150
Címek, tippek, trükkök, tapasztalatok...
-
#110 hello végig olvastam az összes hsz-t...nos akkor mos télleg nincs emu xboxra? csak a simára? shenmue-zni szeretnék:( és nem akarok csak ezért a gémért új konzolt venni:D
köszi -
#109 Na, előszőr is tanulj meg angolul, mert a játékcímeken kívül minden szópár, amit írtál, tele van nyelvtani hibákkal, aztán magyarázd meg, hogy hogyan játszol egy (általad PS2-emunak tartott) Xbox emun PS2-es, Xbox-os, PS3-as és Xbox360-as játékokkal? -
amdrula #108 xD DOA4 :D:D:D
360 emu xDxDxD -
DJShark #107 Iam use Cxbx 0.7.8c
(PS2 emu ) 9.0.2 / 9.0.4 Non Vm
Iam Play Dead or Alive Xtreme 2 , Rumble Roses XX , Doa 2 Hardcore ,
Mortal Kombat Armageddon , Mortal Kombat Shaolin Monks , Drakan The Ancient Gate , Harry potter And The Order Of The Pheonix , Gp4 , Tekken 4 , Tekken 5 , Tomb Raider Anniversary , Tomb Raider Legend , God Of War 2 , Doa 3 , Doa 4 , Doa Xtreme Beach Volleyball
This games Works Fine The Emulator
Buy Nvidia® Geforce 8800GTX and See The Greathest OPENGL Sharder in the World. And Using SLI Technology Motherboard.
Nvidia® Geforce 8800GTX Specification in the Box
Stream Processors
128
Core Clock (MHz)
575
Shader Clock (MHz)
1350
Memory Clock (MHz)
900
Memory Amount
768MB
Memory Interface
384-bit
Memory Bandwidth (GB/sec)
86.4
Texture Fill Rate (billion/sec)
36.8
Ohh Operation System Windows® Vista Ultimate
My Cpu Specification
Intel® Core™2 Quad Q6600 8 MB L2 2.40 GHz 1066 MHz FSB
Iam made a Beast PC of ever.
3DMark 06 Score 20533 Point 1280x1024
Buy a Greathest PC Boy's And Then Play Emulator in PC
bye
-
#106 Ezt a baromságot meg honnan szedted: "XBOX Emu (60FPS) CXBX NTSC/PAL games
"???
Elolvastad jobban a CXBX infóját?
"Cxbx is an Xbox emulator for WinNT (XP/2k/2003) computers. Turok Evolution is currently the only playable retail game."
Sok szerencsét eme rengeteg "games"-hez... ;)
-
DJShark #105 LOL's :))
Motherboard : ASUS P5WDG2 WS Professional
CPU : Intel® Core™2 Quad 4x3,2Ghz 4Mb Cache 1066FSB (1200FSB) Overclock
Video Card : Nvidia® Geforce 8800GTX 768MB 1350Mhz Share Clock 384Bit
RAM : DDR2 CrossFire 4GB 800Mhz 2x2GB Dual Channel
HDD : Raptor 10,000RPM 500GB SATA2 6GB/sec
DVD-ROM : LG SATA2 Ultraspeed+ / LightScrible
PS2 Emu (60-128FPS) PCSX2 9.0.2 Using PAL games
PS2 Emu (45-60FPS) PCSX2 9.0.2 Using NTSC games
XBOX Emu (60FPS) CXBX NTSC/PAL games
Bye Bye
Shit PC not may Preformance :)) LOL'S -
MrDOS #104 Minden idő kérdése, meg egy bika gépé. -
#103 Kellene valaki jó programozó aki ráér, és ingyen önszorgalomból elkezdi csinálni, a legtöbb emu így készül. Pcn a sávszélesség a cpu és a memória között a szűk keresztmetszet. Az x azért nem egy pc igaz abból indultak ki, de azért mégsem. A cpuból és a gpuból sok utasításkészletet elhagytak, mást hozzáadtak, nincs benne t&l, de adtak hozzá plusz shader egységeket, nagyobbak az l1 chachek kisebb l2 chachek stb... Először lesz használható gamecube emu, majd ps2/xbox az "emulátor írási" nehézség alapján. -
#102 Zola, Jah, az N64 emuk nagy részén faxán mentek/mennek cuccok... Az X-et amugy mennyire (lenne) nehez leemulalni? Gondolom nem annyira kurriozum-szamba menő hardvere van, mint a PS2-nek..Vegulisegy picit specko 700 mhz-s PIII... :-| -
#101 A legerőssebb normálisan emulálható gép a nintendo 64. -
#100 Semmi hír egy újabb emulátorról?Jólenne már összetudnának dobni egy frankót kiprobálnék 1-2 gamet ami boxra megjelent! -
rav3n #99 Sziasztok, az Xboxról két játék érdekelne, a HALO 2 és a BURNOUT REVENAGE, ha valaki tud segíteni, azt előre is köszönöm. -
#98 Na, nézzük csak:
1. Az Xbox Emulator (akármelyik verzió) egy kamu. Két működő Xbox emu van, a Cxbx és a Xeon. Az elsőn néhány homemade stuff fut, a másodikon a Halo, de 2-3 FPS-t tudsz vele kiizzadni...
