Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
Sziasztok
Mennyi elõfizetõje van a játéknak kb?

Én viszont már láttam sajnos.
Persze azért nyilván van monitorozás ami kivágja ezeket azért elõfizetõs játéknál veszélyesebb kockáztatni a beleölt idõt...ha a myth tarja a szigorú bann polotikáját, akkor ezeknek azért nemigen van jövõjük.

Wings of Heaven

Bizony bizony egyik legjobb dolog amit SM tud. És még snareli is ellent körülötte.

😊

priest ;d dk az ilyen wildoroknak valo 😄D

anti hero

Én még nem láttam ilyet, elkeserítene ha ilyen simán meg lehetne hackelni a játékot.

És a gitárral hogy irányítod a fullepix dk-dat? Jahogy...

TDC Geronimo
Nehezen is váltam meg tõle 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

najo egjel a pokol tuzen el kocsog :d

amugy en is gondolkodtam mar egy uj gepen, de most 1 jatekert minek -.-
majd meglatom, neha olvasom ezt az irdatlan mennyisegu QQt aztan jonnek jatszani, de utolso emlekeim szerint nagoyn ratyin ment a gamma anno :GGG
ilyen varvedesnel 5fps, szopjanak le :G

anti hero

TDC Geronimo
A gond az, hogy a Wiimet eladtam, hogy tudjak új gépet venni már rég 😄

Wii
<3

anti hero

ne legyél fasz, vedd meg
cska 25k - 1 gitárral :dd

anti hero

TDC Geronimo
Tudom, hogy milyen. Várom hogy legyen pcre 😞

Rock Band2 jobb szamok vannak.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

s0n1c
bezzeg pcn nem lehet gamepadal játszani <#rinya> köcsög xboxos! :F
BEAST
Integettem neked Kadrinban mikozben egyedul rohantam be kozetek, de te csak megoltel 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jeffjohnson
WHA-n van egy jó kis gondolatébresztö cikk javaslom elolvasni WHA link
Nem véletlenül néznek ki sokkal jobban a destros karik csak a Mythic túllõtt a célon.
Viszont azt nem értem ,hogy a transzferek miért engednek Ordert is meg Destrot is egy olyan serverre menni ahol a Destro (majdnem mindenhol) van fölényben?

zomgzerg
te ratyi konzolos :-<

malac: megvettem a gh:world tourt Hallod olyan a gitar hogy befosnál, es olyan gecijo szamok vannak hallod ÁÁÁÁ
musthave!
NA MEGYEK IS VISSZA JATSZANI :dd

anti hero

PsyhoApu
Értettemm, ma este be is sorozom magam 😄

http://kutyuszoba.blog.hu/

Akkor arra adj magyarazatot nekem,hogy a Sword Master hogyan jumpolja at a palyat.Sajat szememmel lattam es nem is egyszer.

BEAST
Hajra <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Én a konyhába voltam és vacsorát készítettem. Onnan nem láttam be <#idiota>

Szia!

Az Angels of Darkness magyar guild Azgal order oldalon, szívesen látunk minden magyar játékost.
Ingame: Steveh / Krisz / Tuzmester / Baskhar.

Üdv
Mennyien voltatok most fortressnél? Kiváncsi vagyok hányszoros volt a túlerõ😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nyilván a botot leszámítva ezek csak törtszerveren használhatóak, vagy csak szimplán a hiszékenyeknek szánt átverés, pénzkihúzás, legalábbis eddig minden mmo-nál triviális volt, hogy a játékos nem tudta befolyásolni a szerver szabályait. Azaz csak merem remélni, hogy így van itt is...

K8P-n milyen magyar klánok vannak? tesztelgetek egy IB-t, elég kemény a csóka
Jockey
biztos én beszélek kínaiul, de sztem olvasd el a kommentjeimet még1..
nem azt mondtam, hogy nem igaz, hogy kevesebb orderes logol be t4-be. ez tény. az oka a kérdéses és azt írtam, hogy errõl nem mi tehetünk, hanem maga az order.. ennyi

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jeffjohnson
és azt hol mutatja meg a waranalytics ,hogy egy adott idõben mennyi player online???<#wow3>

Jeffjohnson
csak egy kérdés ha minden orderes altozik ,hogy van az ,hogy T1-T4 ig mindenhol több destro van?
Waranalytics

Utananeztem mitol van az,hogy a SW mitol ugrik - sok jatekos 5% HP mitol tudja FLEE-be atrohanni a palyat - es a casterek hogyan lonek falon keresztul a KEEP-be. Mai ujdonsag, targetem volt egy IB es TATIC (ugyanaz) 8x volt felpakolva rajta egymas utan.
WAR CHEATS

PsyhoApu
Utólag én is rájöttem 😄 Orderes frontot erõsítem 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

MrStokes
Szerintem legeloszor dontsd el, hogy melyik oldalon szeretnel jatszani, es annak megfeleloen keress order vagy desrtuction oldali klant.

