Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ismerem az azgali viszonyokat viszont ez a szervezett meg nem szervezett ez marhaság...ha ott vann 100 destros lehet a 20 order akármilyen szervezett legyalulják õket. nagyából azonos arányok melett lehet szervezetségról beszélni, de amig 2x anyian van az egyik fél...addig tök mindegy

Az a baj, hogy ez az egész a warhammer buktatója. Ha egy szerveren az egyik oldal bármi miatt fölénybe kerül (tökmindegy, hogy létszámfölény, szervezettség, vagy skill miatt), akkor a másik oldalról kezdenek felszívódni a playerek, mert senki sem szeret vesztes oldalon lenni. Emiatt még nagyobb lesz a fölény, a gyõztes oldal ezt élvezi egyre lelkesebbek, emitt meg nõ a frusztráció, még többen elmennek és a szervernek vége. Lásd Dron.
Szerintem meg tökéletes példát szolgáltat arra vonatkozóan, hogy van némi balansz a játékban. Amiket õ elmond, azokat el tudjuk mi is mondani, csak épp a destro oldalról.

Fidel: Mondjuk nem kevés támadási felületet szolgáltatsz azzal, hogy úgy mondod ezeket a dolgokat, hogy mindig egyedül kóborolsz és ráadásul még guildben sem vagy. A sorcereremmel pl. 1v1-ben nem találkoztam még olyan orderes karrierrel, ami ne vert volna simán bucira... 😄

Csak arra akartam rávilágítani, hogy bizonyos játékosszám alatt az olvasni nem tudók tönkrevágnak mindent. 50bõl 10 ilyen van akkor már könnyen vége mert szemben 100ból 20 ilyen csak arányaiban.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ja odáig nem jutok el mert ehehz a játékhoz semmi skill se kell. Mit látod csak a szám mondja meg ki meddig jut el. Ugyanis mind2 oldalon vannak azonos arányba hülyék is. Na most ha pld nálunk van 1 wb ahol általában healer 1 körül mozog, destronál meg 4 wb és ugyan olyan arányban nem követik amiket írnak nekik akkor order elbukik, mert nem tud a túlerõvel mit kezdeni, hiába vannak destroba is hülyék akik nem tudnak olvasni pld.

100fõs sereggel szembe meg 200 destro mi?😊)

Jockey
esélytelen..
régóta ismerem fórumon kersztûl, de asszem öregszik, vagy lehet épp 2ik gyermekkorát éli, mert ez a sírás..hát lol:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
Latom az "es" utani szovegig mar nem jutottal el, gyorsan kellett valami amibe belekothettel xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ja okítom magamat, hogy miért vagyok csak én online a guildbõl😊

ja az az ellenszer, hogy míg destro könnyen blokkolja WCnket mert 3-4x annyian vannak addig szerinted order is megtudja ezt csinálni, csak ott nincs skill/szervezés. pld most szerinted ki fog szûlni akár 2fg orderest is ? Destro meg 3wb már most

Jockey
amúgy meg nemtom vagy e már klánba..ha igen akkor ne olvass tovább, ha nem akkor meg lépj be egybe és okitsd õket, bár a hozzáállásoddal inkább csak további altokat generálnál ahogy nézem..:-)

Hát nem tudom a guild számnak mi köze van a játékosok számához😊

Jockey
sztem l2p lassan télleg azt mondom neked..mert zerg ellen is van ellenszer, csak basztok használni..
érdekes módon van aki használja, csak egyszerûbb sírni..
mai napig üt az engi és bw-s aoe story miért nem kezelitek a módján a dolgot?
Komolyan mondom várom (pedig mi szemszögünkböl másabb) a kds-ek, majd mikor tonna szám fogják szétaoe-zni a destro a 7 tonna BW/engi kombóval, akkor majd újrabeszéljük ezt..😊

Jockey
probléáma gyökereinél te mág javában sc-ztél szvsz..
akkkor tökéletes volt ballance és order is hatékony volt, költözés óta meg order folyamatosan csökken ami továbbra player hiba, nem pedig túlerõ hiba..
persze ha mostanába ránézel jovall több destros van orvr-n, mert a többi order mint malav is irta baszik szervezkedni...
ha gondolod linkelek nem is oly régi screenshoot-kat ahol 100fõs order sereg nyomul..

Mivel melee játék lett és disable ott van destronál ezért balance mégjobban elmozdult ha volt egyáltalán.

