Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
<3 <3
Snomag
en meg benned <3

s0n1c
A célom nekem is ugyanaz, a pvp, de én ezt nem a rewardokban és az ezzel szerezhetõ elõnyökben keresem, hanem egy jó grpban és egy jó contentben.
picket
Nem mondtam, hogy boldogabb leszel, csak ezek a tények. Itt az a lényeg, hogy lezúzd az ellen arcát, és az játsszon ezzel a játékkal, aki ezt élvezi. Persze nincs fekete-fehér, csak szürke: valamennyire mindenki élvezi, hogy aprítja az ellent (most azt zárjuk ki, hogy Teréz-anya mmorpg-re fizetne elõ), de míg ez engem pl leköt a szabadidõm 10%-ában, addig más a 90%-át pvp-vel szeretné tölteni, mert az hûde jó, amikor megöli a másik pléjert. Ehhez pedig elõnyöket kell szerezni, hogy minél könnyebben, minél többet meg tudj ölni, mert annál nagyobb az élvezet, amit ez nyújt. Szóval én azt várom, hogy a nekem való játékot kitalálják, de bárki is fogja csinálni kemény fába vágta a fejszéjét. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

BEAST
Mert nincs fekete vagy kek festekem <#nemtudom>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lattam a lila pancelod!

anti hero

BEAST
pedig nem :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ti lettetek emosok vazzeg :f

anti hero

teljesen szingöl vagyok, leszamoltam a sarkanyokkal...
najo ez cska feligazsag ;G

anti hero

AngeLujo
ja aha, na ahhoz még kicsit nõni kell

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

s0n1c
Én ezt értem hidd el, csak ettõl én nem leszek boldogabb, hogy ilyen elbaszott gondolkodásmód van jelen mindenhol.
picket
Ez arról szól, hogy ki magasabb szintû, ki öl többet, ki a jobb. Mert a szomszéd józsika is lvl32. Az emberek hány százalékát, és mennyi ideig érdekli, hogy melyik sc tetszik neki?
Csak ezeket gondold át, hogy az átlag játékosnak mi a fontosabb:
-a scenario jól néz ki és jó gameplay / fixen nyerjük
-a küldetések izgalmasak / sok xp és jó reward
-a kaszt, amivel játszik szórakoztató / op
-a guild jó játékosokból áll / jó a hangulat

&#3237;_&#3237;

s0n1c
Mióta nõzik azóta ilyen "fura" 😄D
BEAST
Neked mar minden QQ, ki vagy te es mit csinaltal az igazi Bazsival <#wilting>

Festering arrow+ enchanted arrows tactic (ugyan azt írja hogy flame arrowra müködik de valamiért megy festeringre is)+ rank2 morale. Vengeancevel pedig a 3k felsö végébe is lehet kerülni. Persze ha critel....

s0n1c
wtf nem ezt akartam becopyzni 😞(
s0n1c
"I can say, without any fear of contradiction or of EA's Investor Relations folks, that I don't know of a single cancellation right now because we just started billing this morning and I don't have the report yet. 😊

Mark"

10.18.
ilyen kis rejtett QQt velek felfedezni irasodban es abszolut nem ertek egyet :p

anti hero

Mondjuk már nekem sem lenne túl sok indíttatásom, idõm ilyesmire. 😄

BEAST
Jaja enis valami ilyesmire gondoltam, sokkal jobb lenne ha teljesen random hivnanak be a scenariok. Igy az sem jonne elo hogy valamelyik oldalnak jobban fekszik x scenario es csak abba hajlandoak belepni 😛

Hát, sajnos ez már nem az a világ, ami pl. az Everquest idején volt, hogy egy jól végzett virtuális nap után ülünk körben a tábortûz körül és rágyújtunk a kvantanamérára.

