Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamed
En nemtom ez a kinezet meg "coolsag" mennyit szamit…
Biztos van olyan aki a loginkepernyo alapjan valaszt kasztot, de azert a legtobb embernek csak van elozetesen fogalma hogy mit akar jatszani es melyik oldalon. Aki pl elf fan, vagy mindig a "jo" oldalon van, az nem hiszem hogy rohan chosent rollolni mert annak nem csucsos a sapkaja, stb. A balance szerintem pont a fenti tipusu emberkek miatt csuszott meg, es engedtessek meg hogy egy picit ketelkedjek az ilyenek erettsegeben, ezaltal jatekIQ-jaban. Szoval nem biztos hogy annyit nyert a destro veluk😊)

Ha mar annyi szavas volt kulonfele oldalakon, keszulhetne egy ilyen is, hogy mi alapjan valasztottal oldalt/kasztot.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

0Fritz0
Hát, sajnos ezt nem tudhatom, mivel pl. a temetõs sc-re eddig csak kétszer sikerült bejutni, pedig nagyon szépen megcsinálták.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Amúgy milyen volt az óceáni klíma? Vagy oda is begyûrûzött a pénzügyi válság és ott is esett az esõ?

Nem azért repülsz akkorát mert olyan nagyott lök a shaman hanem azért mert a map egyik legmagasabb pontjárol esel le -.-. Viszont az IB meg szó szerint ivesen lök ugy h átrepülök a szikla fölött majd bele a lávába. Egyébként az IB szerintem egyáltalán nem OP Tor Anrocban a lökése idegesitö de szerintem egész jól el van találva. Sebzése kihealelhetö mondjuk a stunja egy örökkévalóságig tart és néha be is buggol. Speciel nem gondolom h erösebb lenne a BO-nál föleg h láttam olyan 35ös BO-t akit 4db 40es ütött és birta rendesen. Igazabol a BO-knak egyáltalán nem kéne sirniuk messze izmosabb tankok mint mondjuk a Chosen-ek(csak a chosennek vannak jófajta aurái meg lehet ilyen CC-re tallentolni ami nagyon ütös ha jo csapatban van.) Nemtom h BO-nak milyen tallentjei vannak de lvl40en szerintem még 1 picivel jobb tank is mint az IB márha azt kell nézni hogyan birja a gyürödést.De az IB-t se kell félteni még ha 2 kezessel megy akkoris elég kemény de a pajzsos dugó kb mint 1 szikla 😄

A lényeg annyi, hogy az orderes kasztokat mind erõsebbre csinálták, hogy az oda vonzódó Ödönkék és Pityukák némi eséllyel induljanak.

s0n1c
Ha jól tudom ez a leggyorsabb scenario és legjövedelmezõbb renown és xp szempontból, tehát már csak ezért sem fognak másikra menni.
picket
éredmény? szájkaratéban? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Strahd_
mi volt a vegeredmeny? .) nincs kedvem 2 heti termest vegigolvasni

0Fritz0
Bár rohadtul nem akartam a mai order vs destro vitában részt venni, de kissé fárasztó, hogy senki sem hajlandó felfogni:
Ellentétben a törpékkel, a sámán KB-je nem akkora királyság, mivel a kis zöld csótányt is véletlenszerû irányba taszítja és hát gyakran bizony bele a lávába. (Ez van)
Tor Anroc-on mindig van orderes pont a KB miatt, míg más pályákra nehéz bejutni. Sõt, az sem ritka, hogy az order más SC-n egyszerûen kilép, mi meg mehetünk megint TA-ra. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Soha se mondd, hogy soha 😊 De komolyra fordítva nem a Te/én/játékosok dolga meglátni a lehetõségeket az újításra. Vannak minden MMORPGnél emberkék, akik azért kapják a fizetésüket, hogy kitalálják az újszerû küldetéseket.
Szóval elméleti szinten simán elképzelhetõ valami bazinagy újítás etéren, valami olyasmi, ami Neked eszedbe se jutna.
De az tény, hogy a PQ rendszer igenis zseniális, tehát a Mythicnek a questrendszerkorszerûsítése, bõvítése kapcsán nincs szégyenkeznivalója.
PSAV
témához kapcsolódó videjóban egy atomskilles IB-t láthatunk

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Szaruman
Ib egyátalán nem OP, max a destros núbok szerint. Orc 10 másodpercenként 15% hp heal persze nem imba, sõt, kifejezetten UP.
Arról meg még nem láttam sírni 1 destrost sem, h mi van olyankor, amikor tor anrocban középrõl akkorát taszajt rajtam egy kis zöld takony, h a hátul lévõ lávának a közepére érkezzek.

