg Te csinálsz partit nyugodtan megválogathatod az embereket és vihetsz olyanokat, akik hílelni akarnak.

Épp ezért nem a WPvel kezdtem el játszani, tudtam jól, hogy bár a játékban tényleg teljesen bennevan, hogy ne healbot legyél a többi játékos úgyis azt fogja elvárni, hogy healeld a seggüket mert nekik úgy a jó. Csak azt nem értem aki képes egy scenariot végig whineolni (pont tegnap volt egy ilyen srác, 2 perce ment a meccs amikor rákezdet és az idõ lejártáig okádta tele a csetet) white lionnal, hogy miért nem híleli senki az miért nem rerollol inkább...?
sok faszsagot lehet a forumon osszeirni, DE
ez a tipikus "jozan paraszti esz" esete, félelmetes, hogy némely embertársba annyi értelem nem szorult, hogy ilyen pofonegyszerû összefüggést ne értsen, alkalmazzon...
zzz

anti hero

MeoH
Persze, mindenkinek szive joga ugy jatszani ahogy akar, de minden kasztnak meg vana szerepe. Wicth Elffel sem ajanlatos pl tankolni... DE mivel a WAR, csapatjatek, remelem az ilyen kaszttevesztok, hamar kihullanak, hogy ha majd nem talal groupot maganak...

fuck mmo's..i.,

BEAST
Minden kasztnak megvan a maga szerepkore, aki egy pure healerrel dpselni szeretne miert nem indit dps castert? Logikus lenne, ha ugy sem healel, legalabb a damage dolgai legyenek erosek nem? Bar lehet valakiknek ez meg magas 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerintem meg azok, a barmok, akik meg akarják mondani másoknak, hogy játszanak.

MeoH
A healis nagyon group ill. enemy group fuggo.

fuck mmo's..i.,

Valamit akkor szerintem rosszul csinálsz, én lvl 8 vagyok jelenleg és healeltem már 19k-t is 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak