Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Nezd meg jobban az xpket, order oldalon vannak masok is eleg sok killing blowval, hasonlo damage es ilyenek... megis fele annyi xpt sem kaptak, pedig egy guildbeliek voltak, ketlem hogy a bw partyn kivul ugralt volna.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ne haragudj de én nem láttam sorcit aki oneshotol egy 40-es karaktert. Engem 35ös BW 1 varázslattal intézett el. 6510 hp 478 elemental resist. 1 db varázslat kinyirt. Arról nem beszélve h rajtam nagyságrendileg akkorát tickel a dot mint a tankunkon akinek majdnem 700as elemental resistel kb akkorákat kapott mint én.
Bright Wizard silencel, ellök, stunnol, lassit, leköt, disorient-et oszt, csökkenti a beérkezö healt és 1200at critel a dotja. Sorcinak sincs ennyi CC-je, a DoTja kritelhet ekkorát mert a mi sorcinknak is volt mar ilyen. De azért érdekes hogy a 40es sorcit nyert BG-n elveri a 35ös BW.

TDC Geronimo
fasszopo shaman a knockbackjével esetek 80%ba saját magát öli meg, mert bedobja az order tömegbe. Ez pont rossz példa volt 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

te meg azt nem erted, hogy nem arra adja az xpt, hogy mennyit damageltel, vagy mennyit healeltel, hanem mindent szamitasba vesz (nem ismerem a kepletet de ezek szerint a killign blow eleg sulyosan dob rajta), es a szamitas szerint titeket ripityara vertek.
lehet, hogy ez a rendszer szar, unbalanced, stb de ez most ilyen.
ha nem tetszik, akkor irjatok be nekik, hogy ez szar es hogy gondolkozzanak rajta el, hgoy ez igy jo e...

anti hero

BEAST
Az a vicc az egeszben hogy a kepet azert linkeltem hogy az xp hogyan oszlik el healerek es dpsek kozott, ugyanannyi vagy tobb heal is fele annyi xpt er ezek szerint. De ha nagyon a kepet szeretned elemezgetni akkor az ugy nezett ki a dolog hogy 3bw 1am 1rp 1engi premade + randomok, teljesen random melee csapat ellen... az egesz scenario nem allt masbol hogy az engineer osszehuzta az egesz scenariot egy pontra es a root alatt a 3 bw megolt minket. Semmi koze ahhoz hogy ki jatszik jol meg hogy ki nem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

naná hogy van es kurvaeros

cska nem akkora divat vagy valoban nem tudnak jatszani a kedves kollegak.

amugy kryn linkelt mar 100iksz ezres damaget (o is egy sorc), ha o tudja akkor valszeg masok is tudjak, nem ertem ezt a sirasrivast..

anti hero

jah, 17killing blow valszeg billenti az egyenletet durvan DE nehogy azt mondd nekem, hogy destro oldalon ezt nem lehet megcsinalni, mert komolyan elkezdelek titeket sajnalni, mikor hangyafasznyi a kulonbseg a 2 oldal karijai kozott a spellek meg at vannak nevezve, kb annyira ugyanazt tudjak.

lattam mar jo sorcot es kurvaeros volt

persze a szomszed fuve mindig zoldebb..
jatszal orderrel es amikor a faszszopo shaman 100adszorra dob el*, akkor majd elgondolkozol, hogy ami neked termeszetes az masnak meg a vilag leirritalobb dolga.

*- remelhetoleg cska 50szer, mert utana amint meglatsz a grpod fele futo shamant azonnal odebbfutsz es ossztuz..

amugy cska azert vagyok ekkora kocsog itt sgn, mert ugy erzem, hogy nincs ennek a QQnak helye, mikor KURVAEROS destru grpokat lattam mar..

anti hero

0Fritz0
Pont errõl beszélünk.
Te is azt feltételezed, hogy csak azért szopnak a destrosok, mert mindenki síkhülye.
Persze lehet hogy igaz, de én elsõ körben másra tippelnék.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Nem új, BW már most is instant kill-t nyomat ránk. 😊
A tankokat nehezebben emészti, oda kell neki akár 4-5 másodperc is.

Azt sajnálom, hogy megint szar karakter kezdtem el, mert mire hílelek 2K-t, addig a BW 4-5K sebzést oszt le.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Annyira nem akarok belefolyni a vitába, de tudtommal BW-nek is van megfelelõje destro oldalon. A képen én csak annyit látok, hogy 3 bw aoe-val abalét csinált a meleehadosztályból.
Mint jelenlegi casuál, bw-re simán találsz teljes leírást, mikor mit kell nyomni és hogy kell rakosgatni a pontjaid. Innentõl kezdve ha van 1 kis eszed akkor háttérbõl nézni kell a killeket. Destro oldalon is van archmage csak ott lehet nem jöttek rá, hogy azzal kellene nyomni.😊
Másik meg ha én is bemegyek pug scenarioba és 0 healt kapok minek maradjak partyba?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
IB miatt fel se tudnál kelni, ezalatt meg a BW szarráaoezna <#hehe>

0Fritz0
Ohh, most már minden tiszta.
Végre nem gyötör a kétség. 😊

Az igazi gond az, hogy a jelenlegi erõviszonyok mellett ilyen karaktert kellett volna indítanom: <#hehe>

TDC Geronimo
Dehogy, egyik destros sem tud játszani a classával. Egyesek szerint ez a gond 😄

0Fritz0
Természetesen ez még véletlenül sem azért van, mert gond van a balance-al. Csupán ekkora isten minden orderes játékos (skill powa) és csak félkezû gyépések tolják destro-n.

