Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
pvenub 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

á-á majd pörögtök velem bb-be aztán este meg lost valebe😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Majd melo utan. 😉

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

BEAST
En nem is unom a pvpt 😄 mar amikor van ellen <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Logolj be, együtt pörgünk praag wcbe :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Az is vicces, hogy jelenleg a pve content befejezese tartja bennem a lelket. Pedig azt hittem, ez egy olyan jatek lesz, ahol a pvp-t "sosem" fogom megunni, a pve-t pedig elkerulhetem messzirol. 😊

BEAST
Meg ugye elmeletileg nem is ez lenne a jatek lenyege, arrol nem is beszelve hogy csupa IB, WE, SW, SH lenne a gyoztes 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Na ugy döntöttem belepofázok én is egy kicsit😊

-Hype.
-Blizzard. (név)
-Warcraft háttértörténet, aminek igen sok rajongója volt.
-Korábbi címek jó ötleteinek összegyúrása. ( ha jol emlékszem ezt az --egész , már több oldalasra nyúló dologot azzal kezdted hoggy WoW volt az elsõ igazi MMO, nos 1 ez nem igaz 2 a blizzard utolsó olyan játéka ami 10%nál több eredeti ötlettel rendelkezik az a Diablo.)
-Egyszerûség. Sokan inkább egy kis egyszerû kikapcsolódást szeretnének mint még egy kis agytornát meló, iskola etc után.

-És ami a legfontosabb,és leginkább idevág hisz az elõdökkel hasonlítjuk össze õket, a WoW pont idõben érkezett hogy lecsapjon a szélessávú korlátlan netkapcsolatok rohamos terjedésével folyamatosan, nagy számban keletkezõ friss MMO playerekre.

szerintem.

Nekem a jelenlegi balance mellett nem tetszene az 1vs1 bajnoksag, zealottal gyakorlatilag semmit nem lehet megolni 1vs1-ben. Esetleg eletben maradni hosszu ideig, de az meg nem nagy sikerelmeny...

Dombornyomott hitelkártyáról írtam, ami nem egyenlõ a debit kártyákkal.

Na, akkor sok ellenkezés, felesleges szájkarate után szép kört leírva el is jutottunk ahhoz, amit még tegnap írtam: 😄

A wow elõtt voltak csak igazán minõségi mmo-k, amikbõl szépen okosan összeollózta a blizzard az érdekességeket, úgymint Ultima Online, Everquest, Dark Age of Camelot, stb. Más dolog, hogy akkoriban még nem volt olyan általános a gép- és internethasználat, csak dombornyomott kártyákkal lehetett fizetni, egy szûk réteg úri szórakozása volt. A wow sikere ezen akadályok megszûnése mellett a végtelen egyszerûségében rejlett, meg hogy megnyitották a kapukat a fiatalok, nagyon fiatalok, kispénzûek felé is.

Oke a CS kicsit mas kategoria, bar en is sokat jatszottam vele es tenyleg jo. De 1 MMOtol nem olyan szintu jatekmenetet var az ember, szerintem.
Hamar FPS akkor COD4 vagy Left 4 Dead.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

...ja és lemaradt, hogy sok-sok éve ugyan olyan népszerû, hiába nem változik benne semmi csak néha felújítják a grafikai motort.

erre jutott eszmbe, sztem jó példa a Counter Strike...primitiven egyszerû játék, igazából egymást lövik az emeberek ennyi...mégis az adja a hihetetlen hangulatát, hogy kiszámithatatlan az ellenfél, gyors a játékmenet, nincs 2 egyforma csata, pörög az egész.

Erre mondjuk megint csak azt tudom mondani, hogy kinek mi jön be. Én például egyeltalán nem igénylem a bonyolult öszetett kveszteket, sõt kimondottan rühellem a szintezés/questelés oldalát az mmoknak. Nekem a játékot a csapatjáték jelenti, wowban a nagy raidek warban pedig a csoprtos PVP.

ne legyél már ennyire fogyatékos, néha ránézek wow topicra már csak kíváncsiságból is/munkám idejébe bõven belefér, ott meg te sírsz, meg a kis pajtásaid, hogy mi a rossz.... most komolyan minek jössz ide mikor közöd sincs itt semmi/senkihez még csak értelmes dolgot se tudsz hozzárakni csak ctrl+c/ctrl+v, gondolkozz már ha képes vagy rá mielõtt ide postolsz...

s0n1c
Szerintem meg verjük össze egymást izomból.
Torzonborz
egy kis reklám :
itt lehet megnézni és rendelni.
késõbb nagyobb lesz a választék. ha a klánotok akar saját pólót az is megoldható.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
Igazan eszrevehetned mar magad, ugyan ilyen szintu postokkal sirtad tele ezt a topicot, es eveken az a wow topicot is... kb te vagy az utolso ember aki ezeket a postokat minosithetne 😄

ez király, hol lehet ilyet venni? 😄

Pont az a baj, hogy a grafikan kivul nem nagyon lattok elore lepest. Regebbi jatekok nem tetek mindent a szadba, nem mutattak nyilak hova kell menni kenytelen voltal elolvasni es megerteni a quest szoveget. Ha meghaltal annak volt sulya, manapsag semmi, anno EQ1ben ha rossz helyen haltal meg es nem volt aki segitsen akkor bukhatad az osszes cuccod, mivel feltamadaskor 1 szal gatyoban jelentel meg sorolhatnam meg.

