Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-Hype.
-Blizzard. (név)
-Warcraft háttértörténet, aminek igen sok rajongója volt.
-Korábbi címek jó ötleteinek összegyúrása. ( ha jol emlékszem ezt az --egész , már több oldalasra nyúló dologot azzal kezdted hoggy WoW volt az elsõ igazi MMO, nos 1 ez nem igaz 2 a blizzard utolsó olyan játéka ami 10%nál több eredeti ötlettel rendelkezik az a Diablo.)
-Egyszerûség. Sokan inkább egy kis egyszerû kikapcsolódást szeretnének mint még egy kis agytornát meló, iskola etc után.
-És ami a legfontosabb,és leginkább idevág hisz az elõdökkel hasonlítjuk össze õket, a WoW pont idõben érkezett hogy lecsapjon a szélessávú korlátlan netkapcsolatok rohamos terjedésével folyamatosan, nagy számban keletkezõ friss MMO playerekre.
szerintem.
A wow elõtt voltak csak igazán minõségi mmo-k, amikbõl szépen okosan összeollózta a blizzard az érdekességeket, úgymint Ultima Online, Everquest, Dark Age of Camelot, stb. Más dolog, hogy akkoriban még nem volt olyan általános a gép- és internethasználat, csak dombornyomott kártyákkal lehetett fizetni, egy szûk réteg úri szórakozása volt. A wow sikere ezen akadályok megszûnése mellett a végtelen egyszerûségében rejlett, meg hogy megnyitották a kapukat a fiatalok, nagyon fiatalok, kispénzûek felé is.
Hamar FPS akkor COD4 vagy Left 4 Dead.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
itt lehet megnézni és rendelni.
késõbb nagyobb lesz a választék. ha a klánotok akar saját pólót az is megoldható.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
na ne fárassz 😄
"brühühü a 40-es bw-met megölik a szürkék", "tök szar, az orderesek egyre kevesebben vannak", "ez a játék nem azt adta amit vártam, s egyáltalán nem azt adta amit igértek", "de most ment át orderbe a KDS, na majd õk aztán megmutatják, világmegváltás lesz, omg", "uncsik a skillek, van kisdot,nagydot,közepesdot, azt ennyi percry", stb, soroljam még az ehhez hasonló kommenteket? 😄D
érvek és tények, mi? azáááám 😄
szidhattok, de nem izgat, én már csak röhögök azon, ami itt megy 😄
(amúgy meg azért járok ide /bár ez túlzás, kb. 2x 1 héten benézek, hogy mi a szitu/, mert lehet jókat mulatni a post-okon, picket topic-ba semmi se történik, itt meg van öröm és bódottá' 😄)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
sztem meg minden emlék megszépül, én is játszottam elég sok régi gamemel, mégsem esem abba a hibába, hogy vissza sírjam õket...mert igen is sokat fejlõdött a bonyolultságuk és összetettségük is nem csak a kinézetük
de ezen megint lehetne reggelig vitázni, kinek mi a jó...
Az elõzõ sorokban csupán 2en cáfoltak meg csuklóból.
5-öst doptál, 3 szinttel csökkent a népszerûséged, és kimaradsz 2 körbõl.
Muhaha
Részemrõl pont azokat a játékokat és mmo-kat sírom visszaa múltból. Ott még volt tartalom, nem pedig csak grafika. Megveszel egy single játékot és pár óra alatt végig játszod...MMO társadalma meg hígult és hülyült.
Ami kicsit is bonyolult az már rétegjáték, pedig daoc-hoz sem keleltt diploma.
Jock, Arwenke meg régi motorosok....vhogy mindig azt veszem észre hogy egyet értek velük 😊
Nektek való póló <#idiota>#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Az Eurocard-Mastercard dombornyomott volt az OTP-nél a sima az a Cirrus-Maestro volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
rgo nem a dombornyomott kártyán mulott szerinte sem, abban meg nem értettem vele egyet, hogy azok a játékok jobbak voltak, de ezt is leirtam...ez a része már szubjektív 😊
13062: meg elf chapter16-ban van 1 küldi amiben a WP-k pallos skinjû warhammer kapnak...sztem az még most is benne van 😊
Én viszont úgy gondolom viszonylag egyszerû, gyors lépésekkel ki lehetne egyensúlyozni a dolgot, hogy mindenkinek megfeleljen a dolog.
-új tier, nagy széles rvr zónákkal, hogy lehessen a grp-oknak is menni valahova (zerg nem menne oda lényegében, mert nem lenne vár)
-kasztolós renown ability-k, mert 2% parry-ért ugye csaknem éri meg napokat szívni
-tetszene valamiféle párbaj rendszer is, erre konkrét ötletem nem nagyon van , de sztem meg lehetne oldani egy 1v1 bajnokságot ( ez azért nehézkesebb)
-a mostani scenairokrol ki a 40eseket szvsz, akár lehetne több, ötletesebb seceniro csak 40eseknek
-lockolás se kéne, a relic rendszer már bevált egyszer (harc a minél több várért bónuszért)... stb stb nem akarom telespammelni a topicot 😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.