Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Full check perform opció és a játékban levõ DX úgynéz ki megoldotta gondomat.Így most frankó(kopp-kopp),maradjon is így..
thx

★ 汤姆 李

Ha van routered, én megnézném a beállításait, nekem anno az open bétánál okozott hasonlót problémát. Betöltés után olyan volt a játék mintha az egész egy nagy lag lenne. Nem tudtam beszélni az npckkel, se logoutolni. Majd 3-4 perc múlva kivágott a fõmenübe.

Egész biztos hogy a hiba a te készülékedben van. Ilyen nagy bugjai nincsenek a játéknak szerintem. Legalábbis én még nem hallottam, olvastam hasonlót.

Más:

Hammertime!

Ok,kösz srácok.Megpróbálom ezeket amiket írtatok.Hátha..

★ 汤姆 李

nem teljesen tiszta.
ha 1 hónapot játszottál, akkor kell lenni licenszednek.
ott a "My Licences" menûpontban nincsen ott a kis WHo-s doboz?...ha igy van, akkor mindenképpen irj az EA supportnak, ezért nehogy ujra megvedd.

nem lehetnek hibásak a memoriáid?
esetleg vmi prgi teleszemeteli a háttérben? probáld esetleg egy ujrahuzott tiszta windowsal, arra mit reagál

tegla
Frissitsél videokártya drivert vagy direct x-t.
Nálad van a probléma(gépeddel)és nem a játékkal.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Áhh,ismét problémás,eltünik minden.Azthiszem nekem ennyi volt WHO<#shakehead>
De mitöl van ez lehet örök rejtély marad😞(

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Na megvan a válasz:egyszerû,bugos az a karakterem.Kreáltam újat és np..
Kérném AoD klán egy invitálni tudó tagját vegye be ezt a karimat: Leeborn
köszi!!

Újra installáltam,update-eltem a klienst mégis problémám ugyanaz:
belépés után eltünnek az npc-k és nem reagál semmit a log out ill exit game opcióra.
Mi lehet a gond?ty

Kreeder44
Basszús én még több mint 1 hétig nem tudok Warozni... addig meg talán le is mepreg az ingyen 30 nap ekkora szerencsétlenséget XD

valaki tudna segíteni? lejárt az ingyen 1hónapom és bankkártyával 1hónapra de nemtudok arra a szekcióra belépni mert kér valami license-t amit csak úgy tudok kapni ha megveszem még1x neten a játékot. valami tipp?
vagy csak gc-vel tudom befizetni? köszi
"Fidel, csak egyszer tapasztalnám, hogy nem exploitolva lõsz a plafonon, falon át... meg lennék lepve."
Ha már a kiollozgatós dedonál járunk. Ez a mondatod értelmetlen sõt hülyeség is mert sorci/bw nem tud falon átlõni. Magyarán ez a mondatod nem a gtaoe-rõl szól. Erre te összevágod a gtaoe-val ami ugye nem falon/plafonon átlövést jelent, mert magus/engi tud csak plafonon/falon átlõni.(ezért is kérdeztem tudod-e mi az a gtaoe) Most akkor kinek kell értelmezni amit olvas?😊
Ráadásul nekem címzed mintha nem ezt csinálná mindenki és most jöttek erre rá ugy adod elõ... csodálkozhat igen az ismerõsöd mert az elsõ postodban nem gtaoeról írsz másikba meg a többit nézed hülyének. Nem azt írtad , hogy mythic mikor javítja már ki bw/sorci gtaoeját, hanem engem gyanusítgatsz ilyen falon/plafonon átlövéssel ami nem is lehetséges.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Szaruman
Továbbra sem értem, h minek izzadsz. Te is csináltad már, láttam is. Akkor persze az erkölcscsõsz szerepét vhogy hanyagoltad. Vagy csak azóta lett gáz?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ne legyél már ennyire ostoba kérlek.

"Fidel, csak egyszer tapasztalnám, hogy nem exploitolva lõsz a plafonon, falon át... meg lennék lepve." - Ergo nem az elsõ, nem a második, nem a tizedik eset, hanem a sokadik. Természetes már mindenki számára, hogy sok bw-vel egyetemben te ezt csinálod. Azt olvastam, hogy Mythic álláspontja errõl, hogy vizsgálja a megoldást. Így volt daocban is, ott is nagy rakás szar volt a pbaoe-val egyetemben.

Ki a fasz mondta, hogy a sorcerereknek hagyják meg? "És ha a sorcererek is csinálják, akkor már nem bug és nem exploit? Egy szóval sem mondta senki, hogy azok továbbra is tudják." - Ergo javítsák ki mindkettõnél, egyiknél se maradjon így. És én még csodálkoztam amikor a pedagógus ismerõs azt mondta, hogy egyre több gyerek képtelen megérteni azt amit olvas...

Ha õk csinálják várvédésnél vagy fortressvédésnél az nem exploit, csak ha BW használja rajtuk. látod ez a nevetséges. El kellene fogadni, hogy a gtaoe 1 ilyen spell.
Mondjuk azt se értem miért ébredtek erre rá most, pedig pár hónapja így megy.

