Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reroll slayer, destro mindig lesz😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

költözés óta mind2 kivitelezhetetlen... egy bolond 200-at csinál😊

BEAST
Az endgame nem erdekel :d. Inkabb szuljenek nekem ordereseket T4be 😊 ... vagy ami meg jobb lenne, kitalalhatnanak valamit hogy ne erje meg 200 embernek egy folyokent hompolyogni zonarol zonara.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a szomorú az egészben, hogy valószínûleg a következõ patchekben se a City fightokkal fognak foglalkozni... ami az endgame?! :o

hát én már a zóna lockolásnál elbuktam, 1 órát álldogáltunk a destro wc elött, hogy közben nyerjék a scenariókat vagy vmi ilyesmi...hát sztem az is halál unalmas...

engem sem, a szerepjátékban is a legértelmetlenebb/játszhatatlanbb karrier. Mondjuk könnyen népszerû, mivel csak róluk jelent meg regény magyarul...ami nem is vmi nagy durranás, de csak ez van (a régi Konradot leszámítva ami amugy fényévekkel jobb könyv, de 2. után nem adtak ki többet...)

BEAST
Igen, eleg furan mukodik, vagy inkabb nem mukodik ez a warcampbe-dobalos rendszer... elmeletileg neznie kellene a rankot/renown rankot, de egyelore meg csak a max letszam elerese utan zarja a zonat :S

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ha jol emlekszem nalunk is egy chosen nyert. O mondjuk 38-as volt.
A masik vicces dolog meg az, hogy lvl 40 es karikat rakott ki warcampbe, mikor fortress ostrom ment, a lvl 40 alattiak meg ott virgonckodtak.

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

válasz=válast

ebben az a vicces h mi is ellenfél nélkül farmoltuk a Pq-kat 1db engineert lattam aztan kifujt. a Drop rate szar 40en 1 6-9 fös pq-t ütni 10böl 1szer invader. Afkolo 31es chosen invader válasz aki meg végighealeli az egészet 10 contri pont. Sehol semmi minket be sem hivot a scenario. szvsz nem fogunk annyi embert összeszedni h most ordert támadjunk mindenki arra var h vége legyen még 4 perc....

BEAST
ismeros 😊

Ma délután/este megtörtént az Eltharionon is az elsõ városostrom. Order támadta az Inevitable Cityt.

A délutáni fortress ostromok és az orvr nagyon izgi volt..iszonyú mennyiségû ember vett részt mind a két oldalon...most valahogy a szerverek sem crasheltek (mint késõbb kiderült sajnos)...

Mindenki nagy lelkesedéssel indult neki a város ostromának és, bár sokat hallottunk arról, hogy a városostrom nem valami nagy, mindenki várta a jót..

Hát mit mondjak...nagyon gynge ez az egész....szar pq, ahol ráadásul az npc killek is számítanak és kb az insták nagy részében gyakorlatilag ellenfél nélül farmoltak az emberek amíg meg nem unták...az undercraft scenario is egy teljes katasztrófa..úgy rossz ahogy van...a király foghtig nem jutottunk el mert néhány játék után sokan elmentek/logoltak mondva, hogy ezért a szarért volt a nagy összetartás meg szervezkedés?

Per pillanat úgy néz ki egy ideig nem lesz megint IC ostrom mert kb mindenki aki részt vett a harcokban nagyon csalódott...nem csak order, hanem destro oldalon is.

Ezt a szart látva kezdem azt hinni, hogy direkt szarják szét a szervereket, hogy minél késõbb jussanak el az emberek ide.

nagyon sürgõsen kellene valamit ezzel csinálni, mert per pillanat egy sima keep ostrom vagy orvr sokkal nagyobb móka mint azokat a szar pqkat csinálni.

Sok ember persze kifarmolta az invader set nagy részét a pve instákban...de igazából annak meg a statjai nem az igaziak...a drop rate is szar...néhány guild tagnak esett cap 3-4szer...más meg alig.

Az Eltharionon játszó destrosoknak üzenem, hogy most kell ütni az ordert mert ma estére sok embernek elment a kedve az egésztõl.

Ennél azért én is jóval többet vártam...nem csak vmi szar farmolást. A Mythic hülyesége az, hogy gyakorlatilag ösztönzi a harc elkerülését, a pvp helyett a pvet díjazza...keepeknél, BOknál is ez van.

Aki esetleg kihagyta, vagy még nem volt a szerveren ilyen annak csak azt tudom mondani, hogy nem sokat vesztett.

Volt egy ilyen rossz érzésem, hogy majd jól pofára esünk amikor a második erõd is bukott és mindenki nagyon izgatott volt..sajna bejött.

Valamikor február végére nagy változásokat ígérnek, de addigra már lehet egy picit késõ lesz.

