Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

".. de ez akkor is rossz döntés, hiszen"

te piackutató vagy, vagy project/account manager vagymi?😄
a hc réteg, az akire nem lehet sztem hosszútávon számítani. ezt persze nem tényként írom le, ahogy te tetted.

de sztem:
-a hc réteg pikkpakk 40, rinyál peccsseléslrt, unatkozik, elmegy
-a játékos réteg az élvezkedik, nem farmolásra megy, hhanem ÉLVEZI a fejlõdést, a játékot, olvassa a tome unlickokat, a kibontakozó történetet és elvan jódarabig.

0Fritz0
Sajnos nem tudok segíteni, nem játszok WE-vel.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

QuippeR
valószínû, hogy akinek nincs még lvl40 karaktere, az nem azért nem jutott el a max szintig, mert olyan hihetetlenül csodálatos a játék, hogy nem tud nélküle élni. most akkor szerinted mi lesz a következõ lépés, ha a fejlesztõk direkt telibeszivatják ezt a réteget? igen, elpártolnak majd a játéktól.

tudom, hogy ez nem olyan nagy réteg, de ez akkor is rossz döntés, hiszen
a) mivel viszonylag kevesen vannak, nem oldja meg a szerverek problémáit, ha nem engedik õket a siege-ekre
b) jó elõfizetõk, mivel a pénzükért cserébe minimális erõforrásba kerül õket kiszolgálni (heti 1-2 órát játszanak)
c) kevesebb energiát fektetnek az akadályok leküzdésére, azaz ha pontosan ugyanolyan akadályt gördítesz eléjük, mint a hardcore réteg elé, akkor is a hardcore réteg fog rajta nagyobb arányban túljutni (a hardcore játékos addig próbálkozik bejutni a keepbe, amíg nem sikerül, a casual meg a második "keep is full" üzenet után más szórakozás után néz)
d) gyorsabban lemondják az elõfizetést mint egy hardcore játékos
e) a játék abbahagyása esetén soha nem fognak visszajönni esetleges új endgame content miatt, hiszen még nincsenek az endgame közelében (például a lvl63 night elf papommal nem veszem meg a WotLK-ot, hiszen át kéne rágnom magam azon a tartalmon, ami miatt korábban abbahagytam a játékot. ugyanígy nem vennék sosem WAR kieget, ha 32-esen abbahagynám, és egész biztosan nem jönnék vissza játszani egy-egy nagyobb content patch után.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ne nekem, én sajnos tudom. 😄
Azért írtam az elõbbit, mert sok guildtárs jár ide és õk ez alól azért kivételt képeznek.

Jeffjohnson
WHA-n olvasgatva a dev postokat a fortress "korlát" így is több 100-as lesz és ezt nem végleges megoldásnak szánják

Jeffjohnson
nem kell az álszentség mindenki tudja milyen a magyar közösség és ezen belül is az SG forum
de KINEK NEM INGE......erröl ennyit részemröl

Az nem jutott esetleg az eszedbe, hogy a két nap alatt nem járt itt olyan witch elfet játszó emberke, aki érdemi tanácsot tudott volna adni? Vagy mindenki írja be, hogy "sajnos nem tudok segíteni"?

Az a baj, hogy az nem érvelés, hogy "mert ha mi többen mennénk akkor ti biztos jönnétek kétszer annyian", hanem felesleges magyarázkodás az order oldal szervezetlensége miatt, ami nem a te feladatod, felelõsséged. Az meg abszolút nem oldalfüggõ, hogy túlerõ esetén lelép a másik fél, a legtöbb szerveren, minden oldalon ugyanolyan gyakori.

Jeffjohnson
Elöször a kicsiket rakják ki aztán senki sem léphet a területre tehát meglesz a védõk és támadók max. száma ha ezt eléri mind1 ,hogy 40es vakkor sem mehetsz oda de mindez le van írva...