Ha exploit lenne akkor az összes BWt bannolták volna a játékból, ugyanis mind a várkapu elé aoezik védésnél és ott se látod(sõt 1 tank se látja akire aoeznak). Lordnál hova aoeznak azt nem tudom, de én szeretek lefelé az alsó szintre. Ott rohangálnak a számok mint a mérgezett egerek.😊

Ki mondta, hogy bugos a gtaoe, már daoc-ba is így müködött? Elég ha én rálátok a kamera forgatásával, mert nekem látnom kell ahova rakni akarom.
honnan vetted ezt, hogy bugos. Én ilyet 1 forumon se olvastam. Ez mindig is így müködött.
Ha nem hiszed olvasd el forumokat, ez nem bug vagy exploit.

Szerinted az a sorci aki lordroom feljáró tetejére aoezik lentrõl arra én rálátok?(pedig sebez engem mivel aoe)
Amióta a játék kijött ez így megy. Örülök, hogy rájöttél.😊
1el feletted ott a válasz.
Tudom hihetetlen de plafonon,falon át csak engi/magus tud lõni. Gtaoenál csak azt kell látnod ahova rakod. Most, hogy ott téged lát-e valaki vagy sem teljesen mind1 , mert én látom azt a helyet ahova rakom.

És ha a sorcererek is csinálják, akkor már nem bug és nem exploit? Egy szóval sem mondta senki, hogy azok továbbra is tudják.

Szaruman
Persze az összes sorc ugyanezt csinálja, csak még szét is dobál a faszba a PoS -.-

Tisztában vagyunk a gtaoe jelentésével és azzal a ténnyel is, hogy jelenleg bugos. Az már más kérdés, hogy ezt te egy olyan dolognak tartod, ami jár...

gtaoe használatáért nem jár ban elmondanám, forumon is írják. Mivel kamera forgatása nem exploit?😊
Csak sokan nem tudják mi a jelentése a gtaoenak, ráadásul nekem 30 feetre hat.
Ennyi erõve laz össesz bw-t lehet bannolni mert várajtóknál se látod õket és mégis aoeznak az ajtóhoz. Ott sincs losba , mert akkor destro le bírná lõni.

Tudtam, hogy sok lesz egyszerre amit írtam... Kérdezem egyszerûbben. Szerinted az lát és ki tud jelölni téged, akit te gtaoe-zel?

Érteni kellene mit is jelent az a gtaoe?😊)
Ha fent állsz lordnál és a feljáró széléhez állsz + elforgatod a kamerát akkor majdnem az egész alsó szintet RoFozni tudod. mivel én aoe ágon vagyok így 30 láb a hatósúgara ami a valóságba annyit jelent, hogy kamerát maxra húzod fejed felett és kép1ik szélétõl a másikig tarta az átmérõje.
Másik meg SF is ki van rakva és a hülye meg leviszi közétek és olyan szépenn esnek a számok a képernyõn. Falon senki se tud átlõni csak magus pet+ engi turret.

TDC Geronimo
Számíthatnak páran pár napos pihire szerintem <#whatever>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

someone got 0wned ?

anti hero

Fidel, csak egyszer tapasztalnám, hogy nem exploitolva lõsz a plafonon, falon át... meg lennék lepve.

Dragonback Mountain szerver Destruction oldalon van már magyar Guild?
Aki ezen a szerveren destr oldalon játszok lécci írjon😄 Nem nagyon találkoztam magyarral még

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

AndrewCB
Hi!

Lenne 1 eladó WAR Orderes karikkal, ha édekel valakit, küldjön PM-et.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Francba,megyek aludni bár ma nagyon úgyterveztem reggelig játszok,grr<#shakehead><#levele>

Most megint mi a kín van ezzel??
Indításnál hibát ír az update-nél..
Ilyenkor várjak?Eléggé instabil-nak látom ezeket a servereket,nem is tudom mit gondoljak de többségében eléggé problémás a dolog(belépésnél eltûnnek npc-k majd log out nem lehetséges sem exit game stb..)
Kellene kis help mert ez így nem jó.ty..

lál kek bur
<#vigyor1>

anti hero

TDC Geronimo
Itt. jaa ez nem az <#idiota>

hol lehet darkfall betAra jelentkezni?

(*malavot idegesiti* 😄Ddd)

anti hero

BEAST
Nem tudom mirol beszelsz.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
mivan nem megy darkfall beta? <#hehe>

BEAST
jujdejolesz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Mit akarsz, nemsokára kezdhetjük choppat 😊

Jockey
pofatok lapos puttanak..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

zomgzerg
10 dolláronként darabja
<#taps> ea

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tessék. Bizonyíték hogy az orkok jobbak a törpéknél. LINK <#idiota>

TDC Geronimo
Mi mást mondtak volna 😊 Amúgy meg amiket elküldtek a 2 blognak csomagot, az egyértelmûvé teszi, hogy a slayer/choppa páros kerül be legközelebb.

Ezt a Thegreenskin.com blog kapta. "“Get to da choppa!” To add a little context, the full quote is “Ruuuuuun! Goooooo! Get to da choppa!” preceded by some kickass machine gun fire and followed by a thrilling escape attempt." Na ez mire utal vajon 😊

ez viszont tényleg tény😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Szaruman
És buták.

BEAST
Tenyleg budosek :/

szégyeld magad

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

0Fritz0
Az Infernum egy destro klán, tele büdös orkokkal.
Ugye, Dzsoki? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

AoD van az order oldalon, Infernum a destron.