Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem nyújt más játékélményt az, ha ORvR szerveren van az ember.
Sima RvR-n is naponta megesik, hogy pl. egy LvL20-as karakter összefut egy lvL31-es ellenséggel.
A gankelés meg mint játékélmény...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem jöttem rá azóta sem az okára (lehet a net szolgáltatómnál a gond, leeht nálam és lehet a játékszervernél).
Fritz: Te levegõnek vagy ezentúl nézve, annyira szánalmas vagy. Ezt k ism fogod nõni ,szóval inkább lõdd fejbe magad.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Na, azért hogy valami építõt is írjak: van négy kijelölt szerver a magyarok számára, a szerverek típusa X oldalak száma = 2 X 2 = 4.
Azért van 4, mert ez 4 különbözõ játékélmény, nem várhatod el, hogy mindenki core orderen játsszon, annyit remélhetsz, kérhetsz, hogy aki választott egy játékstílust az lehetõleg a 4 kijelölt szerver egyikére menjen.
Dragonback Mountains (ORVR), Order Fist Of Sigmar guild, Bright Wizard 40/47
de amúgy ajánlom a figyelmedbe a felette lévõ hsz-emet is... akkor talán értheted, hogy miért is írtam... ha nem akkor elmagyarázom😊 nem csak rátok vonatkozik, hanem úgy az összegész magyar warosokra...😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szeretettel várunk mindenkit, aki orvr szerveren order oldalon képzeli el a játékbeli életét.
amúgy héten volam online és volt egy 1v1em egy 40es ib-l, nagyon jó móka volt, tartott vagy 4 percig, de végûl megfeküdt.
lehet mák nemtom, de helyre rakta kicsit az önérzetem:-)
amúgy átspeceltem BO-at jelenleg 15brawler(treehit és crit tactikkal, knkock down-t nem vettem le) és 11thoughtness specen vagyok rr41en és pajzsal tolom. KOrábban 2h specen voltam sokéig, kipróbáltam a def tank spect is mert ugyebár intához az kell, de rvr förtelmesen nem tetszett vele.
Ezzel az új speccel most van damage is és úgy érzem kellõ védelem is, mivel tacticból 10% block+ stancetõl függõ+5-10%block, parry-t kapok. A Damage ágon pedig megvettem a stance-l függõ +10/20% critet és az alap 50% bonus damage crit esetén tactikot.
Így jobban tudom magam tartani ha focisba vagyok hold the line-l, amit charge-ra is tökéletesen lehet használni, amikor rohanok be gazdatestnek a sok pióca order közé:-)
Alap ütrésnek is megint wot armourt használok, ami 25% armour debuff, crit-re bonuszolom az ellent és a 2ik 3ik comboba meg rátolom a tree hit combot, ami azért kellemese csiklandoz..:-)
no ennyi, bocsi az offért..-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Dragonback Mountains-re (order esetén) keresd a Fist of Sigmar tagjait, pl. Keyfire-t, és beveszünk a guildbe.
Viszont ezzel meg a fax kivan, nem akarok 3-ik 4-ik 5-ik altot felrántani.
Elég volt a rossz szervezés, a szerverek ezáltali kiürülése, költözködés, reroll, megint költözés... sok ez így. Nekem. Szerintem.
Lehet meg kapni egyáltalán egy magosat? 😊
A windows xp ha j=l tudom két socketet támogat, ami két négy magos proci estén 8 magot jelent. Ezzel már el lehet kezdeni a cultivationt 😊
Ezért nem sietek "kinõni" a T3-at, mert ott még elfogadható a tömeg.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Sikerült belecsöppennem az 34-es AM-emel vala.
Konstans 3 sec-es lagg (najó, volt 5-6 is)
Egyébként biztos izgalmas volt, kár, hogy térben és idõben nagy torzulások voltak.
Order ide, destro oda, amíg nem javítják a szerver- és kliens oldali gondokat, az endgame ezen része élvezhetetlen sajnos.
Ingame Steveh - Ede - Baskhar karikat keresheted, vagy bárkit, megoldjuk.
Meg a számtechre… meg a tesire…
Azzal meg felesleges fárasztani az agysejtjeidet, hogy más vajon mire használja a gépét.
de én most olyan gépet szeretnék, ami orvrben is megy fullosan 😊
ahogy nézem, ahoz videokari fronton kell rágyurnom..
van vkinek 4850-es karija? azzal mit tud? megy fullosan az orvr?
Kvesztelgetésekre értettem a jól futott részt.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
az én gépem ennél joval erõsebb (x2 5200+, 4G ram, Radeon 3850) de nekem csak fastest beállításon élvezhetõ (most a sokfõs orvrrõl beszélek, nem a kvesztelgetésrõl)
★ 汤姆 李
Sikerült minden update fut szépen a game.
Karak Azgal-on vagyok Empire/Tank.Klánt keresek továbbra is..
★ 汤姆 李
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
Mit, a sámlit?
"De mondtam neki, hogy inkább maradjon 1 magon vagy max 2-re tegye, mert háromra és többre felesleges."
-Hehe anyjuk né'd mán, minek ebbe a kocsiba ez a négy henger, ha úgyis szar az út, inkább menjünk csak kettõvel!
Unokatesóm vett 3 magos phenomot és rátette mindhárom magra. De mondtam neki, hogy inkább maradjon 1 magon vagy max 2-re tegye, mert háromra és többre felesleges.
Egyébként az én oprendszerem nem használná ki a 4 magot (xp home 32bit) xD
de a warhammert lenne jó tudni 😊
http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/Crysis-1680x1050,818.html