Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

o'rly?
s mitõl az? lécci, lécci explain plx. annyira kiváncsi vagyok az indokaidra...de tényleg <#wow1>
me' fikázni én is tudok ám, bár nem hiszem, hogy a nagymestert valaha is lekörözöm ilyen téren <#mf2>

Én vhogy nem tudok röhögni rajta. Majdhogynem fizikai fájdalmat okoznak a hsz-ei, annyi hülyeséget ír. 😄

aham, lehet benne valami 😊
de ezen is mulattam egy jót magamban x)

jajmár, thaddius egy viccboss baze'.
bár ha jól sejtem, ebbõl ítélve ti szarrá wipeoltátok magatokat rajta 😄

túl sokat vagy már itt, idézzelek? "amúgy meg azért járok ide /bár ez túlzás, kb. 2x 1 héten benézek, hogy mi a szitu/, mert lehet jókat mulatni a post-okon, picket topic-ba semmi se történik, itt meg van öröm és bódottá'" a gond csak az ezzel, hogy itt rajtad röhögnek az emberek, de látom neked ez egyfajta perverzióddá vált... mondanám, hogy majd kinövöd...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Wildor csak azért van itt hogy ne mindenki Fidelt szidja😛

😄DDD

anti hero

nem nehezebb, sokkal konnyebb, clueless vagy
thaddius ? 10 vs 25 ? gondolkozzál már mielõtt kinyitod a szád, de mondok jobbat, menj vissza a wow topikba ahova valo vagy!
PLííííZ

anti hero

huhha, asszem akkor Deviants voltunk (Ragnaroson) utána alapítottunk bellõle páran a Genesis-t (de lehet hogy az már BC után volt, bár úgy emlékszem még elötte)

google<#heureka>

MeoH
Roppant nehez letolteni a gamet, pl probaltad a hivatalos oldal download menujet?

fuck mmo's..i.,

Hober Mallow
Sziasztok ,nem tudjátok honnan lehet letölteni a játék klienst,ha le lehet?Egyik barátomnak megvettem.De úgy néz ki nem tudom átadni neki csak néhány hét múlva,ezért arra gondoltam megcsinálhatom neki az accot vagy õ is.csak akkor kellene neki a cliens😄<#worship>

mostmár nagy a szád Árpi 😄 azért majd jer hozzánk elhallgatjuk a szép káromkodásaidat TS-en mikor épp a FIDEL-féle DESTRO zerg csapdossa a kis IB malackád seggét😊

s0n1c
melyik guildben?
Azt mondja, hogy destro könnyebben lockolja majd a zónákat, mivel õ dominál 2-3xosan.<#hehe> Igy 3 naponta tudják majd lockolni aldorfot és order elköltözik, mert 1 héten 3x 4-5 órájuk lesz csak játszani.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

és mit mond? me itt melóban nincs hangtechnika...azt látom, hogy beszél 😄

C'thun még megvolt, de az már nem tetszett anyira, naxxban én már nem voltam ott wow szünet volt kicsit BCig 😊

Szaruman
WE kutyaf@sza. IBvel 2esével reggelire 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

s0n1c
hopp lõljél = lõjjél
s0n1c
Ne lõljél már el minden jokert egyszerre 😄
Ja és WE op + destro több.<#buck>

1et kellett linkelnem már megint és pörög a topic.<#hehe>

s0n1c
prenerf naxxot is letoltad, végig? aq: c'thun?
TDC Geronimo
Nemsokára 1.1.1 amiben jön az átdolgozott zone lock system \o/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

az is jo, de az már könnyû, ott csak 25 manõverezett 😊

Ugyanarról beszélünk, a nehézséget az jelentette, hogy találj elég olyan embert, aki a feladatsort végre tudja hajtani és a gearje is megvan hozzá. Ha végrehajtották, akkor jól megszervezted õket.

bestof lady vashj volt imho ^^
amit persze itt a wowfikázók 95%-a nem is látott, max. warcraftmovies-on 😄

ehmmm....téves.
jelenleg a 10 fõs naxx nehezebb, mint a 25 fõs.
s nem kell se honor, se repu, se instafarm hozzá (csak 25 player, aki tud 3 gombot nyomkodni). bemész, (ha nincs lag) 3-4 óra alatt kipucolod, lootolsz, örülsz.
ez heti 1x 3-4 óra.

utána maradt még 6 napod a 7-bõl, amiben azt csinálhatsz, ami neked szimpatikus (igen, akár szarrá is kockulhatod magad).
azt meg nem hiszem, hogy /ma mo-n nincs olyan ember, aki heti 1 alkalommal nem tud szakítani 3-4 óra szabadidõt magának - én most kb. ennyit wow-ozok egy héten, de ennyi bõven elég is atm.

Solid Snake
Gyertek má warozni, ne bonyizzatok má annyit <#idiota>
Hát szerintem elég bonyolult voln pár csata amit össze kelett hangolni, hogy 40 ember jol nyomogossa azt a 3 gombot. Vegyük pl. nagy kedvencemet, Razorgore-t ahol minden kasztnak megvolt a személyre szabott feladata, és ha vki hibázott, hát borult minden.

hadd kérdezzek vissza, szted mi a bonyolult ?

anti hero

jaja tudom, mindenki retardált meg hülye, aki nem ért veled egyet...jolvan leülhetsz

persze igy leírva rém egyszerünek tûnik 3 gombot nyomogatni...nyilván csak mi voltunk balfaszok 😊
áruljátok már el a EQban mi volt olyan baromi nagy kihívás ennek fényében, ott kézenállni is kelett a gép elött raid közben?

s0n1c
Az, hogy sokan nem tértek vissza a régebbi játékokhoz inkább abból a dologból adódik, ami miatt te is azt hitted, hogy a wow az "elsõ igazi mmo", vagyis hogy egyszerûen nem ismerték azokat, meg egyáltalán magát a mûfajt. Gyakorlatilag azt hiszik, hogy a blizzard ezzel feltalálta a spanyol viaszt.

