Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#szomoru1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ne bassz fel, hogy orderben bohóckodsz...

Scout SW tud 3k+-t critelni t3ban, percenként egyszer....

Legjobb az ilyen bugos fegyok közül a baltaíj😊

Amugy SW tényleg nem valami erõs kaszt viszont számomra igencsak élvezetes vel játszani. A látszat ellenére inkább supportra alkalmas kasztnak tartom, legalábbis igy rank30on. Ezt szem elõtt tartva igencsak hasznos tud lenni jó kezekben. Viszont az tagadhatatlan hogy az egyik legnehezebb kaszt hogyha bármit is el akarsz érni.

Visszont az SWk kb 90%a elképesztõen szaruljáccik😊

s0n1c
Volt hotfix csak túl jól sikerült 😄
RatBaG
belém elég gyakran lõnek 1.5k-akat, nem hiszem, hogy durvábbnak kéne lennie...

Per Aspera Ad Inferi.

mi a fasz, ki hasznalja a nevemet? 😄D (tomtom nem az enyem😛) fura votl meglatni😄

chosennak is van ilyen bugos cucca tudtommal 😊

TDC Geronimo
Az a balta egy pajzs csak bugos a skinje.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Dopti
http://www.massively.com/category/warhammer-online/

Bartn73
Hali Pont az elöbb láttam hogy egy 40es Black Orc mind a kettö kezébe egy egy baltát tartott(nem fegyó+pajzs nemis kétkezes) Szóval ez tényleg igaz hogy lehet ezt is?És ha igaz akk egy chosen is tudja majd?Vagy csak elnéztem?

TDC Geronimo
#10068 <#nezze>

Ettõl függetlenül tényleg gyenguska a class.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

AngeLujo
én azt mondanám hogy meleeben rettenet szar, a ranged az móka de messze nem olyan durva mint lehetne :/

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

wiki szerint csak meeleben gyenge.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Shadow warrior az ijasz is meg közelharc is. De mind2ben gyenge😄 szvsz
Köszönöm, átnyálazom.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

bAguziB2
😊 oké akkor krdezek 😊 nekem wowban a hunter jött be nagyon, és azt vágtam a legjobban, csak az volt a gond vele hogy közelharcban nem volt valami jó. Azt olvastam vhol(asszem gamestar) hogy van 1 warrior-archer kevereék. na erre a kasztra lennék kíváncsi.

Trial sajnos még nincs. Kasztokról a totalwarhammer.hu-n találsz egy ilyen kis leirást. De ez nem teljes még tudtommal. Meg szerintem itt is meg tudsz érdeklödni szerintem minden kasztból van itt vki 😊

bAguziB2
hello all

Át szeretnék térni wowról WAR-ra. De bevallom picit félek 😄 Nem ism erek semmit ezena játko belül... esetleg tdtok mondani 1 oldlt amin az alapok(kasztok, fajok, skillek megy ilyesmi...) le vannak írva? vagy van olyan lehetõség mint pl a wownál a trial account?

lõre is köszi

Strahd_
masokat is ki szokott dobalni a Karak Azgal vagy csak en vagyok a szerencses?

0Fritz0
Ámen <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
warhammeralliance.com 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Értem köszönöm.
Warhammerehez van olyan jófajta, igényes oldal, mint a wowhoz a blackravens.net ? Jó lenne tájékozódni kicsit a játékról naprakészen.

s0n1c
Nem lehet (még).
RedDevilsza
1.1-es patchbe fogják belerakni a free transfert, de akor se biztos hogy core és orvr közt lehetséges lesz az áttelepítés...

Egy kérdés volna még.
Core szerverrõl lehet mozgatni ORvR-re és vagy vissza a karakteremet?

PSAV
na már unalmas ez a vita tényleg 😊 1.1-ben lenerfelnek mindenkit a vérbe és a sámi lesz a top dps.

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

én nem mondtam h nem hasonlit. Csak éppen van 1 csomó dolog ami a BW-nek van a sorcinak nincs és ez miatt sokkal izmosabb a BW mint a Sorci. (stun snare 50% healing debuff...)
Kb pont ezért nem mondom azt sem h a sorci az op v hogy tul gyenge mert a sorci sem gyenge csak éppen a BW az ilyen dolgai miatt oda vissza veri a sorcit.

igen, vegul is olyasmi a terv, hogy mind 2 oldalon meglegyenek a "nagyon hasonlo" classok, most elnezest aki szt a bw nem nagoyn hasonlit a sorcra, na de erted .. 😄

anti hero

Lehet talán azért hagytad le öket mert öket lötték téged nem annyira. felteszik a debuffot aztán szevasz nincs az a healer aki kitartja. De ezt aszem leirtam már pár post-al lejjebb de biztos baromságokat beszélek. Csak én nem értek a shamanhoz csak QQ meg cry. bizonyára a 31es sorcit fogják támadni aki kb feleakkorát lö mint a 40-es. Tuti nem a 40es lesz a primary. És kire rakjak a debuffokat? Nem a 31-esre fogják rakni hanem a 40-esre h tuti ne lehessen kihealelni. De mindegy biztos az összes destros láma, föleg a sorcik. Minden 40es sorci. Nem azért de énis láttam már sorcit 40-eset aki lószart nem dmg-elt de az azért volt mert 4 BW instant kilötte és volt vmi 17 deathje a végére 😄 Szóval ne csak a Dmg done-t meg a healing done-t nézzétek már egyáltalán nem az mutatja ki mennyire effektive... (remek példa erre a Tankok akiket ha nem lönek ki és kapjak a healt rendesen csinalnak siman akkora DMG-et mint a Squig helder v which elf csak éppen valszeg nem öllnek meg 1 ellenfelet sem mig mondjuk a which elf ugyanakkora dmg-el megöl 5-6ot)

