Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Önérzet power. 😊
Egyébként nem nyújt más játékélményt az, ha ORvR szerveren van az ember.
Sima RvR-n is naponta megesik, hogy pl. egy LvL20-as karakter összefut egy lvL31-es ellenséggel.
A gankelés meg mint játékélmény...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Szerintem nem segítene rajta. Elég beleolvasni a WoW fórumába is, voltak problémák elég izmos gépeken is. Sajnos a lag ellen semmit nem tudsz tenni. Másik kedvencem, amikor mutatja a meter, ohgy 50-60 ping (ergo zöldike a bar) és mégis lagol a játék. Néztem a folyamatokat, hátha nálam a hiba, de nem vettem észre semmit.

Nem jöttem rá azóta sem az okára (lehet a net szolgáltatómnál a gond, leeht nálam és lehet a játékszervernél).

Fritz: Te levegõnek vagy ezentúl nézve, annyira szánalmas vagy. Ezt k ism fogod nõni ,szóval inkább lõdd fejbe magad.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

úgy látom minden egyes hozzászólásom egy újabbat szül így nem kívánom ezt is kommentálni bár lenne mit mondanom, sajnálom, hogy nem értetted meg a lényegét elsõre a mondanivalómnak, mint írtad a fórum nem titok (nyilvános), ez a post csak 1 volt a sok közül amit elég sok helyen láttam, nem titok, hogy nálunk se rózsás a helyzet, de azthiszem ez a mythicnak köszönhetõ leginkább, hogy az emberek szivárognak el a játékból, kár, hogy ilyen önérzetes vagy, mint a magyarok legnagyobb többsége, csak tudnám miért... az, hogy fennhangom posztolsz a fórumra hogyismondjam kicsit szánalmas. Apropó mutasd már meg hol ócsároltam a guildedet?😊 omg Ezekbõl kiindulva tényleg jobb, hogy szét vannak szórva az emberek... MO.

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

A megítélésedben nem az a fontos, hogy én mit mondok, hanem az, hogy te miket mondasz. A második hozzászólásod talán enyhíti a rólad alkotott képemet, az utolsó újra a mocsárba taszít. Elõször a guildemet ócsárolod, aztán rajtam gúnyolódsz, miért vennék bármit komolyan ezután amit írsz? Ennek ellenére a véleményem nem statikus, ha normálisan akarsz társalogni valamilyen témáról én nem zárkózóm el.

Na, azért hogy valami építõt is írjak: van négy kijelölt szerver a magyarok számára, a szerverek típusa X oldalak száma = 2 X 2 = 4.

Azért van 4, mert ez 4 különbözõ játékélmény, nem várhatod el, hogy mindenki core orderen játsszon, annyit remélhetsz, kérhetsz, hogy aki választott egy játékstílust az lehetõleg a 4 kijelölt szerver egyikére menjen.

Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47

rossz indulatú vagyok, és gonosz is ha te mondod... szégyellem is magam emiatt... a dokim is megmondta...
de amúgy ajánlom a figyelmedbe a felette lévõ hsz-emet is... akkor talán értheted, hogy miért is írtam... ha nem akkor elmagyarázom😊 nem csak rátok vonatkozik, hanem úgy az összegész magyar warosokra...😛

BEAST
Ezt akar mi is irhattuk volna ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A fórumunk címe http://fistofsigmar.forumcircle.com, lehet olvasgatni, nincs semmi titkolni valónk.

Szeretettel várunk mindenkit, aki orvr szerveren order oldalon képzeli el a játékbeli életét.

Nem bocsátok meg, elég rossz indulatúnak tûnsz 😊 Kiemeltél a fórumunkról egy hozzászólást ami rossz fényben tûntet fel minket. Mit akarsz mondani, hogy szégyeljem magam amiért toborozni merek? Miért tekintesz ellenségnek? Mondtam én bármit a te klánodra? Szégyeld magad!

a probléma kevesen vagyunk lassan magyarok és mind sokfele szétszórva... nagy kár érte..

sry a flameért de ez a ti fórumotokról van😞 "Akkor gyanítom azok mi leszünk.... nem is lenne csoda ilyen aktivitás mellett 3-4 alkalommal írtam ki Bastion Stairt 1x voltunk csak meg. 20+ szintüeket minden nap látom de nem is jelentkeznek az eventre kivéve Cortés-t. 40esek közül Key ,Tana meg én vagyok aktív ennyi. Ventrire kutya se jár úgy kell felimátkozni õket és még akkor se jönnek " by:jeffjohnson

