Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

0Fritz0
Nem vagyok én piromán... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mert az engineer olyan vonzoan kinezo karakter es folyamatosan csattog.

grat. kivalo meglatas!

anti hero

0Fritz0
1. Ma sc-n szembejött 4 wb és mindenkit szarrá lõttek tûzlabdával és még csak nem is aoe-ztak.
2. A fejlõdés nem csak a jobb ruhákat jelenti, hanem az erõsebb spell-eket is, tehát a sebzés és a híl is növekedni fog.
Viszont mindez lényegtelen, mivel már most sem lehet "túlgyógyítani" a répafejûeket.

Szégyen, de ma RvR-en ketten menekültünk 1 alacsonyabb szintû wb elõl és még mi örültünk, hogy sikerült elfutni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Logika van benne, mert ha engem is megöl valaki 2k val az azt jelenti, hogy 2k alatt volt a hp-m+ aki megölt az OP mert 2kt sebzett rajtam...<#hawaii>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
Magussal az a gond, hogy destro oldalon az ritka, mint a fehér holló. Nem tudom minek tudható be, de van egy olyan tippem, hogy a bugyuta korongnak.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Az exp-renown temera:

Sorc/BW exp farmer, healerek renown farmerek. Sok Sorc/BW soloba tolja scenariokat, hogy tobb expet kapjon(en ezt nem neveznem exploitnak...) De a healerek helyeben azert nem sirnek annyit, mert R40-et el lehet erni 1-2 honap alatt rohogve, mig RR80-hoz meg 1-2 ev kell majd. Es a healerek fejlodnek gyorsaban renown-ban, meg partiban is aranytalanul sokkal tobbett kapnak. Xp meg teljesen aranyosan oszlik el a partiban, szinttol fugg, meg attol hogy a kill kozeleben voltal-e.

A Sorc-BW temera:

Akinek van egy kis esze eleg hamar rajon hogy a BW sokkal overpoweredebb class, mint a Sorc, sztem kb 50%-al. Viszont az is igaz hogy erre bizony szukseg van, barmennyire is huzzak a destrusok a szajukat(en is az vagyok), mert valamivel meg is oda kell csalogatni az embereket az Order seregbe, igy is eleg szarul all az Order szeneja, letszamot tekintve majdnem hogy minden szerveren. Talan majd ha normalizalodik a helyzet akkor nerfelik egy kicsit a BW-t(remelem). Persze jobb lett volna ha inkabb minden Order class 10%-al taposabb a destrusnal, nem pedig a BW kap 50%, dehat Mythic az egyszeru utat valasztotta, vagy csak veletlen az egesz.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

TDC Geronimo
playing with firevel remélem ismerkedsz már te is <#hehe>

Ja ott a magus ami ugyan úgy "kell" sorcik mellé mint engi bw-k mellé, hogy igazán pusztítsanak gond nélkül. Sok aoe casternél a dotok nem a legjobb dps/támadás közé tartozik(könnyû kihealni) fõleg ha elötte 1 hexet is kell nyomni ami + gcd(ezért lehet jobb lesz a sorcik csapata késõbb jobb cuccokban ahol insta nagy ddt osztanak). Fõleg ahogy 1re jobb ruhákat kapnak a karik, mert kisebbet fog a dot sebezni a heal meg erõsödni fog. Mondjuk ez csak az én személyes véleményem és nem vagyok 1 pro wo-ba csak 1 casual.

0Fritz0
Nem olvasom végig, mivel egy wb ma ölt meg a levegõben (nekem is sikerült Gero! <#hehe>) lájtos 2K-s sebzéssel.
A levegõben tartózkodás nem volt több 2 másodpercnél.
BW for president. <#help>

