Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee
hát itt kezdtem el kotbs-t húzni, emtom van-e kedvem már megint költözködni (igazándiból nincs sok...)

Szaruman
Gyertek azgalra, most tényleg beindult itt is az élet.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Bandee
k8p (karak eight peaks) milyen nagyobb magyar guildek vannak ? mi dronról jöttünk át ide, de most h onnan megnyílt trasnfer páran gondolkodóra vették h t4es karijukat átviszik azgalra, de engem az ittenihelyzet jobban érdekel, mert itt végre van élet 😊

Jeffjohnson
😄

Nálatok..nálunk blokkolják az egész környéket😊)...tényleg blokád van😊)
Jeffjohnson
van hátsó kapu is azt az ellen nem szokta örizni

erre gondoltam.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

MrStokes
Azert megesett mar, hogy szovis wb-bol esett igy ki az illeto, mert hogy klantagokkal nem tudtunk volna megtolteni egyebkent egy teljes wb-t 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ja ja, gondolom a klán kimegy érted a WChez 3xos túlerõn át.😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

vannak elõnyei a klánnak is... pugtól mit is várunk?😊

A legjobb az amikor kapsz 1 ld-t és mire visszajössz a saját warcampedben álldogál a karid. Na most visszajutni kb lehetetlen egymagad. Ráadásul WBben a helyedre egybõl beáll valaki. Volt csapat nincs csapat.

TDC Geronimo
Unstoppable: Now makes the player immune to crowd control effects instead of reducing their duration. The following Morale abilities are affected this change

Mai hotfixbe USen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Igen az elég gáz, hogy csak a kapun lehet bemenni...meg az a lépcsõ fölfelé is elég nyüzsi nagy tömegben...lehet nem számoltak annyi emberrel egy helyen?😛

Nagy tömegben egyébként a kapuk sem tartanak semeddig..néhe nincs elég idõ odaérni sem..meglátod az üzenetet a képernyõn, elindulsz és az elsõ kanyarnál már kapod a következõt, hogy x oldal elfoglalta a keepet.

Mondjuk ilyenkor általában fordulok is meg mert ez azt jelenti, hogy kb rengeteg ellen van a környéken😊)

A zone resetek után nagyon dühítõ az, hogy Praagban a destru kb 1 perc alatt el is foglalja déli keept, és kb 2 perc alatt az összes BO-t is...majd kicsit késõbb lockolja is a zónát...reikland valamivel tovább tart. Zone reseteknél jó lenne egy wipe....ellenséget kilökni a zónából...így lehet, hogy lenne pár percük a védõknek odaérni a keephez.

A keep foglalást is át kéne gondolni...az rendben van, hogy a keep lord nem egy nag akadály, de a védõknek jó lenne vmi kis idõt adni...vagy olat hogy tudnál keepbe is bindelni amíg a tiétek ..ilyesmi

Azt hiszem a mai peccsben tán fixelik a disarm/disable/silence bugokat...majd meglátjuk.
a baj, hogy csak 1 ajtón lehet bemenni, semmi másfajta bejutás nincs pl. falak rombolása, we-k lockpickje nem mûxik, csak a lépcsõn tömörülés... bár gondolom ien vszleg nem nagyon lesz közel s távol... pedig még l2-be is volt😞

Jeffjohnson
és neki ki mondta? 😄

QuippeR
a programozók azért adtak CC-t a kasztoknak, mert azt mondta nekik a game designer. 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Azt azért érdemes hozzátenni hogy a morál CC-k ellen semmi nem véd, az immunités sem. Sõt, mondjuk egy champion's challangebõl is simán ki lehet lökni morál CBvel, míg simával nem.

BEAST
A challenge egy core ability es egyfajta aoe taunt, annyit csinal hogy amig valakin fent van a debuff rajtad kivul mindenki masra 30%-kal kevesebbet sebez... nem cc 😊 Van egy masi, a Champion's Challenge nevu moral 1es cucc ami 10 secre lebenitja a tankot es EGY targetet, de ez csak egy root, mert castolni lehet, csak mozogni nem 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem a tank kasztoknak van valami challenge skilljük, ami 10 secre lebénít? Morál képesség és ez a legerõsebb CC a játékban. Amúgy meg még a legkisebb stun is immunitást ad jónéhány másodpercre.
Persze kábé 100 peccsel ezelõtt játszottam utoljára, úgyhogy azóta ez változhatott 😊
Nullazni kell a Dark Magic/Combustion-t, es akkor nem haltok meg. 😛

