Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frankie
Magussal egyetlen probléma van, hogy egy rakás szar 😊

Rangednek ranged, de a dps rész hiányzik. 😊

Amíg nem buffolják látványosan, vagy nem kap jó utility spelleket, buffokat vagy bármit addig csak a helyet foglalja egy csapatban.

Maradunk riftbotnak 😊

jol atgondolt erdekek.. az
lol vagy
van egy par ember akivel szivesen jatszom, meg van akivel kb nem.
engem megkerestek mikor indult a WAR, hogy megprobal osszejonni a regi csapat, naná, hogy orultem neki miutan wowban ugy szetszeledt mindenki..
nem kellett sokat gondolkozni.
azt sajnalom hogy tessai meg pariék nem velunk toljak.

ennyi.

anti hero

BEAST
Kit erdekel a damage toplista? 😊 Ha nincs bw a masik oldalon, vagyis ki tudnak healelni, chosen letemre 1h+shield comboval is csinalok 100k damaget, de nem igazan olok embert xD A gond az a BW-vel leginkabb ott kezdodik hogy a PWF 50%kal csokkenti a kapott healt, es ezek utan 900-1000 korul tickelget a healerre, hot utan is, es mindezek mellett szor tele olyan instant dotokkal amiket PWF nelkul se lehetne kihealelni 😊 Mellesleg ehhez hasonolo kepessegei a chosennek is vannak, csak az -25% heal a targetre es ha healelik a healer serul ~200at direkt! healeknel... csak ez nekem 2 mastery pontomba kerul, es teljesen hasznalhatatlan az utobbi mert 1. a hotokra nem procol 2. egy 2-3000 koruli heal utan ahol a hotja is kihealeli azt az egyetlen egy 200as sebzodest, szoval nem igazan hatja meg a healereket 😄
Ja es meg mielott azzal jonne valaki hogy chosenkent szeretnek annyit sebezni mint egy bw, nem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tetszik, hogy végülis te értetted meg a lényeget, aki nem is játszik a játékkal. 😄

Javaslom a posztom újbóli elolvasását, különös tekintettel az utolsó mondatra.

szerintem nem konkretan azzal van a baj hogy damage listat vezetnek, mer az onmagaban nem sokat arul el.

Azért ez már tényleg mókás, ha a bw damagel sokat, akkor rohadt overpowered, ha a sorci akkor az meg azért mert kihílelik a sebzését 😊.

Most írhatnék olyanokat, hogy t2-ben kaptam be bw-ként 1100-as doombolt kritet, amikor az én fireball kritjeim 7-800 között voltak, de pont Te vagy a legnagyobb hangoztatója, hogy ez csapatjáték, nincs értelme 1-1 ellenében hasonlítgatni a karriereket.

A legjobbat az tenne a játéknak szvsz, ha a scenario-bol kiszednék a scoreboard-ot, mert így mindenki azt bújja, vagy élvezkedve, vagy õrjöngve. Pl. elárulok egy bw titkot: úgy is a damage lista elején lehet végezni, ha gyakorlatilag semmilyen kárt nem okozol az ellenfélnek, egyszerûen be kell rongyolni 100 combusionnal a destros tömegbe és aoe kb 4-5 másodpercig (addig élsz ). Borzalmas sebzést ki lehet osztani összességében, igaz, hogy senkinek a hp-ját nem vitted 80% alá és semmi haszna nem volt a csapatodnak sem belõled, de vezetheted a damage listát. Éljen!
0Fritz0
Pedig õk bármikor tudnak rajta diszk-ózni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

QuippeR
én nem is tudom mikor találkoztam utoljára magussal, de nem mostanában volt.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Magus az egy külön történet. Rettentõ szürreálisnak hat, de a guildben a kismilliós létszám ellenére, egy, azaz 1, vagyis egyetlen magus van, ráadásul az is Bíszt altja...
Szerintem is a korongjuk a bajok okozója, mindenki inkább egy futásanimációt akar látni, mint egy egyenes derekú márványszobrot lebegni.

