Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze azért nyilván van monitorozás ami kivágja ezeket azért elõfizetõs játéknál veszélyesebb kockáztatni a beleölt idõt...ha a myth tarja a szigorú bann polotikáját, akkor ezeknek azért nemigen van jövõjük.
Bizony bizony egyik legjobb dolog amit SM tud. És még snareli is ellent körülötte.
😊
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
amugy en is gondolkodtam mar egy uj gepen, de most 1 jatekert minek -.-
majd meglatom, neha olvasom ezt az irdatlan mennyisegu QQt aztan jonnek jatszani, de utolso emlekeim szerint nagoyn ratyin ment a gamma anno :GGG
ilyen varvedesnel 5fps, szopjanak le :G
anti hero
<3
anti hero
cska 25k - 1 gitárral :dd
anti hero
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem véletlenül néznek ki sokkal jobban a destros karik csak a Mythic túllõtt a célon.
Viszont azt nem értem ,hogy a transzferek miért engednek Ordert is meg Destrot is egy olyan serverre menni ahol a Destro (majdnem mindenhol) van fölényben?
musthave!
NA MEGYEK IS VISSZA JATSZANI :dd
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az Angels of Darkness magyar guild Azgal order oldalon, szívesen látunk minden magyar játékost.
Ingame: Steveh / Krisz / Tuzmester / Baskhar.
Üdv
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
nem azt mondtam, hogy nem igaz, hogy kevesebb orderes logol be t4-be. ez tény. az oka a kérdéses és azt írtam, hogy errõl nem mi tehetünk, hanem maga az order.. ennyi
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Waranalytics
WAR CHEATS
Igy, hogy nem tudjuk, hogy melyik oldalon keresel klant, nem fogunk tudni erdemben valaszolni.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ezenkívûl tegnap sikerült egy jó kis vérfrissítést összehozni a guildnak és folynak csatlakozási tárgyalások is ally szinten.
Fogtok még hallani rólunk 😊
panaszkodsz destróra mennyivel jobb/több, erre kapod linket fikarsznyi különdbésg sincs szinte..
Az alap hibát kéne látni, a szervezetlenséget..ezért szoptok, ennyi, ezért vagytok kevesen, mert ahelyett a klánok talpukra állnának és együtt múködnének (nem altoznának stb), inkább altoztok..így persze hogy kevesebben vagytok..
kb olyna érzésem van, mintha egy milliárdos azt mondani csoró vagyok, mert csak fél millát költöttem el ebben ahónapban..a háttért megvan...a többi rajtatok múlik..ha ennyi jön ki, akkor nem várj semmilyen megértést..
postern jó szokása, hogy a szervezetlen (nálunk) a be igyekvõ csapat, azaz simán le lehet vágni õket, fõleg ha nem a maga az ajtónál várod az ellent hanem joval elõrévv be van kempelve. Persze ha ajtónál ácsorogsz védeni, akkor jó eséllyel bejutnak, de nem ott kell. Ha pedig nagyobb sereg jön, akkor még mindig feltudod tartóztani a nagyját, amig máshonnak jön felmentõ sereg. Ez mûködik nálunk..
BO-k fontosak, néha pve szaguak, de épp ezért lehet néha ott a elgjobb harcoka tolni, mert sokan leszarják, vagy nem teljes zerg válik le rájuk..
6 tank megfog bármilyne zerget, legalábbis ha ellõkik egy részét még mindg ott van a 2ik3ik sor... csak lentebb kell állni, nem pont a lord roomnál..
Más még valaki ugye felvetette, hogy több orderes volt és voltak lockok is+ fortress raid, de destro szépen bemegy védekezni fõvárosából, order meg nem tud mert bugos. Szóval jóval könnyebb destronak megvédeni.
ennek mondjuk a taktikai hasznossága nagyából 0. Ha sokan jönek ugyis vége a hátsó ajtónál állóknak, ha kevesen szivárognak, akkor meg az értelmesebbje befut elõröl simán...ha esetleg nem sikerül felhuzzák a várból. A hátsó ajtó védése az jó arra hogy pár unatkozo mészáros kiélhesse magát.
"baromira nem mindegy, hgoy megy 3wb együtt zergelni, közben ellenséges 1 group elfoglalja a bo-kat mögöttük ezzel 0-ra redukálva a túlerõ hasznosságukat."
Igen ezt lehet csinálni, csak minimálissan sem szórakoztató. Tudom mert ezt csináltuk Dron-on 2 hónapig...probáltuk elkerüéni a destrokat...hogy gyorsan be tudjunk venni vmit...ez minden csak nem jó játék.
