Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
s mitõl az? lécci, lécci explain plx. annyira kiváncsi vagyok az indokaidra...de tényleg <#wow1>#wow1>
me' fikázni én is tudok ám, bár nem hiszem, hogy a nagymestert valaha is lekörözöm ilyen téren <#mf2>#mf2>
de ezen is mulattam egy jót magamban x)
bár ha jól sejtem, ebbõl ítélve ti szarrá wipeoltátok magatokat rajta 😄
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
anti hero
thaddius ? 10 vs 25 ? gondolkozzál már mielõtt kinyitod a szád, de mondok jobbat, menj vissza a wow topikba ahova valo vagy!
PLííííZ
anti hero
fuck mmo's..i.,
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
amit persze itt a wowfikázók 95%-a nem is látott, max. warcraftmovies-on 😄
jelenleg a 10 fõs naxx nehezebb, mint a 25 fõs.
s nem kell se honor, se repu, se instafarm hozzá (csak 25 player, aki tud 3 gombot nyomkodni). bemész, (ha nincs lag) 3-4 óra alatt kipucolod, lootolsz, örülsz.
ez heti 1x 3-4 óra.
utána maradt még 6 napod a 7-bõl, amiben azt csinálhatsz, ami neked szimpatikus (igen, akár szarrá is kockulhatod magad).
azt meg nem hiszem, hogy /ma mo-n nincs olyan ember, aki heti 1 alkalommal nem tud szakítani 3-4 óra szabadidõt magának - én most kb. ennyit wow-ozok egy héten, de ennyi bõven elég is atm.
anti hero
áruljátok már el a EQban mi volt olyan baromi nagy kihívás ennek fényében, ott kézenállni is kelett a gép elött raid közben?
Nekem a raid instákról az a véleményem, hogy amellett, hogy nem kevés insta, reputation, esetleg honorgrind volt/van/lesz az alapkövetelményük (bármennyire is enyhül ez a dolog az utóbbi idõben), amit ugye az idõigényessége miatt nem tud mindenki megengedni magának, kellett/kell szerezni 40/25 olyan épkézláb embert, akiknél az elsõ dolog teljesült, azon túl nem teljesen idióták és képesek végrehajtani 1-2 ismétlõdõ feladatsort 3 gomb nyomkodása mellett. Ez a bizony végtelenül pofonegyszerûnek tûnõ dolog a guildek nagyrészének meghaladta a képességeit. Ezért is könnyebb 25 fõvel, mint 40-el és könnyebb 10 fõvel, mint 25-el, vmint könnyebb 5 fõvel, mint 10-el AI-kat verni. Ha a wow indulásakor mondjuk a raidlétszámot 60-ra tették volna, lehet, hogy az akkori tartalom még fél-egy évvel tovább húzta volna.
a 72 fõs raidek meg durvák voltak. sajna én kimaradtam belõle de egy cimbi elég sokat mesélt miket szívtak vele 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amugy lehet igazad van, bár szerintem azért túlzol...mivel mi jópár boss leölésével heteket töltöttünk el wowban is...ezekszerint EQ-ban minimum évekre lett volna szükség...vagy balfaszok vagyunk, persze ez is jáccik 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
adok házi feladatot: a rossz hasonlat definíciója. ha megvan, írd fel harmincszor a táblára, és utána hazamehetsz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
De azt még hozzátenném, hogy tény hogy jókor indult a wow, de ha nem lett volna enyire jo (mint ahogy sokan viattják) akkor eltünt volna sülyesztõben és mindenki visszapártól a "nagy öregekre" mivel a net meg gépek már adottak ugye...de nem így történt...akkor ezért ez az elmélet vhol sántít 😊
Az én véleményem az, hogy a wow igenis adott tartalmi szórakozást, mint azonak akik csak pár órát akartak játszani néha és mint a un. HC playereknek.
Azért egyszerûségét vitatnám kicsit, nem tudom akik ezt állítják, voltak-e 40 fõs raideken a régi BWL vagy Naxxramasban? Szval azért amelett, hogy kinált egy egyszerû játékmenetet, akadt benne bõven kíhívás, amit megdolgoztatta még a legjobb játékosokat is...azért nem hiába a játékos állomány max. 10% látta a régi nagy kontenteket.
Bocs attól, aki warhammer fórum révén arról akar olvasni kizárólag, de sztem jelnleg a warhammerõl nemigen van mit beszélni, vannak hibái, dolgoznak rajta, fiatal game még, 1 év után meglátjuk mi lett belõle.
"A hasonlat hasonlóságon alapuló szókép. A hasonlító és a hasonlított között valamilyen hasonlóság, közös vonás van. A képi elem és a tárgyi elem nincs egymással azonosítva, hanem csak párhuzamban állnak."
legközelebb talán vasárnap tudok majd játszani és ebbe belegondolni is borzasztó. igaz most 7végén lesz egy lan party és az valahogy megoldható hogy legyen közbe rendes net is?:S léci válaszoljatok mer amig bf2õznek én el warozgatnék.😄
hogyha viszont valójában arra gondoltam volna, hogy rossz a hasonlatod, akkor azt írtam volna, hogy "szerdán tíz forinttal esett az eper ízû gumicukor tonnánkénti ára a wall streeten". nemhiába, gyönyörû egy nyelv ez a magyar!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."