Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Mondom ezeket úgy, hogy us starttól kezdve megvolt az elõfizetésem, nagy baráti társasággal játszottuk és voltunk nagy raidelõ guildben is.
Mindenkinek ajánlom ezt a topicot, amellett, hogy jó kis rvr tank howto, a WAR pvp lényegét írja le.
Különösen ez a mondat nagyon tetszik, erõsen gondolkodom rajta, hogy fejlécbe is kirakom 😊
"WAR is a Team game. Its about US. Everything we do, is for us. The ME factor has no place in the game."
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
anti hero
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
pwnt
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Triathlon for life
Triathlon for life
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
amúgy vannak másik guildok is Dronon, nekünk Allianceben tök jó emberek jöttek össze - én igy látom.
jó fejek, aktivkodnak - mennek a sc- meg instance grpok jobbrabalra, van összefogás, ilyesmi. nakiakiráály
anti hero
a dragonfly kb. senkit se vesz be, aki nem X class-hoz tartozik, csak azt tudnám, hogy miafrancra jó ez egy olyan gammánál, ahol:
1. minél több a létszám, annál jobb
2. köze sincs semmiféle hc raideléshez, ahová olyan hûdebazira kéne, hogy mindenbõl meglegyen az optimális mennyiség, se több, se kevesebb
3. ami 1 hónapja sincs, hogy fut, s a játékosok fele hagyni fogja a francba, amint lejárt az ingyenhónap (asszem én is köztük leszek)
4. ahol az átlag esti online playerszám meg a 20 fõt is éppenhogy meghaladja, de ez még mindig baromi messze van ahhoz, hogy legyen mivel kitölteni egy 48 fõs warbandet.
5. azt meg nem tudják mit vesztettek, mert attól függetlenül, hogy itt járatom a pofám a fórumon, ingame mindig a maximumot próbálom és próbáltam mindig is kihozni a karaktereimbõl, ingame a slackelés sose volt - szerencsére - erõsségem (wws, dps listákon raidek alatt is mindig benn voltam a top5-ben, ha nem a top3-ban, mage-gel, lock-kal és rugóval is, bc és pre-bc idõszak alatt is). szal ja, vesztettek egy hc playert.
6. stb-stb-stb-bla-bla-bla, lehetne még sorolni bõven az okokat, hogy miért hülyeség ilyen korán megszabni, hogy mibõl-mennyi...
de amúgy meg mint mondtam, kb. hullára nem izgat már a dolog -.-
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
a foldrol a zaszlofelvetel nagoyn torpos 2-3sec lett, sajna a zaszlo zsebretetele meg mindig 10sec, de ez a letesz-felszed jatek legalabb JOBB lett;d
anti hero
anti hero
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
<#conf>#conf>
anti hero
Hizott kb 10 gigat a warhammer konyvtaram, 25 gb-re, data.myp 15gb.
Még kb. 2hét ingyen játékidõvel!
Ajánlatok priviben!
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
anti hero