Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Karak-Azgal-on vagyok,Core,Order-The Empire.Keressen már meg légyszi valaki mert szeretnék klánba lépni.Én próbáltam ingame keresni már de nem sikerült.
Ingame nick: Leewitcher
Angels of Darkness,Infernum vagy valami nagyobb klán érdekelne.Ezer thx..

★ 汤姆 李

beteg.. 😊))

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Evening guys,

So some creative individuals went ahead and hacked into our .myp files and dug up some In Development data. The Data listed in this post represents old work on ideas and concepts we were trying out a few months back. Astute people would notice that these careers have been in that data .myp since before launch (!) and both have changed many times since then.

I’d like you all to keep this in mind when reading and replying to this leaked information; In the end information like this can and will change over the course of development. For that matter this information may never be seen on live servers at all. That being said if/when the time comes that we’re prepared to release this potential content to the public we will do so in our normal fashion, which means releasing reams of background information, full ability lists, and opening pre-release test servers to the public for feedback.

Thanks
-Adam

Choppa > Slayer ezek alapján.

TDC Geronimo
Choppa skillek nevei kurvajók. "Chop Chop Til you Drop" és társai 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Slayer és Choppa képességek listája. Kicsit áttekinthetetlen, mivel dataminer cucc. Hát így elsõ ránézésre a choppa igen brutálnak tûnik -.-

ezt nem értem

😄DD

Torzonborz
nincs pénz iq-ra ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
az a baj, hogy nagy itt a gazdasagi vilagvalsag, mar a fejekben is..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jeffjohnson
szóval azért válaszoltad ezt Key toborzós postjára mert unod a játékot.... ez mindent megmagyaráz <#idiota>

TDC Geronimo
Gyere máááár 😊

BEAST
Tehibad, megint jatszani kezdtel 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mi a fasz folyik itt emberek ?

anti hero

BEAST
<#kuss> :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Sajtér!
mert láttam már némelyik postodat és szerettem volna egy kis izgalmat hozni az életedbe... szted miért?! olvasgattam fórumokat hol mi a helyzet úgy általánosságban, érdemes-e még warozni, mert a jelenlegi helyzet nem igazán tetszik.. és hasonló dolgokat véltem felfedezni máshol is... FÓRUM - NYILVÁNOS javíts ki ha tévedek... de egyébként tovább is léphetnél a dolgon ha lenne egy kis eszed és nekem se kéne koptatnom a billentyûzetet, hogy megmagyarázzam némelyik mondatomat/szavamat azok számára akik nem képesek értelmezni...

Jeffjohnson
Nem kerülte el te viszont még mindíg nem adtál magyarázatot 13305 re!
Attól ,hogy rá 3percre beírtad ,hogy ez mindenkire vonatkozik attól még elötte minket flémelsz nem általánosságban mindenkit de miért?

csak mert tényleg elkerülte a figyelmeteket: "a probléma kevesen vagyunk lassan magyarok és mind sokfele szétszórva... nagy kár érte.. "- 13306-os hsz.
látom neked nagyon szúrja a szemed a dolog, érzem, hogy sikerült beletaposnom az egódba mélységesen, ha annyira objektív vagy akkor nem csak 1 dolgot szajkóznál végig.😊

Nem borultam ki 😊 Dolgozom én is közben, csak nem álltam meg, hogy ne válaszolgassak az inzultusokra. Fel is ajánlottam az értelmes párbeszédet, de ahogy látod erre nem bírtam rávenni Rasztaht.

Mindenkitõl aki kis színházunkat kénytelen volt "élvezni" elnézést kérek, meddõ vitánk itt véget ér (vége a melónak 😊 )

Részemrõl a lényeg: aki ORVR order oldalon akar játszani lehetõleg jöjjön A Dragonback Mountains szerverre, a Fist of Sigmar guildbe.

Elõször félreértettük, de mint kiderült Rasztah szerint sem rossz a guild, csak õ ezt így fejezte ki, mindenkinek tudjuk ajánlani.

Sziasztok!

Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47

Jeffjohnson
Arra azért már nehezen tud válaszolni ,hogy miért a mi klánunkat flémelte miért csak tölünk idézett? Miért nem általánosságban beszélt? Hamár mindenkire igaz akkor nem a mi forumunkról kell valamit kiragadni és belökni 1 postban aztán hozzátenni ,hogy mindenkivel ez a baj...

BEAST
Szerintem arrol szo sem volt hogy abba hagyhatod <#gonosz1>

hmm fura, hogy csak ti 2en nem értitek mirõl is van szó😞 vagy most megint szégyeljem magam?!

