150
Címek, tippek, trükkök, tapasztalatok...
-
#20 nem sajna nem:(((( vege... -
Inquisitor #19 Öööö. És mivel emulálják a 3D hardware-t az emulátorok???
2db GeForce3 kártyán??? :p
Vagy nem dupla T&L és Pixelshader van benne?????
Ja igen, a Bleem nem csinál emulátort??? :(
Semmilyet se??? -
#18 Az eddig megjelent XBOX játékok listája .
LISTA
Hogy nehogy "szó érje a ház elejét" , a link a GAMESTAR ONLINE oldalára mutat . -
#16 Ennek a topiknak nem sok köze van az xbox-hoz, inkább az arra kijövő dx8-as játékokról és az azok futtatásához szükséges dolgokról szól. Suxxolni, flémelni mindenki menjen az xbox és a pc-s játékoknak leáldozott topikba. -
#14 Hát pedig nekem a Bleem is tökéletesen működött. -
#13 de az snese!!!az nagyon is jo, meg amegadrive emuk is jok... hat szerintem xbox nem anynira nepszeru,, ha mar csak a gamefaq adatait nezzuk (ps foru , gamecube forumban) -
#11 Már amelyik kijön. A Munch odissey például only xbox game :/ -
#10 A HALO biztos, mert az a legkeresettebb software hozzá :D -
#9 Ja, de csak fél év múlva! De akkor most már kiadták az X-Box-ot ugye? Nem tudja valaki hogy milyen gamék vannak most rá? -
#8 Ez valószínű, de a dolgok mai állása szerint nem sok szűkség lesz emulátorra, mert ki lesznek adva a gamék PC-re is :) -
#6 A Bleem mégsem csinál emut. Az oldaluk bezárt :(
-
#5 Ha valaki talál ténylegesen működő (kicsit korai lenne még, de semmi sem lehetetlen, állítólag az XDK birtokában baromi könnyű írni egyet és hamarosan tele lesz velük a net:)))) emulátort linkelje már be ide. -
#4 Én is pont így vagyok az X-Box-al. Remélem tényleg jók lesznek ezek az emulátorok, mert akkor lesz sook sook rulla game :) -
#3 A hírek szerint a Bleem is készíti az xbox emulátorát,és a Sony szövetkezett a Connectix-el egy ps2-es xbox emu elkészítésére, ami megjelenik pc-re is. -
#2 Kezdetnek ajánlott az Xemu.
The very first atempt from Hiperware to create an Xbox emulator will play Xbox games on your PC supports GPU, CPU, SPU, and Controller plugins.
Req.
-750MHZ CPU
-128MB RAM
-CD/DVD-ROM Drive
-
#1 Az xbox engem csak és kizárólag azért édekel, mert kötött pc alapú harverje miatt egy középkategóriás gépen is lehet játszani a rá írt játékokkal. A kötött hardver miatt ráadásuk a fejlesztők kénytelenek jól megírni a játékaikat, hiszen a nem írhatják rá a dobozra az ajánlott gépigényt :DDD A konzol jellege miatt pecselni sem nagyon lehet, így valószínűleg bugmentesebb játékok jelennek majd meg. És végül végre nem kell több giga adatot föltelepíteni a vincsire, csak berakom a lemezt és fut.