Jockey
ahogy olvasom kezd az order éledezni, ez mindenképp jó hír, mostanába nem nagyon volt idõk játszani, de asszem Zuzda-t elõvezsem megen és jajj aki szembe jön:-)
amúgy héten volam online és volt egy 1v1em egy 40es ib-l, nagyon jó móka volt, tartott vagy 4 percig, de végûl megfeküdt.
lehet mák nemtom, de helyre rakta kicsit az önérzetem:-)
amúgy átspeceltem BO-at jelenleg 15brawler(treehit és crit tactikkal, knkock down-t nem vettem le) és 11thoughtness specen vagyok rr41en és pajzsal tolom. KOrábban 2h specen voltam sokéig, kipróbáltam a def tank spect is mert ugyebár intához az kell, de rvr förtelmesen nem tetszett vele.
Ezzel az új speccel most van damage is és úgy érzem kellõ védelem is, mivel tacticból 10% block+ stancetõl függõ+5-10%block, parry-t kapok. A Damage ágon pedig megvettem a stance-l függõ +10/20% critet és az alap 50% bonus damage crit esetén tactikot.
Így jobban tudom magam tartani ha focisba vagyok hold the line-l, amit charge-ra is tökéletesen lehet használni, amikor rohanok be gazdatestnek a sok pióca order közé:-)
Alap ütrésnek is megint wot armourt használok, ami 25% armour debuff, crit-re bonuszolom az ellent és a 2ik 3ik comboba meg rátolom a tree hit combot, ami azért kellemese csiklandoz..:-)
no ennyi, bocsi az offért..-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
Teljesen egyetertek, pont multkor beszeltunk mi is errol hogy egy "vegleges" megoldas helyett (T4 rvr content atdolgozas, lag es a kliens optimalizalas), inkabb honaprol honapra bejelentenek valami olyan ujdonsagot ami esetleg lekot meg egy T1-T4 kozti idore... viszont ezt is meg lehet erteni, biztos dolgoznak kozben a T4 problemakon is, csak gyozzuk kivarni mig lesz belole valami 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ha nem ragaszkodsz a core szerverekhez akkor gyere át orvr-re a
Dragonback Mountains-re (order esetén) keresd a Fist of Sigmar tagjait, pl. Keyfire-t, és beveszünk a guildbe.

Mióta reppennek a hírek, hogy 2 új kaszt bla bla, azóta úgy érzem, megint low tier-be akarják terelni az embereket, mivel a T4-ben annyit kellene dolgozniuk, amennyit józan ésszel normális idõn belül nem tudnak megoldani.
Viszont ezzel meg a fax kivan, nem akarok 3-ik 4-ik 5-ik altot felrántani.
Elég volt a rossz szervezés, a szerverek ezáltali kiürülése, költözködés, reroll, megint költözés... sok ez így. Nekem. Szerintem.
Egy átlagos számítógépen folyamatok tucatjai futnak a háttérben, persze nem állandóan használják a processzort, de amikor használják nem mindegy, hogy a játéktól veszik-e el a processzoridõt vagy sem. Játéktól függetlenül a géped sokkal használhatóbb lesz, ha több magos a procid.
Lehet meg kapni egyáltalán egy magosat? 😊

A windows xp ha j=l tudom két socketet támogat, ami két négy magos proci estén 8 magot jelent. Ezzel már el lehet kezdeni a cultivationt 😊

0Fritz0
Már ha kijavítják.
Ezért nem sietek "kinõni" a T3-at, mert ott még elfogadható a tömeg.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

attól tartok a 29.-ei bejelentéskor se azt fogják bejelenteni, hogy optimalizálják a játékot, hanem, 2 új kaszt, új cuccok stb... :s:s

BEAST
Igy van 😞

A tegnapi "nagy csatához".
Sikerült belecsöppennem az 34-es AM-emel vala.
Konstans 3 sec-es lagg (najó, volt 5-6 is)
Egyébként biztos izgalmas volt, kár, hogy térben és idõben nagy torzulások voltak.
Order ide, destro oda, amíg nem javítják a szerver- és kliens oldali gondokat, az endgame ezen része élvezhetetlen sajnos.
nerf FIDELCASTOR! csak mert az order OP...😊<#csodalk>

jah lehet a gépemmel volt a gond és osztódtak a laggtól az orderesek:S 😄😄😄😄

Az Angels of Darkness szíves lát.
Ingame Steveh - Ede - Baskhar karikat keresheted, vagy bárkit, megoldjuk.
BEAST
Az a vicc hogy az azgal forumon es ircen is tenyleg igy adtak elo 😄

Hogy mondhatsz ekkora marhaságot? Hiszen 0,5-1 wb order vette be a dark elf fortot 3-4 full wb destro ellen heroikus küzdelemben... ez nem is lehet másképp.

