Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#worship>

anti hero

sztem inkabb gyakorold a KBt, ugy hallottam gyengen muzsikalsz 😉

anti hero

s0n1c
Officialon lehet sírni bármiért, mivel nincs off forum, AHHHAHAHAHA. MJB for president.
az a fura, hogy meg a fejlesztes legelejen irtak, hoyg nagyon hatarozottan nem lesz slayer. es most megis 😊

en orulok neki, kellett mar egy eros melee dps is, talan kevesebb BW lesz ;d

anti hero

Akinek nem tetszik a BW, az indítson egyet ;D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem ugyanezt, az rosszabb volt, mert megideologizált bármit ha úgy tartotta kedve. A nagy különbség az, hogy õ sírt, Matusy viszont legalább tényekrõl beszél, amit a legkisebb mértékben sem tudok sírásként felfogni, ez vita, vagy elemzés, ami mindenki épülését szolgálja.

0Fritz0
Hehe, csak sikerült beröffenteni a flém szent motorját. 😄
A gép forog, az alkotó pihen.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

antgecc
Neked mivel volt jobb, mikor itt sírtál nap, mint nap, hogy milyen szar is lesz ez a WAR? Senkit nem érdekelt, mondtuk is neked, de te csak nyomtad. Sírtál volna officialon, ugye?

Szóval szerintem ne gyere most ezzel a szar dumával, mert te is ugyanezt csináltad.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hahaha, PWN!

hát ha ez boldoggá teszi, akkor nekem mind1.
sírjon csak, hogy milyen op a bw.
kb. leszarja mindenki (a fejlesztõk is), hogy neki épp ez a szive legnagyobb fájdalma (sose legyen neki nagyobb, csak ezt kivánhatom) -.-

antgecc
Már bocsánat, de miért ne sírhatna? Te nem sírtál már ide eleget? <#wow3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

RatBaG
remélem igazad lesz <#eljen>

Per Aspera Ad Inferi.

bw egyszemelyben egy affli lock, appompyro mage es meg mortal strikeja is van. itt latottak alapjan ez true story. bele sem merek gondolni mi lenne wowban, ha letezne ilyen class😄

most attól, hogy telesírod itt a fórumot, szerinted meg fog változni bármi is.
bw op, oké, vettük a lapot, téma lezárva szerintem.
ha official fórumokon sírnál miattuk ennyit, még megérteném, mert talán lesz valami haszna, de itt tutira nem.
csak szimplán uncsi.

daocos szokas (az ott nem actionbar hanem 4 ;op

anti hero

Lazarus
lvl33-ra elég az 1 action bar? o____O
en mar eleve furcsaltam hogy nicns benne slayer alapbol o.O elegge mokas figura volt mar a tablas jatekban is. fasza black orc killer lesz😄

Szerintem tuti lesznek sokan, akik hisztizni fognak és természetesen megint az - immár véglegesen - kihagyott kaszt lesz hirtelen mindenki örök kedvence 😊

A realitás pedig az, hogy a hammerer népszerûsége a béka segge alatt volt (természetesen mielõtt kivették mert utána nyilván mindenki az akart lenni) tehát az õ cseréje maximálisan indokolt lenne. A Choppa se örvendett kimagasló népszerûségnek, de ott volt a középmezõnyben, szóval õt nem lenne logikus lépés kivenni.

A találgatók legtöbbje a slayert mondja, mint új kasztot és azt kell, hogy mondjam szerintem is olyan 70-80%, hogy az lesz az új kaszt a Hammerer helyett. A slayer eleve egy nagyon népszerû kaszt pláne hogy most a lore megismerése végett tömegesen kezdték az emberek olvasni Gotrek Gurnisson és Felix Jaeger kalandjait. Arról nem is beszélve, hogy az elsõ CGI trailerben is slayer volt, ha jól emlékszem.
Ha ablakban akarod látni, akkor állítsd a windowed felbontást kisebbre mint a képernyõd.
RatBaG
neeee <#rinya> tuti szopó lesz, szokás szerint...