Lazarus
Csak mert nem látod õket még nem feltétlenül afkznak 😊 Mi sem megyünk a mészárszékre DoK-al és Chosennel. Inkább kilépünk külön partiba, megkerüljük a tömböt (Murkain temple) és egyesével kinyírbáljuk az utánpótlást, mindezt csináljuk addig amíg fel nem stackelõdik 6 ellenfél aztán már úgyis nyertünk 😊 Így mindig a renown és xp lista elejére kerülünk
Botond
Mi is lemásztunk Yggdrába 3 rp-ért. Van aki csak a szórakozásnak él. 😊
Erre a mindenki üti a tankot dologra én azt találtam ki hogy shadow stinget folyamatosan a focusolt targeten tartom😊 És mûködik. Még jó hogy nincs CDje😊

TDC Geronimo
Örülünk, hogy ennyire kurva jók vagytok csak a gond az, hogy marhára nem vágod, hogy ezt a képet miért linkelte. Bíszt egyedül tolta pug csapattal a scenariot és csupán azért rakta be, hogy megmutassa mennyi xpt kapott a BW a többi emberhez viszonyítva. Rossz hatással volt/van rád ez az AoD :s

en is szoktam screenshotolni eredmenyeket, nincs kedvem most osszevagdosni, de ranezesre rogotn 40 kép van olyan gyozelemmel,hogy 0 halal es 40-70kill ...

ezt a destru grpot (8-9halal per fõ oO) akikkel biszt jatszott hogy ugy mondjam "farmolták" nem ertem miert akarnek xpt, mi epp multkor nevettunk hogy enemy ilyen 200-500xpkkel ment haza 10perc utan 😄D ami valljuk be egy kover kek con mob kb :d

anti hero

BEAST
aha <#wilting>

Botond
Kösz, hogy nem nekem kellett beírni, hogy l2p. 😄😄😄
jezusom iszonyatosan be lettetek ownolva 😄

anti hero

Ha nem partyban nyomod az miert exploit?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

TDC Geronimo
A shaman meg aki itt healelt 200k-t, kapott 6k xpt. Errõl beszéltem.

BEAST

Azok akik ilyen irreális mennyiségeket kapnak exploitolnak a partyval, ha kilép partyból, akkor a kiosztott dmg arányában kapja az xp-t és a renownt. Mérget nem vennék rá, de úgy érzem, hogy ha az ellen 100 hp-jából sebez 50-et, akkor ennek az 50%-nak megfelelõ xp/renownt kap érte, míg a scenario csapatban lévõ játékos, aki a másik 50 dmg-et viszi be, csak a maradék 50% xp töredékét kapja meg mert osztozkodik rajta a csapattal.

Hát részemrõl nem sok változást vettem észre, még tesztelem.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

TDC Geronimo
xp is jóval kevesebb jár. Volt, hogy 130k healel zártam pl egy scenariot, amiért kemény 1800xpt kaptam, míg a túloldalon egy BW, aki kiosztott 100k damageot kapott 33k! xpt. Továbbá azért sem jár semmi jutalom, ha beviszed az artifactot és ezzel pontokat szerzel a csapatnak. Legalább annyira érthetetlen itt a jutalmazás, mint PQk esetén

egyébként scenarioban miért van az hogy én healerként kapok kb 500rp-t még más aki lószart nem csinál az kap 2k rp-t? Ezt mondjuk nagyon nem értem. A csata felét leafkolja vki és több rp-t kap mint aki végighealeli az egész csatát beviszi azt a nyomorult objective-et és segiti a társait.

Nemtom mi ha megyünk PvP-zni akkor 1 healer 2tank 3 dps-el toljuk. Ezzel a setuppal nyerünk is ha nem jön 4-6 bright wizard. Shaman vagyok és siman kitolok magambol 100k+ healt ugy h csinalok melette 10-30k dmg-et(ez föleg akkor jön össze ha megprobaljuk elkapni a part-ot vagy éppen szakitom az ellenfelet h ö ne tudja felvenni.) Healben sok függ attól hogy éppen milyen morálok vannak betéve + a tacticok. Jah és a shámánnal kevesebb ideig élsz mint Zealottal... Nos 1 shamannak van str elvonó debuffja 1 intelect elvonó debuffja bubija 2 detauntja(ebböl 1 AoE) 1 silence és 1 action pont elszivása. Szóval ha vki rendesen nyomkodja a gombokat és nincs lemerülve 0-ra ap-ból siman megtart 1-2 dps-t magán.(kivéve BW de az ugye NC class) Engem volt h 3 lvl40-es ütött és kitartottam addig mire a többiek odaértek a ponthoz respawnból.(serpent passage.) szóval nem kell félteni a shamant és healelni is tud ha nem esztelenül nyomod a healeket.

