Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenyeg hogy legyen a partyban egy Discipline of chaos es akkor mindenki kap snare-chancet a támadásaira, igy ugy belassul hogy körbe lehet futkosni 😊
3ork-al letoltuk ch22 PQkat reiklandon es nemvolt hilerunk 😄
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Tudom, hogy én paraszt vagyok, de kinöttem már abból, hogy lenyeljem mikor bármilyen kis tahó kostolgat én nem akarok fórumon barátokat szerezni, magasról teszek rá, mit gondolnak rólam vadidegen emberek. Ellenben aki normális velem azzal én is az vagyok és szerintem próbáltam segíteni annak akinek tudtam.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
még jó,h szerveren mi segítünk mindenkinek, kisebbeknek cuccokat küldözgetünk, összefogunk pqra, kvesztekbe besegítünk esetleg akkoris, amikor adott embernek már nem is kell a reward, de ugye segítség nélkül többieknek nem menne. fene ezt a magyar mentalitást😊)))
(dzsihád neked feltûnt,h micsoda véletlen,h akik a legtahóbban reagáltak azok nincsenek felsorolva? (és az feltûnt,h azgalon játszanak?😄))
amúgy t4es szerót minek ajánlod akkor. azgalon ninscenek magyarok?😄DDDDD
Amúgy én is Karak Azgal-on játszok és igen aki nem akar t1-t3 -ban egyedül lézengeni és 15-30 perceket várni scenarióra az ne jöjjön ide.
Viszont aki türelmes annak t4-ben frenetikus élményben lesz része mindig.
Gyakorlatilag folyamatos t4 területeken az orvr, hatalmas csatákkal 2-3-4 warband (néha több) részvételével. Tegnap sokfelé mászkáltam t4 zónákban napközben (igen nem dolgoztam, mert szabadságon vagyok, nem pedig inyenélõ), mecsináltam pár questet + pár tome tactic meg ilyesmi és nap közben is folyamatos volt a csata szinte mindenhol.
vagy akkor most te irkálsz össze vissza...neeem, az nem lehet az analfabéta én vagyok...
Én egyenlõre még nagyon gondolkozom, hogy mi legyen, szóval nem merek ígérni semmit. Ha feltöltöm az accot, akkor szinte biztos, hogy a K8P-n leszek a Casus Mortisban.
Szerintem tényleg érdemes lenne átíratni K8P-re az ajánlott magyar core szervert, ha tényleg minden nagy klán átment oda és esetleg szólni a totalwaron is, hogy írják ki, mert nem jó, ha emiatt az amúgy is nagyon kicsi magyar közösség még tovább darabolódik.
Te még nem harcoltál ki ilyesmit, bár ez az ingerkedés jó kezdés. 😄
Akkor az eddigi témakörök összefoglalva, mert sokan vagy nem akarják, vagy nem tudják megérteni, amirõl szó van, tehát:
- Karak Azgal mozgalmas, a populáció nagy része t4-ben van, ezért t4-ben van aktív élet.
- T1-2-3 hosszútávon ígyis-úgyis el fog néptelenedni mindenhol. Ha nem fog az azt jelenti, hogy vagy új a szerver, vagy új kasztok jöttek be, vagy nincs megfelelõ end-game tartalom, ami egyenes ágon a játék végét is fogja jelenteni, tehát rövid idõ után megintcsak oda vezet, hogy nem lesz t1-2-3 aktivitás.
- Ha 2-3 ember erõszakosodik, hogy márpedig az õ szerverük az jó, nem jelenti azt, hogy a többi egyenesen szar, bárhogy is kampányolnak.
we can continue to discuss this issue in english if you'd like to. oder lieber deutsch?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
-rengetegen azt hangoztatták folyamatosan,h lehet,h t1-2-3 nem olyan sûrû, de t4en van pörgés. És hiába írta be bárki,h nem mindenki játszik sokat, sokáig lesz alacsonyabb zónákban, fontoss az ottani pörgés. erre szinte az összes reakció az volt,h de t4en van élet😊
-leírtam,h jöjjenek orderesek 8peaksre. ez miért baj. nézz csak a topicra? ketté van választva az order/destru. dron meghal lassan->ajánlottam egy (tudom fájni fog😊 azgalt népességben, pörgésben messze felülmúló szervert.