0Fritz0
Ha csak arról lenne szó, hogy az ellenfél ügyesebb, akkor nem itt sírnék, hanem elgondolkoznék azon hogy mit is basztam el.
Viszont amikor az ellenfél feltûnése és a csúfos alázásom között csak pislantásnyi idõ telik el, akkor már nem azon agyalok, hogy rossz gombot akartam-e nyomni. 😊

#10140: 43-at sebzett rajtad?! OP moob!!!4!négy! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

QuippeR
<#eljen>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Drága barátom, akkor összefoglalom neked a lényeget mert úgy látom neked nem sikerült. BW sokkal erõsebb, mint a sorcerer, a tények makacs dolgok és van egy olyan rossz tulajdonságuk, hogy magukért is beszélnek. Mivel az esetek 99%-ában guildes grpal scenariozunk, ritkán ugyan, de meg tudnak verni premadek, de ennek ellenére, amikor nyerünk, akkor is erõs pontszámot érnek el. Gondolkodjunk csak, hogy sikerülhet több mint dupla annyi dmg-et elérni, mint a következõ bw. Lehet, hogy azért van ez, mert az én kisebb sebzésemet szépen folyamatosan kihealelik, dotolhatok, aoezhatok kedvemre, míg a bw esetében a -50% healing debuffal és a sokkal erõsebb dot és nukejaival a mi healereink nem tudnak mit kezdeni? Annyira szánalmas, hogy magukat értelmesnek nevezõ emberek ilyen "cry, QQ" típusú ostobaságokat írogatnak érvek helyett. T3 végéig a knockbackes orderes tor anrocos agyonnúkolós BWstül sem jelentett problémát a scenario, az esetek 90%-ában nyertünk, legalább meg kellett mindig küzdeni, dolgozni a sikerért, bár a tor anroccal az ember fasza egy idõ után televolt, hogy az order csak oda hajlandó jelentkezni. Csak azt mondom, ha már tükörkaszt, én is szeretnék instagibelni 2 spellel egyetlen karaktert meg baromira örülök, hogy dmg-ben mindenkit el lehet verni, mert rojtosra healelik egymást az összehasonlíthatatlanul alacsony dmg-em mellett, de ne abból legyen a kerítés, hanem a gyors killek utáni xp és renownból destruction oldalon is.

Sajnos mindig olyan volt, mint egy flippergolyó. Pattogott össze-vissza az oldalak között, csak õt nem a fizika törvényei, hanem a jól átgondolt érdekek irányították. 😄

na meg látom megy itt is a móka a két oldal között, kis köcsög destru az összes mi? nooboztok ex taurenek? XD<#beka3><#idiota>
nem tom, egyelõre nem toltam túl sokat a játékot, de ezeken bg-ken nagyjából egyenlõ arányban nyertünk vesztettünk, nem vetem észre, hogy olyan nagy lenne a különbség, valóban az összhangoltságon múlna ez igazán.
én legutóbb a wowban utáltam a kiegyenlítetlen csatákat, de csak azért, mert akárhányszor jelentkeztem arathi basinre alli odlalról ami ugye 15- vs 15 volt ha jól tom, 100-ból 90-szer úgy indult el a csata, hogy 10 alli 15 horda, és láss csodát pár másodperccel a kezdés után hipphopp lett bent 15 allis, mikor már mindegy volt mert eltöröltek mint a gyorsvonat mert portyáztak a respawn hely elõtt... ( vagy ez csak nálam volt így majd két éven keresztül, de erõsen kétlem.. de végülis cserébe alteracban majd mindig szoptaaaaaak XD )
na itt ilyesmit nem vettem még észre.
RatBaG
akkor új téma <#mf1>

Per Aspera Ad Inferi.

Dopti
A sorci OP<#banplz>

Mert minden sorci Nub 😞 Ezt már megmondták és mivel senki nem ért a classjához ezért a sorcik sem értenek a classukhoz de bezzeg a BW-k. És még összjáték sincs a destructionon tejlesen elvesztünk a káosz viharában és a healerek nem healelnek a tankok nemtudják mire való a taunt meg a guard és a asorcik is mind mind csak 1 gombot használnak...

RatBaG
ha annyira kurvára egyenlõ a két oldal, akkor én miért nem láttam még SOHA az ordert pl a sorciért whineolni?

Per Aspera Ad Inferi.

én nemtom mennyit számit az az armor csak azt h ha a magus magához huzz 5-6 ordert akkor vért pisilek és még akkor sem biztos h tuléli 😊 Az engineer-ek meg néha életben maradnak.