Igy, hogy nem tudjuk, hogy melyik oldalon keresel klant, nem fogunk tudni erdemben valaszolni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Aod Azgalon játszik. Vannak akik akkor kezdték mikor átjöttünk azgalra szóval azért láthattad õket t3mas scen-en. Cooler és a többiek már 30+. Szóval jön az erõsítés.
Ezenkívûl tegnap sikerült egy jó kis vérfrissítést összehozni a guildnak és folynak csatlakozási tárgyalások is ally szinten.
Fogtok még hallani rólunk 😊

Jockey
fidel, nem látod a fátol az erdõt..
panaszkodsz destróra mennyivel jobb/több, erre kapod linket fikarsznyi különdbésg sincs szinte..
Az alap hibát kéne látni, a szervezetlenséget..ezért szoptok, ennyi, ezért vagytok kevesen, mert ahelyett a klánok talpukra állnának és együtt múködnének (nem altoznának stb), inkább altoztok..így persze hogy kevesebben vagytok..
kb olyna érzésem van, mintha egy milliárdos azt mondani csoró vagyok, mert csak fél millát költöttem el ebben ahónapban..a háttért megvan...a többi rajtatok múlik..ha ennyi jön ki, akkor nem várj semmilyen megértést..

Jockey
nem értek egyet:-)
postern jó szokása, hogy a szervezetlen (nálunk) a be igyekvõ csapat, azaz simán le lehet vágni õket, fõleg ha nem a maga az ajtónál várod az ellent hanem joval elõrévv be van kempelve. Persze ha ajtónál ácsorogsz védeni, akkor jó eséllyel bejutnak, de nem ott kell. Ha pedig nagyobb sereg jön, akkor még mindig feltudod tartóztani a nagyját, amig máshonnak jön felmentõ sereg. Ez mûködik nálunk..
BO-k fontosak, néha pve szaguak, de épp ezért lehet néha ott a elgjobb harcoka tolni, mert sokan leszarják, vagy nem teljes zerg válik le rájuk..
6 tank megfog bármilyne zerget, legalábbis ha ellõkik egy részét még mindg ott van a 2ik3ik sor... csak lentebb kell állni, nem pont a lord roomnál..

Fogalmam sincs mi van itt, de azt mond már meg ha van 1-2 fg orderes és 2-3 WB destros van akik lockolják a zónákat akkor mit kell beszélni TS-en? Ezt nem értem.😊 Ráadásul ez késöbb se javul mert estére mégnagyobb destro fölény van és a"rendszeres" fortress,fõváros ostromát játszák, mert nincs elég orderes, amugy mind1 hogy milyen BOkat húzgálsz te 2fg-pal mert attól még símán lockolják a zonát.
Más még valaki ugye felvetette, hogy több orderes volt és voltak lockok is+ fortress raid, de destro szépen bemegy védekezni fõvárosából, order meg nem tud mert bugos. Szóval jóval könnyebb destronak megvédeni.

"order soha(90%) nem védi az oldalsó bejáratokat a keepbe, így boldog boldogtalan tud menni védeni."

ennek mondjuk a taktikai hasznossága nagyából 0. Ha sokan jönek ugyis vége a hátsó ajtónál állóknak, ha kevesen szivárognak, akkor meg az értelmesebbje befut elõröl simán...ha esetleg nem sikerül felhuzzák a várból. A hátsó ajtó védése az jó arra hogy pár unatkozo mészáros kiélhesse magát.

"baromira nem mindegy, hgoy megy 3wb együtt zergelni, közben ellenséges 1 group elfoglalja a bo-kat mögöttük ezzel 0-ra redukálva a túlerõ hasznosságukat."

Igen ezt lehet csinálni, csak minimálissan sem szórakoztató. Tudom mert ezt csináltuk Dron-on 2 hónapig...probáltuk elkerüéni a destrokat...hogy gyorsan be tudjunk venni vmit...ez minden csak nem jó játék.

"van amikor tényleg a számok gyõznek, de ne mondja nekem senki, hogy akár 6000000 destros le tud gyõzni 40-60 orderest, amikor csak 2 méteren lehet bemenni a lord szobába...azt meg le lehet zárni."