És arról sincs cry, h a destro oldalon 2 tehén a tank mindenféle csilivili páncélokkal, az order oldalon pedig vagy egy földbõl alig kilátszó izét csinálok, vagy egy homokos elfet, aminek szivecskés kardjai vannak. Ami miatt atm t4ben 5x annyi tank van destro oldalon (nálunk).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

s0n1c
Olyan nagyon nem lehet újítani a questelésben, bár szerintem a pqval így is sikerült a Mythicnek bõven 😊
Abban egyet értek, hogy maguk a kvesztek, az azokban levõ konkrét teendõk nem túl izgalmasak (bár érdekes módon a játék elõrehaladtával egyre ötletesebb küldetések vannak, biztos akkorra jöttek bele a készítõk).
Ami ezért kárpótol az az egy hosszú láncra felfûzött, rengeteg mellékszállal megáldott történet. Nyilván a játékosok 90%a lesz*rja a kveszt leírását, megnézi a rewardot, a mapon a piros karikát és megy gyakni, de jó tudni, hogy arra a csekély kisebbségre akik szoktak kvesztleírást olvasni is gondoltak a készítõk, sõt, nagyon elkényeztették õket. Ötletesen megfogalmazott szövegek amik mind illeszkednek az adott frakcióhoz és a történet ha nem is minden másodpercében de úgy overall nagyon meggyõzõ, nagyon megvan benne az a fíling, hogy "igen, ez most nem csak megkért, hogy menjek oda és öljem meg azt, hanem neki tényleg nagyon fontos, sõt, az egész népének fontos, hogy azok ott halottak legyenek".
Ezennel megnyitom a mai ülést.
A tegnapi BW vs. Sorc után a mai elsõ napirendi pontunk az IB vs. Alltanks.
Az IB-k valóban túl erõsek a többi tankhoz képest, nameg a knockbackjük is ballisztikus röppályára állít a destruction oldal kis taszajtásai mellett.
A következõ felszólalót 30 másodperces viszontválasz illeti meg.

Szaruman
Külföldi fórumon sok butaságot lehet olvasni 😊

Külföldi forumokon azt olvastam az IB OP a többi tankhoz képest (BO-hoz képest is)

"de írhatnék itt azokról a solo qustekrõl, amikkel tele van a játék és szinte egytõl egyig nagyszerû történettel lettek megáldva nem csak az ilyen menj ide ölj meg 30 mobot aztán menj oda ölj meg 20at típusúak" khhmm..khhm, azért a solo questek elég gyépések, és általában meg kell ölni vagy össze kell gyüjteni valamit ugyanúgy, mint a wowba. Ráadásul elég kegyensúlyozatlan, hogy pl az empire t1 es területén rengeteg quest van (már túl sok is), addig a greenskinnél esélytelen questekkel szintezni, muszály sc ni, ha szintezni akar az ember.

Szaruman
32es IBvel 2 db lvl 40es mobot leverek. 33-34es mobokból 5 db megy le. 30-31esekbõl kb ulimited...

nem hiszem, hogy neki valo a WAR

anti hero

Pari
rossz helyen koricalsz, a pve fele grp pve lesz ugy lv25 felett, ott mar nem lesz olyan nagy a vidamsag soloba😊
bar egy shammynak semol sem az a pve soloba😛

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Mikor, amikor a kimentünk a térképrõl és a kopár mobtalan fennsíkon lovagoltunk? Egy pillanatra én is azt hittem, hogy most átkolbászoltunk a bloodscalp szerverre. 😄

Kösz, lehet hogy csak azért volt gyanús a dolog, mert az eddigi mmo-kban sose voltam tankkal. 😊

BEAST
Dehogy, a tankoknal mar csak igy mukodik :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egy kérdés a hozzáértõkhöz:
Lehet hogy csak én érzem úgy, de nem erõs kicsit pve-ben a black orc?
Értem én, hogy tank, de velem egyszintû mobokból 4-et lazán leverek egyszerre, úgy hogy majdnem maxban vagyok a végén (jelenleg 16os szinten).
1-2 szinttel kisebb champion ha egyedül van, ugyanerre a sorsra jut.
Nyilván nem akarom, hogy gyengítsék, csak gondoltam hátha valami "balance szakértõ" megmagyarázza, hogy ez miért jó vagy nem jó így. 😊

s0n1c
Na de ez már wow vs war flame indító, úgyhogy qssolok 😊
s0n1c
Az altokat azért lehet tonna számra csinálni, mert nem a karaktered fejlõdik, hanem a cuccaid.
Pari
Hat ne haragudj meg de a wow questeles es grind az igazi dog unalom, nyomod ugyanazokat a questeket mint az elozo altokkal, ugyan azokat, es csak a tipikus(kill/gather/find) questek vannak, es semmi masert nem kapsz xpt...bar az is lehet fun, hogy nem kell gondolkozni, hanem droidkent csinalja a ember soloban a megszokottat, meglepetes halvany eselye nelkul

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

s0n1c
Azért tegnap a hegyen volt egy kis Lakeshire feelingem 😄
Megelõlegezem a válaszát: 😄
"Dehát ez nagy szar, hiszen itt nem lehet egyedül gyûjtögetni 12 db disznóbelsõséget, ehhez csapat kell, meg szocializálódni, csapatot szervezni, ami rohadt macerás meg fárasztó..."