De erzekeny lelku emberek jarnak ide.😊 Azt akarta mondani, hogy legtobb magyar guild kis letszamu, meg pedig azert mert egyreszt sok serveren vannak elszorva, mas reszt meg sokan mindenkeppen sajat guildet akarnak meg ha az kis letszamu is lesz. Sajnos a WARban kis barati tarsulasok nem tul elet kepesek, nem arra van kitalalva a rendszer.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Lehet, hogy rosszul látom, azért fogalmaztam így 😊 Várom is a magyarázatot, hogy mi is akart ez lenni, én úgy látom, hogy az történt amit leírtam.

Érintettként sajnos azt kell mondjam, hogy nem nevetséges, inkább nagyon is szomorú.

UI.: Amúgy miért írod, hogy nc. ha egyszer mégis kommentálod? Ez is egyike a fórum alázós technikáknak, le kellene ezekrõl szokni, mint ahogy nekem is a kioktató stílusról 😊

TDC Geronimo

nézd fölöslegesnek tartom, hogy bármit is írjak számotokra, úgy látom akármit írtam eddig kiforgattad/kiforgattátok a szavaimat úgy, hogy az számotokra "támadási" pont lehessen, sajnos megint csak ismételni tudom magam, hogy ez nem errõl szól, az ilyen kis csinált párbeszéded pedig... pff😊 ki fikáz kit ne haragudj?😊 a barátodra meg már számítottam, hogy õ is elkezd majd kóstolgatni, csak, hogy idézzelek: " fórumunk címe http://fistofsigmar.forumcircle.com, lehet olvasgatni, nincs semmi titkolni valónk. " akkor most meg mit akadékoskodtok?!😊
hol hülyéztem? hol szídtam a guildeteket? hamár ilyeneket mondasz légyszíves támaszd is alá valamivel, mert ez így édeskevés...

QuippeR
szerintem meg cukorból vagy. ennyitõl kiborulni nem egészséges.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Mán csak kiugrott...elmentem karriert csinálni multihoz😊)
Jeffjohnson
Bármikor szívesen beszélgetek obijektív, értelmes megoldásokról mert flame az nagyon megy nektek de azon kívül semmi értelmes...
Várom az ötleteket.

Szerintem azzal semmi baj nincs, ha valaki osztja az észt, nyilván mindenkinek megvan a saját véleménye a dolgokról, nem is kell mindenben egyetérteni, de adjunk már egy kis tiszteletet a másiknak 😊 Vagy ez tényleg ilyen nehéz?

BEAST
nc.

ui: rosszul latod, amugy meg be lehetne fejezni ezt a temat mert enyhen szolva is nevetseges ez az egesz 😄

Jeffjohnson
Elöször is a post csak ki lett ragadva másrészt volt címzettje is aki tudta miröl beszélek vannak állandó emberek akik mindenben részt vesznek ventrin fent vannak és jönnek mindenhova ez nem nekik szólt. Nálunk kb. 1hét inaktivitás után jár kick (és így is 40es létszám megvan) aki ismét aktív azt bármikor visszaveszzük. Namármost ez a post amit Rasztah írt nem arról szólt ,hogy mindenhol kevesen vannak hanem ,hogy nálunk tette ezt arra válaszolva ,hogy Key itt toborzott és be is vallotta ,hogy Flamenek szánta. Példálozzon a saját klánjával ne más faxával verje a csalánt mindössze ennyi a problémám.

Tudod Rasztah, az a baj, hogy minden hozzászólásod amit itt most az enyémtõl kezdve elõadtál, még ami értelmes lenne is, be van burkolva a másik fél alázásába, gúnyolódásba, befeketítésébe. Nem nagyon olvasgatom a fórumot, lehet, hogy máskor értelmesebben fogalmazol, de amit itt most elõadtál az kritikán aluli.

Leírom a sallangoktól mentes beszélgetésünket ahogy én látom:

...
Valaki: Guildet keresek!
Én: Gyertek a guildembe!
Te: A te guilded szar.
Én: -kamillázás: ez tényleg beszólt?-
Te: Minden magyar guild szar.
Én: Ne mondjad már, hogy a mi guildünk szar.
Te: Nem érted mit mondok, gügye vagy?
Én: Ne szidd a guildemet, és ne gunyolodj rajtam.
Te: Ugy latom neked mindenre kell valaszolni valamit. De kis önérzetes vagy. Szánalmas vagy. Hol mondtam, hogy a guilded szar? Idióta vagy?

Légyszíves próbáld meg objektíven elmondani mi is volt a célod a toborzásomra írt válaszodnak, anélkül, hogy közben bárkit vagy bármit lehülyéznél nyíltan vagy burkoltan.

Jeffjohnson
Áruld már el miért a mi guild fórumunkon lévõ hszt kellett pont idézned? Általánosságban nehéz beszélni? Épp te írtad ,hogy flamenek szántad akkor meg miröl beszélsz?

0Fritz0
Los conquistadores... be szép is volt, mikor megkergettük a kalózokat. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Torzonborz
A Tanár Úr ismét jól beszél 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jeffjohnson
Mióta én olvasgatom itt az sg-t azóta 1x sem láttam ilyen kezdeményezést de kinek nem inge...

