Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A "you are disabled", "you are silenced" meg a root/snare üziktõl én is agyvérzést kapok. Szegény kis wp-met ezért is pihentetem most orvrben..iszonyú idegesítõ, hogy kb mindegy hol állok (elöl, hátul) kb fél pillanat alatt fekszem, aztán disabéed, silenced egyfolytában..ami azért jó mert a toolbar tekljesen kiszürkül, csak állok ott mint egy hülye aztán szépen levernek úgy, hogy még visszaütni sem tudok.

Nem tudom pontosan kik nyomják ezeket de nekem marauder tippem van..meg lehet vmi caster is...az idegesítõ benne az, hogy nem tudok semmit sem csinálni ellene..néhány csatában csak kb fél pillanatokra tudtam valamit gyógytani aztán jött a fekvés, root stb.

Gondolom destru oldalon ugyanezek vannak..bár én ott kevesebb hülyén álló karaktert látok csata közben...az aoe knockdown is durva..kb fejszik a fél csapat nagy tömegben...

Az érdekes viszont az, hogy fortress harcoknál ez nem jellemzõ..mondjuk lehet a nagy lag meg tömeg miatt, de ott max 1-1 ilyet kapok be..azt még el lehet viselni.

Valakinek van ötlete, hogy lehetne ezt kibekkelni?

BEAST
1.1c - kivancsi leszek 😄Dd

* Enemy players will no longer become invisible to players who use a stealth ability. This includes the abilities “Incognito” and “Shadow Prowler.”

* On Your Guard!: This ability will now damage a target a maximum of once every two seconds. This applies to instances of multiple Knights casting this aura in the same party.

* Made some improvements to server performance during large-scale open RvR battles.

* Improvements have been made to reduce the texture blurring that some players have been experiencing. We will continue to work to resolve this issue completely.

* Improved the framerate loss that sometimes occurred when deploying a guild standard. We will continue to work to resolve this issue completely.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Még jó, hogy a házigazdaság szolgálat és nem hatalom... O_o
<#worship>

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

oké😄

s0n1c
Átírtam, most már karácsonyig qss legyen!
Szerinted melyik caster megy oda meleehez? mondjuk én nem is írtam ilyet. Másik meg azt írtam 10 BW RoFozott és tanknak nagyon a hpja se mozgott. Szóval 10 BW se tudjon megölni 1 tankot a buff/debuffok miatt+ a könnyû 75% resi elérése miatt? Bezzeg a meleenek van ignore armor vagy debuff armor. Nem tudom casternek miért nincs ilyen, hogy ignore resist.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

BEAST
Most azt hiszed ezert nem tepunk szet? <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ajánlott order core szerver Karak Dron-t át lehetne írni Karak Eight Peaks-re. Sok újonc fog árnyékravetõdni így (aki csak azért néz be, hogy elolvassa az "ajánlott szervert" 😊), fõleg most, hogy összes magyar guild lelépett Dronról.
Tudom, hogy már ezren kérték elõttem, de minél többen kérjük, annál nagyobb az esély, hogy végre átírják. Dron halott.

Mielõtt Azgalosok széttépnének (ahogy nézem elég csúnya csatározás volt), Azgalon destru karakterem van, és nincs is vele semmi baj 😊

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Sziasztok.

Egy online megvásárolt account keresi gazdáját. Érdeklõdni nálam PM-ben, vagy a [email protected] e-mail címen.

Est Sularus Oth Mithas

BEAST
Mindenki ezt tapasztalja mert a par seces disable skillek is fel-egy percig tartanak, valamiert. 30 koruli BGvel nem igazan eltem tul az ilyesmit tegnap 😄

Na még egy írástudatlan...

MrStokes
Ez mind szep es jo, csak nem vagom miert Fidelnek irtad valaszul, kb. semmi koze nincs a valaszaidnak ahhoz amiket Fidel leirt.