Jeffjohnson
Rossz helyre jöttél itt segítséget senkitöl se várj! Egyszerüen ez a forum nem erröl szól hanem a flame-röl köszönhetöen nagyon sok embernek akik itt élik ki magukat.Ha tartalmasabb forumot akarsz látni ahol nem 99% flame megy akkor javaslom a
Warhammer Alliance oldalon kasztra lebontott forumok vannak sok-sok okossággal ott érdemes kérdezni mert ott vannak olyanok is akik nem szarnak le itt meg szinte csak azok vannak.

gondolom nem ez lesz a megoldás a problémára, viszont amig nincsen más addig megteszi. nyilván tenni kelett vmit gyorsan, hogy emberek ne pártoljanak el nagy létszámban a játéktól...idõvel meg majd megoldják a problémát rendessen...legalább is bízzunk benne

hát nem tudom <#ravasz1>

elvileg mmoRPG. ha én mondjuk lvl 34en szeretnék elmenni fortress siege-re, akkor nem tehetem meg, ha telített a zóna. ezt RPG szempontjából nem tudom megmagyarázni, hogy miért nem mehet oda a karakterem, ahova akar. max megölik a magas szintû mobok/ellenfelek, de akkor is, ilyen korlátozás egyszerûen nevetséges <#gunyos1>

játéktechnikailag: lehet, hogy egy lvl37es akárki többet tesz hozzá az egész csapat teljesítményéhez, mint egy AFK-zó lvl40-es ...
másrészt azt nem sikerült leszûrnöm, hogy ez a korlát csak a belépésre vonatkozik, vagy sem. értem ezalatt, hogy a lvl30as karakter mondjuk elsõként lép be a fortress területére, ekkor ha a létszám megugrik, akkor õ automatikusan visszakerül a warcampbe, vagy õ maradhat?

és mi lesz majd ha csak lvl40es karakterek lesznek siege-nél és akkor is crash lesz? instance-olt megoldás? valóban egyszerûbb, mint nekifeküdni, és értelmesen megoldani a problémát <#help>
Hyder
valakinek van erre is esetleg véleménye, vagy tényleg ennyire el vagytok foglalva egymás szapulásával?

Steam: [HUN]Feriggno

0Fritz0
#12747 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ami kimaradt:
vagy akkor jelentsék ki, hogy a fortress-harc teljesen az end game kategóriába tartozik, és csak lvl40-es karakterekkel lehet részt venni benne.
Egyrészrõl igen, megoldás. Csakhogy lvl 32 fölött ugye mindenképpen a T4 zónába tartozik a karakter. Innentõl kezdve...
Ahelyett, hogy rendet tennének házon belül, szépen lekorlátoznak.
Saját hibáikat simítgatják el veled. Szerintem ez nem túl szép húzás.
Attól hogy, hogy gyors lépés, még nem biztos, hogy jó is.
De megoldás, valószínûleg a leggyorsabban kivitelezhetõ és ez a lényeg.
Amugy ezzel lehetne némi kontrolt vinni az egyensúlyba is....ha estleg figyelnék a 2 két oldal résztvevõinek számát külön, és annak fügvényében korlátoznák.

BEAST
Mi abban a buntetes hogy a nem odavalo jatekosokkal szemben elonyt elveznek azok akik ernek is ott valamit? :p Enyhen szolva rohej amikor low rank karakterek rohangalnak a fortressek korul csak hogy crasheljek a zonat 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Ez nem megoldás, hanem a dolgok számukra legegyszerûbb kezelése.
Vajon miért a játékosok büntetése az elsõ lépés a gyenge szerverpark bõvítése és/vagy a szoftveres hibák kijavítása/beismerése helyett.
Waagh!

Dopti
Imádom ahogy a Mythic fogalmaz<#papakacsint>

TDC Geronimo
Fortress update. Nem hangzik rosszul szvsz. Sokszor tele van 29-30as playerekkel, akik szintén közrejátszanak abban, hogy crashel a szerver ezáltal megakadályozzák, hogy a már 40es játékosok részt vegyenek az endgameben.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Alapvetõen nem értem mi ez az 1-2 wb-s dolog ordernél, mielõtt én eljöttem dronról már egy halott szerver volt mindenki szerint 3 wbvel mentunk praagba (én egy fõleg order of isk tagokból + néhány random emberbõl álló wbvel mentem ) + magyar allys wb eleinte masik zonat foglalt utána jött praagba csatlakozni 4. WBnek. Bizony orderként 4 WB-t ki tudtunk álítani egy gyakorlatilag halott szerveren.