Jockey
lehet sokat szopok sc-be, de nekem ez a játék a tömény pvp-l sikereik ide sikerek oda mindent üt...
összehasonlíthatatlan az eddigiekkel..
persze cak nekem..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
Unalmas a questelés? 😄 Biztos tapasztalt lehetsz azzal a 13as BW karaktereddel. Tegnap este voltunk greenskin 22es chapterbe csinálni egy PQt. Hát rég láttam ennyire szórakoztató questet mint amilyen az volt. Greenskinek rohamozták a törpe erõdöt egy hatalmas hídon keresztül. Elsõ fázisba 100 ellenálló törpét kellett megfektetni. Aztán megérkeztek az ostromgépek, amiket védeni kellett 5 percen keresztül. 5 perc letelte után bejutottunk a belsõ térbe ahol 18 championt és 3 herot kellett lemészárolni. Miután ezzel végeztünk bementünk a nagy ajtón és szembesültünk a legutolsó hero törpe bossal. Ilyen és ehhez hasonló PQal van tele az endgame és egy quest sem volt közel sem ilyen élvezetes wowba, mint amilyen ez is. Ráadásul ezek nem is solo qustek, hanem ugyebár group, de írhatnék itt azokról a solo qustekrõl, amikkel tele van a játék és szinte egytõl egyig nagyszerû történettel lettek megáldva nem csak az ilyen menj ide ölj meg 30 mobot aztán menj oda ölj meg 20at típusúak. Most megmondom, hogy pár hónap múlva már itt vered a nyálad WARra és a wow lesz ilyen szar, mint amilyen most ez ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

De ha untat a questelés akkor miért csinálod? Itt pont az a jó, hogy van alternatíva. Nekem tetszenek a q-k, de mivel elég kevés idõm van játszani szinte csak azokat csinálom meg aminek a megoldásában hasraesek.
Egy chapterben kiszúrsz egy pq-t ahol van parti, ott feltornászod az influence-t a maximumra a díjakért, aztán mehet a scenario folyamatosan, így elég szépen lehet fejlõdni.
s0n1c
A te szemszögedbõl biztos nem tévedtél nagyot.
nem is tévedtem mondjuk nagyot.
hogy egy külföldi topikos user szavával éljek, a game meglehetõsen "unimpressive".
lehet, hogy velem van a gond, de valahogy nem érzem azt a pezsgést, mint ami anno a wow-ban volt az x.-edik karakter szintezése közben is. valahogy bazi unalmasra és monotonra sikerült ez a questelés téma a war-ban, bár lehet, hogy ezt csak én érzem ilyennek -.-

Szerintem is akkor lesz trial, amikor a kezdeti hype, lelkesedés már nem hoz elég új playert vagy pedig akkor ha ugyan a populáció növekedése hosszú ideje nem lankad, de elég stabilnak érzik a szerverparkot ahhoz, hogy rájukszabadulhasson az ismétcsak megbecsülhetetlen mennyiségû trialozó. De utóbbi esetben mindenképp hónapokkal a start után lesz csak a trial szerintem is. AoChoz sincs még trial...
na persze az egész üzletpolitika kérdése.
Addig érdemes keresni valakit a haveri körbõl akinek megvan a játék és megbeszélni vele a dolgokat....;-)
QuippeR
majd egyszer. én nem számítanék rá négy-öt hónapon belül, hacsak nem bukik meg mégis a játék.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Trial-al mi a fuck van?
Nem lesz már sose?Nem adnak lehetõséget kipróbálásra?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hamed
Pont ezt tettem most. Meg megjeleneskor csinaltam egy BW-t Dron-on, most hetvegen feltoltam 15-re. Meglett a detonate, onnantol kezdve scenariokban pure fun a kaszt. Lehet kicsit mellozom is a zealotomat.

De mar most latszik hogy order eleg kemenyen megszivhatja a vegjatekban emiatt. T1-T2-ben a jellemzo setup: 4-5 BW, 2-3 WH, 1-2 tank, 1-2 support, 0-1 healer. Az a vicc hogy altalaban igy is nyertunk a dps foleny miatt. Vagy ekkora nub a destro karak-dron-on...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

antgecc
Nem <#buck>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
lol
Errõl most beugrott a Kincs ami nincs: "félmeztelen férfiak... és téged akarnak..." 😄

BEAST
nemis, mert felmeztelenek :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Ha dwarfoktól vettek el egy karriert, akkor illene oda is visszarakni egyet nem? 😊
s0n1c
cloth/light armor, rohadt nagy baltával, ilyen berzerker szerûség
antgecc
De miért pont faszom törpét raknak bele? Mythicéknél nagyon szeretik ezt a kis fos dugó nyomorékot <#wow3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Milyen típusú karrier ez a slayer és mennyiben különbözne a hammerertõl?

s0n1c
Gimme, még több szakállas burnyákot tûzhetek a vállasomra 😄