Per Aspera Ad Inferi.

Lehet valahogy windowed módban játszani?Mert hiába van arra állítva, ígyis fullscreenben megy.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Azzal az apró különbséggel, hogy sajnos nem egymást ütjük... még.

TDC Geronimo
<#szomoru1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Érdekes új hír a Totalwarhammeren.
A 2 hátralevõ karrierbõl (Hammerer, Choppa) csak az egyik fog bekerülni a játékba, a másik helyett valami új fog érkezni.
"de inkabb adjak olyan classnak ami underdog)"

Mint pl mi SWk?😄

Amugy a PwF visszasebzése szerintem egy kicsit durva, szvsz az volt az alapötlet hogy 30sec CDvel ezt ellensúlyozzák. Ez mind szép és jó amíg egy BW van csak. Amikor már 3-4.... Ha meg elveszik tõlük PwFet akkor ugyis kapnak helyette valami OP damage skillt egy SW meg folyamatosan a focusolt targeten tudja tart a -50% healt ugyis (igazából ha mást nem csinál akkor folyamatosan 3 embert is tarthat healdebuffolve😛) szoval az sem lenne nagyon megoldás hogy destrosoknak jo legyen. Szvsz BWn minimálisat kéne nerfelni és inkább sorcit szintbe hozni mellé. Bár azok is igyis néha idegesitöen nagyot tudnak löni😊

Egyébként hihetetlen hogy mennyi whine van SW szekcioban warhammeralliancen... ezek mindent akarnak, jobb survivalityt(pedig igy is elég sok szitubol jol ki lehet jonni ha tudja az ember hogy mit csinal) ,meg folyamatosan azt irogatják hogy jajj nem sebzunk annyit mint egy BW jajj MYTHIC BUFF US xD

Pari
najo most mar beleugatok en is- mint shammly - a BW vs Sorc dologba:
A BW szerintem nem OP, egy dps classnak dpst kell tolnia.
2 dolog ami viszont "balanszolhato lenne" a BW-ken(nem nerf), hogy ne minden usefull skilljuk INSTA legyen!!!
legyen 1 seces cast time, mert rohej, hogy futas/menekules kozben ol...
-50%heal debuff szinten zenesz, sajat dmgre debuffol rendben, nade healre egy pure dps glasscannon ne debuffoljon,mert az mar gaz.(vagy csak ilyen -10%-ot, de inkabb adjak olyan classnak ami underdog)

A sorc egy normalisan balancolt dps class(sok haszontalan skillel)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Kezd hasonlitani a forum a regi daoc forumra. Meg nem az igazi de alakul.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Még az lehet hogy a másik srácnak a renown levelje sokkal kisebb volt az övénél. nagy renown rank kulonbseg nagyon nagy mertekben csokkenti az ellenért kapott renownt tudtommal.

0Fritz0
Hajrá, akkor már csak 19 szint az "Eeeek!"-ig.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ez mijen játék jyó? ha igen megveszem és kockulok egésznap mint ti

TDC Geronimo
Mennyi shamannal játszottál te, hogy ennyire tudod és ennyire tapasztalt vagy shaman KB ügybe? Ne akard már mindenkinek megmagyarázni, akinek shamanja van, hogy mennyire cool a KBja, mikor fingod sincs hozzá.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ott megbeszéled 10 ismerõsöddel, itt megbeszéled 15 ismerõsöddel, ráadásul itt még idegenek is tudnak esetleg hozzátenni a témához. Vagy a te fura nézeteid szerint csak arra való a fórum, hogy olyan faszságokkal szarjuk tele, mint amit te szoktál "cry, qq, stb." formájában?

cikasz
Lentebb már ez ki volt tárgyalva. Valószinüleg party exploit-ot használta ki.
Jah az elözö hsz Zealot kariról szólt.