BEAST
Azt azert elarulnam hogy tobb orderes guild jott at a serverre (wha forum alapjan) es hetekig az orderes "zerg" lockolgatta a zonakat... aztan eltuntek, de nehogy mar ez az en hibam legyen 😄D Amugy meg ezek a disabledes szar szovegek nem kellenek, mert ugyan ez megvan nalunk is...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hogy ne lenne már létszámfölény? Ti melyik játékkal játszotok, amikor átjöttek szerverrõl több destro jött átt , amugy is destro fölényben lévõ szerverre.
Én is a disable spamolását több skillnek nevezném destro oldalon.😊Valószínû ezért kezdtek altozni, mert senki se szeret amig él disableban nézni ki a fejébõl 30 secig és utána meghalni mindenkivel együtt, pld váraknál.
Destro most is 12kor 2fg WBvel közlekedik, ordernér meg 4en vagyunk a várnál. Mindjárt mehetnek fortressre is. De ez biztos a skill/szervezés miatt van, nem azért mert már most is 4-5x annyian vannak.

Elfelejtetted hozzátenni, hogy két 32-es WE-re gondolsz. 😄

Lazarus
😄DDD
PsyhoApu
Keresek a Karak Azgal szerveren mûködõ haza guild-et. Amennyiben tud valaki segíteni, hogy kit keressek ez ügyben megköszönném

http://kutyuszoba.blog.hu/

2 WE simán kicsinálja.

Jockey
akkor azt hiszem ezt hívják pown-k:p
Kiváncsi vagyok KDS mire jut velük, mert a jelenlegi állás szerint akkor õk is toltakmagukra egy selfpown-t az oldalváltással...:-)

TDC Geronimo
Könnyebb átlogolni a kisebb altokra és onnan sírni, hogy nincs balance, ahelyett, hogy mindegyik a mainjével tolná t4be és egy kis szervezettséget vinnének bele. Szavakkal dobálózni mindig is könnyebb volt, mint cselekedni ;> Csak azt nem értem miért jó ez nekik, mert ez se ordernek se destructionnak nem jó. Napok óta nincs RvR csak RvE az meg kell a francnak. Tegnap már be se tettem lábam altdorfba, mert nevetséges az is, hogy 2 nap alatt 2 city siege volt. Ráadásúl tudjuk milyen a contribution renszer is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jockey
nemtom, ez nekem az ordert minõsíti nem abalance-t
régebben rengeteg ostromon voltam, ahol order annak rednje módja szerint kipicsázta a nagyobb létszámú destrot is..
Az tény, hogy destro (bár én az új klánok érkezésével látok némi kaotikusságot) szervezetteb, az allyk elég jól mûködnek, legalább is a mienk igen (pl egyszerre 2 zónában wc camp-el benttartva orderesket foglaljuk Bo-kat várakat lockig, stb..). NEmtom order oladalon ez miéert nincs, vagy kevésbé látható, épp a szerver költözések miatt a pop megvan hozzá, hogy bármit el lehessen érni, csak persze el kell felejteni az 1 zónás zerget és több fele kell összpontosítani..
Növekszik KDS, õk elég jók szervezésben, ha order el fogja fogadni õket és hallgat is rájuk, csúnya dolgok lehetnek még itt..:-)

BEAST
Nem is kell sietni, szep lassan haladj az orderesekkel, remelhetoleg nem kezdenek meg egy 10. altot csak hogy ne kelljen t4ben harcolniuk.

0Fritz0
Jelenleg Azgalon elég kiegyenlített a T3 RvR.
Általában oda-vissza kergetjük egymást az Orderes WB-kel, de ha T4-ben dögvész van, akkor nem is sietek. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

s0n1c
A grunge az egy zenei irányzat. Túl sok pearl jam-et hallgatsz?<#hehe>
Én most csak K8Prõl tudok nyilatkozni, ott jelenleg t3-ban elsõprõ order fölény van...ez némi bizakodásra ad okot. Ahogy hallom t4-ben el vagyunk nyomva, de hát csak fel ér ez zerg hamarossan 😊

Szerintem a szerver összevonások után destro is jött a szerverre, pont azokról szervrekrõl, ahol korábban is durva destro fölény volt. Amit említettem nem egy olyan eset volt amikor átment rajtunk a destro és nemn 80-100 volt az arány.
Hidd el, nekem meg ami T4-ben megy az minden csak nem szórakoztató. Én emlékszem még olyan keepvédésekre amikor órákon át tartottuk magunkat. Az élvezetes volt, függetlenül attól, hogy sikerült megvédeni vagy sem. Ha destro nyert, hát nyert, megdolgozott érte.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

BEAST
Szo se volt itt letszamfolenyrol... transfer utani napokban tuleroben volt az order, de a destro kicsit jobban szervezte a dolgait ezert eleg gyakran gyozott. A ratyibbak elkezdtek altozni mert "jaj 100an megyunk randomok es 80 jobban szervezett destrus lecsap", es igy naprol napra eyre kevesebb lett az orderes. Most ott tartunk hogy inkabb altoznak es t2-t3ban zergelnek csak ne kelljen t4be jonniuk. Nulla orderessel ez meg minden csak nem szorakoztato...