No, mindegy befejezem a nyavalygást...remélem elmúlik holnapra😊)

Torzonborz
emmeg hogy ? Oo

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Meg se haltál?! csít! :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Ennél az ugrásnál rád gondoltam. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Na,ez jól hangzik!Köszi szépen.

★ 汤姆 李

TDC Geronimo
~500 mega körül szed a játék friss telepítés után. Az hogy mennyit "eszik" nem tudom, de nem olyan sokat.

Sziasztok!
Kettõ fontos kérdésem lenne:
1:Elsõre mennyit update-el a kliens(mb)?
2:Mikor megvolt a full update utána mennyi adatforgalmat emészt fel az online játszás(mondjuk 1h alatt mennyi kb az adatforgalom)?
Köszi szépen ha segít valaki..

★ 汤姆 李

Ott vannak a polcon csak még nem kerültek sorra😊

rezes
Na majd Felix es Gotrek megvaltoztatja a velemenyed.Meg Orrharapo Snorri😄

Fonok.Ki az a corporation?

Engem személy szerint nem vonz a Slayer. Bár még nem kezdtem bele a kapcsolódó könyvekbe😊

Épp The Corruptedet olvasom.

Azta, ez szerintem is elég egyértelmû 😊 És ez jó hír az ordernek is, a slayer sok játékost fog átcsábítani, csak el ne basszák. 😊

Szaruman
Ez alapján 100%

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TDC Geronimo
Keen and graev blogos srác kapott a mythictõl egy csomagot amiben ez állt.

Slayer bejelentés vajon? ;o

Az a baj, hogy ebbõl semmit se lehet levonni, mert arról nincs szó, hogy többi zónában mennyi destro volt. Én viszont tudom, hogy talán délután 3 körül 1wb order probált valamit eatainebe és 3 wb destro olyan szépen átgyalogolt rajta várastul mindnestül. Ez az 1 wb orderes volt mind3 zónát megnézve. Ugyanakkor hajnalba mennyi order van fogalmam sincs.
Lehet azért van ennyi destros délután mert vége az iskolának, azis lehet ezért szervezettek.<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

BEAST
Szerintem meg nem voltal teljesen magadnal es kettot, azaz inkabb negyet lattal mindenbol 😄 itt zergelni csak a destro szokott, nem tudtad? 😛

Engem meg 3 wb destro tegnap délután, mikor eatainet bevették. Nem tudom ebbe mi érdekes van, majd elmondod.😊

Jockey
fidel, ma hajnalba kerekn negyed4kor lezelrgelt majdnem 2 wb order praagba..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Chaosblaster set ami lvl32 és lvl37es 4dbos csak wardb-n szerepel? Mert én játékba nem nagyon találtam vendornál. Viszont minden classnál megvan ennek a megfelelõje. 3 talisman slotos és 4db a set minden classnál(persze más néven).

Jeffjohnson
<#taps>
Ha a WH-el kapcsolatos póstaidra legalább ennyi idõt szánnál mint velem szájkaratézni... akkor valami értelmesebbröl is beszélgethettünk volna.

Zseniális. 😄

s0n1c
😄D
QuippeR
VIZSGALAP

Alapvetõ logika:
1) Ha Ön valamit négyszer mond el, amit mások sosem próbáltak cáfolni, akkor ez mennyiben támasztja alá azt a korábbi kijelentését, amit viszont megpróbáltak cáfolni? 3 pont
2) Csipkebokor vesszõ. 0.333 pont
3) Arany, Ezüst, Petõfi. Melyik a kakukktojás? 2 pont
4) Ha Ön fel- és/vagy elismeri, hogy valamit korábban nem helyesen tett vagy mondott, megszûnik-e létezni, elüti-e másnap a huszonnégyes villamos, elrabolják-e a tálibok, hogy aztán öngyilkos-merénylõt faragva Önbõl terrorista-akciót kezdeményezzenek a nigériai alelnök sógornõjének fodrász-és-pedikûrös-szaküzlete ellen? 2 pont

Irodalom és fogalmazás:
1) Mi a hasonlat? 2 pont (Ismétlés a tudás anyja!)
2) Lehetséges-e olyan hasonlatot mondani, ami rossz? 5 pont
3) Ha lehetséges, akkor rossz hasonlat-e a rossz hasonlat? 2 pont (Ha nem lehetséges, akkor kérjük bizonyítsa be, hogy lehetséges! Ehhez a feladathoz segítségül a padban talál egy Ablak-Zsiráfot, ami tisztára olyan mint Horn Gyula bal pofacsontja.)
4) Ha Ön valakit egy vita során szidalmazni kezd, az
a) kifinomult érveléstechnika
b) kisebbségi komplexus vagy elfojtott düh kivetülése
c) elfogadott verselemzési módszer
d) annak a hülye köcsögnek a hibája!
2 pont