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Jeffjohnson
Igen ezt én is olvastam csak akkor azt meséljék már el a drága jó programozók ,hogy mi a fenének adtak minden kasztnak CC-t/CC-ket???
Azt mondták ez nem lesz olyan mint a wow hát igazuk lett sokkal szarabb egyrészt nem élsz addig másrész azalatt a rövid idõ alatt felváltva disable silence ....stb. CC is everywhere! A másik igéretük az volt ,hogy itt nem leszenek healbotok jah kapásból 4db van a játékba sött a WP/DOC is az lesz az új righteus fury-t vagymit visszatöltõ cuccok miatt spammelhetõ lett a group heal. Nem beszélve a "tükör" classok közötti inbalaceról ill. a szerverpopuláció egyoldalúságáról... Nagyon rosszfelé halad ez a játék remélem mostmár tényéleg tesznek ellene valamit mert minden egyes patchel csak több bug kerül a játékba 1-et megoldanak kapunk helyette másik kettöt. Nem beszélve arról ,hogy a játék stabilitása és lagmentessége sebessége még mindíg nem jó.

BEAST
Zerg mellett majdnem eselytelen a keepfoglalas mert olyan sokan vannak a keeplord mellett hogy keptelenseg feljutni... sot zergelesnel csak renownnal meg inffel etetjuk az ordert, mig lelkes atkoltozott tarsaink ossze vissza rohangalnak a healerek mogott, mert az ajtonal bantjak oket 😄D Ha veletlenul elfoglaljuk akkor meg 200. leszel 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
En egyelore nem latom a transzfer jo oldalat 😊 ... egy balanceolt par szaz fos rvr helyett, par ezres agyatlan zerget kaptunk. Raadasul az atkoltozott destrusok nagy resze ugy nez ki azt sem tudja milyen az rvr, vagy ugy altalaban a pvp 😄 ... ossze vissza menekulnek, meg hatralnak amikor le kellene rohanni az ordereseket, ha veletlenul hallgatnak masokra es lerohanjak az ordereseket feluton megallnak mert "jujezekvisszalonek" es megint menekulnek 😄 Nagyon remelem hogy idovel normalizalodik a helyzet mert egyelore nagyon nem tetszik amive valik a server :c

a pve várfarmolás amúgy is unalmas volt😊 így meg kell küzdeni azért a pár aranyzsákért.. bár esélytelen h te vidd😄

Tegnap transzfereltem én is a Dron-ról az Azgalra, így én is ott voltam este a várostromnál Reiklandon - csak az ellenkezõ oldalon.
Meglehetõsen impozáns látvány volt a várfalról, ahogy elõször megérkezett a visszavonuló orderes sereg, majd elözönlötte a hegyoldalt a sok-sok piros nevû.
Sajnos erre az én gépem feladta a küzdelmet.

Az biztos, hogy jót tett a szervernek a transzfer, amit te még nem is láthattál a váron belül is jó nagy volt a tömeg.
Ez tényleg így van. 1v1 mondjuk tényleg nem releváns, de sorcererrel healert megölni képtelenség, melee simán agyonüt, afkoló tankon meg ráadásul elõbb nyírod ki magad, mint õt... Kérünk még burst dmg-et. 😄

No tegnap kicsit tömegrvreztem reiklandon, egymásnak feszült oldalanként kb. 3-4 full warband. Élvezetes volt, mert míg az egyik fele a várajtót, meg az elõtte felhalmozódó ordereseket döngette, a másik a töménytelen sok hátulról érkezõt próbálta távolabb tartani. A szerver "order-hiányát" hûen jelzi az a tény is, hogy végül gyõzött a túlerõ, a 20%-on lévõ kaputól viszakergettek minket háromnegyed óra múltán a warcampünkbe...

Szóval amit írtál a stun/root/disable dologról csak alátámasztani tudom. Vhogy ezelõtt ilyet nem tapasztaltam, hogy folyamatosan 10 mp-ekig ácsorgom és csak nézni tudom a tömegjeleneteket. Ahogy mondta Bíszt is tényleg nem mûködik a cc utáni 10 mp-es immunitás. Nem kicsit idegesítõ ez a bug, pláne annak tudatában, hogy milyen hangosan verték béta alatt a mellüket, hogy ez a játék bizony nem a cc-rõl fog szólni.
Mondjuk ennek ellenére élvezetes volt a dolog.

Sziasztok!

Ha valaki a Karak Eight Peaks szerveren destro oldalon szeretne magyar guildben játszani, az Angels of Darkness épp toboroz.
Akit kereshettek: Kkrisz vagy Steveh.