Nekem a raid instákról az a véleményem, hogy amellett, hogy nem kevés insta, reputation, esetleg honorgrind volt/van/lesz az alapkövetelményük (bármennyire is enyhül ez a dolog az utóbbi idõben), amit ugye az idõigényessége miatt nem tud mindenki megengedni magának, kellett/kell szerezni 40/25 olyan épkézláb embert, akiknél az elsõ dolog teljesült, azon túl nem teljesen idióták és képesek végrehajtani 1-2 ismétlõdõ feladatsort 3 gomb nyomkodása mellett. Ez a bizony végtelenül pofonegyszerûnek tûnõ dolog a guildek nagyrészének meghaladta a képességeit. Ezért is könnyebb 25 fõvel, mint 40-el és könnyebb 10 fõvel, mint 25-el, vmint könnyebb 5 fõvel, mint 10-el AI-kat verni. Ha a wow indulásakor mondjuk a raidlétszámot 60-ra tették volna, lehet, hogy az akkori tartalom még fél-egy évvel tovább húzta volna.

ez a kurva jo, ez mindig szubjektív...sokan istenítették a line age 2-õt is, sztem meg az is szarul néz ki...kinek mi jön be

Torzonborz
öhöh annó az EQ1 grafikája qrva jónak számított , ne a mostaniakhoz hasonlíts egy 10 éves játékot.
a 72 fõs raidek meg durvák voltak. sajna én kimaradtam belõle de egy cimbi elég sokat mesélt miket szívtak vele 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nem valóban csak futólag ismerem az EQ1-et, igazából ezek a játékok nálam megbuktak a garfika szintjén...lehetett akármilyen jó, megláttam uninstall 😊
Amugy lehet igazad van, bár szerintem azért túlzol...mivel mi jópár boss leölésével heteket töltöttünk el wowban is...ezekszerint EQ-ban minimum évekre lett volna szükség...vagy balfaszok vagyunk, persze ez is jáccik 😊

BEAST
Dehogy, epp elegszer oltek meg ok is engem, most orul 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
papagáj mód ON?

adok házi feladatot: a rossz hasonlat definíciója. ha megvan, írd fel harmincszor a táblára, és utána hazamehetsz.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Nagyon sokan azert nem mentek high lvl instakba, mert egyeszeruen nem jatszanak anyit vagy teszem azt nem fo idoben mikor raidek vannak. Nem tudom jatszottal e az EQ1el anno, de ahoz kepest egy WoW 40 fos raid insta ovodai babazsur.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Igen mindenki véleményében van némi igazság.
De azt még hozzátenném, hogy tény hogy jókor indult a wow, de ha nem lett volna enyire jo (mint ahogy sokan viattják) akkor eltünt volna sülyesztõben és mindenki visszapártól a "nagy öregekre" mivel a net meg gépek már adottak ugye...de nem így történt...akkor ezért ez az elmélet vhol sántít 😊
Az én véleményem az, hogy a wow igenis adott tartalmi szórakozást, mint azonak akik csak pár órát akartak játszani néha és mint a un. HC playereknek.
Azért egyszerûségét vitatnám kicsit, nem tudom akik ezt állítják, voltak-e 40 fõs raideken a régi BWL vagy Naxxramasban? Szval azért amelett, hogy kinált egy egyszerû játékmenetet, akadt benne bõven kíhívás, amit megdolgoztatta még a legjobb játékosokat is...azért nem hiába a játékos állomány max. 10% látta a régi nagy kontenteket.

Bocs attól, aki warhammer fórum révén arról akar olvasni kizárólag, de sztem jelnleg a warhammerõl nemigen van mit beszélni, vannak hibái, dolgoznak rajta, fiatal game még, 1 év után meglátjuk mi lett belõle.

ajjajj akkor nemsokára látjuk itt is... OP!

Jeffjohnson
Még 1x csak neked ,hogy felfogd mi a hasonlat majd szólj ha sikerült....
"A hasonlat hasonlóságon alapuló szókép. A hasonlító és a hasonlított között valamilyen hasonlóság, közös vonás van. A képi elem és a tárgyi elem nincs egymással azonosítva, hanem csak párhuzamban állnak."

emberek a mai napon nem waroztam és elvonási tüneteim lesznek :'(
legközelebb talán vasárnap tudok majd játszani és ebbe belegondolni is borzasztó. igaz most 7végén lesz egy lan party és az valahogy megoldható hogy legyen közbe rendes net is?:S léci válaszoljatok mer amig bf2õznek én el warozgatnék.😄

Nem arról írtál, de sejtettem, hogy azzal kevered.
QuippeR
hát persze, hogy nem tudom felfogni mirõl írtál, kicsi is lenne hozzá a negyvenhármas IQ-m. azért írtam, hogy rossz a hasonlatod.

hogyha viszont valójában arra gondoltam volna, hogy rossz a hasonlatod, akkor azt írtam volna, hogy "szerdán tíz forinttal esett az eper ízû gumicukor tonnánkénti ára a wall streeten". nemhiába, gyönyörû egy nyelv ez a magyar!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Jeffjohnson
Látom nehéz felfogni amiröl írtam ,érdekes módon mindenki másnak sikerült de ha neked Chris szarral kapcsolatos "mondása" jobban érthetõ volt az már a te bajod.....

BEAST
Most van, Fidelt is levagtuk! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

pvenub akkor ha nincs ellen 😊)) ám azt a 3 naponta letolható 1 órás instát nem nevezném nagy pvefarmnak:o