Nekem a patch ota jobban fut a game,ahol eddig 30koruli fps volt,most 40-50.Nalam 9,5gogat foglal a game.

Jimi Hendrix

0Fritz0
Én sem szoktam erõltetni a waaagh-t, mivel max 25% bonuszt ad, annyit meg nem ér.
Természetesen jól jön ha van, de direkt nem gyúrok rá.

az en (keveseke) tapasztalatom ez:
felesleges osszehasonlitgatni a kulonbozo heale achetypeokat

DE

egy epkezlab grpba kell 2 darab healer, amibol
mainheal 1db aki runepriest +++++++++ zealot
es
grpheal 1db aki dok v shaman +++++++++ WP v archmage

ez egy nagyon szolid support meglatasom szerint meg a support healer nagyon finom grphealt tud nyomatni, amig a mainhealer arra koncentral akit epp assistolnak vagy a meleere aki a surujeben van..

anti hero

vagom, ismerem, oltam mar igy en is,
alapveto problema hogy te nem 6ember vagy csak 1 😊
isemrem ezt hogy ez vagy akkor az nincs, de erre az egyetlen megoldas, ha megtalalod azokat az epkezlab embereket, akik tdjak mi a dolguk.
te meg azzal jatszol amivel szeretszmeg ami bejon, mert alighanem azzal leszel a legeffektivebb 😊

nalunk ez szerencsere mukodik guildgrpban is es alliance grpokban is.
jeee

anti hero

heh, ez valahonnan ismerõs playstyle x)

Jockey
shamim van már lvl8as, nálatok hancur 11es arhcmage, zealotot próbálgatom lvl6, de egyenlõre nem látom (skilleket enézve sem), hogy miben jobb healer, mert ahogy néztem rp és archmage között azért radikális különbség..
Egyenlõre fingom nincs mivel kéne tolni, idõm sincs annyi mint kéne, szal funolok..
gondolom mindenkinél ez van, deha tankkal játszok healer nincs, ha healerrl játszo akkor ép tank nincs elég, vagy a melee-k az assist annyira ismerik mint én az atommagfizikát..az hogy ranged dps (bw, sorci) vagy healer type helyett tankot ütnek akin 4 healer lóg, azt már nem is említem..
mindig felbaszom magam és csinálok ami kéne, ezért van sok ki szar kari..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
Én is mindig elején vagyok, de ez azért van, mert valamiért nagyon kevés a zealot. Alig látok T4en is. Szinte csak shamanokkal van tele a group 😊

az hogy ki van az elso helyen pl heal listan eleg sokmindentol fugg 😊

anti hero

de=ne*

anti hero

20ik karidat csinalod te is mi?

azzal jatszal ami tetszik, de azzal ami a melyik a jobb..

anti hero

PSAV
hát nem tudom ha odafigyelek sehol nincsenek a zealotok, ha eeeek-el baromkodok végig akkor is max feljönnek a második helyre 😊. dps meg nem kell a healhez, mire feltornászod a waaagh-t kihal a csapat. ap szívás + ha van idõ a healelõs dotot felteszed és ennyi.

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

TDC Geronimo
Shaman inkább olyan másodlagos hot'n run healer kari. Zealottal tovább is élsz. Igaz magasabb Zealottal nincs tapasztalatom még csak azt tudom mondani, amit olvasgattam ezekrõl.

Jockey
egy kérdés: Zealot vs shammi healpotenciál?
Mennyiben tûnik erõsebbenek a zealot? mert én ahogy nézegetem hot-k vannak mind2-l csak annyi különbség a zealotnak van egy insta gimp direkt healje +ba?
melyik lehet jobb healer késõbb?
Igaz shaminak az erõs potenciálú healjehez kell dd-znie is, ami action pont..
szal vélemények?

QuippeR
azt csak úgy mellékesen jegyezte meg 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Jockey
van azoknak, a törpicseken kívül ott a swordmaster is...az is tank:-)

TDC Geronimo
Akkor meg nem értem az elõzõ hsz-ed.

nem dehogy,
nemhinnem hogy a shader baszogatastol jobb lesz a game, magat az enginet kell optimalizalni, elsosorban a mythicnek (aztgondolom)

anti hero

TDC Geronimo
Írjam azt, hogy jobb lett, ha semmi sem változott nálam...?

te menthetetlen vagy 😄

anti hero

TDC Geronimo
Nálam semmi hatása nincsen.