Hát szerintem ennyi mindent nem tud kirakni bw 1xre, mert nincs annyi pontja.Scenariokra meg max aoe sebzést rakják ki. Meg ahogy látom más is megemlíti a moral spelleket, amik valjuk be nem egész úgy van. Legalábbis én még sose kezdtem 1 scenarion se max morallal,sõt pug-gal még sose értem el. Mindig hamarabb megölöm magam vagy az ellen engem.
Megnéztem a linkedet.
Van pár problémám vele.
1. 30as szinten mindent tud mind2 kariról
2. Nagyon elfogult és nem mélyedt el a 2 class taktik slotjaiban
3. Olyan spellek is vannak az összehasonlításba amiket nem tudsz elérni, mivel nincs annyi pontod, hogy mindent kirakj
4. "There are some noticeable power differences in the Direct Damage capabilities of the two, and some tremendous ones in the Damage over Time capabilities. The Area of Effect spells and masteries of these two classes are more or less the same, or so similar that it’s almost not worth mentioning."
Na most ezután a mondat után bárki is valós képet kaphat a 2 classról? BW erõs a dotolásba és ezért azt hasonlítja össze, mintha a másik 2 ág nem is létezne.
Nagyon most nincs idõm a teljes átfésülésre, de biztos vagyok benne sorci is életképes attól, hogy 1ik ágába gyengébb.Ráadásul bw ignite,detonate,rain of firet használ szerintem, fõleg ha 3 van belõle.
Van a postodba 1 -2 "elhalgatott" dolog is.pld
"Dot 1: bw-nek többet sebez, 100 yardos, instant, single target és még corporeal resistance debuffja is van hozzá, ami egy 10-20%-kal az összes spelljét tovább erõsíti. Sorc-nak 65 yard cone, ami az esetek 80%-ában használhatatlan, mert nem melee kaszt"
infernal weave+lengthening shadow+neverending agony. van itt 1 cone ami 80+ yard 5 sec cd és instant dd vs 1 hex amit ha kivédik detonate-t nem lehet használni+ detonate 80 yard és nem instant sebez,10 sec cd-n. sorcinál is van rain of fire megfelelõje + még1 ahhoz hasonló aoje+aoe silence 80 -ra 2 sec casttime-al.
Na most 3 sorci 1 magus(ami ugyan úgy mint engi összekapja õket)+shamy+DoK ugyan ezen a scenarion nem, tudta volna megcsinálni ugyan ezt?

Lazarus
Jó a neved, idõ kereke rlz 😊
magus esetleg?
bár az petes, de attól még caster dps

TDC Geronimo
Nincs és nem is lesz. Max ennyit tudtak csinálni, hogy ne kelljen legörgetni, de kiszedni nem szedhetik.

RedDevilsza
Public Quest

Myrddraal
Van vmi módszer arra, hogy ne kelljen mindig kipipálgani ezt a felhasználói licensz dolgot mikor belépek? Nem vágom mér nem jegyzi meg.

na erre gyanakodtam 😞 thx
RatBaG
te valamit nagyon elnéztél, mert egyáltalán nem errõl volt szó. de ha már itt tartunk, destro oldalon szerinted van más választás sorcin kívül caster dpsre? így már nagyon nem mindegy mennyire különböznek.

Per Aspera Ad Inferi.

PSAV
Collector's Edition-höz járnak

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Hali.Nem tudom mennyire off a kérdésem, de mi az amit némely emberkén látok arcfestés+sebek+félarcos maszk amit nem lehet állitani karakterkészítésnél.Ezt venni lehet vagy quest esetleg ? Válaszokat megköszönném.
Egyvalamit kihagytál az elemzésedbõl, mégpedig order oldalon nincs más caster dps class csak a BW. Tehát aki az order oldalon szeretne caster classal játszani az szerinted azért választotta bw-t sorci helyett mert OP és nem azért, mert nincs más választása. A te írásodból az jön le, hogy aki MMOba 1 castert válszt az 1 lehetséges class közül az nem látja a forumokon az összehasonlítást,nincs logikája + 5-10 perc keresgélés után is rájön, hogy nincs más caster dps BWn kívûl.

Köszi! PQ alatt mit kell érteni?

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

eh, mire felvinném 40-re a jelenlegi playtempómmal, addigra kb. 10x fogják nerfelni 😄
na nem mintha különösebben meghatna a dolog...

Sosem mondtam, hogy ilyen szar olyan szar. Elvagyok vele, de ennyi játékidõ után úgy érzem látom a hibáit is, ami valljuk be, van még bõven.

Order oldalra régi daocosok miatt váltottam, akik pont abban az idõben játszanak és pont úgy ahogy én is szerettem volna.