Le tud...mivel 1 ember ellõki az egész bandát anyi idõre a feljáróból mig felözönlenek. Nemegyszer vettünk be ugy várat, hogy még élt 1 WBnyi ellenség mikor a hero megpurcant.

Ebben a játékban sajnos 90%ban csak a számok döntenek...a maradék 10% a fasza kis csaták, mikor egy hangyabokányin múlik valaki gyõzelme

T2-T3-ban, mikor a chosennel scenarioztam sokszor jöttek szembe, Coolert, Steveht, Anyádat láttam, vagyis még jópár AoD-os emberkét, akik most nem ugranak be. Izzasztó, élvezetes meccseket játszottunk, 50-50%-os eredménnyel. Volt egy különösen maradandó is, amikoris doomfist craterben majdnem agyvérzést kaptam, mert egyet sem tudtunk az orderbõl megölni a keresztbe healelõ wp-k, archmagek miatt, meg olyan furán sokan voltak... ekkor gondoltam, hogy megszámolom a játékosokat... vmi 25 vs 19 volt a létszám az order javára, úgy, hogy ezután még vagy 5 percig nullát mutatott a visszaszámláló, mielõtt kiléptem... 😄

A számok csalókák a t4 orderesek fele BW aki nem játszik a mainjével mert nerf+resiste😊

Egyébként meg t2-t3ban nagyon jó kis csatákat vítunk eddig orderral, ott sokkal szervezettebbnek tûntek mint ahogy t4rõl írjátok, hátha majd amikor felérnek lesz valami.

Posternrõl meg annyit hogy létszám ide vagy oda értelmesebb ha az mdps azt õrzi mintha beaáll az olaj alá meghalni vagy kiskéssel dobálja az ajtót...

Jockey
AOD a titkos befutó nálam, hátha nekik sikerál valami normális allyt csinálni és összetudnák rántani pár orderes klánt, bár még relatíve frissek a szerveren lehet idõ kell hozzá vagy nemtom..

Hyder
Üdv

WE fanok segítségét kérném

eddig Carnage ágon voltam

de elég sok videot látok Suffering speccel és elég ütõsek

jelenlegi build-em és a tervezett build-em

mit gondoltok a témáról és mely támadásokat részesítitek elõnyben?

Steam: [HUN]Feriggno

AoD tud nyilatkozni? úgy volt, hgoy azgalon lesznek mégis nem K8P-n.
bár én nem találkoztam velük

én annyira nem veszem észre ezt a melee dolgot, ha nem tank az illetõ felrakom rá az 5 dotot 3as moral, majd hand of ruin és dõl is el vagy 10% körül van...igaz én dotos ágon vagyok nem aoe.
ha futnak felém meleek, nem habozok sarkon fordulok és tipli
wh ellen meg max a 4 secre ki tudom vonni a forgalomból, aztán vagy segít vki vagy release

Jockey
nemtom nálatok hogy van, és vagytok e valami allyba, de miért van az, hogy nálunk egy ally megmozdulásnál ts-n minden officer fent van egy ts-n és onnan osztogatják a saját klánukba a teendõket?
ilyen nálatok nincs? Ha nincs vesd fel, kezdjétek összeszedni az aktív klánokat stb..
Kryn linkje mgmutatta az alap megvan, ja hogy lusták az emberek? sorry..
a gyengébb és akartszegényebb elbukik, amit kb le is szarnék, ha nem a mi játékunk rovására menne, mert lassan lasszóval kell fogdosni benneteket..:-)

Kryn meg te is + én is ugyan abban a cipõben járunk, ezért írom mindig hogy melee felé ment el(megy el)a játék. Sokszór vissza kell néznem, hogy milyen melee ölt meg olyan gyorsan halok.
Amugy már keepnél se olyen, 1xrûen healerek nincsenek+ úgy felvannak cuccolva, hogy aoe nem nagyon hat rájuk. Tegnap volt 2 is és 0 heal jött, erre írom mi volt. Aztmondja 30 secig disable- mondom de te mit csináltál ott lent mikor 1 melee volt a csapatban és többi ranged. meg miért nem használ aoe healt legfelülrõl vagy valami. Ott állt lent tankoknlk mind2, ezután megsértõdtek és leléptek.
Multkor meg 1 BO valahogy felrepült, gondolom valaki lökte és ott tankolta lordot. Egyfolytába löttem és nem ment lefelé hpja. Mondjuk resistek miatt nem valami nagy számok repültek.😊
Azért nem védik posternt mert nincs elég ember. Meg 1 healer 1 wbre nem sok minden felé tud mozogni.

