Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bright Wizard silencel, ellök, stunnol, lassit, leköt, disorient-et oszt, csökkenti a beérkezö healt és 1200at critel a dotja. Sorcinak sincs ennyi CC-je, a DoTja kritelhet ekkorát mert a mi sorcinknak is volt mar ilyen. De azért érdekes hogy a 40es sorcit nyert BG-n elveri a 35ös BW.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
lehet, hogy ez a rendszer szar, unbalanced, stb de ez most ilyen.
ha nem tetszik, akkor irjatok be nekik, hogy ez szar es hogy gondolkozzanak rajta el, hgoy ez igy jo e...
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
cska nem akkora divat vagy valoban nem tudnak jatszani a kedves kollegak.
amugy kryn linkelt mar 100iksz ezres damaget (o is egy sorc), ha o tudja akkor valszeg masok is tudjak, nem ertem ezt a sirasrivast..
anti hero
lattam mar jo sorcot es kurvaeros volt
persze a szomszed fuve mindig zoldebb..
jatszal orderrel es amikor a faszszopo shaman 100adszorra dob el*, akkor majd elgondolkozol, hogy ami neked termeszetes az masnak meg a vilag leirritalobb dolga.
*- remelhetoleg cska 50szer, mert utana amint meglatsz a grpod fele futo shamant azonnal odebbfutsz es ossztuz..
amugy cska azert vagyok ekkora kocsog itt sgn, mert ugy erzem, hogy nincs ennek a QQnak helye, mikor KURVAEROS destru grpokat lattam mar..
anti hero
Te is azt feltételezed, hogy csak azért szopnak a destrosok, mert mindenki síkhülye.
Persze lehet hogy igaz, de én elsõ körben másra tippelnék.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A tankokat nehezebben emészti, oda kell neki akár 4-5 másodperc is.
Azt sajnálom, hogy megint szar karakter kezdtem el, mert mire hílelek 2K-t, addig a BW 4-5K sebzést oszt le.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Mint jelenlegi casuál, bw-re simán találsz teljes leírást, mikor mit kell nyomni és hogy kell rakosgatni a pontjaid. Innentõl kezdve ha van 1 kis eszed akkor háttérbõl nézni kell a killeket. Destro oldalon is van archmage csak ott lehet nem jöttek rá, hogy azzal kellene nyomni.😊
Másik meg ha én is bemegyek pug scenarioba és 0 healt kapok minek maradjak partyba?
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Végre nem gyötör a kétség. 😊
Az igazi gond az, hogy a jelenlegi erõviszonyok mellett ilyen karaktert kellett volna indítanom: <#hehe>#hehe>

ezt a destru grpot (8-9halal per fõ oO) akikkel biszt jatszott hogy ugy mondjam "farmolták" nem ertem miert akarnek xpt, mi epp multkor nevettunk hogy enemy ilyen 200-500xpkkel ment haza 10perc utan 😄D ami valljuk be egy kover kek con mob kb :d
anti hero
anti hero
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Jimi Hendrix
Természetesen jól jön ha van, de direkt nem gyúrok rá.
felesleges osszehasonlitgatni a kulonbozo heale achetypeokat
DE
egy epkezlab grpba kell 2 darab healer, amibol
mainheal 1db aki runepriest +++++++++ zealot
es
grpheal 1db aki dok v shaman +++++++++ WP v archmage
ez egy nagyon szolid support meglatasom szerint meg a support healer nagyon finom grphealt tud nyomatni, amig a mainhealer arra koncentral akit epp assistolnak vagy a meleere aki a surujeben van..
anti hero
alapveto problema hogy te nem 6ember vagy csak 1 😊
isemrem ezt hogy ez vagy akkor az nincs, de erre az egyetlen megoldas, ha megtalalod azokat az epkezlab embereket, akik tdjak mi a dolguk.
te meg azzal jatszol amivel szeretszmeg ami bejon, mert alighanem azzal leszel a legeffektivebb 😊
nalunk ez szerencsere mukodik guildgrpban is es alliance grpokban is.
jeee
anti hero
Egyenlõre fingom nincs mivel kéne tolni, idõm sincs annyi mint kéne, szal funolok..
gondolom mindenkinél ez van, deha tankkal játszok healer nincs, ha healerrl játszo akkor ép tank nincs elég, vagy a melee-k az assist annyira ismerik mint én az atommagfizikát..az hogy ranged dps (bw, sorci) vagy healer type helyett tankot ütnek akin 4 healer lóg, azt már nem is említem..
mindig felbaszom magam és csinálok ami kéne, ezért van sok ki szar kari..😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
anti hero
anti hero
azzal jatszal ami tetszik, de azzal ami a melyik a jobb..
anti hero
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Mennyiben tûnik erõsebbenek a zealot? mert én ahogy nézegetem hot-k vannak mind2-l csak annyi különbség a zealotnak van egy insta gimp direkt healje +ba?
melyik lehet jobb healer késõbb?
Igaz shaminak az erõs potenciálú healjehez kell dd-znie is, ami action pont..
szal vélemények?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
nemhinnem hogy a shader baszogatastol jobb lesz a game, magat az enginet kell optimalizalni, elsosorban a mythicnek (aztgondolom)
anti hero
anti hero