2. PS2 emukból szintén 2 van, a PCSX2, amin menüig eljutsz jónény játékban, de a játékélmény "kissé" gáz, mivel egy überbrutál gépen is kb. 12-16 FPS, tehát az eredeti sebesség kb. 20-25%-a, arról nem is beszélve, hogy kb. 5 játék megy. A másik a NSX2, de attól se várj megváltást.
3. Nem annyira más a PS2, mint a PS1, csak sokkal brutálabb. A Ps1 33 mhz volt, és egy 500 mhz-es pc-n volt minden működő játék megfelelő sebességű. A PS2 333 mhz, tehát, még ha fel kéne szorozni a prockó órajelét (ne röhögjön senki, csak megpróbálom leegyszerűsítve elmagyarázni, miért nem lesz egy darabis ps2 emulátor), akkor is 5 Ghz kéne alá. De nem szorozni kell, szóval 10 Ghz alatt szerintem nem fog menni rendesen...
4. Lefordítani a ps2-t? Akkor kiesik belőle a lemez... :) Amire te gondolsz, hogy a játék forráskódját lefordítani, azt úgy hívják, portolás, és a játék készítői szokták csinálni. Ekkor elég gyors lesz a játék ahhoz, hogy a pc hardware-én menjen, mivel arra árják. Az emuláció kicsit más. Hülye példa, de szemléltetésnek megteszi. Van egy szöveg -mondjuk németül-, te egy nyikkot nem tudsz németül, de valami miatt el akarod olvasni. Ha valaki lefordítja neked, akkor semmi gond, elolvasod fél perc alatt. Ez a portolás. Az emuláció pedig: a kezedbe nyomnak egy német-magyar szótárat, és ess neki. Nem kell magyaráznom, remélem, hogy melyik a gyorsabb... -
Zozo76 #97 Ha lenne vagy van akkor is egy bika gepen visz olyan 1-2 FPS-t. Es akkor meg nem is szoltam a hibatlan emulaciorol. Kar eroltetni. A konzoloknak feelingje van. Ezt csak az tudja akinek van. Akinek meg nincs az ugyis csak fikazik, es megprobalja emulalni valamelyik konzolt, hogy kapjon egy kicsit abbol a volagbol. De nem fog menni . -
scheitz601 #96 Hát nekem csak PS1-re van emulátor és az tökéletesen működik. Ennyire más lenne a PS2, mint az 1? Csak le lehet valahogy fordítani a PS2-t PC-re, ha az 1-et is le lehet(, legalább is remélem...). Xbox emulátorom viszont van (a xbox_emulator.0.34), viszont azt nem tudom működik-e, mert Xbox-os játékom még nincs. Nemsokára meglesz a Mortal Kombat - Deadly Alliance, majd azzal kiderül. Viszont szerintem lehet, hogy működik, mert az emulátor felülete is eléggé jól meg van csinálva, meg DVD lemezt kér... szóval szerintem van esély hogy működni fog. -
#95 van valakinek müködö xbox emulátora? -
#94 Hát nehezen hinném, működő Ps2 emulátort sem láttak még nagyon.... -
Bal1 #93 Most mi a helyzet az xbox emu-val?? Én találtam de nem tudtam rajta futtatni egy gamet sem. Létezik eggyáltalán működő?? -
#92 Nag kalap szar ! Van emu csak én nemtom hogy megy e mert még nem jutottam hozzá 1 gamahoz sem ! -
#91 ezt mondtak anno dc-re is:) -
#90 mire lesz xbox emu, mar nem lesz xbox :P -
#84 persze vegulis kivettek a kernelböl is azt a 8mb nyi lassitó kodot amit idokozben beleraktak, hogy kelljen az athlon 2000+ :) -
Inquisitor #83 Elolvastam a vélemyényedet Version, de te se olvastad el cikket ha ezt írtad! :)
Éppen az a lényeg, hogy az XBOX operációs rendszere 100%-ig arra van kihegyezve, hogy a játékok használják ki a Hardware-t teljesen.
