Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Így megfogalmazva és egy topicban összeszedve még nem láttam forumokon 😊
antgecc
Csak jobban hangzik <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

1 hónapja ezt regélem, vagy ez hitelesebb mert angol? 😄

És akkor mi van? Tökéletesen elégedett lennék, ha a war maradna egy 1-2 milliós "rétegjáték". Ez a játék nem bírja el a funkcionális analfabétákat, single playerezõ embereket, a normálisan játszani akarók szórakozása bánná a dolgot, lévén itt szerencsére egy mmo-hoz méltóan egymásra vannak utalva a játékosok. Szép és jó volt a wow amíg tartott, csak úgy van megalkotva, hogy pont az mmo-k lényege nem elég nyomatékos benne: nem kell community, egyedül tökéletesen elvagy benne, nincs pvp.
Mondom ezeket úgy, hogy us starttól kezdve megvolt az elõfizetésem, nagy baráti társasággal játszottuk és voltunk nagy raidelõ guildben is.

s0n1c
RvR tanking

Mindenkinek ajánlom ezt a topicot, amellett, hogy jó kis rvr tank howto, a WAR pvp lényegét írja le.

Különösen ez a mondat nagyon tetszik, erõsen gondolkodom rajta, hogy fejlécbe is kirakom 😊

"WAR is a Team game. Its about US. Everything we do, is for us. The ME factor has no place in the game."
Tyler Durden
3 napja nem találkoztam sorral, de már elõtte is ilyen minimális 5-10 perces várakozás volt max.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

megtörtént

kijött a 3.0.2-es patch a wow-hoz, ne csodálkozz rajta...

Botond
Jaja, tegnap este nepán volt sor.
legtöbbeknél semmi ilyet nem produkál, ugyhogy a hiba az ön készülékében van 😊

kijott a wow 3.0.2 😊

nem valo mindenkinek ez a WAR, evvan ;d

anti hero

Hamed
Aoc-nal ilyenkor meg csak egy harmadot mondott a blizz, magabiztosak lettek nagyon😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Mult szerdan emeltek a server cap-et, en is csodalkoztam hogy egyik naprol a masikra a 300-as sor eltunik.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Lazarus
a gyengék elhullanak, nincs rájuk szükség 😉
zomgzerg
Over half of the World of Warcraft players that left the popular PC MMO for Mythic's recently launched Warhammer Online have since returned to Azeroth, Blizzard claims.

pwnt

Kharak-hirn-en sincs mar sorbanallas kb 1 hete, pedig azelott 18:00-22:00ig kb 400+ ember volt - 1 ora.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kileptem a jatekbol h kajaljak, ujra jatek elindit, peccser, megint elkezd vinyom swappolni ezerrel. WAR konyvtaram uj merete 35GB, data.myp 25gb. A vicc az hogy addig hizik/fogyasztja a helyet, amig van hely a vinyon, vagy le nem allitom. Mythic rulz...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ugye nem csak nekem volt szerencsém és az azgal destruction oldalán tényleg megszûnt a sorbanállás?

Egyetértek az alliance chaton folyamatosan megy a csapatkeresés,és teljesen normális mindenki.

Triathlon for life

Miért nem állsz be egy másik guildbe?

Triathlon for life

Torzonborz
itt is 10.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Nekem 10

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
25

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nektek hany GB a WAR konyvtaratok?

Jah ,én is kifejezetten barátságosnak találom eddig mind a guildet mind az alliancet 😊

hát én is ezt mondom! viccet félretéve. persze az õ dolguk, szal azt is tiszteletben kell tartani 😊

amúgy vannak másik guildok is Dronon, nekünk Allianceben tök jó emberek jöttek össze - én igy látom.
jó fejek, aktivkodnak - mennek a sc- meg instance grpok jobbrabalra, van összefogás, ilyesmi. nakiakiráály