MeoH
1et ertek teljesen, es nem azert mert en is destro oldalon vagyok. Bar en hozzatennem azt hogy az WP is eleg op, a destro oldali healerekhez kepest. Es a problemat meg abban lattom, hogy destro oldalno foleg a melee kasztok dominalnak letszamban, addig ordernel eleg sok ranged dps van, es sztem tobb a healer kaszt is. Szoval a scanarokban siman osszejon 3-4BW, es szetlovik a meleeket, mig nalunk alig latni sorcit...

fuck mmo's..i.,

Balázskám, némi tárgyilagosságot magadra erõltethetnél.
Tier3 azaz r20-r31 = tor anroc. Ez a képlet azt hiszem vitán felül áll.
Ehhez adjuk hozzá azt a csipetnyi tényt, hogy ha kb. a sámán knockbackje ellök 30 yardra, akkor az ib-jé 120-ra és szép nagy ívben ráadásul. Ezen nincs mit vitatkozni, mindannyian tapasztaltuk, ahogyan azt is, hogy milyen különbségek vannak egy ib és egy sámán megölésének gyorsaságában is. Mindezzel már majdnem elértük az "óriás elõny" fogalmát, de itt vannak még az emlegetett bw-k is.
Vmelyik kollega linkelte lejjebb ezt a linket. Tökéletesen láthatók a különbségek.
Dot 1: bw-nek többet sebez, 100 yardos, instant, single target és még corporeal resistance debuffja is van hozzá, ami egy 10-20%-kal az összes spelljét tovább erõsíti. Sorc-nak 65 yard cone, ami az esetek 80%-ában használhatatlan, mert nem melee kaszt.
Debuff: bw-nek 100 yard, mindenre +5 sec cd, dd a futamidõ végén. Sorcnak háromszor kell feltenni, némi willpower debuff, használhatatlan.
Aoe dot: bw-nek instant, dd + 9 sec dot, sorcnak 2 sec cast time, nincs instant, 15 sec, 1 secre normalizálva kevesebb dmg.
Healing debuff: bw-nek van, instant, 100 yardos, sorc-nak nincsen.
Channeling dd: bw-nek 40% snare van rajta, sorcnak nincs, viszont a sorc emellett legalább kevesebbet is sebez vele...
Bw-nek van ráadásul masterykbõl instant, 100 yardos stunja, sorcerernek meg plusz egy 20 sec cd-s dotja.
A tacticokról meg ne is beszéljünk, bw-nek van olyan tacticja, amivel a dotok hosszát 3 seccel meg lehet nyújtani, ezzel az amúgy is nevetségesen nagyobbat sebzõ dotokat még erõsebbé lehet tenni, azt meg már meg sem merem említeni, hogy a leesõ dotok 25%-ban automatikusan visszakerülnek az áldozatra...

Ez a különbségbeli lista még közel sem teljes, de ennek fényében értékeld légyszíves a két kasztot.

Hehe, az "így szar úgy szar ez a játék" után runepriesttel jobb lett? 😄

Én nem vettem észre, hogy ez (jelentõs) XP hátránnyal járna.

Ezen a képen szerintem a szintemnek megfelelõ XP-t kaptam a vereség ellénre is, jelentõsen gyógyítva a másik csapatot is. Igaz, teljesen különálló partyban egyedül nem probáltam még.

Utolsó scenrio

PSAV
te mennyi xp-t szoktál kapni, ha healelsz egy partyn kívüli emberkét aki megöl valamit?

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Miert halna meg mindenki? Ki kell tenni a scenario elején a party ablakokat, hogy láss mindenkit és ennyi.