http://www.akciofigura.hu

cikasz
"healer kasztot, amivel foghúzás a küldizés"
Cáfolnám. Intellectes cuccokat veszel fel amikor egyedül mész és lehet gyakni vele rendesen. 1 heal hot kitart egy fight alatt simán + a pajzs.
Amikor meg csapatban vagy fel a willpower-es geart oszt hali 😉

http://www.akciofigura.hu

Forrest Tomee
Az utolsó mondatban a kérdés arra vonatkozik, ha már valaki csinál egy healer kasztot, amivel foghúzás a küldizés akkor nem úgy lenne a korrekt, hogy rvr-ben kompelzálnák egy kicsit?

Forrest Tomee
Azt magyarázza már el valaki, hogy jön ez össze:
scenario vége:Archamge 68000heal/6500 dmg, én RP 65000heal/16500dmg 1 szint a különbség és õ kapott másfélszer annyi xp-t és 3x!!! annyi rn pontot. Most komolyan ezért mi a francnak szakadjak meg, hogy healeljek??

BEAST
Ket fele van neki, spirit es corp is 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Ahogy nézegettem a magus skilleket spiritet debuffolnak, ha jól tudom sorc corporalt tol, pedig én is azt hittem, hogy a sorc/magus duo megfelelne egy cabby/sorc duonak.
0Fritz0
Az miért jobb, ha azzal lököd tele a fórumot, hogy "a sok majom nem tudja használni" a karakterét, mint a sírás a wb miatt?
Egyik OP-ebb a másiknál? 😄

Az is magas, hogy mitõl lesz valaki a kockulástól bennfentes, de hát destro-sként ehhez sem értek. 😊

Szaruman
Én megmondtam^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ha nem lattam volna 10csillio shaman lokest, amitol 3-5 random nub halt meg akkor egyet sem.
nem ertem az allando siras rivast, talan csak ennyi.

szoktunk mi is sirni, ventrin meg partychaten de nem fosom vele tele a forumot, hogy ez most milyen, erted :g

amugy a bennfentesek azt mondtak, hogy a sorc istenes. zealot debuff nuke-kal hatvanyozottan. "csak a sok majom nem tudja hasznalni"
ezt nem en talaltam ki, hanem valaki aki daocban rr11 (warban legyen mondjuk renown rank80) pvp rankig vitte a casterjet.. biztos nemtudja mit beszel...

na mind1, sztem a bw az insanely op, a sorc meg gyenge!
szerintem!

anti hero

picket
Ha ez igaz, akkor úgy érzem meg kell vennem a játékot, és BW-t indítani <#idiota>

&#3237;_&#3237;

0Fritz0
Azon mit nem lehet érteni, hogy a sámán lökése véletlenszerû?
Gondolom nem értek a karakterhez...
Szerencsére te jó orderesként majd megtanítasz játszani. 😊

picket
Kevered a dolgokat.
Lag: késés
Alacsony fps: akadás.
A kettõ azért nem ugyanaz, mert akadásnál nem késõbb látod az információt, egyszerûen kimaradnak képkockák. A lag kifejezés leginkább network lagra vonatkozik, tehát ha a szerverek válaszolnak késõn, akkor értelmetlen azt mondani, hogy nincs lag.

&#3237;_&#3237;

picket
Meleg itt a helyzet <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Jockey
stílus kezd érdekes lenni..
mióta vagy ilyen harapós?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jah a goblin shaman randomra lök ezért nem vmi hasznalható. a squig heldernek van aszem lvl1es morálja ami nagyott lök.Legalábbis mintha nekem ezt mondták volna nekem.

haha hat amilyen shaman dobasokat lattam es meghogy kicsit dob :o .. ezek szerint te nemcsak bena, de meg szerencsetlen is vagy ;d

sebaj, a szerencse forgando!
fel a fejjel!

anti hero