vagy nemtudom :G

anti hero

sztem mindegyik jo, en forced by server, random valtogatnam oket egymas utan : )

anti hero

sztem nem, t3on csirkeve valsz, velem legalabis 1x megtortent, tok poen volt tho 😄

anti hero

BEAST
Nekem meg mindig a Praag, Thunder Valley fele zaszlofoglalosdi a kedvencem 😊 Bar szivesen kiprobalnam azt a king of the hilles dolgot is, csak az sosem hiv be :S

s0n1c
Az emberek hülyeségével sajnos nem lehet mit kezdeni, az, hogy valaki azért preferál ezredszerre is csak 1 scenariot, mert a leggyorsabban zsákolja be az xpt és a renownt az számomra szánalmas (high pass cemetery a kedvenc scenariom béta óta kinézetben és gameplayben is, egyszer láttam eddig release óta). Fejleszthetsz te akármilyen jót, ha valaki csak arra veri, hogy xp/hour és renown/hour.
0Fritz0
Asszem a lvl 40-esek mehetnek t3-ba is rvr-ezni.
Ezt leszámítva ránézésre tényleg nem lesz sok hely, de majd pár csepp olaj megoldja. (vagy nem)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Igen, ezeket olvastam én is, és remélem nem lesz akadálya, hogy finomhangolják ezeket a dolgokat. Ahogy én látom igazából azok a dolgok jelentenek hiányosságot, vagy okoznak torzulást a játékban, amiket nagy tömegekkel nem tudtak letesztelni. Ki gondoltta volna például, hogy a t3 scenario csak tor anrocból fog állni, nyilván nem azért terveztek meg másik 5 db scenariot, hogy négynaponta fusson csak egy, vagy ugyanez a helyzet akár serpent's passaggel t4-ben. Lehetett látni, hogy erre a dologra a szinte azonnali válasz az volt, hogy bárhova bárhonnan be lehet jelentkezni az adott tierbõl.
Ilyen lesz a város ostrom is szerintem, volt ugyan focus test, de az újdonság varázsában és a hosszútávú cél (renown rank 80 elérése) hiányában nem lehet komoly következtetéseket levonni, hogy a játékosok ezen a hosszú távon milyen fejlõdési formát fognak választani, mert nyilván a legkisebb idõ és energiabefektetéssel a leggyorsabbat fogják. Itt igazából nem az a kérdés, hogy észreveszik-e a problémákat, a hangolási, javítási szükségességeket, mivel ezek már kibuktak és nyilvánvalóak, hanem, hogy milyen gyorsan reagálják ezeket le és eszközölnek változtatásokat.

nekem az fura, hogy kicsit kevesek,kicsinek talalom a t4 zonat, ha mindenki ott akar pvpzni, de lehet, hogy rosszul erzem 😊

anti hero

Jockey
tegnap bementem kicsit játszani 10után, 6ból 4er nyertünk sc-t destróba..
puggal voltam
1er volt egy 3fõs guild group sc-be
ennyit a sírásról..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s0n1c
Azt meg nem értem, hogy a többi scenariot miért kell lockolni.
s0n1c
A city siege szomorú, ha ennyi lesz. Magus/Engi pullra meg valszeg akkor izmos cd fog kerülni, ha ennyire meghatározó.
Igen voltam, és a fõ probléma vele, hogy az egész egy instance-olt scenario altdorfban és lockolja a többie t4es scenariót tehát egy lvl33-as aki szintezni szeretne scenariókkal az nem tud mit csinálni 10+ óráig./maga az altdorf scenario egy 48 vs 48 scen( ha jól emlékszem) és számomra elég uncsi volt/ + van egy csomó pvse encounter is(nem mondom hogy ez feltétlenül gond)

Lehet, hogy elsõre a bw dmg dealingje nagyobb gondnak tünhet(bár szerintem ez nem olyan vészes), de lvl40en majdnem minden guild grp a magus pull-t nyomatja és 3mp alatt szarrá aoe-zik a berántott 10+ embert az elég idegesítõ lesz.(jaja viccesnek néz ki elsõre talán de aztán pull knockback és halott vagy kb. úgy hogy meg se tudsz mozdulni és kb ebbõl áll a high end rvsr)