Szerinted noobkodás? Destro enyhén szólva majdnem minden szerveren létszámfölényben van. Legutóbb vasárnap este fõmûsoridõben volt szerencsém orvr harchoz. kb. teljesen elment a kedvem az egésztõl. A keep védés addig tartott amíg bírták az ajtók. Amint betörték vége is volt... Shadow w.-al 3lövést le tudtam adni a felözönrõkre mielõtt feküdtem a mellettem hadonászó bo-tól (3ból 1 instant shot volt <#szomoru1> ). Egyébként az megy K8P-szerveren is, és ez volt Dronon is. Aznap este a wb-bõl percentként léptek ki az emberek. Többen mondták, hogy vagy reroll lesz belõle vagy játék vége. Amúgy már eddig is sokan pont a hasonló problémák miatt rerolloltak destro-ra.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

TDC Geronimo
Azgalon tegnap volt Altdorf ostrom, de most megint van :y Nem jó ez az order nubkodás, ami itt megy már 😞

TDC Geronimo
Csak úgy, mert szép

Én csak alacsony szinten T2 játszottam BG-dal. Grunge>Hatred, ha csak azt nézzük, hogy a grunge 2 emberre érkezõ sebzésbõl töltõdik (Oathfriend lehet másik tank is), ráadásul alig kell belõle költeni. Addig a BG-nek ütnie kell amellett, hogy ütik. Ha 2 kezessel van, gyorsabban jön a Hatred, de ezzel rányosan gyorsabban fogy az élete, nehezebb életben maradnia. Ha sword and boarddal harcol, kevesebbet kap be, és kisebbet is üt, tehát minden tekintetbõl kevesebb hatred termelõdik. (a játékosban több 😊)Emellett horribilis költségû némely Hateredet fogyasztó skill, valamint a Hatred alapján skálázódó bónuszok (90 hatred) jelentéktelenek lásd +15AP :.

Igazából ami leginkább jellemzi a karriert az, mikor elõször megláttam ingame a mastery ágakat. WTF? Igazából elsõ, majdan második ránézésre is teljesen halva született mind 3 ág. A középsõ defenzív ág, csak defenzív képességeket tartalmaz, semmi használható sebzõ képesség. Thoug növelés hate alapon stb. "Anti-magic ágon" a mind killer nem is mûködik tudtommal, 9 pont magasságában meg egy ilyen skill van - ami +parry esélyt ad anti-magic ágon, lehet csak én nem értem miért. 90 hate-tel +15 AP, pedig egyértelmûen imbalanced 😊
Egyébiránt mind2 destros tank hatékonyabb anti-caster tank, mint a BG. Se extra silence képesség, se build time növelés, se +distrupt.

Túlélõképessége is nevetséges, a self-heal és az absorb shielden nélkül szine elszublimál a hp-barja, ha már többen ütik.

Még armor penetráló, csökkentõ képességei sincsenek csupán ez. - penetraton csak erre az egy ütésre vonatkozik, a 25% egy IB-nek még csak nem is viszket. Ez körülbelül tankok közt ennyit tesz: irgalmatlan AP költség mellett,egy tankoknál átlagos sebzésnek számító ütés, ami kb annyi armort üt át, mintha az IB-n nem lenne cipõ 😊

Egy közepes képességû, közepes gearrel rendelkezõ IB leverése 1vs1 bármilyen karrier számára, bármilyen most elérhetõ gearben esélytelen. Supporttal a háta mögött, meg forró kés a vajon effektus -szerintem.

Szaruman
Nem véletlenül rohangál a sonny egy rp haverjával mindig. Ha 2en vannak együtt, kb 4-5 ember tudja talán letenni õket. De volt olyan, h nem õk haltak ki...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Ha lenne arena a WARban, biztosra veszem, hogy a rune priest - ironbreaker párost nem lehetne felülmúlni. Oathos cuccai iszonyat mód fel tudják buffolni a csapattársat. Elég, ha csak a +480 willpowerre gondolunk...ez fele annyi, mint amennyi most van a shamanomnak 😄

TDC Geronimo
Annak ellenére, hogy az IB defensive tankként kellene, hogy funkcionáljon valóban a legdurvább tank a játékba. Nem is értem, hogy a mirrorja miért lett ennyire más. Szinte mindenki teljesen mást várt a BGtõl, mivel tudni lehetett, hogy elvileg õ lesz az agresszív tank és hát kiindulva a "defensive" IBbõl mindenki nagy durranásra számított. Hát durrant is ,csak ki...szerintem :p

Bevallom most néztem meg elõször az IB masteryket. Jobb lett volna, ha sose nézem meg... nevetséges. 20 grunge fölött nem igazán költ semmire, amire igen, az is 100%ban ignorálja az armort.<#wilting> Oathfirenddel hamar megvan a 100grunge, és simán fenn tarthatja 80-100-on a grunget.

