Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fidel: Mondjuk nem kevés támadási felületet szolgáltatsz azzal, hogy úgy mondod ezeket a dolgokat, hogy mindig egyedül kóborolsz és ráadásul még guildben sem vagy. A sorcereremmel pl. 1v1-ben nem találkoztam még olyan orderes karrierrel, ami ne vert volna simán bucira... 😄
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
régóta ismerem fórumon kersztûl, de asszem öregszik, vagy lehet épp 2ik gyermekkorát éli, mert ez a sírás..hát lol:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
érdekes módon van aki használja, csak egyszerûbb sírni..
mai napig üt az engi és bw-s aoe story miért nem kezelitek a módján a dolgot?
Komolyan mondom várom (pedig mi szemszögünkböl másabb) a kds-ek, majd mikor tonna szám fogják szétaoe-zni a destro a 7 tonna BW/engi kombóval, akkor majd újrabeszéljük ezt..😊
akkkor tökéletes volt ballance és order is hatékony volt, költözés óta meg order folyamatosan csökken ami továbbra player hiba, nem pedig túlerõ hiba..
persze ha mostanába ránézel jovall több destros van orvr-n, mert a többi order mint malav is irta baszik szervezkedni...
ha gondolod linkelek nem is oly régi screenshoot-kat ahol 100fõs order sereg nyomul..
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én is a disable spamolását több skillnek nevezném destro oldalon.😊Valószínû ezért kezdtek altozni, mert senki se szeret amig él disableban nézni ki a fejébõl 30 secig és utána meghalni mindenkivel együtt, pld váraknál.
Destro most is 12kor 2fg WBvel közlekedik, ordernér meg 4en vagyunk a várnál. Mindjárt mehetnek fortressre is. De ez biztos a skill/szervezés miatt van, nem azért mert már most is 4-5x annyian vannak.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Kiváncsi vagyok KDS mire jut velük, mert a jelenlegi állás szerint akkor õk is toltakmagukra egy selfpown-t az oldalváltással...:-)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
régebben rengeteg ostromon voltam, ahol order annak rednje módja szerint kipicsázta a nagyobb létszámú destrot is..
Az tény, hogy destro (bár én az új klánok érkezésével látok némi kaotikusságot) szervezetteb, az allyk elég jól mûködnek, legalább is a mienk igen (pl egyszerre 2 zónában wc camp-el benttartva orderesket foglaljuk Bo-kat várakat lockig, stb..). NEmtom order oladalon ez miéert nincs, vagy kevésbé látható, épp a szerver költözések miatt a pop megvan hozzá, hogy bármit el lehessen érni, csak persze el kell felejteni az 1 zónás zerget és több fele kell összpontosítani..
Növekszik KDS, õk elég jók szervezésben, ha order el fogja fogadni õket és hallgat is rájuk, csúnya dolgok lehetnek még itt..:-)
Általában oda-vissza kergetjük egymást az Orderes WB-kel, de ha T4-ben dögvész van, akkor nem is sietek. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hidd el, nekem meg ami T4-ben megy az minden csak nem szórakoztató. Én emlékszem még olyan keepvédésekre amikor órákon át tartottuk magunkat. Az élvezetes volt, függetlenül attól, hogy sikerült megvédeni vagy sem. Ha destro nyert, hát nyert, megdolgozott érte.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Igazából ami leginkább jellemzi a karriert az, mikor elõször megláttam ingame a mastery ágakat. WTF? Igazából elsõ, majdan második ránézésre is teljesen halva született mind 3 ág. A középsõ defenzív ág, csak defenzív képességeket tartalmaz, semmi használható sebzõ képesség. Thoug növelés hate alapon stb. "Anti-magic ágon" a mind killer nem is mûködik tudtommal, 9 pont magasságában meg egy ilyen skill van - ami +parry esélyt ad anti-magic ágon, lehet csak én nem értem miért. 90 hate-tel +15 AP, pedig egyértelmûen imbalanced 😊
Egyébiránt mind2 destros tank hatékonyabb anti-caster tank, mint a BG. Se extra silence képesség, se build time növelés, se +distrupt.
Túlélõképessége is nevetséges, a self-heal és az absorb shielden nélkül szine elszublimál a hp-barja, ha már többen ütik.
Még armor penetráló, csökkentõ képességei sincsenek csupán ez. - penetraton csak erre az egy ütésre vonatkozik, a 25% egy IB-nek még csak nem is viszket. Ez körülbelül tankok közt ennyit tesz: irgalmatlan AP költség mellett,egy tankoknál átlagos sebzésnek számító ütés, ami kb annyi armort üt át, mintha az IB-n nem lenne cipõ 😊
Egy közepes képességû, közepes gearrel rendelkezõ IB leverése 1vs1 bármilyen karrier számára, bármilyen most elérhetõ gearben esélytelen. Supporttal a háta mögött, meg forró kés a vajon effektus -szerintem.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Earthshatter 750dmg (még csak nem is spell dmg), 6s snare és mindez AOE? <#wilting>#wilting>
Cave in 750dmg/ 5s-es dot.
Stubborn as Stone 380 corp resist 20 secre, ráadásul ha varázsolnak rád +50% attack speed?
Rune-Etched Axe AOE sebzés 100% armore penetrationnel?
Stone breaker 3db Wot armor? egy ütésbõl 20 másodpercig folyamatosan dupla annyi sebzéssel 1 Wot armor?-ral megegyezõ AP igényével?
Inspiring Attack 150 dmg, + 120 str 20 secre +480 willpower (rakás distrupt)?
Ráadásul a tacticok se semmik, van vagy 3 ami alap képességhez knockbacket vagy knockdownt ad.
Esetleg egy jó kis Shield of reprisal + Furious reprisal tactic combo, csak hogy féletlenül se tudj semmit se csinálni. 😄
Semmi bajom nem lenne ezzel az egésszel, ha a BG hatred igénye ne lenne a duplája, a képességei elgalább ekkorát sebeznének, valamint nem halna 2szer olyan gyorsan mint az IB. Egy dwarf melee dps-nek simán elmenne medium armorban, de hogy a játék legdurvább tankjának van ilyen sebzés potenciálja...
fortressnél sem ovlt gond? vhogy mindig kimaradok azokból
Emellett ugye pajzs, kurvanagy block és nagy mitgation.
nem valami dps spec csak pajzsot szorongat?
én tegnap akartam törölni a karit kedves IB Sonny kolléga hatására. 3 ütés vagyok egy tanknak ez kész...és az sem nagyon érdekel hgoy rr98 a gyerek akkor is egy tank.
És nem egyszer ölt meg 3 ütésbõl hanem vagy 10x, szóval volt idõm tesztelni a klaviatúra tûrõképességét.
Amúgy grat az rr szintedhez, tegnap ostromnál 1024 rp-t adtál csak így tovább 😛
tiszta 3 évvel ezelötti wow topic feeling van itt 😄
mivel az adott szintednek megfelelõ szorzót kapod mikor bemész RvR zónába...értsd minél kisebb szintû vagy annál nagyobb ez a konstans szorzó. Szval ha egy nagyon jól gearelt 30as sokkal erõsebb lehet mint egy sima 38as kari attól függetlenül, hogy sok skillje még nincsen meg.
Hogy példával éljek, én KotBSem 18on kiszedte ugye a teljes lila tank cuccot...mikor bement Rvr zónába kapásból volt 7K hpja és 126% damage reductionje...28on ezeknek a statoknak közelébe nem ért 😊