0Fritz0
Ma mindenki drámakirálynõset játszik? 😊
Jeff, te leírtad, hogy kevesen vagytok, Rasztah meg kikopizta.
Ettõl miért lenne lenézve a klán?
Nálunk napi szinten rugdossák ki a régóta inaktív karaktereket (nem keveset), de azzal, hogy most ezt leírom, nem hiszem, hogy befeketítettem volna az Infernum-ot.
Sajnos ez a tendencia nem klánszintû és nem attól függ, hogy mennyire jó arcok vannak egy klánban.

Megj.: A magyar WH közösségen az sem segít ha idõnként beírod, hogy a „magyarok folyton egymás vérét szívják”.

Na, WAAGH!-ra fel 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

osztom az észt nagyon...bocs<#eplus2><#eplus2>
Megint hülye témákkal pörög a fórum...

Elnézve néhány hozzászólást sztem mindeki örülhet, hogy külön szervereken vagyunk😊)...elég vicces lenne egész nap anyázásokat hallgatni mega duzzogásokat a guild ventrin ha minannyian egy helyen lennénk😊)

Nem értem hogy miért kéne annyira egy helyre kerülnünk...egymmo-ban simán lehet fasza embereket találni akikkel aztán lehet egy guildbe menni vagy csak együtt mozogni....faszparasztok is vannak mindenhol.. nem csak magyar szokás, hogy néha összeveszenk az emeberek vagy egyszerûen csak nem bírják egymást elviselni.

Nekem mondjuk magyar guildrõl csak jó emlékeim vannak...jó öreg potbsban a los conquistadores vicces volt...rég röhögtem annyit mit akkoriban.

Valszeg csak hozzáálláson múlik...ha mindenki visszavesz egy picit az egoból meg inkább együttmûködésre törekszik akkor mûködhet. Az is igaz viszont, hogy az igazán sikeres guildeknek szép kis szerkezetük van és a velünk vagy nélkülünk elv. ha tudsz együttmûködni velünk klassz, ha nem akkor meg olaj...

A tömegguildek/gyûjtõguildek általában nem életképesek...túl sok különbség van az emberek között és ez bizony feszültségeket okozhat...van aki renegeteget tud játszani van aki csak pár órát, stb.

Szal én csak azt gondolom, hogy próbálja meg mindeki a saját játékstílusának megfelelõ gárdát megtalálniés pörögjön azokkal..ha ezek nem mind magyarok az sem gond..legalább lehet a nyelveket gyakorolni egy picit.
vhogy erre szerettem volna kihegyezni a dolgot, csak vannak akik képtelenek felfogni... szégyeld te is magad!

hûa😊 itteni eszmecserék után lehet,h örülhetünk,h mi vagyunk a szerón az egyetlen magyar order guild?😄

mostmár lassan tényleg sírógörcsöt kapok tõletek😄 pont ti vagytok azok akik kiragadnak egy hsz-t OLVASSÁTOK el az utána valót is 😊 te már amúgyis kinyilatkoztattad magad itt😊 vagy mondd milyen nyelvre fordítsam le?! pont ez volt a lényege, mindenhol kevesen vannak jó lenne egy helyre pakolni az embereket, de látom szellemileg te is meg a kis pajtásod is ugyanott tartotok 😞 szégyeld magad, ez a nap vicce 😄DD legalább jókat kacagok melóba😊 mégmég😊

Jockey
ezt azért erõsen benzéted és úgy gondolom felelõtlen kijelentés..
Nem kell oly messzire menni és visszaolvasni a hozzászólásokat, a mi klánunk volt az Chris vezetésével, akik kezdetek óta azt szajkózza ne legyen sztészóródás és ha lehet közös klánba gondolkodjon mindenki, mert a késõbbi kilépõk miatt problémák jelentkezhetnek.
Akkor mindeki fújt erre és 8an 8 féle szerverre mentetek, most meg megy a kapkodás..:-)

Jeffjohnson
Nekem eszembe sem jutna más guild fórumáról idézgetni csakhogy befeketítsem azt...dehát nem vagyunk egyformák. Az ilyen emberek miatt mint te aki a másik klánját így próbálja lehuzni tart ott a magyar WH közösség ahol éppen tart (béka segge alatt). Helyedben inkább szégyelném magam!

Jeffjohnson
Felesleges volt... magyarok összefogni valami miatt ááááá kizárt egymás vérét szívni na az megy.Arra egyetlen ötlet sem volt ,hogy ezt a szétszoródott magyar társulatot ,hogyan lehetne összefogni az nem bezzeg a vérszívás az megy minden mennyiségben.

Jó, hát én megpróbáltam. További szép napot!

mondtam, hogy ne füstölj annyit mert elõbb utóbb elszállsz😊

0Fritz0
Vigyázz, különben téged is befenyít Izom Tamás. 😊

Jockey
waoww:-)