Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
anti hero
en orulok neki, kellett mar egy eros melee dps is, talan kevesebb BW lesz ;d
anti hero
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A gép forog, az alkotó pihen.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szóval szerintem ne gyere most ezzel a szar dumával, mert te is ugyanezt csináltad.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
sírjon csak, hogy milyen op a bw.
kb. leszarja mindenki (a fejlesztõk is), hogy neki épp ez a szive legnagyobb fájdalma (sose legyen neki nagyobb, csak ezt kivánhatom) -.-
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
bw op, oké, vettük a lapot, téma lezárva szerintem.
ha official fórumokon sírnál miattuk ennyit, még megérteném, mert talán lesz valami haszna, de itt tutira nem.
csak szimplán uncsi.
anti hero
A realitás pedig az, hogy a hammerer népszerûsége a béka segge alatt volt (természetesen mielõtt kivették mert utána nyilván mindenki az akart lenni) tehát az õ cseréje maximálisan indokolt lenne. A Choppa se örvendett kimagasló népszerûségnek, de ott volt a középmezõnyben, szóval õt nem lenne logikus lépés kivenni.
A találgatók legtöbbje a slayert mondja, mint új kasztot és azt kell, hogy mondjam szerintem is olyan 70-80%, hogy az lesz az új kaszt a Hammerer helyett. A slayer eleve egy nagyon népszerû kaszt pláne hogy most a lore megismerése végett tömegesen kezdték az emberek olvasni Gotrek Gurnisson és Felix Jaeger kalandjait. Arról nem is beszélve, hogy az elsõ CGI trailerben is slayer volt, ha jól emlékszem.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A 2 hátralevõ karrierbõl (Hammerer, Choppa) csak az egyik fog bekerülni a játékba, a másik helyett valami új fog érkezni.
Mint pl mi SWk?😄
Amugy a PwF visszasebzése szerintem egy kicsit durva, szvsz az volt az alapötlet hogy 30sec CDvel ezt ellensúlyozzák. Ez mind szép és jó amíg egy BW van csak. Amikor már 3-4.... Ha meg elveszik tõlük PwFet akkor ugyis kapnak helyette valami OP damage skillt egy SW meg folyamatosan a focusolt targeten tudja tart a -50% healt ugyis (igazából ha mást nem csinál akkor folyamatosan 3 embert is tarthat healdebuffolve😛) szoval az sem lenne nagyon megoldás hogy destrosoknak jo legyen. Szvsz BWn minimálisat kéne nerfelni és inkább sorcit szintbe hozni mellé. Bár azok is igyis néha idegesitöen nagyot tudnak löni😊
Egyébként hihetetlen hogy mennyi whine van SW szekcioban warhammeralliancen... ezek mindent akarnak, jobb survivalityt(pedig igy is elég sok szitubol jol ki lehet jonni ha tudja az ember hogy mit csinal) ,meg folyamatosan azt irogatják hogy jajj nem sebzunk annyit mint egy BW jajj MYTHIC BUFF US xD
A BW szerintem nem OP, egy dps classnak dpst kell tolnia.
2 dolog ami viszont "balanszolhato lenne" a BW-ken(nem nerf), hogy ne minden usefull skilljuk INSTA legyen!!!
legyen 1 seces cast time, mert rohej, hogy futas/menekules kozben ol...
-50%heal debuff szinten zenesz, sajat dmgre debuffol rendben, nade healre egy pure dps glasscannon ne debuffoljon,mert az mar gaz.(vagy csak ilyen -10%-ot, de inkabb adjak olyan classnak ami underdog)
A sorc egy normalisan balancolt dps class(sok haszontalan skillel)
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jah az elözö hsz Zealot kariról szólt.
http://www.akciofigura.hu
Cáfolnám. Intellectes cuccokat veszel fel amikor egyedül mész és lehet gyakni vele rendesen. 1 heal hot kitart egy fight alatt simán + a pajzs.
Amikor meg csapatban vagy fel a willpower-es geart oszt hali 😉
http://www.akciofigura.hu
scenario vége:Archamge 68000heal/6500 dmg, én RP 65000heal/16500dmg 1 szint a különbség és õ kapott másfélszer annyi xp-t és 3x!!! annyi rn pontot. Most komolyan ezért mi a francnak szakadjak meg, hogy healeljek??
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Egyik OP-ebb a másiknál? 😄
Az is magas, hogy mitõl lesz valaki a kockulástól bennfentes, de hát destro-sként ehhez sem értek. 😊
nem ertem az allando siras rivast, talan csak ennyi.
szoktunk mi is sirni, ventrin meg partychaten de nem fosom vele tele a forumot, hogy ez most milyen, erted :g
amugy a bennfentesek azt mondtak, hogy a sorc istenes. zealot debuff nuke-kal hatvanyozottan. "csak a sok majom nem tudja hasznalni"
ezt nem en talaltam ki, hanem valaki aki daocban rr11 (warban legyen mondjuk renown rank80) pvp rankig vitte a casterjet.. biztos nemtudja mit beszel...
na mind1, sztem a bw az insanely op, a sorc meg gyenge!
szerintem!
anti hero
ಥ_ಥ
Gondolom nem értek a karakterhez...
Szerencsére te jó orderesként majd megtanítasz játszani. 😊
Lag: késés
Alacsony fps: akadás.
A kettõ azért nem ugyanaz, mert akadásnál nem késõbb látod az információt, egyszerûen kimaradnak képkockák. A lag kifejezés leginkább network lagra vonatkozik, tehát ha a szerverek válaszolnak késõn, akkor értelmetlen azt mondani, hogy nincs lag.
ಥ_ಥ
mióta vagy ilyen harapós?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
sebaj, a szerencse forgando!
fel a fejjel!
anti hero