igen, mondjuk kérdés, hogy milyen mennyiségû emberrõl beszélünk, tegnap Azgalon 4 wb order 3-4 wb destro, 5seces laggok, akadás...:S

nem tudom, én nem látok nagy szerver laggokat (nem mondom, hogy sosem, de sztem nem jellemzõ) ha leveszem a alacsony minõségre, akkor megy frankón döccenés nélkül...tehát elvileg jobb vas többet birna. Mondjuk az kérdés van-e olyan vas jelenleg ami elbirja 100+ játékos csilli villi effektjeit 😊

0Fritz0
Ha már személyeskedünk: A suliban azért még gyúrj rá a nyelvtanra. 😊
Meg a számtechre… meg a tesire…

Azzal meg felesleges fárasztani az agysejtjeidet, hogy más vajon mire használja a gépét.

sztem fejlesztheted a géped ameddig akarod, orvr-be ZERG-be nem fog rajta segíteni... lag+8-10fps..

jaja, ugy igen.
de én most olyan gépet szeretnék, ami orvrben is megy fullosan 😊
ahogy nézem, ahoz videokari fronton kell rágyurnom..
van vkinek 4850-es karija? azzal mit tud? megy fullosan az orvr?

Nem nem. Természetesen a pvp (rvr) részénél már lecsökken az fps szám. De a hiba nem a készülékedben van, sokat függ ám a szervertõl is. Példának okáért ott a woW is. Bármilyen gépen képes lecsökkenni az fps szám és fõleg BG-ben.

Kvesztelgetésekre értettem a jól futott részt.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

BEAST
A nagy zergelosdi senkinel sem fut tokeletesen max beallitasok mellett, aki ilyet allit az hazudik.

hát ha ezen a gépen fullos beállítással te tudsz 100 fõs orvr-ezni, akkor áruld el hogy én mit csinálok rosszul...
az én gépem ennél joval erõsebb (x2 5200+, 4G ram, Radeon 3850) de nekem csak fastest beállításon élvezhetõ (most a sokfõs orvrrõl beszélek, nem a kvesztelgetésrõl)

De ha másra van szükség akkor tudok jönni más kasztal is csak egyenlöre low lvl.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Jajj de komoly a játék😊
Sikerült minden update fut szépen a game.
Karak Azgal-on vagyok Empire/Tank.Klánt keresek továbbra is..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ahhoz*

Jajj de okos vagy. Gondolom neked a számítógép arra kel, hogy elindítasz egy folyamatot és elvagy avval. Ügyes vagy, gratulálok. Játsszál inkább, azt még talán van elég eszed.

ma nemleszek (holnap sem)

anti hero

TDC Geronimo
Várlak, hogy kezdj karit végre -.- Amúgy meg most se vagy msnen nub :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kevesen vannak, ugyhogy csatlakoznunk kell hamarosan -.-

anti hero

TDC Geronimo
Order zerg becrasheltette a zónát, rohattak <#banplz>

TDC Geronimo
Fidel mi a véleményed a most folyó harcokról caledorba? Még mindig olyan kevesen vagytok? -.-

TDC Geronimo
:dd

0Fritz0
"Unokatesóm vett 3 magos phenomot és rátette mindhárom magra."
Mit, a sámlit?

"De mondtam neki, hogy inkább maradjon 1 magon vagy max 2-re tegye, mert háromra és többre felesleges."
-Hehe anyjuk né'd mán, minek ebbe a kocsiba ez a négy henger, ha úgyis szar az út, inkább menjünk csak kettõvel!

Nekem jó fut a War (a gépem az ezerszer leírt Athlon64 4000+, 2GB ram és Ati Radeon X1950GT, egymagos a procim). 1280x1024, minden max. Nagyon jól van optimizálva.

Jaa War nem fogja kihasználni. WoW örül, ha két-három magra rakod, de nem használja ki az sem. War is leeht gördülékenyebb lesz (sõt az fix), de nem fogja kihasználni.

Unokatesóm vett 3 magos phenomot és rátette mindhárom magra. De mondtam neki, hogy inkább maradjon 1 magon vagy max 2-re tegye, mert háromra és többre felesleges.

Na de két magot pazarolni arra hogy az oprendszer fusson a játék mögött?😊

Egyébként az én oprendszerem nem használná ki a 4 magot (xp home 32bit) xD

Viszont az operációs rendszered igen.

Tudotommal WAR nem használja ki a 4 magot.

igen, unrealnél valóban látni különbséget

de a warhammert lenne jó tudni 😊

hát pedig pont a Crysis az egyik aminél a tesztek szerint teljeseen mindegy 2 vagy 4 mag van a prociban. pl. X2 6400-el jobban teljesít mint 9950-es X4 Phenommal...ahogy nézem csak a mag órajel számít

http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/Crysis-1680x1050,818.html