Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos van olyan aki a loginkepernyo alapjan valaszt kasztot, de azert a legtobb embernek csak van elozetesen fogalma hogy mit akar jatszani es melyik oldalon. Aki pl elf fan, vagy mindig a "jo" oldalon van, az nem hiszem hogy rohan chosent rollolni mert annak nem csucsos a sapkaja, stb. A balance szerintem pont a fenti tipusu emberkek miatt csuszott meg, es engedtessek meg hogy egy picit ketelkedjek az ilyenek erettsegeben, ezaltal jatekIQ-jaban. Szoval nem biztos hogy annyit nyert a destro veluk😊)
Ha mar annyi szavas volt kulonfele oldalakon, keszulhetne egy ilyen is, hogy mi alapjan valasztottal oldalt/kasztot.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ellentétben a törpékkel, a sámán KB-je nem akkora királyság, mivel a kis zöld csótányt is véletlenszerû irányba taszítja és hát gyakran bizony bele a lávába. (Ez van)
Tor Anroc-on mindig van orderes pont a KB miatt, míg más pályákra nehéz bejutni. Sõt, az sem ritka, hogy az order más SC-n egyszerûen kilép, mi meg mehetünk megint TA-ra. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szóval elméleti szinten simán elképzelhetõ valami bazinagy újítás etéren, valami olyasmi, ami Neked eszedbe se jutna.
De az tény, hogy a PQ rendszer igenis zseniális, tehát a Mythicnek a questrendszerkorszerûsítése, bõvítése kapcsán nincs szégyenkeznivalója.
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Arról meg még nem láttam sírni 1 destrost sem, h mi van olyankor, amikor tor anrocban középrõl akkorát taszajt rajtam egy kis zöld takony, h a hátul lévõ lávának a közepére érkezzek.
És arról sincs cry, h a destro oldalon 2 tehén a tank mindenféle csilivili páncélokkal, az order oldalon pedig vagy egy földbõl alig kilátszó izét csinálok, vagy egy homokos elfet, aminek szivecskés kardjai vannak. Ami miatt atm t4ben 5x annyi tank van destro oldalon (nálunk).
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ami ezért kárpótol az az egy hosszú láncra felfûzött, rengeteg mellékszállal megáldott történet. Nyilván a játékosok 90%a lesz*rja a kveszt leírását, megnézi a rewardot, a mapon a piros karikát és megy gyakni, de jó tudni, hogy arra a csekély kisebbségre akik szoktak kvesztleírást olvasni is gondoltak a készítõk, sõt, nagyon elkényeztették õket. Ötletesen megfogalmazott szövegek amik mind illeszkednek az adott frakcióhoz és a történet ha nem is minden másodpercében de úgy overall nagyon meggyõzõ, nagyon megvan benne az a fíling, hogy "igen, ez most nem csak megkért, hogy menjek oda és öljem meg azt, hanem neki tényleg nagyon fontos, sõt, az egész népének fontos, hogy azok ott halottak legyenek".
A tegnapi BW vs. Sorc után a mai elsõ napirendi pontunk az IB vs. Alltanks.
Az IB-k valóban túl erõsek a többi tankhoz képest, nameg a knockbackjük is ballisztikus röppályára állít a destruction oldal kis taszajtásai mellett.
A következõ felszólalót 30 másodperces viszontválasz illeti meg.
anti hero
bar egy shammynak semol sem az a pve soloba😛
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Lehet hogy csak én érzem úgy, de nem erõs kicsit pve-ben a black orc?
Értem én, hogy tank, de velem egyszintû mobokból 4-et lazán leverek egyszerre, úgy hogy majdnem maxban vagyok a végén (jelenleg 16os szinten).
1-2 szinttel kisebb champion ha egyedül van, ugyanerre a sorsra jut.
Nyilván nem akarom, hogy gyengítsék, csak gondoltam hátha valami "balance szakértõ" megmagyarázza, hogy ez miért jó vagy nem jó így. 😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
"Dehát ez nagy szar, hiszen itt nem lehet egyedül gyûjtögetni 12 db disznóbelsõséget, ehhez csapat kell, meg szocializálódni, csapatot szervezni, ami rohadt macerás meg fárasztó..."
összehasonlíthatatlan az eddigiekkel..
persze cak nekem..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy chapterben kiszúrsz egy pq-t ahol van parti, ott feltornászod az influence-t a maximumra a díjakért, aztán mehet a scenario folyamatosan, így elég szépen lehet fejlõdni.
hogy egy külföldi topikos user szavával éljek, a game meglehetõsen "unimpressive".
lehet, hogy velem van a gond, de valahogy nem érzem azt a pezsgést, mint ami anno a wow-ban volt az x.-edik karakter szintezése közben is. valahogy bazi unalmasra és monotonra sikerült ez a questelés téma a war-ban, bár lehet, hogy ezt csak én érzem ilyennek -.-
na persze az egész üzletpolitika kérdése.
Addig érdemes keresni valakit a haveri körbõl akinek megvan a játék és megbeszélni vele a dolgokat....;-)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nem lesz már sose?Nem adnak lehetõséget kipróbálásra?
★ 汤姆 李
De mar most latszik hogy order eleg kemenyen megszivhatja a vegjatekban emiatt. T1-T2-ben a jellemzo setup: 4-5 BW, 2-3 WH, 1-2 tank, 1-2 support, 0-1 healer. Az a vicc hogy altalaban igy is nyertunk a dps foleny miatt. Vagy ekkora nub a destro karak-dron-on...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.