Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te piackutató vagy, vagy project/account manager vagymi?😄
a hc réteg, az akire nem lehet sztem hosszútávon számítani. ezt persze nem tényként írom le, ahogy te tetted.
de sztem:
-a hc réteg pikkpakk 40, rinyál peccsseléslrt, unatkozik, elmegy
-a játékos réteg az élvezkedik, nem farmolásra megy, hhanem ÉLVEZI a fejlõdést, a játékot, olvassa a tome unlickokat, a kibontakozó történetet és elvan jódarabig.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
tudom, hogy ez nem olyan nagy réteg, de ez akkor is rossz döntés, hiszen
a) mivel viszonylag kevesen vannak, nem oldja meg a szerverek problémáit, ha nem engedik õket a siege-ekre
b) jó elõfizetõk, mivel a pénzükért cserébe minimális erõforrásba kerül õket kiszolgálni (heti 1-2 órát játszanak)
c) kevesebb energiát fektetnek az akadályok leküzdésére, azaz ha pontosan ugyanolyan akadályt gördítesz eléjük, mint a hardcore réteg elé, akkor is a hardcore réteg fog rajta nagyobb arányban túljutni (a hardcore játékos addig próbálkozik bejutni a keepbe, amíg nem sikerül, a casual meg a második "keep is full" üzenet után más szórakozás után néz)
d) gyorsabban lemondják az elõfizetést mint egy hardcore játékos
e) a játék abbahagyása esetén soha nem fognak visszajönni esetleges új endgame content miatt, hiszen még nincsenek az endgame közelében (például a lvl63 night elf papommal nem veszem meg a WotLK-ot, hiszen át kéne rágnom magam azon a tartalmon, ami miatt korábban abbahagytam a játékot. ugyanígy nem vennék sosem WAR kieget, ha 32-esen abbahagynám, és egész biztosan nem jönnék vissza játszani egy-egy nagyobb content patch után.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Azért írtam az elõbbit, mert sok guildtárs jár ide és õk ez alól azért kivételt képeznek.
de KINEK NEM INGE......erröl ennyit részemröl
Warhammer Alliance oldalon kasztra lebontott forumok vannak sok-sok okossággal ott érdemes kérdezni mert ott vannak olyanok is akik nem szarnak le itt meg szinte csak azok vannak.
elvileg mmoRPG. ha én mondjuk lvl 34en szeretnék elmenni fortress siege-re, akkor nem tehetem meg, ha telített a zóna. ezt RPG szempontjából nem tudom megmagyarázni, hogy miért nem mehet oda a karakterem, ahova akar. max megölik a magas szintû mobok/ellenfelek, de akkor is, ilyen korlátozás egyszerûen nevetséges <#gunyos1>#gunyos1>
játéktechnikailag: lehet, hogy egy lvl37es akárki többet tesz hozzá az egész csapat teljesítményéhez, mint egy AFK-zó lvl40-es ...
másrészt azt nem sikerült leszûrnöm, hogy ez a korlát csak a belépésre vonatkozik, vagy sem. értem ezalatt, hogy a lvl30as karakter mondjuk elsõként lép be a fortress területére, ekkor ha a létszám megugrik, akkor õ automatikusan visszakerül a warcampbe, vagy õ maradhat?
és mi lesz majd ha csak lvl40es karakterek lesznek siege-nél és akkor is crash lesz? instance-olt megoldás? valóban egyszerûbb, mint nekifeküdni, és értelmesen megoldani a problémát <#help>#help>
Steam: [HUN]Feriggno
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
vagy akkor jelentsék ki, hogy a fortress-harc teljesen az end game kategóriába tartozik, és csak lvl40-es karakterekkel lehet részt venni benne.
Ahelyett, hogy rendet tennének házon belül, szépen lekorlátoznak.
Saját hibáikat simítgatják el veled. Szerintem ez nem túl szép húzás.
Attól hogy, hogy gyors lépés, még nem biztos, hogy jó is.
Amugy ezzel lehetne némi kontrolt vinni az egyensúlyba is....ha estleg figyelnék a 2 két oldal résztvevõinek számát külön, és annak fügvényében korlátoznák.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vajon miért a játékosok büntetése az elsõ lépés a gyenge szerverpark bõvítése és/vagy a szoftveres hibák kijavítása/beismerése helyett.
Waagh!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ezt azóta is õrzöm emlékezetemben hiszen ez volt azóta is utolsó t4 orvr cselekedetem 😊
Utána jött a BG aki még csak kicsi 25ös😊
Még 1 a hozzáálláshoz, azért elismerem kissebb Tier-kben elõfordult már , hogy érzésem szerint többen voltunk, na ekkor 1 idõ múlva eltünt az összes kaoszos. Még ez a kis idõ is sok volt nekik túlerõ ellen. Ja és tudom ez elfogult orderes vélemény, innen ez ilyennek látszik sajnos.
Lourker
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
hetvegen utazok el 1 honapra amikor meg ennyi gepem se lesz 😉
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
És igen volt szerencsém 1-2 altdorf ostromhoz még pár hónapja és tényleg k. unalmas volt.
Lourker
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Én szeretem azt, hogy néha mi támadunk fortresseket...néha meg a destro...eddig még mindenki sikerrel védett...egyszer majdnem buktutk...mert a védõink nagy része bukott...a lor meg kb 20%on állt...de akkor valami rossz taunt vagy bug miatt egyszer csak elszaladt aztán meg resetelõdött....eddigre meg megérkezett a felmentõsereg..és végül sikeresen megvédtük.
Az tényleg gáz, hogy leesik az fps meg a játékosok eltûnnek...bár mostanában ez is jobb egy picit...már nem tûnik el annyi ember.
Szóval azért megvan a kis populációs szerver elönye is ám 😊.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
ezek szerint késöbb változott a helyzet
ott volt legalább 1,5wb szvsz..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)