Szövegértés
1) Beszéli-e Ön a magyar nyelvet vagy egyéb, a Magyar Köztársaság területén hivatalos nyelvként elfogadott nyelvet? 2 pont
2) Olvas-e Ön ezen a nyelven? 0.5 pont
3) Milyen rendszerességgel tudja értelmes mondatokká összerakni a hallott vagy olvasott szavakat egy Ön által ismert nyelven?
a) Néha.
b) Néha részegen.
c) Minden hétfõn, de néha még kedd reggel is.
d) De hiszen én férfi vagyok!
2 pont

Ha Ön szellemileg sérült, kómában tartózkodik, folyamatos pszichiátriai kezelés alatt áll, éber állapotban végzett agymûtéten páciens vagy doktor, pillanatnyilag heroinfüggõségérõl próbál három zacskó mangóízû nikotin-rágótabletta segítségével leszokni vagy esetleg állami pályázatokat elbíráló bizottságban vezetõ személyiség (ez utóbbi esetben, kérem személyesen is keressen meg, és beszélgessünk el egy korsó sör mellett!), akkor 2 grátisz pluszpontra jogosult.

Sok sikert!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Jeffjohnson
Stupid kid-nek utóljára:
nem érted a hasonlatot az a bajod de hozok pár példát ,hogy kicsiny agyad felfogja:A hasonlító és a hasonlított között valamilyen hasonlóság, közös vonás van. Sokan veszik a suzukit ettöl még nem a legjobb autó kit érdekel miért a hasonlóság abban áll ,hogy sokan veszik ettöl hasonlat és a szabálynak 100%ig megfelel mivel ahoz ,hogy hasonlat legyen nem kell teljesen azonosúlnia vele csak 1 részének kell párhuzamba állnia ez pedig ismételten csak a sokan veszik remélem érthetõ! Sokan játszák a kosárlabdát de ettöl még nem a világ legjobb sportja, sokan utálják a zsidókat de ettöl még nem rossz emberek stb. lehetne folytatni a végtelenségig az ,hogy miért az nem érdekes mivel csak egy részének kell párhuzamba lennie.... legyek milliói esküsznek a szarra de ettöl még te nem szereted...
Innentöl részemröl lezárva a téma!!!

bocsi sonic kolléga, a butaság (ezesetben SÖTÉTSÉG) és a rosszindulat a kedvenc 2 tulajdonság ami kibassza a biztositékot D: igyekszem warhoz kapcsolodni majd kövi postjaimba 😄

anti hero

Iron miaden énekesének a fia?😊)

s0n1c
zsír a cloakja, nem? 😄
Torzonborz
atyagatya <#banplz>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
Ez WAR topik, ne itt tárgyaljátok ki a wowos instákat légyszi<#felkialtas>

s0n1c
Sajnos én csak 15.40ig melózom, de reménykedek, hogy a 28 perc elég lesz egy velõs revansra 😄
s0n1c
Szeressük egymást gyerekeeeeeeek! :F
Péntek délutánra kávé mellé jobbat el sem tudtam volna képzelni, mint az elõzõ sorok 😊
Remélem mielõtt elindulok haza, meglesz rá frappáns válasz!
<#taps>
nem az a kérdés hogy viccboss-e, hanem az hogy könnyebb-e a 25fõs mint a 10fõs, én azt mondtam, hogy nem.
teljesen mellékes, hogy én hányszor wipeoltam rajta, én személy szerint ezt tartom a legnagyobb fun bossnak naxxban.
erre jössz te hülyegyerek és "biztos sokat wipeoltatok rajta" <#idiota>
ja bazmeg 1 napot wipeoltunk rajta, mert voltak problémák.
DE NEM EZ A LÉNYEG. hanem hogy faszságot írtál, és ezek szerint ti a 10fõsben wipeoljátok magatokat szarrá ? LOLÁZÓ!

vedd már észre hogy egy retardált guild retardált dps dkja vagy, egy nulla vagy, vagy még annyi se, egy végtelen egyszerû és buta ember, húzzál innen a picsába, meg lett mondva, nem értesz a szóból??
azt is vedd észre hogy én már akkor bebasztam keltuzad nevu AIt amikor te meg a retardált hülyegyerekekbõl alló guilded még SEHOL nem volt :G
na csás

anti hero

0Fritz0
Nem leled jegyzetedet? Ezzel nem teszed eszesebbé eme nemes embereket. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Nincs semmi note.

megy ez munka mellett is😊 inkább postolj vmit a patch notes-al kapcsolatban😊 war.com/youtube le van tiltva itt sajna:S

Hober Mallow
köszi szépen bocs a hülye kérdésért:H<#kuss><#vigyor2>

Hober Mallow
oda beírtam de mindig valami rosszra mentem😊😊

TDC Geronimo
Húzás dolgozni naplopó banda