Lourker

Jockey
tud
mage/engi tud ilyet...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
Jah van nekik valami elektromagneses csodacuccuk azzal ok is ossze tudjak huzni az ellent :d

most nem tudok utananezni, de az engineer is tud ilyen osszerantom az enemyit magamra egykuõacba dolgot? mert igazabol meg sose lattam engineert, ilyet csinalni :o de viszont tegnapelott volt egy magus, akinek a grpja igy farmolt, hogy osszehuzta az embereket es aoe..

nekem tokre tetszett, sokadikra biztos unalmas, persze
: )

anti hero

Sziasztok!
Ha van itt "álnéven" valaki aki a wowból jött (ragnaros szerver ally oldal, TQ klán) dobjon egy privátot legyen szíves.
Köszönöm.
picket
Pincér! Még egy kör wf-et, flambírozva, meg egy adag pattogatott kukoricát, és egy kispárnát az alvóknak.

&#3237;_&#3237;

AngeLujo
3k-t? :o
igaz még csak 25-ös vagyok de rank2 morale ability meg vengence mellett is max ilyen 2k-s eagle eye critek vannak, és azok is papírcsókákba

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Eladók eredeti Warhammer Online (Uk/Eu) cd-kulcsok! 6.990 Ft / db. Van belõle sok. A kliens meg letölthetõ hozzá az oldalon. Érdeklõdni a [email protected] e-mail címen. Waargh!
Voltál már az elmúlt egy hónapban city raiden? Ilyen jól halad a szerveretek?
Véleményem szerint a magus meg az engi elhanyagolható probléma mondjuk a bw mellett. 😄

kicsi a bors, de erõs 😞)

nekem is van ilyen.
igaz nem 10 percenként, de kivagdos a game win-be, s a game is bezáródik.
okára még nem jöttem rá -.-

"Nem ism erek semmit ezena játko belül"

pont ez a jó benne, nem gondolod?
a felfedezés élménye 😊

RatBaG
elég nagy a szórás a warbossok méretében 😄DDDD

Per Aspera Ad Inferi.

Stabilitás-ra én már azt mondanám, hogy megfelelõ.
Craftolás nem sokat változott a main craftingokkal lehet hasznos gemeketet/+19stat/ potionoket csinálni.

Endgame content viszont hagy némi kivánnivalót maga után, capital city raid elég uncsi az egész instance-olt és buggos is(legalább is a legutóbbi még az volt).

A legtöbb ember csak egy t4 scenariót játszik ami elég hamar unalmassá válik szvsz részben azért is mert lvl40eslént jó cuccban nem olyan nagy fun lvl30-35 playereket farmolni.

T4 balance messze nem tökéletes magus-nak/engi-nek van egy abilityje amire igencsak ráfér a balance./+ van még egy-két class amire ráfér egy kis balance de ez a magus/engi ability a fõ probléma jelenleg/

High end pvse dungeonök-nél szintén vannak balancel gondok és az itemisation is elég rossz sok bossnál.

Lourker

Magh
Érdekel, hogy áll jelenleg a játék endgame content, stabilitás és balansz terén. Javítottak már az irányításon? Crafting? Mivel foglalkozik mostanában egy jobb guild?

ja a hotfix óta mindenkit dobál kifele...elég jól sikerült kis hotfix lett😛
TDC Geronimo
Mai hotfix óta ilyen. Mindenkinél van ctd, annál is akinél eddig nem volt. Majd hotfixelik a hotfixet -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bocsi,de muszály megkérdeznem mert nem tudom eldönteni a gépem rossz(ami elvileg elég jó) vagy a szerver... 10 percenként kibasz a windowsba egyszerüen bezárja a game-t vagy kivág a server nemértem fura. Azért kérdem esetleg nem volt valakinek hasonló problémája ? Karag Dron szeróról lenne szó de másik karival Karak Azgal-pn is csinállta igaz jóval ritkábban.kösz thx...