"Érvekkel, tényekkel, tapasztalatokkal alátámasztott vita folyt"

na ne fárassz 😄

"brühühü a 40-es bw-met megölik a szürkék", "tök szar, az orderesek egyre kevesebben vannak", "ez a játék nem azt adta amit vártam, s egyáltalán nem azt adta amit igértek", "de most ment át orderbe a KDS, na majd õk aztán megmutatják, világmegváltás lesz, omg", "uncsik a skillek, van kisdot,nagydot,közepesdot, azt ennyi percry", stb, soroljam még az ehhez hasonló kommenteket? 😄D

érvek és tények, mi? azáááám 😄
szidhattok, de nem izgat, én már csak röhögök azon, ami itt megy 😄

(amúgy meg azért járok ide /bár ez túlzás, kb. 2x 1 héten benézek, hogy mi a szitu/, mert lehet jókat mulatni a post-okon, picket topic-ba semmi se történik, itt meg van öröm és bódottá' 😄)

QuippeR
igen, de ez egy nagyon rossz hasonlat, ezért felejtsük el.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ja hogy ha nem értek veled egyet akkor hülye vagy? és akkor beleköthetek abba, hogy van-e rajtad sapka tök mindegy mi a téma?...érdekes hozzáállás

sztem meg minden emlék megszépül, én is játszottam elég sok régi gamemel, mégsem esem abba a hibába, hogy vissza sírjam õket...mert igen is sokat fejlõdött a bonyolultságuk és összetettségük is nem csak a kinézetük
de ezen megint lehetne reggelig vitázni, kinek mi a jó...

Ja, ha megcsinálták volna a DAoC pvp rendszerét, már sokkal több boldog ember lenne, mint így.

Magamnak megy egy leütés doPtál szó miatt, úgyis megkapom 😄
13030: "Fura, hogy neked már 13 éve van dombornyomott kártyád, holott '98-ban, 10 évvel ezelõtt a Citibank jött ki az elsõvel (még kvázi-monopol helyzete is volt a dologban vagy 2 évig)."
Az elõzõ sorokban csupán 2en cáfoltak meg csuklóból.

5-öst doptál, 3 szinttel csökkent a népszerûséged, és kimaradsz 2 körbõl.
Muhaha
Csodálkozol? Ilyen kijelentéssel, hgoy wow elött nem volt jó mmo. (meg ezek szerint utánna sem ha csak az eladást nézzük) Ezzel alapból beállítottad magad hülyének pár embernél 😊

Részemrõl pont azokat a játékokat és mmo-kat sírom visszaa múltból. Ott még volt tartalom, nem pedig csak grafika. Megveszel egy single játékot és pár óra alatt végig játszod...MMO társadalma meg hígult és hülyült.
Ami kicsit is bonyolult az már rétegjáték, pedig daoc-hoz sem keleltt diploma.

Jock, Arwenke meg régi motorosok....vhogy mindig azt veszem észre hogy egyet értek velük 😊

hát igen sztem is szánalmas, hogy ebbe kötnek bele ha mondok vmit aminek teljessen más a lényege...de van akinek csak a teljesen lényegteln dolgok jönnek le egy hozzászólásból...vagy inkább csak azt nézi mibe lehetne belekötni.

BEAST
<#hehe><#eljen>

Torzonborz
beszéljünk másról .
Nektek való póló <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jeffjohnson
"A hasonlat hasonlóságon alapuló szókép. A hasonlító és a hasonlított között valamilyen hasonlóság, közös vonás van. A képi elem és a tárgyi elem nincs egymással azonosítva, hanem csak párhuzamban állnak." <#beka3>

Torzonborz
a fennakadás más miatt kezdõdött csak aztán ide jutottunk.

az az eszméletlen, hogy a war topicba, meg úgy egyáltalán képesek az emberek ilyen dolgokon fennakadni... omG

Azért eszméletlen fazonok vagytok...Azért fontos ez a tény mert ennek alapján akartak valakit egy vitában kvázi hülyének nézni, és ez a vita történetesen itt zajlott.
BEAST
Az en apukam erosebb... es dombornyomott kartyaja is van <#idiota>

Pedig dombornyomott 😊 Annál is biztosabb, mert most is megvan itt a kezemben, persze a kártyát fizikailag cserélgették, de szolgáltatás körülötte nem változott.
Az Eurocard-Mastercard dombornyomott volt az OTP-nél a sima az a Cirrus-Maestro volt.
Bucser
A Mastercard mindig dombornyomott... És 1979 óta létezik, mint mastercard ugyanazokkal a feltételekkel.. miért nem lehetett neki 99-ben dombornyomott kártyája? apámnak már az elsõ vállalkozási számlájához is dombornyomott kártya tartozott (91-ben)..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

És ki mondta, hogy '99-ben még nem lehetett?