Egyebkent sorcikent hasonloakat tapasztalok, szoval csoppet sem rozsas a helyzet.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

ritkán nézek be ide, de:

1. BW-vel semmit sem lehet csinálni - ezt ugye nem mondod komolyan? jó, biztosan vannak bugok, de a csuhások dõlnek-borulnak melee közelében, legalábbis BW meg Sorci karakterekkel is ezt tapasztaltam. nem kell odamenni, 100 yardról dot BWvel, 87rõl infernal wave sorcival, 80ról meg pit of shades, nehéz játék <#hehe> meleevel meg rohangálsz az ellenség után, mintha kötelezõ lenne. tankot meg azért semmilyen DPS karakter ne kapjon már szét egyedül, vagy mondjuk csak lassan <#mf1>

2. melyik szerver a jobb, és melyik nem - teljesen propaganda szaga van. mindenki ott játszik, ahol szeretne/ahol jó társaságot talál. egyébként meg amit hátránynak érzek pl. wowhoz képest, hogy pl. teszem azt reggel 9kor esélyem sincs scenarióra bejutni. persze, "fõmûsoridõn" kivül van ez, de azért a mostani karakterrel eddig összesen voltam vagy 10-15 sc-ben, PQban meg egyben sem, ami meg nagyon kellet, azt megcsináltam magam egy óra alatt. T4ben persze más a helyzet, ott mindig van pörgés, csak mondjuk aki késõbb kezdene/kezdett el játszani, az hatalmas élményekrõl marad le.

korábban már valaki vázolta, hogy úgyis a T4es tartalomnak kell (kellene) lennie az endcontentnek, ami elõbb-utóbb ahhoz vezet, hogy T1-3 elnéptelenedik. ezzel teljesen egyetértek, jól is van ez így. de hogy miért lenne a vitában megemlített szerver egyike jobb a másiknál, azt nem vágom

ámen
rezes
hehe tegnap mi is atruccantunk Azgalra megnezni mi a helyzet.Hat mit nem mondjak ami kadrinban volt azt barminek lehetett hivni csak jateknak nem.Zerg vs zerg olyan laggal hogy amig a lorol leszaltam/tunk az 2 perc volt.Na mindegy gondoltam irany az akcio.Beugras elore elvegre IB lennek vagy mi a szosz.Na es itt fokozodott a moka, a disabletol kezdve a disintegrate-ig mindent kaptam es mire reagalni tudtam volna a lag miatt mar hianyzott a fele hp-m.
Mondjuk utana atmentunk reiklandra varat ninjazni ahol mersekeltebb volt a lag csak ott meg egy nagyobb szamú destros egyseg kifustolt minket.Hat itt meg varni kell hogy normalizalodjon a helyzet.

Fonok.Ki az a corporation?

már megint egy árnyékravetõdõ😄

Látom nem a játékkal foglalkoztok.<#bohoc>
Valaki magyarázza már el, hogy BWként a Rain of Fireval hogy tudok 50-60 dmg között critelni. Normális esetben 1000-1200at critel. Pont tegnap volt Azgalon KVben. Belsõ ajtónál voltak a destrosok és vagy 10 BW nyomta a RoFot. Az ajtónál lévõ tankok meg vígan ütögettek.
Másik meg lord room feletti kis részen álltam, hogy majd kapják az aoe-t felfelé jövet. Erre vagy 2 percig silenc,disable volt felváltva. Valaki mondja már meg, hogy melyik class(ok) tudják "egyfolytában" nyomkodni ezeket. Ráadásul valami ranged cucc ez, mert destro a közelembe nem volt + nem is láttam. Ez a képessége destroba GTAOE, mint a a castereknél a rain of fire?
Mert és is tudok 1 szintel magam alá is aoe-zni a gtaoe miatt, úgy hogy ki se tudnak jelölni, ha destronak ilyen a disable akkor ugyan így felfel és tudja küldeni a felsõ szintre, közben meg senkit se látsz.
Ezért írtam, hogy 1.1-gyel melee játék lett. Olyat még nem láttam amikor melee 50-60at ütött volna rám olyan ütésével ami 1k felett sebez. Legalábbis én még ilyenn supporttal még nem találkoztam. Másik érdekes dolog, hogy caster rootjára immunis a melee az elsõ után, de én casterrel silencre,disablera nem vagyok immunis, egyfolytában lehet nyomkodni rám. Tegnap is rámjönnek, kiírja silence, utána kari mint aki rokázik megáll és disable. Teljesen mind1 milyen heal jön mert semmit se tudok csinálni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Jeffjohnson
Legalább javítják azt a halom bugot ami a nagy patchekkel bejön.