na jöhet az ingyenélõzés, taknyosozás, analfabétázás és társai. (a stílus fantasztikusan leírja a név mögötti embert😊)))
A Karag Dron szerveren negy magyar guild volt a vegjatekban Angels Of Darkness,Casus Mortis, Dragonfly,Memory Remains.Volt par miniguild akik beolvadtak nagyobb guildekbe vagy abbahagytak/szuneteltetik a jatekot.A fenti negy guild kivetel nelkul atvandorolt K8P-re, sajnos az Angels Of Darkness destro oldalon rerollolt de a masik 3 guild kis atalakitassal megtalalhato az ordernel.
Dronon tudtommal csak 1-2 international guildben levo magyar maradt de ahogy lattam az o guildjuk is megy azgalra ugyhogy szerintem kijelenthetjuk hogy a Karag Dron mint hivatalos Core Order magyar szerver MEGSZUNT.
Fonok.Ki az a corporation?
Én is a karak dron serveren kezdtem karaktert order oldalon.
Most jelenleg a Eltharion serveren vaok Destruction oldalon.De a szivem vissza huz order oldalra.😊A lényeg az hogy én is ritkán játszok ha akarsz kezdhetnénk egy karaktert k8peaks serveren természetesen order oldalon.😊)
de tudod mit. felveszem a stílust😄 szóval ha nem menne valami oknál ofgva a visszaolvasás (lost ability vagy vmi😄)
"ne mondjál már marhaságot, azgalon folyamatos t4-ben a 100 fõs RvR."
" de a jatek celja akkor is T4 marad, amig ott van elet addig nincs gond."
( funkcionális analfabétaság - ezt már más lelõtte. vmi újat légyszi😊))))
te funkcionális analfabéta vagy? azt mondtam, hogy ne mondj ökörségeket, nem azt, hogy jöjjön mindenki Azgalra. én lvl32-es vagyok a mainemmel (sõt, igazából az egyetlen karakteremmel), és nagyon jól látom, hogy Azgalon túl kevés az alacsonyabb szintû játékos, de ettõl még van rendes tömeges oRvR a szerveren.
Inkább úgy mondom, hogy a Dronrol lelépõ magyar orderesek többsége egyenlõre szinte biztos, hogy az eight peaksen van. 😊
mondjuk dragonfly ideköltözött, mi is átjöttünk bár még kevesen vagyunk. meg talán van még egy vegyesnépség sok magyarral.
na akkor mégegyszer. aki ritkán lép be. folyamatos életet akar t1-t3 zónákban is az jöjjön k8p-re😄
gondolom akik most vannak itt azok is felnõnek majd és t4ben is pörgés lesz /van
utánpótlás is van, úgy tûnik, t1 sem akar kihalni😊
Ezzel egyrészt rosszul jár a klánom, mert nem fogja semmi hasznomat venni az endgameben.
Másrészt rosszul járnék én, ha olyan szerverre mennék, ahol csak a T4ben van igazán aktív élet.
Szerintem simán lehetséges, hogy a Ti elvárásaitoknak (legyen aktív játék a T4ben) tökéletesen megfelel az Azgal, miközben egy enyéimnek (fõleg alacsonyabb tierekben legyen aktív élet) egyáltalán nem. Plusz a magyarok többsége ezek szerint K8Pre ment. Szóval nem fogtok tudni Azgalon Hunpistihunhun nevû karikat ölni 😄
ilynkor van az,h bazzeg ez igen. ez játék (dronon, azgalon fele ennyi is ünnepnap volt😊)
Egyébként én akkor lennék a legboldogabb, ha mindenki átjönne a k8pre. Végre egy szerver, ahol INSTA hívnak az sc-k. Low tierben is. Ugyanis az azgalon low tierben, bárki bármit mond, szarul mennek az sck. Ami ugye az utánpótlást vágja el...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.