BEAST
Nehogy azt hidd 😊 az engineert is ugyan olyan hamar lehet levagni ha magahoz huz mindenkit mint egy magust :p Nem ved annyit az a medium armor sem. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az engineer tudtommal Light armort hord mig a magus csak robe-ot ezért aztán kicsitt könyebb kihealelni ha magaköré ránt 5-6 orderest. Bhalage képzeld healeljük a tankot is meg a dps-t is csak éppen NEM LEHET kihealelni a BW-t. Mit nem értesz azon h orba szájba critelnek a dotok és siman 1000 kröül sebeznek ami mellé leveszi a beérkezö healt 50%-al és még vissza is sebez a healerre? Gondolkozz már egy kicsitt azon hogy 1 nagy heal ami critikalba megy az nyom 2500-2800-at ami kb ha felpakolja a dotjait a BW 6 sec-et nyer a tanknak. De természetesen nem a BW a táp áá nem mi csak cryolunk meg megy a QQ mert nem tudunk se healelni se DPS-eni se Tankolni és nem ismeri senki sem a classokat csak a BW-k mert az összes BW egy megaszuperistencsászáragybajnok aki tökéletesen rakja össze a karakterét és ezért nyom le mindenkit kb. Jah és természetesen a srocik is mind lámák. Ez a tapapsztalat és elhiheted hogy nem az elsö bg-ket játszom és nem csak az ujjamból szopom ezeket.
Televan CC-vel és qva nagy a dmg-e. Jah és ha nem OP a BW miért van az hogy a a game végén kb az 1/3 1/4 dmg-et 1 karakter tolja ki magából? Csinál az order oldal 500k dmg-et ebböl 150k 1 db BW. Biztos mert az összes bw megaskilles igaz? 😊

BEAST
Itt nem pont errol van szo 😊

A Magusnál a bolt of change 150nel többet sebez, mint az engineernél a snipe és az elõbbinek nincs is minimum range, OOOOEMGÉÉÉ 😊
Tiszta WoW, mint amikor fikázzák a warlockot, meg a druidot.
n1.
Szomorú, hogy errõl szól ez a játék is ,hogy nem vagyok kreatív --> leüt az ellenfél, aki ügyesebb, akkor már megy a rinya, hogy balance baszki. Hasonlókat éltem át WoWban, míg rájöttem, hogy ha kicsit jobban kihasználnám a racial skilljeimet és a mostaniakat, akkor jobb lehetek és nem erõsebb nálam a resto dudu meg a sub rugó. Kaptam pár tippet és helyt tudtam állni pvpben, nem is rossz helyen. WSG rendszeres elsõ hely, stb..
Elszomorodom

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

s0n1c
Daocba is szopó oldalon voltam (albion), úgyhogy én már megszoktam legalább nagyobb a kihívás <#hehe>
BEAST
Szomoru amit itt muvelsz mostanaban... foleg hogy te meg elvezed is, sarkitasz, kiragadsz reszeket es teljesen mas ertelmet adsz nekik, te mindig ilyen voltal?

mondjuk ez jogos, akkor lehet majd igazan latni hogy van balance vagy sem, ha majd midnenki egy rankon lesz (azonos gearben vagy akarmiben ami itt meg szamit a rankon kivul 😄)

+en azt mondom varjuk meg a lvl40et, ott is sokminden kiderul
na joejt

anti hero

mondjuk ha tegyuk fel tenyleg jobb a bw mint a sorci. van destro oldalon olyan, ami meg mas teren jobb az orderes tukorclasshoz kepest? szal ha mondjuk megnezunk minden classt es adunk nekik 1tol 10ig egy szamot az OPsag alapjan, akkro a ket oldal kozti relacio egyenlo lesz?😊

egyesek szerint nagoyn is! :p

anti hero

komolyan mondom sajnalom, hogy ugy dontottunk hogy orderbe folytatjuk a beta serverarany tapasztalatok utan, mert ameddig ott voltunk, pontosan ugyanolyan volt, mint most orderbe...

anti hero

szoval van balance, de ingatag😄

eddig balance volt, de jottek a csunya es gonosz bwk, akik felapritjak a nubokat, ahol mar minimalis osszejatek kellene ezt elkerulendo (heal tank ilyesmi - mert itt szerintem igenis balance van) es most vinnyognak

kb igy foglalnam neked ossze ezt a balance kerdest 😄

de a legjobb hogy mr kryn a sorceror aki a brightwizi tukorclassa par hettel ezelott belinkelt egy olyan epeen shotot ahol kb csinalt 100k damaget a rakovetkezo nub meg vagy 30kt- erted, ez ezekszerint normalis, vagy balanced :g senki egy szot nem szolt, hogy jajfuj sorc. (en szemely szerint megmondtam neki, hogy nemrossz, mi 3 wizivel mentunk.. )de ez azota elmult...

a forum isteni, regi idok hangulatat idezi, en rettento modon elvezem , teljesen megnyugtat 😄

anti hero

en eleje ota igy ertem a balancet, mivel itt order vs destru van nem pedig class vs class mint wowban.