anti hero

Mármint WARban vok kezdo mivel tegnap kezdtem de am 3 es fel eve lineage 2zok 8 honapot wowoztam 1 et rendesen haver accjaval 7 honapot torten amugy Sorceress vagyok most WARban
kb. qrvára leszarom.
a dragonfly kb. senkit se vesz be, aki nem X class-hoz tartozik, csak azt tudnám, hogy miafrancra jó ez egy olyan gammánál, ahol:
1. minél több a létszám, annál jobb
2. köze sincs semmiféle hc raideléshez, ahová olyan hûdebazira kéne, hogy mindenbõl meglegyen az optimális mennyiség, se több, se kevesebb
3. ami 1 hónapja sincs, hogy fut, s a játékosok fele hagyni fogja a francba, amint lejárt az ingyenhónap (asszem én is köztük leszek)
4. ahol az átlag esti online playerszám meg a 20 fõt is éppenhogy meghaladja, de ez még mindig baromi messze van ahhoz, hogy legyen mivel kitölteni egy 48 fõs warbandet.
5. azt meg nem tudják mit vesztettek, mert attól függetlenül, hogy itt járatom a pofám a fórumon, ingame mindig a maximumot próbálom és próbáltam mindig is kihozni a karaktereimbõl, ingame a slackelés sose volt - szerencsére - erõsségem (wws, dps listákon raidek alatt is mindig benn voltam a top5-ben, ha nem a top3-ban, mage-gel, lock-kal és rugóval is, bc és pre-bc idõszak alatt is). szal ja, vesztettek egy hc playert.
6. stb-stb-stb-bla-bla-bla, lehetne még sorolni bõven az okokat, hogy miért hülyeség ilyen korán megszabni, hogy mibõl-mennyi...

de amúgy meg mint mondtam, kb. hullára nem izgat már a dolog -.-

Szaruman
Egy pvp játékban class balance-ról beszélni... istenem...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

jah annyi, hogy kiprobaltam,

a foldrol a zaszlofelvetel nagoyn torpos 2-3sec lett, sajna a zaszlo zsebretetele meg mindig 10sec, de ez a letesz-felszed jatek legalabb JOBB lett;d

anti hero

lol most látom cska wildor, nem vett be téged a dragonfly? 😄DD mit vesztettek 😄DD

anti hero

Az egyértelmû, de megtisztelõ, hogy hirtelen a fõellenség is én lettem. 😊)

0Fritz0
Tehát megoldották a gondot: 10GB swap file figyel most a gépen csak a játéknak… <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

me' ellenség vaty!

Ezért nem értem mi van mert nekemis 8,5 megát töltött le még ~10GB vel hizott a könyvtár...

Szaruman
ez a "pls vok" szöveg sokakat elriaszt imho...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hali Srácok guildot keresek karak azghalra pm Alyrra pls thx tegnap kezdtem elegge kezdo vok de azert pls
Miért is kell engem elõször levágni? 😊

Gorrd vagyok, egy kicsi aranyos gyalogtank, ronda sarga agyarakkal. 😊

AngeLujo
:o nekem erõs 8,5 megát töltött le

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

?
<#conf>

anti hero

Fasza az uj peccs...
Hizott kb 10 gigat a warhammer konyvtaram, 25 gb-re, data.myp 15gb.

Nem tudom, aktuális e a kérdésed még, de ezzel a konfiggal élvezhetõen biztos nem menne, még egy giga ram plusszal sem. Nekem is ilyen gépem volt kb csak 2 giga rammal, muszáj volt ujabb generációsra lecserélni az egész gépet.

Karag Vlad szerveren vannak magyarok Destruction oldalon? Vagy csak én választottam azt a szervert? 😊

Warhammer Online dobozos verzió ELADÓ!!
Még kb. 2hét ingyen játékidõvel!
Ajánlatok priviben!
PSAV
új nvidia driver

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

azaz,h kit kell elõször levágni....

mi neved, ha veletlen mi vagnank le, hagy oruljunk mi is..

anti hero

Hát srácok, jelentem találomra választottam szervert, szóval ha véletlenül levágok néhány orderes honfitársat a Karag Dron-on, akkor ne haragudjon. 😊