Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dot sebzés stb le van szarva ez van...
Azt kell mondjam, ideje átgondolni pár embernek és magust indítani, ha télleg neki van az összerántó skillje, +ha jól tudom akkor õ tud alábbufolni a sorcinak. tessék szintezteni pár mage-t és berkani a groupba. Ha úgyis gáz, akkor mehet a flame..:-)
u.i: heal debuff télleg szarul hangzik..:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
tudod tul gyenge volt ;(
anti hero
A sámán lökése meg nem irányított, többször halok meg miatta, mint amennyit segít.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Serpent's passage-et még sosem sikerült nyernem...amkkor én játszom ..esténként elég sokat...akkor kb az az sc úgy néz ki hogy kb 1 percen belül mér a spawn pontnál cempelnek a destrusok és annyit healelek, hogy belegebedek mégis pikk-pakk meghal a csapat.
Egyébként a casterek a destru oldalon is odabasznak...eléggé elkeserít amikor bekapok ilyen 1500as damageket és kb 2mp alatt fekszem is.
Másik kedvencem amikor vmi destru caster odaránt magához egy pár orderest és fasza kis aoekkal meg a többiekkel a környéken kb ugyanennyi idõ alatt kicsinálnak.
Persze lehet azt mondani, hogy nem értek a castomhoz meg béna vagyok (amit egyébként kétlek mert általában igen nagy arányban életben tudom tartani a csapatomat teljes scenariokban meg ostromoknál), de akkor is kellene hébe-hóba nyernem egyet.
Nos eddig ez a seprent passag sc-ben nem jött össze. Fel is húzom magam rendesen mert abból a 3-5k xpbõl amit kapunk nehezen jön majd össze a következõ szint...
nekem az tûnik érdekesnek (és egyben jónak is), hogy mind az orderes mind pedig a destros emberek azt mondják, hogy a másik oldal OP. Én azt gondolom, hogy ki kellene próbálnia mindenkinek a másik oldalon a halálosztó kasztot, hogy lássa mi a difi.
Én egy Wp-vel tolom és nekem nagyon bejön az a kaszt. Kipróbáltam egy zealotot is egy másik szerveren egy darabig és nekem az jött le, hogy az tovább bírja...mivel azonban csak olyan 10es szintig vittem (mert utána meguntam) nem vonnék le messzemenõ következtetéseket.
Más:
A balance az egy nagyon furcsa dolog. Eddig minden játék beszart ahol elkezdték "finomítgatni" a kasztokat. Mindig vmelyik túl erõsnek/túl gyengének tûnt meg persze voltak kedven kasztok amiket fel kellett tuningolni, hogy meglegyen az elõfizetõ öröme. Nos, ezzel aztán szépen tönkre is vágták a játékokat.
Én azt gondolom, hogy a revampokkal meg a balanszolással várni kéen addig amíg tömegesen érik el az emberek a 40es szintet..ez még sztem legalább 1-2 hét és akkor kellene leülni és megnézni a feedbackeket stb.
Ha teszem azt hamarosan legyengítiok a bw-t (azért írom ezt mert erre fújnak a legtöbben) akkor kb azok nagy része mondjuk abbahagyja/csinál egy másik karit...rögtön meg is lesz a következõ túl erõs kaszt amiért majd a másik oldal sír stb stb.
Én a legnagyobb hibának egyébként azt tartom, hogy a kotbs nem került be kezdésnél. Nincsenek nagyon tankok order oldalon mert a törpe hülyén néz ki az elf meg buzis. Azért a chosenek meg a black orcok tudnak osztani..
Knock backrõl meg annyit, hogy egem már vmi goblin is lökött úgy hátra, hogy átrepültem a hegyet TA-ban és beleestem a lávába...
Warrior priestként nekem majd vmikor 40 környékén lesz pedig most se jönne rosszul amikor lerohannak a destru tankok...