TDC Geronimo
A 2 oldal között kell a balance nem 1v1re. Gondolom így értette

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tehat nem kell a balance, de azert zavar hogy kilog a bw? jol ertem? nem ellentmondas ez?😛

A legnagyobb baj az lenne ha balance-ot csinálnának és a solo játékot promótáló wow szintre süllyesztenék a wart. Aki csak a wowot ismeri, annak nehéz megértenie, de egyvmit lehet mondani: csapatjáték. Egymástól függnek a kasztok pvpben, az ilyenhez csak a két oldal közti balance kell, ami tág fogalom. Ebbõl egyetlen kaszt lóg csak ki minimálisan, inkább csak idegesítõen, a bright wizard.

TDC Geronimo
Orderes. Még jó hogy ezt írja :d

TDC Geronimo
Köszi, szerintem is.

#130387 -as hozzaszolas, reagalt az en feltevesemre hogy ugy hallottam nincs balance a WO ban.

Ilyet biztos nem írt, bár az ottani sok szennybõl bármit ki lehet olvasni.

Balázskám, eddig is tudtuk, hogy olyan vagy mintha erõs tudatmódosítókat szednél, de már megint nem sikerült elkapni a vezérfonalat.
Az egy dolog, hogy mindig magunk alá gyûrjük az ordert, de szeretném ha az én dotjaim is akkorákat tickelgetnének, mint most a 3 sec cast timeos dd spellem. Mer' az jár, hogy én is olyan "szkilles" legyek, mint az orderes kollegák.

most akkor kinek higyjek? bhalage azt irta a wow topicban hogy balance van a warhammerben😄

Ne a linkelt dologhoz ragaszkodj, az csak gondolatébresztõ, a posztomért tudom csak vállalni a felelõsséget. Sajnos ebbõl nem kell semmit "kirakni", vagyis abban nincs igazad, hogy az aoe ágat rakják ki, mert a dot-ban van a potenciál, épp ezen oknál fogva épeszû bw/sorc azzal játszik és én is szinte csak a dot ágról beszéltem. Az összehasonlításban a morale dolgokat meg sem említettem, de ha már itt tartunk azt is szemügyre lehetne venni, mert ideális esetben scenarioban bizony cd-re lehet nyomni a lvl 2-3 morale skilleket.

"infernal weave+lengthening shadow+neverending agony. van itt 1 cone ami 80+ yard 5 sec cd és instant dd vs 1 hex amit ha kivédik detonate-t nem lehet használni+ detonate 80 yard és nem instant sebez,10 sec cd-n. sorcinál is van rain of fire megfelelõje + még1 ahhoz hasonló aoje+aoe silence 80 -ra 2 sec casttime-al."
Megmondom õszintén, hogy ezt most nem értettem. 2 olyan tacticot kellene használnom, ami egy amúgy is gyenge, kevésbé hasznos spellt erõsít, a többi felsorakoztatott képesség meg nagyjából ugyanaz? Sehol nem látom, hogy lenne olyan dolog ami kárpótolna a számtalan gyengeségért, mert az elõbb általam leírt aránytalanságok mindezektõl függetlenül még élnek. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy játszhatatlan szar a sorcerer, de ha már tükörkasztokról beszélnénk, akkor ne legyen az egyik másfélszer olyan erõs, mint a másik.

0Fritz0
Ha jól látom, Bhalage kifogyott az érvekbõl. 😊

0Fritz0
Nem világos, hogy ezzel mit is akartál megmagyarázni, de asszem nem is érdekel. 😊
Érezhetõen aránytalanul erõsebb a wb és ezen még az sem változtat, ha itt megmagyarázod magadnak.

1037es utes WPvel
nerfeljetek pliz

anti hero

hogy mersz ilyet belinkelni

itt DESTRU SIRAS RIVAS IMPOTENCIA VAN, nincs itt helyed!!!!44

bw op, sorc, sorcgrp gynge, QQ van, ilyesmi

anti hero