Strahd_
Indonezia - Bali

nem az a gond, hogy erõs a BW, hanem hogy a sorcik nem tudnak játszani. mai sc-n komolyan elgondolkodtam, hogy mit nyavalyog a sok 40es sorci, akiket még én is lehagytam (lvl31 sorc) 20k-val egy teljesen pug gyakásban. az elõzõben meg volt 2db 40es BW, azok sem voltak sehol. szerencsére a destro healerek+tankok egyre jobbak

ettõl függetlenül persze mindkét Serpent's Passage-t elbuktuk
RatBaG
ez volt a tippem, tehát akkor fullossá teszik a tank lineupot mindkét oldalon.

Per Aspera Ad Inferi.

"lovag" kari lesz.

auras tank, ahogy biszt is mondta.

anti hero

RatBaG
hogyne lenne. csak az a bibi, hogy kb fele olyan messzire lök (ha egyáltalán sikerül elnyomni plan reset nélkül, vagy nem illan el a KB effect), és olyan lapos szögben, hogy ha egy leheletnyi emelkedõvel szemben löknéd az ellent, akkor jóformán vagy 5 métert döccen hátra, mert egybõl talajt fog a talpuk...

Per Aspera Ad Inferi.

És mi a helyzet a b. orkkal? Annak is lehet valami knockback-je, engem legalábbis mindig õk lökdösnek lávába TA-on.
BEAST
A chosen parja, gondolom hasonlo aurakkal, csak kicsit tuzesebb arnyalattal es nevetseges sisakokkal :d

RatBaG
ha ( ) ha

Per Aspera Ad Inferi.

na mit mondtam a #10314-ben?
utálom, hogy már megint igazam volt <#vigyor><#idiota><#hehe>

Szaruman
OP, mert orderes 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

RatBaG
na és a Knight of the Blazing Sun miféle kari lesz? semmit nem tudok róla...

Per Aspera Ad Inferi.

Na ebbõl jól látszik mekkora katyvasz lehet a fejedben.

tömören összefoglalva: bright wizard túl op, sorci gyenge, mint a harmat, szegény destrosok, wildor csak hülyeségeket beszél, kryn mindig megmondja a frankót, ironbreaker is op, sõt, egyre op-abb, sajnáljuk szegény destrosokat továbbra is aktívan, wildor még mindig egyfolytában hülyeségeket beszél, de kryn továbbra is megmondja a frankót, picket is osztja az észt, pio és sonic sztoikus nyugalommal tûr, balázs az új training dummy, mostanában õ kapja az osztást, mert nem destroba ment, a bw még mindig túl op, mert kihíleeeelhetetleeeen, és nerf, de az összes orderes is op, mert jóskapistáéknál destruban nem ismerik a tímvörköt, aztán béla is jön és megmondja jól a frankót, hogy destru qssspofabe (a'la zed), mert az orderbe még nagyobb hülyék vannak, aztán jön m****y (censored) aki telesírja a fórumot, hogy a bw még mindig továbbra és csakazértis geciop és qrvanerfetnekimertcsak, de õ nem whineol, csak jól látja a szitut, és különben is a bw és ib op és pont.
szóval semmi különös sem történt csak a szokásos kis fórumos sztorik mennek 😊

ja igen, és majdnem elfelejtettem a lényeget: wildor továbbra is csak whineolni tud, ej!

amugy jon hamarosan a BLack Guard, nem kell mar sokat sirni IB miatt!
jeee

anti hero

mi annyit jartunk a hordos robbantos palyara, az Temple of Ishas dominitionre (vagy ezek nem t3ak??? nem emlekszem mar lol) hogy JÁÚÚÚÚÚÚ
hordos = teamplay , isha = hentfeszt 2k8

de nálunk hordofetisisztákbol allt a grp javareszt 😄 amugy az egy "erdekes kivitelezesu" palya 😄

anti hero

Szaruman
Sokat számít. Én pl azért kezdtem tankot, mert untam más mmoban, h 2 hit vagyok egy mobnak. És pl nem azért lettem törp, mert tetszik, hanem az elf nem tetszik. Az más dolog, h sztem az IB jobb, mint a SM, akkor még nem tudtam 😊
De pl destro oldalon inkább lennék Choosen, mint BO.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ez gecijó volt 😄
pure pwn!!!
a zibé op, reroll!!!!!!

Ez hol volt helyileg?

Strahd_
szajkarate mindig dontettlen .P kar hogy sok ertelme nincs .P

Strahd_
off

igen esett 2 szer az eso eszaka .) en most pl fazok 😛
jobb volt a 30+ ban lenni es koktelokat inni egesz nap mint itthon lenni.
kicsit erdekes volt nekem en sirok hogy szarul elunk de ott az emberek 100 dollart keresnek 1 honapban es nem tuntek szomorunak.
Mindenkinek csak ajanlani tudom isteni hely .P
on