Ezt azóta is õrzöm emlékezetemben hiszen ez volt azóta is utolsó t4 orvr cselekedetem 😊

Utána jött a BG aki még csak kicsi 25ös😊

TDC Geronimo
t3ba meg állítólag a szokásos az 1 wb destro vs 3 wb order 😊 Mi lesz, ha azok is felnõnek t4be.

És bocs biztos nem érthetõ amire utaltam, a nagy többség a könnyebb út felé megy. Erre akartam rámutatni - nállatok is ha nagy a túlerõ átloggolnak (kissebb tierek). Igen én is látok valami elmozdulást , csak a bánatom az hogy így még mindíg esélytelennek látok 1 fortress - t is akár (a mi részünkrõl) mert eddig mindíg server down lett belõle. Legyen igazatok ez 1 full kiegyenlített server. Akkor most mi lesz 10 wb vs 10 wb állókép háború?😊) Túl sokan vagyunk itt már. Nekünk is akkor lesz komoly esélyünk ha nálatok sokan megunják ezt és nem logolnak be. Ez megint nem az igazi.....

2-3 wb 😊) ja mond már meg ha ti úgy komolyan veszitek magatokat mennyit állítatok ki?

TDC Geronimo
Legalább 2-3 wbnyi order van/volt praagba és úgy helyrerakták destrot, mint annak a rendje. Na akkor hol a population imbalance itt? Be kéne logolni t4es mainekre és nem altokon bohóckodni, a kis guildeknek összeállni nagyobbakkal azoknak meg alliancekat csinálni és szervezett rvrt csinálni. Most 1-2 nagy orderes guild ezt csinálja igen nagy sikerrel.

TDC Geronimo
Akkor légyszíves logolj be és repülj el praagba és ezután foglamazd át amit írtál.

Ez über marhaság - mert bármely Tier-ben játszom ép mindíg több a destros, T4-ben meg többszörös túlerõ van. Ha összekaparsz 2 wb -t és rendszeresen 6-8 van ellene ahhoz ti hogy állnátok hozzá vajon? Meg tételezzük fel igaz , hogy kiegyenlített a server - igy is resetelitek a fortress harcal sokszor a servert, ha oda menne még az a kb 5 wb orderes (ennél többet sosem láttam - simán többet kiállítatok hétfõn hajnali 2-kor is ala kiegyenlített server😊)annak lenne értelme?
Még 1 a hozzáálláshoz, azért elismerem kissebb Tier-kben elõfordult már , hogy érzésem szerint többen voltunk, na ekkor 1 idõ múlva eltünt az összes kaoszos. Még ez a kis idõ is sok volt nekik túlerõ ellen. Ja és tudom ez elfogult orderes vélemény, innen ez ilyennek látszik sajnos.

Strahd_
😊 ingyen ut bar meg fizetnek is erte 😛

formájában* sorry a + postért de bántotta a szemem;p

Lourker

Jockey
utazás helyet vegyél gépet...egyszerû:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Strahd_
😊 soroljam a gondjaim 😛 nincs megfelelo PC-m otthon amik vannak azokon nem fut a warhammer.
hetvegen utazok el 1 honapra amikor meg ennyi gepem se lesz 😉

ívonlány?😛PP már full sentibe lehetnél csicso😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Igen az end game-el komoly gondok vannak lost vale megcsinálható 4-5óra alatt és 5d lock out van rajta, az open rvsr meg jelenlegi formályában nagyon hamar unalmassá válik(legalább is számomra).

És igen volt szerencsém 1-2 altdorf ostromhoz még pár hónapja és tényleg k. unalmas volt.