Jó hentelést mindenkinek! 😊
Lazarus
Akkor a hozzászólásai alapján hibás kép alakult ki róla, mea culpa <#worship>
Ha az új rvr inf revardok közül rosszat vettem ki akkor azt már nem lehet visszacsinálni mi?<#vigyor5>

Megszûnik a detaunt, ha utána is lövöd. WE amugy is immunis rá, mert ezt fel kell rakni az ellenségre. Más meg disruptolhatja vagy rá se birod rakni.
Amugy sorcinak még rosszabb, mert amit olvastam csak 1 fajta sebzést tud amire könnyû resistet felvenni, BW legalább 2félet tud használni.
Mondjuk ha már combust így lenerfelték akkor kivehetnék a visszasebzõdést is. Milyen már az amikor találok 1 afk tankot valahol és mire megölöm majdnem meghalok én is. BO foglalásnál mindig van 1-2 afk szalmabábú akiket lehet égetni amikor a többi elmegy. Mondjuk ha közbe felébrednek akkor annyi...

Biztos van, de én 1et se ismerek.<#buck> Gondolom pár átjött másik szerverrõl.

Kicsirigo
Kérdezd Fidelcastor-t, õ rendszeresen itt osztja az észt és Azgal order oldalon játszik.

Tud valaki ajánlani Magyar klánt order oldalon az Azgal szerveren?

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

Töröltem a destrumat, most már át tudom vinni az order karakteremet az Azgalra viszont az Eight Peaks-re nem! A kérdés van rendes "magyar" order népesség az Azgalon?

MrStokes
Hogy mukodik ez a detaunt skill? Olvastam vmi olyasmit, hogy ha elozoleg feldotolod a celpontot es utana kapja a detaunt-ot akkor a mar fent levo dot-ok nem szuntetik meg a detaunt hatasat, vagyis tovabbra is csak 50%-os sebzest tud a celpont leadni. Mi van azokkal a dot-okkal amiket a detaunt felrakasa utan teszel fel a celpontra?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
Igen pont ezert 😊

Mert order karit akarok transzferelni, de igen van destrum az Azgalon

Mármint az Azgalon destru karakter?

MrStokes
Lassu vagy 😛

nem az az oka, hogy az Azgalon esetleg van karid a mséik frakciónál? ...mert akkor nem enged oda transzferelni

MrStokes
Nem lehet, hogy az Azgal-on van az ellenkezo fakcioban mar karaktered es azert nem engedi a transzfert, csak a Hirn-re?

MrStokes
Mar lehet latni par peldat arra nezve, hogy hogyan igyekeznek az emberkek lehetoleg minnel jobban "semmibe venni" a spell dmg-et, a resistek halmozasaval. Kivancsi leszek mit fog lepni a Mythic, miutan szembesult ezzel a problemaval.

Nézem a karakter transzfer lehetöséget, és a Karag Dron-ról csak a Karag Hirn-re lehet! Ez most komoly? Akkor hogy legyek ott ahol több magyar is van? Most megint inditsak új karaktert...

MrStokes
Multkor, miutan egy IB es egy KotBS richtig egymas utan root-olt, akkor eszembe jutott, hogy mintha lenne vmi root immunitas vagy mi a szosz, de mivel latszolag nem mukodott, nem foglalkoztam vele tul sok ideig.

De valahogy ereztem belul, hogy mintha nem igy kellene hogy mukodjenek a dolgok 😄

Na itt a válasz. 😄

BEAST
A root immunity sem mukodik xd

Az IB-t a silence mennyiben befolyásolja? Némelyik skill spellnek minõsül, pl. a taunt?
Sorcerer esetében tudok nyilatkozni, neki van 30 sec cd-s aoe silence-e 5 mp-re, "csak" 20 yardos körzetben hat, meg szintén 30 sec cd-s 5 seces disarmja a pbaoe root mellé, amibõl ugye elsõ érintésre bárki kijön. De az ilyen cc-k után nem kerül rá mindenkire a kb. 10 seces buff, hogy immunis lesz ezekre?

MrStokes
Tehat akkor ne aggodjak tulsagosan ez miatt, mert akkor ez is csak egy bug amit idovel ki fognak javitani. Ezt mondjuk jo hallani, mert egeszen mas a leanyzo fekvese, ha mondjuk ne adj Isten szandekosan mukodnek igy.

Abban pedig teljesen egyetertek Fidelcastor-ral, hogy igenis egy-egy silence, disable utan ugyanugy legyek 10 sec-re immune ezen hatasokra, a root immunity-hez hasonloan.

pl we tud silencet tolni rád, meg melee, ranged képességeket is lelõni egy ki idõre. (persze amint parry, rögtön tud megint😊)