Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
★ 汤姆 李
Egész biztos hogy a hiba a te készülékedben van. Ilyen nagy bugjai nincsenek a játéknak szerintem. Legalábbis én még nem hallottam, olvastam hasonlót.
Más:
Hammertime!
★ 汤姆 李
ha 1 hónapot játszottál, akkor kell lenni licenszednek.
ott a "My Licences" menûpontban nincsen ott a kis WHo-s doboz?...ha igy van, akkor mindenképpen irj az EA supportnak, ezért nehogy ujra megvedd.
esetleg vmi prgi teleszemeteli a háttérben? probáld esetleg egy ujrahuzott tiszta windowsal, arra mit reagál
Nálad van a probléma(gépeddel)és nem a játékkal.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
De mitöl van ez lehet örök rejtély marad😞(
★ 汤姆 李
Kérném AoD klán egy invitálni tudó tagját vegye be ezt a karimat: Leeborn
köszi!!
★ 汤姆 李
belépés után eltünnek az npc-k és nem reagál semmit a log out ill exit game opcióra.
Mi lehet a gond?ty
★ 汤姆 李
vagy csak gc-vel tudom befizetni? köszi
Ha már a kiollozgatós dedonál járunk. Ez a mondatod értelmetlen sõt hülyeség is mert sorci/bw nem tud falon átlõni. Magyarán ez a mondatod nem a gtaoe-rõl szól. Erre te összevágod a gtaoe-val ami ugye nem falon/plafonon átlövést jelent, mert magus/engi tud csak plafonon/falon átlõni.(ezért is kérdeztem tudod-e mi az a gtaoe) Most akkor kinek kell értelmezni amit olvas?😊
Ráadásul nekem címzed mintha nem ezt csinálná mindenki és most jöttek erre rá ugy adod elõ... csodálkozhat igen az ismerõsöd mert az elsõ postodban nem gtaoeról írsz másikba meg a többit nézed hülyének. Nem azt írtad , hogy mythic mikor javítja már ki bw/sorci gtaoeját, hanem engem gyanusítgatsz ilyen falon/plafonon átlövéssel ami nem is lehetséges.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Fidel, csak egyszer tapasztalnám, hogy nem exploitolva lõsz a plafonon, falon át... meg lennék lepve." - Ergo nem az elsõ, nem a második, nem a tizedik eset, hanem a sokadik. Természetes már mindenki számára, hogy sok bw-vel egyetemben te ezt csinálod. Azt olvastam, hogy Mythic álláspontja errõl, hogy vizsgálja a megoldást. Így volt daocban is, ott is nagy rakás szar volt a pbaoe-val egyetemben.
Ki a fasz mondta, hogy a sorcerereknek hagyják meg? "És ha a sorcererek is csinálják, akkor már nem bug és nem exploit? Egy szóval sem mondta senki, hogy azok továbbra is tudják." - Ergo javítsák ki mindkettõnél, egyiknél se maradjon így. És én még csodálkoztam amikor a pedagógus ismerõs azt mondta, hogy egyre több gyerek képtelen megérteni azt amit olvas...
Mondjuk azt se értem miért ébredtek erre rá most, pedig pár hónapja így megy.
honnan vetted ezt, hogy bugos. Én ilyet 1 forumon se olvastam. Ez mindig is így müködött.
Ha nem hiszed olvasd el forumokat, ez nem bug vagy exploit.
Amióta a játék kijött ez így megy. Örülök, hogy rájöttél.😊
1el feletted ott a válasz.
Tudom hihetetlen de plafonon,falon át csak engi/magus tud lõni. Gtaoenál csak azt kell látnod ahova rakod. Most, hogy ott téged lát-e valaki vagy sem teljesen mind1 , mert én látom azt a helyet ahova rakom.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Csak sokan nem tudják mi a jelentése a gtaoenak, ráadásul nekem 30 feetre hat.
Ennyi erõve laz össesz bw-t lehet bannolni mert várajtóknál se látod õket és mégis aoeznak az ajtóhoz. Ott sincs losba , mert akkor destro le bírná lõni.
Ha fent állsz lordnál és a feljáró széléhez állsz + elforgatod a kamerát akkor majdnem az egész alsó szintet RoFozni tudod. mivel én aoe ágon vagyok így 30 láb a hatósúgara ami a valóságba annyit jelent, hogy kamerát maxra húzod fejed felett és kép1ik szélétõl a másikig tarta az átmérõje.
Másik meg SF is ki van rakva és a hülye meg leviszi közétek és olyan szépenn esnek a számok a képernyõn. Falon senki se tud átlõni csak magus pet+ engi turret.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
Aki ezen a szerveren destr oldalon játszok lécci írjon😄 Nem nagyon találkoztam magyarral még
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
★ 汤姆 李
Indításnál hibát ír az update-nél..
Ilyenkor várjak?Eléggé instabil-nak látom ezeket a servereket,nem is tudom mit gondoljak de többségében eléggé problémás a dolog(belépésnél eltûnnek npc-k majd log out nem lehetséges sem exit game stb..)
Kellene kis help mert ez így nem jó.ty..
★ 汤姆 李
<#vigyor1>#vigyor1>
anti hero
(*malavot idegesiti* 😄Ddd)
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Per Aspera Ad Inferi.
Ezt a Thegreenskin.com blog kapta. "“Get to da choppa!” To add a little context, the full quote is “Ruuuuuun! Goooooo! Get to da choppa!” preceded by some kickass machine gun fire and followed by a thrilling escape attempt." Na ez mire utal vajon 😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Ugye, Dzsoki? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.