No, befejezem mert hosszú lesz.
anti hero
Persze bele lehet kötni h critel a dot meg nem critel meg hogy mival egymás után teszi fel a dotokat meg global cd meg ilyenek,meghogy elötte HoToljam fel a tankot..., de azért gondoljátok már végig hogy igy 1 ember kihealeléséhez amit lö 1 db BW kell 2 healer kb.
láttam olyan bo-t csata közben, aki semmi mást nem csinált, csak rohangált körbe-körbe és minden orderbe belecsapott egyet-egyet....a törcsisek meg döltek-borultak.....
de ugyanigy ugráltam már healer elõtt, hogy valamit, naaa.....de hagyott legyilkolodni....
szal, sok baj van a fejekkel.....
bicajosblogom.blog.hu
Az tény, hogy a bw-ek komolyabb esetben legyalulják az egész templomot alapig, de nekem konkrétan mindenkivel bajom van aki elég közel jön, ahoz, hogy belém verjen és mondjuk a root még épp cd-n van...Az 10bõl 9szer tuti halál...konkrétan annyi a bajom, hogy a sorcerernek egy komoly defence buffja sincsen...Rohangálok egy szál "törcsiben".....
De magamat casual játékosnak tartva õszintén leszarom...
Ha nem erõlködik is az elsõ egyharmadban landolok damage tekintetetében, és egy "ez baromijócsata volt" érzéssel megyek tovább prütykölgetni a pve mobokat....
Lent igazat szóltak. Bármelyik kari lehet OP ha a gazdája ért hozzá és ha ott van mögötte a healer, elõtte meg a tank. Ami nagyon hiányzik az a az értelmes csapatjáték...
Tisztelt nagyra becsült ork/goblin/n-elf/chaos barátaimnak még az az egyszerû tény sem jutott el a tudatáig, hogyha véletlenül nálunk van a zászló, akkor azt meg kéne védeni.....
Vagy ha nem megy jobbról akkor néhányan kerüljenek balról, és támadják hátba az ordert.
De hogy ne menjünk messze a healer-ek kiütése is emberfeletti teljesítmény...
Nagy néha bejutok olyan Mt-be, ahol a csapat egy része premade...Nyilván õl kommunkálnak és tudják mit kell csinálni, mert olyan esetben fix a nyerés....
Ha nincs premade? Mindenki konkrétan birka módjára megy neki a törpicsekeknek akikrõl visszapattanva el is szenderedünk egy kis bw aoe-n....
Menjetek premade-el....
bicajosblogom.blog.hu
És most hogy kiegyenlitödött a szerveren a destro meg az order akkor most mi lesz? Tovább kapjuk a BW áldást?
Annak nincs értelme amit te mondasz szerintem igenis vonzóbbá lehetne tenni ugyis 1 oldalt hogy nem kap a játék teljes menetére kiterjedö buffot hanem csak vmi dekorativ dolgot. (pl övre akasztható goblinfej, vagy ork övcsattból készült válldisz, etc...)
Szerintem teljesen másról beszélünk 😊
Fegyverbe az 1h+shield kombo tetszik.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Daoc-s trol jut eszmeb, nagydarab buta tekintet..
És a special emote-ja mindent üt:-))
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
anti hero
tök kúl 😄
anti hero
hát igen, a destru chaos páncélok, fõleg a chosen és a magus nagyon pofásan néznek ki (nekem legalábbis ez a kettõ szimpi nagyon).
kár volt szerintem igy megmutatni a jónépnek korán az elején, hogy:
"na kb. ehhez hasonlóan fogsz kinézni a végén".
azért remélem te is belátod, hogy ez hülyeség 😊
több okból is.
- az epix-nek úgy volna értelme, ha szinttel együtt nõne a statja (mint a wow-ban a Bind on Account cumóké), különben max. 6-8 szint után kukázhatod ki, tehát egy fix statos starthoz adott cumó az kb. senkit se hatna meg, mert 40-en nem vennéd hasznát
- az endgame 40-en folyik, addig max. lvlup, grind, scenariozás folyik xp-ért, ide meg majdhogynem tökmindegy, mivel cuccokban mész.