Lourker

QuippeR
én egyelõre 32-es szintû vagyok, szóval nekem még kb négy-öt hónap kérdése, hogy felmerüljön ez a kérdés 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Strahd_
😊 max nalad te uberkocka .P

egy héten belül... akkor mondhatom h altdorf farm?! hát ez így elég karcsú... továbbá lassan mindenki eléri azt a szintet rrben is ahol majd jön a kérdés és most mit csináljunk?😊

altdorf ostroma is unalmas a 2.-3. után fõleg order nélkül... hozzáteszem full invader set kiesik minden hajléktalannak úgy, hogy csak ott áll és AFK... hmm akkor most hogy is van az end game?😊 sajna az instákon meg 3 napos lock van...:S

TDC Geronimo
Azgalon se a népesség kiegyenlítetlenségével van a baj, hanem az order hozzáállásával.

Ezzel csak az a baj h áll a játék. 5 naponta lemegy az ember LV-be meg PvP-zik aztán ezzel kifujt amit tenni tud. Mert a Fortress fightokkal nem haladnak hiszen sosem sikerül. Egy idö után unalmas ám a várazgatás is 😊.

Hát én inkább örülök az eltharionon, hogy kb kiegyenlített a népesség...nem nagyon szeretném hogy egyfolytában farmolják altdorfot....fõleg hogy akkor ugye bukik csillagot és az ottani insták bizony nem nyílnak meg...pedig lehet fasza kis setteket szerezgetni.

Én szeretem azt, hogy néha mi támadunk fortresseket...néha meg a destro...eddig még mindenki sikerrel védett...egyszer majdnem buktutk...mert a védõink nagy része bukott...a lor meg kb 20%on állt...de akkor valami rossz taunt vagy bug miatt egyszer csak elszaladt aztán meg resetelõdött....eddigre meg megérkezett a felmentõsereg..és végül sikeresen megvédtük.

Az tényleg gáz, hogy leesik az fps meg a játékosok eltûnnek...bár mostanában ez is jobb egy picit...már nem tûnik el annyi ember.
Solid Snake
Panaszkodsz vagy inkább dicsekszel? <#idiota>
Néha bánom h ORvR szerverre mentem :-\. Nálunk az a gond h egyszerüen annyi orderes és destros van h a fortresseket nem lehet bevenni. konkrétan annyira laggol a játék nem tölti be az ellenfeleket aztán lefagy az egész. Praagban 2-3 nappal ezelött volt olyan h legalább 6-7 wb order és 5 wb destructionos harcolt az utcán. A fortress fightok meg egyszerüen lefagynak annyian vagyunk. Azért kiváncsi lennék h milyen is 1 ilyen city fight de amig nem csinaljak meg a szervereket h rendes több száz fös csatát is levezényeljen addig sajnos ez nekünk kimarad:-\. ezért aztán nagyon fejlödni sem tudunk gyüjtögetjük a sentineleket a dark promise-okat meg megy az ORvR de ezzel kifujt egyszerüen nem látjuk az end game contentet :-\
Szóval azért megvan a kis populációs szerver elönye is ám 😊.

Ja elsõnek, utána elmentek fortress védeni(elbukni). Onnantól praagba is és KVbe is wct campelt Destro. Én olyan 9felé léphettem ki.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

8 körül még az order kergette 2 wb-vel a destrot wc-be meg össze-vissze
ezek szerint késöbb változott a helyzet

Jockey
praagba pedig nagyon jó kis harcok voltak, pont beszéltük, mintha order ébredezne..
ott volt legalább 1,5wb szvsz..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

asszem volt olyan hír,h 750000megvolt, de hogy ebbõl mennyi játszik, azt nemtóm

Látom csak sikerült tegnap is altdorf, mondjuk amennyi orderes van nem is csodálom. Még SW fortressnél kérdeztem is mennyien voltatok, mert 1 wb orderes volt szerintem 5-6 wb destro ellen. Utána ezek átmentek KVba és campelték WCt, átnéztem praagban is. Persze ott is WCt campelte Destro.😊 Utána ki is léptem mert 1 orderesre jutott kb 5-6 destros. Meg wcbe ácsorogni nem 1 izgalmas dolog. Lassan ott fogunk tartani, hogy 2fg orderesre fog várni 3-4 WB destros, hogy BOkat foglalgassa és õk tudjanak utánuk menni😊 Vagy aldorfoznak minden este.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

egyedül a miénkrõl tudok. Casus Mortis