Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ingame nick: Leewitcher
Angels of Darkness,Infernum vagy valami nagyobb klán érdekelne.Ezer thx..
★ 汤姆 李
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
So some creative individuals went ahead and hacked into our .myp files and dug up some In Development data. The Data listed in this post represents old work on ideas and concepts we were trying out a few months back. Astute people would notice that these careers have been in that data .myp since before launch (!) and both have changed many times since then.
I’d like you all to keep this in mind when reading and replying to this leaked information; In the end information like this can and will change over the course of development. For that matter this information may never be seen on live servers at all. That being said if/when the time comes that we’re prepared to release this potential content to the public we will do so in our normal fashion, which means releasing reams of background information, full ability lists, and opening pre-release test servers to the public for feedback.
Thanks
-Adam
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
😄DD
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Attól ,hogy rá 3percre beírtad ,hogy ez mindenkire vonatkozik attól még elötte minket flémelsz nem általánosságban mindenkit de miért?
látom neked nagyon szúrja a szemed a dolog, érzem, hogy sikerült beletaposnom az egódba mélységesen, ha annyira objektív vagy akkor nem csak 1 dolgot szajkóznál végig.😊
Mindenkitõl aki kis színházunkat kénytelen volt "élvezni" elnézést kérek, meddõ vitánk itt véget ér (vége a melónak 😊 )
Részemrõl a lényeg: aki ORVR order oldalon akar játszani lehetõleg jöjjön A Dragonback Mountains szerverre, a Fist of Sigmar guildbe.
Elõször félreértettük, de mint kiderült Rasztah szerint sem rossz a guild, csak õ ezt így fejezte ki, mindenkinek tudjuk ajánlani.
Sziasztok!
Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Érintettként sajnos azt kell mondjam, hogy nem nevetséges, inkább nagyon is szomorú.
UI.: Amúgy miért írod, hogy nc. ha egyszer mégis kommentálod? Ez is egyike a fórum alázós technikáknak, le kellene ezekrõl szokni, mint ahogy nekem is a kioktató stílusról 😊
hol hülyéztem? hol szídtam a guildeteket? hamár ilyeneket mondasz légyszíves támaszd is alá valamivel, mert ez így édeskevés...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Várom az ötleteket.
ui: rosszul latod, amugy meg be lehetne fejezni ezt a temat mert enyhen szolva is nevetseges ez az egesz 😄
Leírom a sallangoktól mentes beszélgetésünket ahogy én látom:
...
Valaki: Guildet keresek!
Én: Gyertek a guildembe!
Te: A te guilded szar.
Én: -kamillázás: ez tényleg beszólt?-
Te: Minden magyar guild szar.
Én: Ne mondjad már, hogy a mi guildünk szar.
Te: Nem érted mit mondok, gügye vagy?
Én: Ne szidd a guildemet, és ne gunyolodj rajtam.
Te: Ugy latom neked mindenre kell valaszolni valamit. De kis önérzetes vagy. Szánalmas vagy. Hol mondtam, hogy a guilded szar? Idióta vagy?
Légyszíves próbáld meg objektíven elmondani mi is volt a célod a toborzásomra írt válaszodnak, anélkül, hogy közben bárkit vagy bármit lehülyéznél nyíltan vagy burkoltan.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Jeff, te leírtad, hogy kevesen vagytok, Rasztah meg kikopizta.
Ettõl miért lenne lenézve a klán?
Nálunk napi szinten rugdossák ki a régóta inaktív karaktereket (nem keveset), de azzal, hogy most ezt leírom, nem hiszem, hogy befeketítettem volna az Infernum-ot.
Sajnos ez a tendencia nem klánszintû és nem attól függ, hogy mennyire jó arcok vannak egy klánban.
Megj.: A magyar WH közösségen az sem segít ha idõnként beírod, hogy a „magyarok folyton egymás vérét szívják”.
Na, WAAGH!-ra fel 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Elnézve néhány hozzászólást sztem mindeki örülhet, hogy külön szervereken vagyunk😊)...elég vicces lenne egész nap anyázásokat hallgatni mega duzzogásokat a guild ventrin ha minannyian egy helyen lennénk😊)
Nem értem hogy miért kéne annyira egy helyre kerülnünk...egymmo-ban simán lehet fasza embereket találni akikkel aztán lehet egy guildbe menni vagy csak együtt mozogni....faszparasztok is vannak mindenhol.. nem csak magyar szokás, hogy néha összeveszenk az emeberek vagy egyszerûen csak nem bírják egymást elviselni.
Nekem mondjuk magyar guildrõl csak jó emlékeim vannak...jó öreg potbsban a los conquistadores vicces volt...rég röhögtem annyit mit akkoriban.
Valszeg csak hozzáálláson múlik...ha mindenki visszavesz egy picit az egoból meg inkább együttmûködésre törekszik akkor mûködhet. Az is igaz viszont, hogy az igazán sikeres guildeknek szép kis szerkezetük van és a velünk vagy nélkülünk elv. ha tudsz együttmûködni velünk klassz, ha nem akkor meg olaj...
A tömegguildek/gyûjtõguildek általában nem életképesek...túl sok különbség van az emberek között és ez bizony feszültségeket okozhat...van aki renegeteget tud játszani van aki csak pár órát, stb.
Szal én csak azt gondolom, hogy próbálja meg mindeki a saját játékstílusának megfelelõ gárdát megtalálniés pörögjön azokkal..ha ezek nem mind magyarok az sem gond..legalább lehet a nyelveket gyakorolni egy picit.
Nem kell oly messzire menni és visszaolvasni a hozzászólásokat, a mi klánunk volt az Chris vezetésével, akik kezdetek óta azt szajkózza ne legyen sztészóródás és ha lehet közös klánba gondolkodjon mindenki, mert a késõbbi kilépõk miatt problémák jelentkezhetnek.
Akkor mindeki fújt erre és 8an 8 féle szerverre mentetek, most meg megy a kapkodás..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)