wl km-es húzását már nem is említem meg ugrálásait a marauderhez képest

Engem is megölnek ugyan úgy, de mit tudok vele csinálni? pld ma 11ig senki nem volt kb. 11tõl lettek ilyen SCk hogy 2-4 40es többi 30 körüli 0 healerrel, na most 3 ilyen bukoba voltam és lockolták a zónát. Elemntem mennyien támadják és 2-3 WB destro volt ott szembe 7 orderessel akik inkább elportoltak a várból.(még 1 SCnyi csapat se jön ki nálunk de már destroba 2 WB rohangál) Mondom elballagok azért fortressbe, de mind1 milyen úton mentem minden bozótba valami destros volt, rámugrott és pikk-pakk release. Otthagytam karimat WCnél még ide írogattam és mire visszamentem még Wcbe is megölték destrosok😊Én nem tudom õrökkel mit csináltak de ott flangáltak WCnkbe és gyilkolták a népet(vagyis engem). Azután valami hiba folytán eldobott másik faluba releasnél, na itt szünt meg a release lekaszabolás/release folytonosságom(persze a mi WCnkbe).
Nincs online emberbõl nehéz taktikázni/védekezni vagy foglalni bármit is.

egyrészt nem marhaság...pár példa csak a kedvetekért:
order soha(90%) nem védi az oldalsó bejáratokat a keepbe, így boldog boldogtalan tud menni védeni. mondjuk az assziszt sem egy elhanyagolható tény (igaz a normálisabbja magától csinálja de vegyük ide)

Megint csak Sonnyt tudom ide felhozni 5vs10 -nél én még mindig rá tenném a voksomat.

baromira nem mindegy, hgoy megy 3wb együtt zergelni, közben ellenséges 1 group elfoglalja a bo-kat mögöttük ezzel 0-ra redukálva a túlerõ hasznosságukat.

Napestig lehet sorolni... van amikor tényleg a számok gyõznek, de ne mondja nekem senki, hogy akár 6000000 destros le tud gyõzni 40-60 orderest, amikor csak 2 méteren lehet bemenni a lord szobába...azt meg le lehet zárni.

ilyen hülyeségeket meg kár felhozni Fidel, hgoy mert rajtad marad a disrupt 10 percig meg hasonlók, mert ez nálunk is van.

de hozhatok fel kaszt párokat is:
bright wizard -> sorceress
ib -> all
wp -> dok
engi = magus (bár engi sztem több dps)
kotbs -> bg
wh = we (bármily hihetetlen minket meg a wh öl meg simán)
sw = sh (kb egyforma szar)
healerket meg mondjuk azonosra...az én meglátásom szerint azért ütõs csapatokat lehetne szervezni igaz kevesebb a cc mint daoc-ba de a kevesebb néha több

aztán lehet vitatkozni, de meggyõzni nem 😊

Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a 100vs20-szerû arány tõle, csak részigazság. Ilyen is van, de sokszor elõtte másfél órával, meg két órával késõbb épp 20vs100 a felállás. Pár napja vertek vissza Fidelék vagy 3-szor destros keepostromot és tudom, hogy ott volt, mivel vagy négyszer ölt meg az exploitos gtaoe-jével, csak ugye a keserû rossz tapasztalatok jönnek elõ mindig a fórumon. 😄

Ezzel ellentétes folyamat játszódott le nálunk 1-2 héttel ezelõtt, ugyanis a szövetségünkbõl a talán legnagyobb guild, a KDS fogta magát és az addig elért dolgait háta mögött hagyva az egész guildet áthelyezte a szerver másik oldalára, orderbe, mondván segíteni akarnak az order megszervezésében. Amikor ezt meglépték, ott tartottak, hogy egy egész warbandet tudtak kiállítani az orvr-es alliance eventekre. Bárhogy is nézzük, elõnyük szinte semmi nem származott belõle, de meglépték ezt, hogy jobbá tegyék a szervert. Szokatlanul szimpatikus dolog volt ez számomra, hiszen a számok makacs dolgok és tényleg azt mutatják, hogy létszámban semmi gond nincs a szerveren. Ezt alátámasztandó találtam ezt a linket. Azt írják, hogy most lett december 28-án frissítve és csak a guildben lévõ karaktereket számolja, tehát a hibaszázaléka kb. elhanyagolható. Ez az eltérés, ha csak 1-2 százalékpont hibahatárt is gondolunk bele, nudli.