De ki nem szarja le most komolyan hogy kinek-mikor volt dombornyomott kártyája.<#falbav>

Torzonborz
hja az sima kártya volt. sokaknak kellett fizu miatt (nekem is ).

MeoH
Nem kotetkedes, de sztem ez nem dombornyomot, csak sima bankkartya.

fuck mmo's..i.,

Ez hülyeség, nekem 94 óta van dombornyomott bankkártyám, OTP, akkor még Eurocard-Mastercard-nak hívták, most már sima Mastercard, a múlt évig még a külalakja is ugyanolyan volt, most cserélték le a designt. És még nem is azért volt mert annyira akartam, hanem amikor a cég a béreket készpénz helyett bankszámlára kezdte utalni, automatikusan ezt vágták mindenkihez.
ezzel meg az baj, ja lemásolták volna a DAoC-ot akkor meg egy halom ember amiatt sírna...olyan játék sosem lesz amivel mindneki elégedett.

Arwenke ezt mondta: "1999ben jelent meg az EQ en kb 1999 vegen kezdtem eljatszani vele, szoval akkor mar biztos volt dombornyomott kartya"

rgo nem a dombornyomott kártyán mulott szerinte sem, abban meg nem értettem vele egyet, hogy azok a játékok jobbak voltak, de ezt is leirtam...ez a része már szubjektív 😊

13062: meg elf chapter16-ban van 1 küldi amiben a WP-k pallos skinjû warhammer kapnak...sztem az még most is benne van 😊

Kicsit fura lett a mondatt vege😊 Helyesen: meg soha nem voltam T4ben

Szerintem az lenne a jo ha a DAOC bevalt pvp rendszert ossze eresztenek a mostanival, es abbol gyurnanak 1 frankot. Relic szerintem is sokkal jobb volt mint ez a lockolas, bar nem meg T4ben soha nem voltam😊

Csabee
No, csakhogy én is megmérettessek 😊 Viccet félretéve, szerintem a warhammer-akármilyen is a pvp-je- ,jelenleg a legtöbb lehetõséget kínálja e téren ez biztos. A hibái viszont érthetetlenek, hiszen olyan szintre estek vissza, amit már (és nem akarok a wowhoz visszacsapni) a wow megjelenése elõtt is kiküszöböltek, csak most valahogy elfelejtettek. Ennek az oka lehet a könnyítés, vagy egyszerûsítés, hogy a hétköznapi játékosnak is élvezhetõ legyen ( ugye egyszerûbb egy warbandbe csatlakozva ronahgálni, mint épített grp-ba bekerülni, vagy azok elõl bújkálni..). Ezt természetesen pont az a réteg szívja meg aki leginkább várta a játékot, mert úgy gondolta itt végre kijön a tudás is, hiszen ilyesfajta pvp-bõl van a piacon.
Én viszont úgy gondolom viszonylag egyszerû, gyors lépésekkel ki lehetne egyensúlyozni a dolgot, hogy mindenkinek megfeleljen a dolog.
-új tier, nagy széles rvr zónákkal, hogy lehessen a grp-oknak is menni valahova (zerg nem menne oda lényegében, mert nem lenne vár)
-kasztolós renown ability-k, mert 2% parry-ért ugye csaknem éri meg napokat szívni
-tetszene valamiféle párbaj rendszer is, erre konkrét ötletem nem nagyon van , de sztem meg lehetne oldani egy 1v1 bajnokságot ( ez azért nehézkesebb)
-a mostani scenairokrol ki a 40eseket szvsz, akár lehetne több, ötletesebb seceniro csak 40eseknek
-lockolás se kéne, a relic rendszer már bevált egyszer (harc a minél több várért bónuszért)... stb stb nem akarom telespammelni a topicot 😊

QuippeR
ezt a Suzuki-s példát felejtsük már el, a WoW és a WAR ugyanannyiba kerül, és a Suzukit az ára miatt veszik annyian, nem azért mert mindenki retardált, és jobban tetszik neki egy Ferrarinál.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

elõfordul... az még a jobbik eset 😊 láttam már alien kezeket, lábakat is..