- mi lenne az epox cumóval 40-en, ha netán mégiscsak helyreállna az oldalbalance? megsemmisülne? na ebbõl szép kis cry lenne, megint, odalenne a free epox 😊
- ha a fentieket bejátszaná a fejlesztõ brigád, abból olyan sírás-rívás lenne, minden szinten, amit még a wow community se látott, ezt most akármibe lefogadom 😊
szal ez nem éppen járható út, amit javasoltál...
Amúgy a helyzet nagyon távol van a tragikustól, én bármelyik este bent voltam, mindig volt olyan keep a nagytérképen, ahol világított a kis harcot jelzõ ikonocska, tehát scenario mellett vagy helyett meg lehet találni mindig a harcot. Amikor meg guilddel úgy döntünk, hogy vmelyik keepet elvesszük, kb. 10 perc sem telik bele, mindig tömeg lesz mindkét oldalon.
Amúgy amióta mmo az mmo, mindig a "humánközelibb" oldal volt a népszerûbb a játékosok körében, mondjuk a warra ezt pont nem lehet így ráhúzni, mivel mindkettõ az. Ostobaság lenne azt gondolni, hogy sokak számára azért jobb a destruction, mert rossz, inkább egy példán keresztül azt mondanám, hogy aki ránéz a karakterválasztón a chaos vagy a dark elfek t4-es armorjaira, annak erõsen megremeg a lába, mikor az elfekkel meg a törpékkel kell összehasonlítani. Egyszóval vonzóbbnak, kidolgozottabbnak tûnik.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fasza h vmivel csábitani kell az embereket de azt ne az én játékélményem kárára tegyék. Nemtom ki hogy van vele de nekem egyáltalán nem élmény az h bemegyek 1 BG-re és jön 4 BW szétdotol mindent és 10 percen keresztül állok a hajó melett és probálok healelni.
Persze lehet h ez néhány játékosnak megaszuper élmény de nekem ez annyira nem szórakoztató.
Tegyék vonzobbá mondjuk ugy hogy mondjuk kezdö orderes kari kap mondjuk 1 kis epaxot v vmi tárgyat v vmi hasonlót. Ami mondjuk nem jön ki 1 BG-n ennyire.
Most perpill 40-es BG-k ugy néznek ki h 4 bw 2-3 healer és máris GG mert körbedotolnak mindent aztán szevasz.
Nekem már az is elég lenne ha a sebzésést 1 kicsitt visszavennék meg a buzi healing reduce-t elvennék akkor már esélyes lenne hogy ne kelljen 2 healer, 1 BW target-jére.
- BW only has usefull spells and he has around 30 of them every single one of them could kill god himself, while sorcs only have 20 spells total and all of them are horrible.
- RoF ticking for 1200 dmg lol
- BW is so OP he kills complete warbands alone, while level 40 sorcs die to chickens so big is the power difference between the 2 classes!
- Mythic loves BW's it's their favorite class and all the dev kids play BW. Because of that the class doesn't get "balanced".
- Every single BW tactic/spell is so awesome they even make chuck norris freeze in awe.
- 50% of order plays BW, all of them are T4
- Somebody who performs average with a BW is a very bad player, every destro class needs at least "very good" playerskill to perform on an average level compared to BW's
- Every healer in a 600 ft radius falls over death as soon as a BW decides to cast PwF on any target.
- Having at least 1 BW in a scenario will result in a default win for order because all destro players explode before they even can leave the spawn.
- BW's are able to spam channeled spells on the run at serveral targets on the same time.
- BW's get the ability "summon pocket healer" with level 2, the healer will be invisible and heal an average of 1200 HpS.
- ALL of Destro together do not have as much CC and escape mechanisms as this class.
- all bws have 100% health
- always have all their morale abilities up
- always have 100% combustion
- always crit
- always crit for 4k + damage
- always kill a tank in 4 secs with dots (lol wtf 1 tick anyone?) with 4 healers healing the tank
- always destory entire teams of destruction
- always top the scenario chart while being the lowest lvl in the scenario
- has dots that never have cooldowns
- has dots that never get dispelled
- has dots that never get disrupted
- always has knockbacks, snare, and knockdown
- has all 3 of the above up at the same time
- Because they can be healed, it's unfair. Because the one or two healers in a scenario are easily able to heal the 10 bright wizards at 100% combustion destroying the opposition instantly from 100 feet.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
nagyrészét mondjuk úgyis én generáltam 😄
?
