Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
najo ez cska feligazsag ;G
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Csak ezeket gondold át, hogy az átlag játékosnak mi a fontosabb:
-a scenario jól néz ki és jó gameplay / fixen nyerjük
-a küldetések izgalmasak / sok xp és jó reward
-a kaszt, amivel játszik szórakoztató / op
-a guild jó játékosokból áll / jó a hangulat
ಥ_ಥ
Mark"
10.18.
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
Ezt leszámítva ránézésre tényleg nem lesz sok hely, de majd pár csepp olaj megoldja. (vagy nem)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ilyen lesz a város ostrom is szerintem, volt ugyan focus test, de az újdonság varázsában és a hosszútávú cél (renown rank 80 elérése) hiányában nem lehet komoly következtetéseket levonni, hogy a játékosok ezen a hosszú távon milyen fejlõdési formát fognak választani, mert nyilván a legkisebb idõ és energiabefektetéssel a leggyorsabbat fogják. Itt igazából nem az a kérdés, hogy észreveszik-e a problémákat, a hangolási, javítási szükségességeket, mivel ezek már kibuktak és nyilvánvalóak, hanem, hogy milyen gyorsan reagálják ezeket le és eszközölnek változtatásokat.
anti hero
puggal voltam
1er volt egy 3fõs guild group sc-be
ennyit a sírásról..:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lehet, hogy elsõre a bw dmg dealingje nagyobb gondnak tünhet(bár szerintem ez nem olyan vészes), de lvl40en majdnem minden guild grp a magus pull-t nyomatja és 3mp alatt szarrá aoe-zik a berántott 10+ embert az elég idegesítõ lesz.(jaja viccesnek néz ki elsõre talán de aztán pull knockback és halott vagy kb. úgy hogy meg se tudsz mozdulni és kb ebbõl áll a high end rvsr)
Lourker
mage/engi tud ilyet...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
nekem tokre tetszett, sokadikra biztos unalmas, persze
: )
anti hero
Ha van itt "álnéven" valaki aki a wowból jött (ragnaros szerver ally oldal, TQ klán) dobjon egy privátot legyen szíves.
Köszönöm.
ಥ_ಥ
igaz még csak 25-ös vagyok de rank2 morale ability meg vengence mellett is max ilyen 2k-s eagle eye critek vannak, és azok is papírcsókákba
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Véleményem szerint a magus meg az engi elhanyagolható probléma mondjuk a bw mellett. 😄
igaz nem 10 percenként, de kivagdos a game win-be, s a game is bezáródik.
okára még nem jöttem rá -.-
pont ez a jó benne, nem gondolod?
a felfedezés élménye 😊
Craftolás nem sokat változott a main craftingokkal lehet hasznos gemeketet/+19stat/ potionoket csinálni.
Endgame content viszont hagy némi kivánnivalót maga után, capital city raid elég uncsi az egész instance-olt és buggos is(legalább is a legutóbbi még az volt).
A legtöbb ember csak egy t4 scenariót játszik ami elég hamar unalmassá válik szvsz részben azért is mert lvl40eslént jó cuccban nem olyan nagy fun lvl30-35 playereket farmolni.
T4 balance messze nem tökéletes magus-nak/engi-nek van egy abilityje amire igencsak ráfér a balance./+ van még egy-két class amire ráfér egy kis balance de ez a magus/engi ability a fõ probléma jelenleg/
High end pvse dungeonök-nél szintén vannak balancel gondok és az itemisation is elég rossz sok bossnál.
Lourker
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx