150
Címek, tippek, trükkök, tapasztalatok...
-
#65 Az egész emu illegális... -
Inquisitor #64 Akkor elöbb vagy kell hozzá egy újabb fajta csatoló meg 3D kártya vagy pedig a programnak a VGA memóriájában kéne futni, akkor már "csak" 128 bites DDR kell rá ...
Meg a rendszert futtató OS-t kéne ellopni és futtatni, ami persze tök illegális ... -
#63 ami fontos az ugyanaz: windows-dx x86 proci ugyanolyan gpu ez mind adott... -
#62 az mar csak a sebesseg kerdes... emulalas szempontjabol teljesen mindegy mekkora a savszelsseg... lehet hogy kell hozza majd 3 gigas athlon meg geforce4 ultra de az emulacio szempontjabol ez tok lenyegtelen. -
Inquisitor #61 Ezt magyarázom! NEM hasonlít a PC-re!
Van benne ugyan egy HDD meg egy proci, de attól ez nem PC ...
AGP pl. sehol sincs benne ugye, azért PC-n nehéz lesz a 4x akkora sávszélességet "emulálni" ... -
Ramza #60 Persze hogy speciális bizonyos szempontból. De ha azt veszzük, hogy pc-n mit fognak emulálni előszőr, a ps2-t, a gc-t vagy az x-boxot, akkor szerintem egyértelmű a válasz: ez hasonlít a leginkább a pc-re. De azért erre is kell még várni egy jó ideig. -
Inquisitor #59 Hát szerintem meg igenis túl speciális.
Olvasd el valahol a műszaki leírását, a működését az X-BOX-nak!
(Pl. az utolsó PC-Guruban) -
#58 mindent lehet emulalni csak tudas kell hozza. -
Ramza #57 Én sem értek hozzá, velem is csak a logika mondatja :) -
#56 Igazatok van. Annyira nem értek ám hozzá, csak hadoválok :) De logikusnak hangzik. -
Ramza #55 Hát igen, itt igazából az a kérdés, hogy mennyire speciális a hardvere az x-nek (elvileg nem nagyon). -
#54 Miért? Ezt meg én nem értem. Nem férne bele egy 1 Ghz-esnek? -
#53 Persze, erő kérdése az egész. Az mindenesetre elgondolkoztató, hogy SNES-emulátor DC-re jelent meg, és még az is elég gyík volt (128 bites gép emulál 16 bitest). Egy boxot mi emulálna? -
#52 Én azt nem tudom, hogy egy ilyen emulátor, ha kész lesz, képes lesz e Xbox-ot emulálni mondjuk egy AMD-n????
Mert nem mindegy, ugye. Bár ha egy PSX-et lehet PC-n emulálni, akkor ez sem lehet nehéz ügy. -
#51 "Pár nappal korábban felbukkant az Interneten egy olyan program, mely az Xbox konzolján futó játékok emulációját ígérte PC-s környezetben. Az 1 megabyte-os szoftver nagy erőforrás igényt támaszt felhasználójával szemben: legalább 1 GHz-es processzor, minimum 256 MB memória és egy GeForce videókártya szerepel a listán.
A prózai egyszerűséggel Xbox Emulator névre keresztelt program 0.35-ös béta verzióban került ki az Internetre. Alkotói szerint a legtöbb játékot (StarWars Starfighter, UFC: Tapout, NHL 2002) már képes emulálni PC-s környezetben, de vannak még hiányosságai. Állítólag némelyik Intel processzorral és Kyro kártyával nem működik hiba nélkül. A beállítások között legnagyobb az 1152x864 pixel lehet 32 bites színmélység mellett. Direct 3D támogatást szintén ígér a program, emellett támogatja az 5.1-es Dolby Surround hangzást és a DVD lejátszást is.
Van viszont egy meglepő fordulat: az emulátor letöltési lehetősége megszűnt, mégpedig azon okból, hogy az egész program csalásnak bizonyult. Állítólag a screenshotokat (amik egyébként Xboxon készültek) Photoshoppal megváltoztatták, hogy hihetővé váljon a szoftver léte. Ezek szerint egy valóban működő Xbox emulátorra még várni kell..."
PyRex -
#49 Ott volt a vigyorgo fej, mielott leszolnal.. :)
PyRex -
#48 őszintén szólva a konzol konzolon való emulálása igen nagy baromság!
nem téged hülyézlek,hanem azt aki ezt kitalálta!
-
#47 Hmm... -
#46 Fiam, te nagyon okos vagy... :)
PyRex -
#45 Ha kijön a következ? Geforce (szerintem már nem sokára), akkor a dupla shader sem lesz probléma, mert abban is annyi lesz. -
#44 könnyen! -
#43 sehogy
az egyedüli emulator ami normális sebességü lesz
az xbox emu pc-re
-
#42 Bocs en ugy tudom, hogy nem a pixelshader a dupla az xbox-ban, hanem a vertex shader. Ami viszont azert jo, mert a pixel effektelt. A vertex shadert viszont egy nagyon gyors procival (1,5GHz+) lehet kompenzalni (ugye tudjuk, hogy pl. a 3D Markban sokszor gyorsabb volt a vertex shader teszt egy 1,1GHz-en feluli procival, mint ha a GF3 sajat vertex shader egyseget hasznaltuk volna). Az xbox-ban pont emiatt van csak 733-as procko. Mert ott a dupla vertex sh. egyseg. Egy szo mint szaz: szerintem az emulator megirasaval nem lesz sok gond. En inkabb a PS2-n futo XBOX emura leszek kivancsi de nagyon! A PS2, ami bekakil, ha effektzni, meg nagy texturakat kezelni kell, vajon hogyan fog megbirkozni a feldattal? :))))))
PyRex -
#41 Egyébként ehhez az emuhoz kb. 400,000-es gép kell,akkor meg már veszel egy PS2-t,Xbox-ot,Gamecube-t+egy gyenge gépet netezésre!! -
#40 na most kivételesen nem mondtál hülyeséget, PSX-nek is csak 512*384-es a felbontása,mégse annyira csúnya,már a korához mérten!! -
#39 "konzolon maskepp szamit afelbontas"
hát, ugyanúgy számít, csak a TV-n nem látszik annyira
nem pixeles de homályos, nem annyira részletes, mármint aki 800x600-hoz szokott. -
#38 figyi a N64 320*2istentudja akarhanyban szamolt, es nemazert de amrio 64ben es tarsaikban lacott??? nem!!!(konzolon maskepp szamit afelbontas)nezzetek meg kepeket n64es gamekrol, 320nal nemnagyobbak -
#35 "ja 640*256-ban :))))))))))))
visszamentek az öskorba vazze :)))))))))))"
He-he, hirtelen milyen kényesek lettünk a felbontásra, he-he!
A PS2-nél még istencsászár nonplusultrának számított az 540x200-as felbontás, most meg finnyáskodunk-finnyáskodunk? :)))))))))))) -
#33 Biztos találnak rá valami módot hogy emulálják a dupla pixel shadert is ne féljetek... -
Inquisitor #31 ???
PSX emulátor is volt PC-re, ÉS SEMMI SEM történt a PSX-el.
Vajon miért? :) -
#30 akkor meg már nem lesz több játék rá,
szoval az egésznek nem lesz semmi értelme :))))
-
#29 mondjuk az biztos hogy elöbb lesz xbox emulator ps2-re,
mint ps2 emulátor xboxra vagy pc-re
viszont pc-n szerintem egy honap mulva lesz xbox emulator
de ez az xbox végét jelenti !
-
#28 ja 640*256-ban :))))))))))))
visszamentek az öskorba vazze :)))))))))))
-
#27 Egy shader-egy effekt. Az xbox egyszerre számol kettőt, az emu meg egymás után, de gyorsabban, így a végeredmény tetemes fps vesztés(egyenlőre)azonos minőség mellett. Szerintem. Majd az élet igazol vagy megcáfol, de most még csak találgatni tudok. Mindenesetre egy 1000mhz-s amd kenterbe veri a gf3-t pixelshader tesztekben így szofveres emuval egy erősebb cpu hozza az xbox teljesítményét. -
#26 Szerintem ha egy játékot úgy írnak meg hogy dupla shadert használjon, akkor nem fele olyan lassan fog menni szimpla shaderek, hanem sehogy sem, te gondolom te is így értetted.. -
#25 -
#24 Szélesvászon... :DDDDDDDDDDDDDDD -
#23 Már izzítom a GF3-am >:))) -
#22 pixelshader természetesen, nem t'om miért hagytam le a h-t mindenhonnan :) -
#21 Tudtommal egy t&l van benne dupla pixelsaderrel. A gf3-ban csak egy pixelsader van így elvileg 50%-al lassabban futnak rajta a játékok, de a magasabb órajel miatt ez csak kb 20-30% lehet(csak tippeltem). A radeon8500 pixelsadere meg fejlettebb a fg3-énál igy ott ez az érték mégkisebb.