QuippeR
és ha a healer megy külön groupba, akkor meg mindenki meghal. úgyhogy ez így tök jó poén, nem gondolod?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

RedDevilsza
Sokan meg azt nem fogják fel, hogy ez azért van mert a BW külön grpba mente egyedül és hát a játék így több pontot osztott neki...

antgecc
Érdekes, hogy egyesek hogy nem veszik észre elsõre, hogy ezen a képen az a lényeg, hogy egy BW 158776 dmg-ért kap 45021 xp-t, míg a healere 200659 healért mindössze 16771 xp-t kap.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hopp, most olvasom, hogy sokan stresszelnek a war mappa növekedése miatt. Egy full file check tuti segít, legalábbis nekem segített anno, 16 gigából csinálta vissza 10re.
ah nvm, most olvastam hogy egy egesz hadosztaly volt excal/hibi meg egyeb exdaoc ott tolja, sok sikert 😄DDD

anti hero

az, ha sok faszsagot olvasok az kivagja a biztositekot.

anti hero

lol garba ott jatszik ? oO

anti hero

vigyazz bhlagel mert nagyon elvan szallva magatol es az atlagnal magasabb iqjatol. amugy tenyleg elegge lekezelo lett a stilusa igy a hetek folyaman, ahogy olvasom ezt a topicot.

TDC Geronimo
WP már beta óta az 😄

Most kaptam. Levegõbe lelõtt KB közbe, mint egy agyaggalambot <#idiota>

Én már nagyjából feladtam hogy bárkivel megértessem mi a különbség a bw és a sorc között, kb ugyan az a szitu mint vanília wow-ban amikor ally megpróbálta megmagyarázni hogy a pala nem egy qva nagy csít és elõny nekik PvE-ben.
Aki mégis úgy érzi venné a fáradságot egy kis olvasgatásra, és nem csak úgy beböfögés szintjén akarja megmondani a tutit, annak javaslok egy részletes cikket errõl:
http://thewarjournal.com/2008/10/bright-wizard-and-sorceress-one-way-mirror/

valamint egy másikat, ami valamilyen szinten ennek a foyltatása:

http://thewarjournal.com/forum/topic.php?id=76

Persze legtöbb dologra kis logikával 5-10 perc wardb.com böngészgetés után rá lehet jönni, de manapság olyant elvárni bárkitõl hogy mielõtt ír, olvasson picit, na ezt nem lehet 😊

/irónia on
Ps.: természetesen én is osztom pár elõttem szóló véleményét, nyilván minden noob destru lett és minden überPRO bw-nek ment, azért van ez a különbség, aha világos. Véletlenül sem a bug-os OP karijuk miatt vannak ennyire elõl mindig, nem, dehogy! 😊
latod, ha folytatod a BWd meg nagy serialkiller lehet beloled
<#bohoc>

anti hero

most mit csodálkozol?
itt is van ap+pom+pyro <#idiota>

gondolod hogy csak kitalaltam?

akartam linkelni egy pajtinak egy 941es utest, amit ma kovettem el, de mar nem is merek linkelni, mert OP lesz még a WP is -.-
;D

anti hero

"Engem 35ös BW 1 varázslattal intézett el. 6510 hp 478 elemental resist. 1 db varázslat kinyirt. "

neharagudj de lol

anti hero

sztem grpon kivuli farmer volt es sztem mindenkinek ugyanugy szamol, leirom 100adszorra nem tudom hogy hogyan, de ha tudnánk akkor látnánk pontosan amitmiert... igylehet bug is, de lehet nem is. ...

anti hero

az ORvR szerveren mindig PvP aktiv vagy. Vannak olyan PQ-k amit mind2 fél ugyanott csinál. Na ott ilyen PvP csaták alakulnak ki.a Sima Core-on nem tudsz ilyen helyeken PvP-zni csak akkor ha az enemy PvP aktiv.

Hali!

Szerverekrõl lehet valahol informálódni? Mi is a különbség a core és RvR szerver között ill. jol látom, hogy külön szerón vannak a jófiuk meg a rosszfiúk?

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

TDC Geronimo
Biztos csak nálam mûködik így, de lehet azért mert nem tudok játszani vele. Pont ezt a random szar KBt hoztad fel példának, elég gyenge volt :s

A shaman lökés az random irányba megy szóval siman megy a shámán is a lávalevesbe. Menekülésnél nem egyszer volt h végsö próbaként elnyomtam és visszalökött az orderesek közé. Szóval az full random factor.

max te, akiket en lattam azok 3asaval olik a nubokat ilyen modszerrel.
rengetegszer. engem is sokszor eldobtak, mert balfasz voltam.

nalunk ha valaki meglat egy shamant a grp fele futni, azonnal odebbmennek
vagy azonnal kinyirjak. vagy mind2 -.-

anti hero