Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangednek ranged, de a dps rész hiányzik. 😊
Amíg nem buffolják látványosan, vagy nem kap jó utility spelleket, buffokat vagy bármit addig csak a helyet foglalja egy csapatban.
Maradunk riftbotnak 😊
lol vagy
van egy par ember akivel szivesen jatszom, meg van akivel kb nem.
engem megkerestek mikor indult a WAR, hogy megprobal osszejonni a regi csapat, naná, hogy orultem neki miutan wowban ugy szetszeledt mindenki..
nem kellett sokat gondolkozni.
azt sajnalom hogy tessai meg pariék nem velunk toljak.
ennyi.
anti hero
Ja es meg mielott azzal jonne valaki hogy chosenkent szeretnek annyit sebezni mint egy bw, nem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most írhatnék olyanokat, hogy t2-ben kaptam be bw-ként 1100-as doombolt kritet, amikor az én fireball kritjeim 7-800 között voltak, de pont Te vagy a legnagyobb hangoztatója, hogy ez csapatjáték, nincs értelme 1-1 ellenében hasonlítgatni a karriereket.
A legjobbat az tenne a játéknak szvsz, ha a scenario-bol kiszednék a scoreboard-ot, mert így mindenki azt bújja, vagy élvezkedve, vagy õrjöngve. Pl. elárulok egy bw titkot: úgy is a damage lista elején lehet végezni, ha gyakorlatilag semmilyen kárt nem okozol az ellenfélnek, egyszerûen be kell rongyolni 100 combusionnal a destros tömegbe és aoe kb 4-5 másodpercig (addig élsz ). Borzalmas sebzést ki lehet osztani összességében, igaz, hogy senkinek a hp-ját nem vitted 80% alá és semmi haszna nem volt a csapatodnak sem belõled, de vezetheted a damage listát. Éljen!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Szerintem is a korongjuk a bajok okozója, mindenki inkább egy futásanimációt akar látni, mint egy egyenes derekú márványszobrot lebegni.
Viszont amikor az ellenfél feltûnése és a csúfos alázásom között csak pislantásnyi idõ telik el, akkor már nem azon agyalok, hogy rossz gombot akartam-e nyomni. 😊
#10140: 43-at sebzett rajtad?! OP moob!!!4!négy! <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
én legutóbb a wowban utáltam a kiegyenlítetlen csatákat, de csak azért, mert akárhányszor jelentkeztem arathi basinre alli odlalról ami ugye 15- vs 15 volt ha jól tom, 100-ból 90-szer úgy indult el a csata, hogy 10 alli 15 horda, és láss csodát pár másodperccel a kezdés után hipphopp lett bent 15 allis, mikor már mindegy volt mert eltöröltek mint a gyorsvonat mert portyáztak a respawn hely elõtt... ( vagy ez csak nálam volt így majd két éven keresztül, de erõsen kétlem.. de végülis cserébe alteracban majd mindig szoptaaaaaak XD )
na itt ilyesmit nem vettem még észre.
Per Aspera Ad Inferi.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Televan CC-vel és qva nagy a dmg-e. Jah és ha nem OP a BW miért van az hogy a a game végén kb az 1/3 1/4 dmg-et 1 karakter tolja ki magából? Csinál az order oldal 500k dmg-et ebböl 150k 1 db BW. Biztos mert az összes bw megaskilles igaz? 😊
n1.
Szomorú, hogy errõl szól ez a játék is ,hogy nem vagyok kreatív --> leüt az ellenfél, aki ügyesebb, akkor már megy a rinya, hogy balance baszki. Hasonlókat éltem át WoWban, míg rájöttem, hogy ha kicsit jobban kihasználnám a racial skilljeimet és a mostaniakat, akkor jobb lehetek és nem erõsebb nálam a resto dudu meg a sub rugó. Kaptam pár tippet és helyt tudtam állni pvpben, nem is rossz helyen. WSG rendszeres elsõ hely, stb..
Elszomorodom
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
na joejt
anti hero
anti hero
anti hero
kb igy foglalnam neked ossze ezt a balance kerdest 😄
de a legjobb hogy mr kryn a sorceror aki a brightwizi tukorclassa par hettel ezelott belinkelt egy olyan epeen shotot ahol kb csinalt 100k damaget a rakovetkezo nub meg vagy 30kt- erted, ez ezekszerint normalis, vagy balanced :g senki egy szot nem szolt, hogy jajfuj sorc. (en szemely szerint megmondtam neki, hogy nemrossz, mi 3 wizivel mentunk.. )de ez azota elmult...
a forum isteni, regi idok hangulatat idezi, en rettento modon elvezem , teljesen megnyugtat 😄
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az egy dolog, hogy mindig magunk alá gyûrjük az ordert, de szeretném ha az én dotjaim is akkorákat tickelgetnének, mint most a 3 sec cast timeos dd spellem. Mer' az jár, hogy én is olyan "szkilles" legyek, mint az orderes kollegák.
"infernal weave+lengthening shadow+neverending agony. van itt 1 cone ami 80+ yard 5 sec cd és instant dd vs 1 hex amit ha kivédik detonate-t nem lehet használni+ detonate 80 yard és nem instant sebez,10 sec cd-n. sorcinál is van rain of fire megfelelõje + még1 ahhoz hasonló aoje+aoe silence 80 -ra 2 sec casttime-al."
Megmondom õszintén, hogy ezt most nem értettem. 2 olyan tacticot kellene használnom, ami egy amúgy is gyenge, kevésbé hasznos spellt erõsít, a többi felsorakoztatott képesség meg nagyjából ugyanaz? Sehol nem látom, hogy lenne olyan dolog ami kárpótolna a számtalan gyengeségért, mert az elõbb általam leírt aránytalanságok mindezektõl függetlenül még élnek. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy játszhatatlan szar a sorcerer, de ha már tükörkasztokról beszélnénk, akkor ne legyen az egyik másfélszer olyan erõs, mint a másik.
Érezhetõen aránytalanul erõsebb a wb és ezen még az sem változtat, ha itt megmagyarázod magadnak.
nerfeljetek pliz
anti hero
itt DESTRU SIRAS RIVAS IMPOTENCIA VAN, nincs itt helyed!!!!44
bw op, sorc, sorcgrp gynge, QQ van, ilyesmi
anti hero