"van amikor tényleg a számok gyõznek, de ne mondja nekem senki, hogy akár 6000000 destros le tud gyõzni 40-60 orderest, amikor csak 2 méteren lehet bemenni a lord szobába...azt meg le lehet zárni."
Le tud...mivel 1 ember ellõki az egész bandát anyi idõre a feljáróból mig felözönlenek. Nemegyszer vettünk be ugy várat, hogy még élt 1 WBnyi ellenség mikor a hero megpurcant.
Ebben a játékban sajnos 90%ban csak a számok döntenek...a maradék 10% a fasza kis csaták, mikor egy hangyabokányin múlik valaki gyõzelme
Egyébként meg t2-t3ban nagyon jó kis csatákat vítunk eddig orderral, ott sokkal szervezettebbnek tûntek mint ahogy t4rõl írjátok, hátha majd amikor felérnek lesz valami.
Posternrõl meg annyit hogy létszám ide vagy oda értelmesebb ha az mdps azt õrzi mintha beaáll az olaj alá meghalni vagy kiskéssel dobálja az ajtót...
WE fanok segítségét kérném
eddig Carnage ágon voltam
de elég sok videot látok Suffering speccel és elég ütõsek
jelenlegi build-em és a tervezett build-em
mit gondoltok a témáról és mely támadásokat részesítitek elõnyben?
Steam: [HUN]Feriggno
bár én nem találkoztam velük
ha futnak felém meleek, nem habozok sarkon fordulok és tipli
wh ellen meg max a 4 secre ki tudom vonni a forgalomból, aztán vagy segít vki vagy release
ilyen nálatok nincs? Ha nincs vesd fel, kezdjétek összeszedni az aktív klánokat stb..
Kryn linkje mgmutatta az alap megvan, ja hogy lusták az emberek? sorry..
a gyengébb és akartszegényebb elbukik, amit kb le is szarnék, ha nem a mi játékunk rovására menne, mert lassan lasszóval kell fogdosni benneteket..:-)
Amugy már keepnél se olyen, 1xrûen healerek nincsenek+ úgy felvannak cuccolva, hogy aoe nem nagyon hat rájuk. Tegnap volt 2 is és 0 heal jött, erre írom mi volt. Aztmondja 30 secig disable- mondom de te mit csináltál ott lent mikor 1 melee volt a csapatban és többi ranged. meg miért nem használ aoe healt legfelülrõl vagy valami. Ott állt lent tankoknlk mind2, ezután megsértõdtek és leléptek.
Multkor meg 1 BO valahogy felrepült, gondolom valaki lökte és ott tankolta lordot. Egyfolytába löttem és nem ment lefelé hpja. Mondjuk resistek miatt nem valami nagy számok repültek.😊
Azért nem védik posternt mert nincs elég ember. Meg 1 healer 1 wbre nem sok minden felé tud mozogni.
Nincs online emberbõl nehéz taktikázni/védekezni vagy foglalni bármit is.
order soha(90%) nem védi az oldalsó bejáratokat a keepbe, így boldog boldogtalan tud menni védeni. mondjuk az assziszt sem egy elhanyagolható tény (igaz a normálisabbja magától csinálja de vegyük ide)
Megint csak Sonnyt tudom ide felhozni 5vs10 -nél én még mindig rá tenném a voksomat.
baromira nem mindegy, hgoy megy 3wb együtt zergelni, közben ellenséges 1 group elfoglalja a bo-kat mögöttük ezzel 0-ra redukálva a túlerõ hasznosságukat.
Napestig lehet sorolni... van amikor tényleg a számok gyõznek, de ne mondja nekem senki, hogy akár 6000000 destros le tud gyõzni 40-60 orderest, amikor csak 2 méteren lehet bemenni a lord szobába...azt meg le lehet zárni.
ilyen hülyeségeket meg kár felhozni Fidel, hgoy mert rajtad marad a disrupt 10 percig meg hasonlók, mert ez nálunk is van.
de hozhatok fel kaszt párokat is:
bright wizard -> sorceress
ib -> all
wp -> dok
engi = magus (bár engi sztem több dps)
kotbs -> bg
wh = we (bármily hihetetlen minket meg a wh öl meg simán)
sw = sh (kb egyforma szar)
healerket meg mondjuk azonosra...az én meglátásom szerint azért ütõs csapatokat lehetne szervezni igaz kevesebb a cc mint daoc-ba de a kevesebb néha több
aztán lehet vitatkozni, de meggyõzni nem 😊