Earthshatter 750dmg (még csak nem is spell dmg), 6s snare és mindez AOE? <#wilting>
Cave in 750dmg/ 5s-es dot.
Stubborn as Stone 380 corp resist 20 secre, ráadásul ha varázsolnak rád +50% attack speed?
Rune-Etched Axe AOE sebzés 100% armore penetrationnel?
Stone breaker 3db Wot armor? egy ütésbõl 20 másodpercig folyamatosan dupla annyi sebzéssel 1 Wot armor?-ral megegyezõ AP igényével?
Inspiring Attack 150 dmg, + 120 str 20 secre +480 willpower (rakás distrupt)?

Ráadásul a tacticok se semmik, van vagy 3 ami alap képességhez knockbacket vagy knockdownt ad.

Esetleg egy jó kis Shield of reprisal + Furious reprisal tactic combo, csak hogy féletlenül se tudj semmit se csinálni. 😄

Semmi bajom nem lenne ezzel az egésszel, ha a BG hatred igénye ne lenne a duplája, a képességei elgalább ekkorát sebeznének, valamint nem halna 2szer olyan gyorsan mint az IB. Egy dwarf melee dps-nek simán elmenne medium armorban, de hogy a játék legdurvább tankjának van ilyen sebzés potenciálja...

TDC Geronimo
Reaiklandot sikerült és onnan mentünk fortress, majd egybõl a Altdorfra.

nah csak sikerült lockolni praagot, vagy KV lett belõle? 😊
fortressnél sem ovlt gond? vhogy mindig kimaradok azokból

Szaruman
Kb így néz ki neki a build, egész pontosan ez biztosan megvan neki, a maradék 8 pontot nem tudom, h hogyan osztotta el.

Emellett ugye pajzs, kurvanagy block és nagy mitgation.

TDC Geronimo
Tegnap mielõtt léptem volna aludni gyors felvettem 1-2 helyet Altdorfból. Ember sajna már elég kevés volt a mi instánkban így ezért nem látni sokat. Elõtte lévõ instába mentek nagyon jó kis harcok az utcákon order ellen.

TDC Geronimo
Nem tudom mit vagytok oda vele, engem csak karcolgatott -.-

Jockey
biztos hogy full tank specen van?
nem valami dps spec csak pajzsot szorongat?

Jockey
én fideltõl várom a conq cipõm vagy kesztyûm, de eddig még nem dobta sajna..😊

Szaruman
Sonnyt nem tudom elképzelni, h mit csinál. Más IB a közelébe sem ér, egész pontosan egy dps kari sem ér a közelébe. Tank specces kariról van szó, az benne a vicc.

Sorc téren sem jobb a helyzet nyugi 😊

én tegnap akartam törölni a karit kedves IB Sonny kolléga hatására. 3 ütés vagyok egy tanknak ez kész...és az sem nagyon érdekel hgoy rr98 a gyerek akkor is egy tank.

És nem egyszer ölt meg 3 ütésbõl hanem vagy 10x, szóval volt idõm tesztelni a klaviatúra tûrõképességét.

Amúgy grat az rr szintedhez, tegnap ostromnál 1024 rp-t adtál csak így tovább 😛

hasonló szitu, benézek ide 1 hónap után, s ugyanaz a mûsor van még mindig 😊
tiszta 3 évvel ezelötti wow topic feeling van itt 😄

Ehhez a 30as WE vs. BW vitához csak anyit tenék hozzá, hogy a 30as we nem feltétlen sokkal roszabb mint 1 40es...sõt
mivel az adott szintednek megfelelõ szorzót kapod mikor bemész RvR zónába...értsd minél kisebb szintû vagy annál nagyobb ez a konstans szorzó. Szval ha egy nagyon jól gearelt 30as sokkal erõsebb lehet mint egy sima 38as kari attól függetlenül, hogy sok skillje még nincsen meg.
Hogy példával éljek, én KotBSem 18on kiszedte ugye a teljes lila tank cuccot...mikor bement Rvr zónába kapásból volt 7K hpja és 126% damage reductionje...28on ezeknek a statoknak közelébe nem ért 😊

Jeffjohnson
BS ben Gahlvolt Darkrage (villámos boss) re tud valaki használható taktikot?