<#idiota>#idiota>
anti hero
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mindig lesz egy class, ami nem fog majd tetszeni a többségnek, s emiatt folyamatosan menni fog majd a hiszti, itt is, meg official fórumokon is.
ezt a wow-ban már megtanulhattuk, miért pont itt lenne másként? 😊
A sorci OP, de nagyon, kábé egy bug a játékban annyira OP én nem is értem, hogyan gondolhatták komolyan ;-)
Az engineerrel/magussal viszont szerintem semmi baj nincs. Lehet, hogy nem õk a leghatékonyabb playerkillerek, de utilityben a legjobbak az tuti. Rakás szakítás, resistcsökkentés, armorcsökkentõ pet, cc-k, estébé... Illetve a magusról nem tudok nyilatkozni, de az engineerrel marhára élvezetes a játék abból meg, hogy azt nézzem, hogy húúúú én vagyok-e a legimbább és ha nem akkor hisztizzek meg már kinõttem.... :$
szerintem ez a jó meglátás, amit Sanca irt.
"Akinek van egy kis esze eleg hamar rajon hogy a BW sokkal overpoweredebb class, mint a Sorc, sztem kb 50%-al. Viszont az is igaz hogy erre bizony szukseg van, barmennyire is huzzak a destrusok a szajukat(en is az vagyok), mert valamivel meg is oda kell csalogatni az embereket az Order seregbe, igy is eleg szarul all az Order szeneja, letszamot tekintve majdnem hogy minden szerveren. Talan majd ha normalizalodik a helyzet akkor nerfelik egy kicsit a BW-t(remelem). Persze jobb lett volna ha inkabb minden Order class 10%-al taposabb a destrusnal, nem pedig a BW kap 50%, dehat Mythic az egyszeru utat valasztotta, vagy csak veletlen az egesz."
ha minden olyan egál és hûdebalanced lenne mindkét oldalon, akkor mi lenne a csábító erõ arra, hogy az op frakcióból átmenjen a jónép oda, ahol alig teng-leng pár ember?
gyakorlatilag nem tudok olyan eu szervert mondani most, ahol az order lenne többségben, viszont elég sok olyan van, ahol order pop low, destru pop high...azért ez akárhonnan is nézzük, gázos egy szitu -.-
az emberek olyanok, mint a birkák (akinek nem inge...), a tömegben érzik jól magukat, ergo a nép oda fog menni, ahol sokan vannak (van aki szeret low pop serveren/oldalon játszani??? kötve hiszem...)
szal' valamivel igenis át kell csábítani a jónépet a másik oldalra is, destronak, hûdegonosznak és darkside-osnak lenni úgyis "divatos" dolognak számit manapság.
ha a mithyc lenerfeli a köv. fázisban a bw-t, azzal csak azt fogja elérni, hogy még kevesebb orderes lesz...szóval én nem lennék meglepve, ha maradna a jelenlegi formájában, plusz a többi order class is kapna mellé még buffokat.
próbálkoztak már ezzel az X serveren adunk bonusz renown pontokat ordernek dologgal, de ahogy elnéztem ennek kb. 0 volt a hatása, szal' ez nem igazán járható út a két oldal közötti balance-olásra, mert itt ugye wow-val ellentétben ezzel is foglalkozni kell...
Csak hogy én is beszálljak a BW gyalázásba 😛
Ezen szinten átlag HP 4-5k egy karakternek.
NC
A sok aoe dot, meg instant dot miatt persze lehet legjobb destro dps-t leadni egy scenarioban, de ez persze csalóka.
PvP-ben kb mindenki tudja, hogy a burst damage a fontos. Na az 0 a magusnak.
Egyetlen használható magus képesség, a chaotic rift, ami a demonolgy ág majden legévge, r30 körül kapjuk. Kb ennyi a kaszt értelme jelenleg.
Najó meg a glean magic jó debuff mert a spirit res leszedése a Sorciknak is jó asszem.