Solid Snake
Nyugi aztán jönnek a gyors hotfixek <#idiota>
kezdem gyanítani hogy ezek többet peccselnek, mint az AoC-os srácok. szabi alatt eddig 3 nap is leállás <#violent>
akkor tényleg nagy élet van 😞

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

most nagyon jó az rvr mind kisebb zónába (t2-es alt), mind t4-be szal nem hiszem, hogy a k8p vinné a pálmát, bár biztos úgy van, igazából m1 ish, azgal fellendült igencsak.<#hehe> war is everywhere...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Kicsirigo
Ma Kadrin Valley-ban annyi ember volt amennyit én még egyben sosem láttam.
Mivel a Karak Azgalon a destro már Thunder Montaint lokkolta, így ma Kadrin Valley-ér folyt a csata amit ugyancsak sikerült megszerezni és ezzel megnyilt az út elõttünk Stonewatch felé és az ott lévõ törpe erõd felé. Na mivel erre csak egy óránk volt és az egy óra alatt vagy tizszer leállt a szerver igy nem is sikerült az erõdfoglalás és sajnos igy Kadrin Valley is újra orderes kézre került. Dehát ami ezen a héten meg múlthéten ment, a hatalmas csaták, meg minden, nempiskóta. De nem adjuk fel, kezdjük elõröl és meglátjátok pár hónapon belül az orderes fõvárosért folyik majd a harc 😄

Jo nagy butasagot mondtal, van neki 40es karija meg halom kis altja azon a szerveren. Az hogy ki mennyit ir ide, nem determinalja a jatekkal eltoltott idot.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Lazarus
Még nem is látta a játékot, de havonta egyszer beleszarik a topikba aztán visszamegy wowozni valamelyik törtszeróra
Jockey
lol fogadjuk k8p szerverrol tolod...:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hat, megneztem egy Sh-t azgalon. tier2be vagyok sc kijovetel utan 2 percel hiv ujra..
en is meglepodtem, de kb az kozlendodhoz ez is hozzatartozik..
masik, hogy ha mar hirdeted, azt is hirdesd, hogy k8p order oldalon vanak tudtommal magyarok ha jol tudom, de cafolj meg nyugodtan.

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
Nemrég elnéztem KVbe, megnyitottam az open party fület és kapásból 3 23/24es wbt dobott fel, de annyi ember van most abba a zónába, hogy ennyit még nem láttam mióta warozok 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Strahd_
van valasztasi lehetoseg 😊 te mar mutattal peldat milyenek a magyarok ha kulfoldi nem is virag illatu de van ra esely hogy nem olyan mint te

TDC Geronimo
Hát eddig se volt probléma, de ha ennyien átjönnek akkor még elképzelhetõ a sorok is 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kicsirigo
Na mielõtt még páran temetnék a Karak-Azgal szervert itt azt olvastam, hogy 28 orderes és 19 destro guild már biztosan átjön a szerverre. Ebbõl 12:10 a Karag-Dron-ról.
http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?p=2999786#post2999786

Szaruman
Azért te sem törted össze magadat, h némi intelligenciát felmutass...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

a várat buktam amúgy😊 de megérte

BEAST
nerf olaj -.-

höhö. 5 perc alatt ~4000rvr inf😄DDDD jó dolog egyedül váratvédeni😊

Ne tetézd kispofám. Épp elég jól bemutatkoztál már így is...

Solid Snake
Disciple of Khaine nélkül nem lehet party <#idiota>
PsyhoApu
Ott a pont 😄 Melóhelyen nehéz agyi munkát végezni

http://kutyuszoba.blog.hu/

QuippeR
esetleg freudi lehetne, de fórumon azért ilyet elég nehéz prezentálni. 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

PsyhoApu
Karsaly - Warrior Priest

nemi élet? Ez valami pavlovi elszólás volt?

milyen néven futsz?😄

QuippeR
"Hát mit mondjak, a Dron után van némi élet."

nemi életnek olvastam. <#idiota>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

PsyhoApu
Ma kb délben indítottam új karakterem a K8P-en. Hát mit mondjak, a Dron után van némi élet. Gyakoriak a scenariok, nem csak 1-2 embert látok lézengeni. Kicsit nagyobb a nyüzsi, elsõ látásra tetszik a dolog.

mókás,h reggel óta harc van t2es elf keepért😊

nekem is kiírja. nem lehet,h másik szerveren lévõ karakter miatt írja ki?

Szaruman
Lol. K8P kiírja, h VERY low pop szerveren vagyok. Szánalom. A goánál hülyék vannak?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

írásjeleket kéne használnom asszem😊

én tegnap találkoztam elõször a /burp emotetal. namármost amikor 3-4warbandban rengetegen elkezdtek böfögni párom nem tudta,h mi bajom van játékban egyhelyben állok semmi nem történik én mégis röhögök😊

/toast all day😊

új event mókás lesz😊