Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Mai hotfixbe USen.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nagy tömegben egyébként a kapuk sem tartanak semeddig..néhe nincs elég idõ odaérni sem..meglátod az üzenetet a képernyõn, elindulsz és az elsõ kanyarnál már kapod a következõt, hogy x oldal elfoglalta a keepet.
Mondjuk ilyenkor általában fordulok is meg mert ez azt jelenti, hogy kb rengeteg ellen van a környéken😊)
A zone resetek után nagyon dühítõ az, hogy Praagban a destru kb 1 perc alatt el is foglalja déli keept, és kb 2 perc alatt az összes BO-t is...majd kicsit késõbb lockolja is a zónát...reikland valamivel tovább tart. Zone reseteknél jó lenne egy wipe....ellenséget kilökni a zónából...így lehet, hogy lenne pár percük a védõknek odaérni a keephez.
A keep foglalást is át kéne gondolni...az rendben van, hogy a keep lord nem egy nag akadály, de a védõknek jó lenne vmi kis idõt adni...vagy olat hogy tudnál keepbe is bindelni amíg a tiétek ..ilyesmi
Azt hiszem a mai peccsben tán fixelik a disarm/disable/silence bugokat...majd meglátjuk.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Persze kábé 100 peccsel ezelõtt játszottam utoljára, úgyhogy azóta ez változhatott 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Azt mondták ez nem lesz olyan mint a wow hát igazuk lett sokkal szarabb egyrészt nem élsz addig másrész azalatt a rövid idõ alatt felváltva disable silence ....stb. CC is everywhere! A másik igéretük az volt ,hogy itt nem leszenek healbotok jah kapásból 4db van a játékba sött a WP/DOC is az lesz az új righteus fury-t vagymit visszatöltõ cuccok miatt spammelhetõ lett a group heal. Nem beszélve a "tükör" classok közötti inbalaceról ill. a szerverpopuláció egyoldalúságáról... Nagyon rosszfelé halad ez a játék remélem mostmár tényéleg tesznek ellene valamit mert minden egyes patchel csak több bug kerül a játékba 1-et megoldanak kapunk helyette másik kettöt. Nem beszélve arról ,hogy a játék stabilitása és lagmentessége sebessége még mindíg nem jó.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Meglehetõsen impozáns látvány volt a várfalról, ahogy elõször megérkezett a visszavonuló orderes sereg, majd elözönlötte a hegyoldalt a sok-sok piros nevû.
Sajnos erre az én gépem feladta a küzdelmet.
Az biztos, hogy jót tett a szervernek a transzfer, amit te még nem is láthattál a váron belül is jó nagy volt a tömeg.
Szóval amit írtál a stun/root/disable dologról csak alátámasztani tudom. Vhogy ezelõtt ilyet nem tapasztaltam, hogy folyamatosan 10 mp-ekig ácsorgom és csak nézni tudom a tömegjeleneteket. Ahogy mondta Bíszt is tényleg nem mûködik a cc utáni 10 mp-es immunitás. Nem kicsit idegesítõ ez a bug, pláne annak tudatában, hogy milyen hangosan verték béta alatt a mellüket, hogy ez a játék bizony nem a cc-rõl fog szólni.
Mondjuk ennek ellenére élvezetes volt a dolog.
Ha valaki a Karak Eight Peaks szerveren destro oldalon szeretne magyar guildben játszani, az Angels of Darkness épp toboroz.
Akit kereshettek: Kkrisz vagy Steveh.
Jó hentelést mindenkinek! 😊
Amugy sorcinak még rosszabb, mert amit olvastam csak 1 fajta sebzést tud amire könnyû resistet felvenni, BW legalább 2félet tud használni.
Mondjuk ha már combust így lenerfelték akkor kivehetnék a visszasebzõdést is. Milyen már az amikor találok 1 afk tankot valahol és mire megölöm majdnem meghalok én is. BO foglalásnál mindig van 1-2 afk szalmabábú akiket lehet égetni amikor a többi elmegy. Mondjuk ha közbe felébrednek akkor annyi...
WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
De valahogy ereztem belul, hogy mintha nem igy kellene hogy mukodjenek a dolgok 😄
Sorcerer esetében tudok nyilatkozni, neki van 30 sec cd-s aoe silence-e 5 mp-re, "csak" 20 yardos körzetben hat, meg szintén 30 sec cd-s 5 seces disarmja a pbaoe root mellé, amibõl ugye elsõ érintésre bárki kijön. De az ilyen cc-k után nem kerül rá mindenkire a kb. 10 seces buff, hogy immunis lesz ezekre?
Abban pedig teljesen egyetertek Fidelcastor-ral, hogy igenis egy-egy silence, disable utan ugyanugy legyek 10 sec-re immune ezen hatasokra, a root immunity-hez hasonloan.