Ezért SAJÁT DirectX-e van a gépnek a szokásos "lassító" részek TELJES kiiktatásával....
Különben még 320x200-ban sem mennének rajta a programok. -
#82 nem az nem! max power pc alapunak, de az sem mert az nemteccne senkinek :) -
#81 CSOCSO: elvegre ez egy PC-s lap, a neveben is benne van, nem? De mondjuk ugyanigy a GC is lehetne PC-alapunak tekintheto :)
PyRex -
#80 Mondjuk ha mar kozted es a PC Guru kozt kell valasztanom, akkor asszem nem vitas, hogy melyik fele huz a szivem. Version edesem te mar az egesz supergamez elott lejarattad magad a PS2-t 1GHz-esre hardver-peccselo jatekcd-vel... No comment. Innentol mondhatsz nekunk akarmit, maximum megmosojoglak :)))
PyRex -
#79 ha 0 prioritas, akkor az nem lassit semmit :)
PyRex -
#78 Írtak sokmindent, pl. hogy a win2k kernel 28k, és a játékoknak 0 prioritása van. Meg ilyenek. :) -
#77 milyen jo hogy ilyen ujságokbol informálodtok vazze
mit irtak le az elméleti adaokat?
gondolom semmi olyat nem irtak amit má nem olvastam volna 100-szor
azt nem irták az x-hez hogy win+directx lassito
felületen keresztül lehet csak programozni???
mig a másik 2-t hardverszinten orajelre optimizálva
és ezzel az optimizálással egy 5-ször erösebb gépet is le lehet verni
ezt ugye nem irták ? ,ez már meghaladja az értelmüket
de végülis nem érdekel aki akar vegyen x-et
remélem 1 év mulva levonja a következtetést
hogy mégis hallgatnia kellett volna rám
-
#76 elolvastam! meglátszik a pc-gurun hoyg azt istenitik ami pc alapu.. nemhiába már ott látszik hogy 3 szor többet foglalkoznak vele mint a gc vel és a ps2 vel együttvéve!!!
leszűrtem a tanulságot: a gc COu ja a legerősebb és az xbox GPU ja a legerősebb..igaz ez csak harmatfingal erősebb a gc nél...jo ha 2 millával több pilot tud....a ps2 meg nem nagyon lesz szebb!!! -
#75 ilyen sohase lesz. -
#74 Az lesz majd a szép világ, amikor xbox-ra lesz PC-emu... -
#73 nem akarja valaki bescannelni?:) -
#72 majd megnéze mekkora faszságokat irtak oda...tuti hülyitenek titeket...amiket meséltek a ésik konzolba az faszság..megint ugy állítják be mint GC a legszarabb konzol... -
#71 Én amíg csak lehet kitartok a jó öreg pc mellett és nem alacsonyodok le ilyen konzolos szintekre :)) -
#70 Képzeld én is gondolkodtam egy X-en! (ez komoly Rince egy konzolon gondolkodik :) )
De ez majd akkor fog komollyá válni, ha majd jönnek ki a gamék, amiket lehet hálóba játszani! Enclave és hasonlók! Ilyen HALO szintűek ;D
Meg akkor, ha tényleg nem lesz x-box emulátor... :( -
#69 Szerintem marha érdekes volt. Gondolkodom majd egy X-en!!
(ez komoly!!! Dikkma konzolon gondolkodik! :) ) -
#68 Érdekes volt... Csak kár, hogy 9 oldalt elfoglalt az újságból, amit -megjegyzem- lehetett volna értelmesebben is megtölteni! :) -
#67 Elolvastam a PC-Guruban megjelent cikket a konzolokról, és tök okos lettem! :)
Szvsz SOHA nem lesz X-Box emu PC-re. -
TneX #66 Mondj már olyat akit innen ez érdekel..:)))