XBOX Emulátor

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kinect mûködik windowson, ráadsul legáliasan lehet programozni "open source"(nyílt forráskódú) hivatalosan a mirosoft is megerõsítette, már sok játékkal lehet is használni pc-n.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M-wLOfjVfVc
egy élmény így játszani ggfg

http://www.dirtywindows.ucoz.ru/news/szabad_ut_a_kinect_hackereknek/2010-11-20-563
psp eulator
hee
god of war gshost of sparta

http://www.youtube.com/v/oPQZwTRvW2s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

topic
http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=2433&page=2
egy mai csúcs PC teljesítménye van vagy tízszerese egy PS3 vagy Xbox360-nak...

mert ugye a legnagyobb teljesítményt nem a CPU, hanem a GPU-tól származik, az meg már nagyságrendnyivel erõsebb egy PC-ben, mint akármelyik konzolban.

tutommal a PS2 emulátor is futott egy egymagos extrém procis gépen is, de egy 2 magos extrémen már élvezhetõen elmegy.

nem hiszem hogy 80mag kéne, elég lenne egy mostani virtuális 12, vagy 16 magos rendszer is, csak hát ugye hozzáértõ programozók hada kéne hozzá.

van aki tudna segíteni a jpcsp "psp emulator) beállításában, ez egyébként a pcsx2 -nak a testvér projectje.

itt a fórumon már szétnéztem, de túl sokat nem segítséget.
az emu maga elég jó legtöbb játék már játszható rajta, mint a Final Fatasy Crysis Core Bleach Heat The Soul 2 és a Soul Calibur Broken Destiny

http://www.youtube.com/watch?v=FGPMRRplMVw

ez a fóruma
http://www.emunewz.net/forum/forumdisplay.php?fid=51
Miley Cyrus
Nincs.

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

tomo05
helotok!van már rendes xbox 360as emu?

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

megoldottam a cuccot egy kis powerisoval
de utána nemtom betölteni a xbe-t

Hello tudnátok mondani egy xbox emulátort amelyik támogatja az iso-t?
Mert már az elõbb leírtakat kipróbáltam de egyik sem támogatja az isot.

Anubys
Van rá emu. Létezik rá Megadrive, Amiga, SNES, N64, meg egy csomó egyéb emulátor. Milyet keresel konkrétan? :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Helló sziasztok:)
Lenne 1 kérdésem:) az lenne h. SIMA RÉGI XBOX CLASSIC.ra van-e emu?:) mert eddig nekem nem mûködött 1.se:( írjatok már PLS:) elõrre is köszi:)

Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM

Szerintem meg elég, ha egy Cell procit ráhegesztesz az alaplapra. <#hehe>
zola2000
A ps3ban 8 magos cpu van, tehát ahhoz 80magos cpu kell, mondjuk fillérekért dobálják azokat...

A

zola2000
Nos egy emulátorhoz kb tízszer erõsebb gép kell, mint amit emulálni akarsz, tehát az Xbox360ban van egy 3*3,2 ghz processzor, tehát legalább egy 30magos cpu kell neked, van egy erõs dx9es kártya, ami tud néhány dx11es effektet (pl tesszellátor), szóval annak emulálása majd dx14 alatt lesz lehetséges pcn...

A

Tegyük fel, hogy találsz is egy mûködõ emulátort, ahhoz olyan bika gép kéne, aminek az árából vehetsz vagy fél tucat XBOX360-at is. Ellenben egy PS3 emu elfut egy Pentium 3-as rendszeren is. Ez manapság a realitás. <#idiota>
Hello ne haragudjatok xbox 360 hoz kellene a fable 2 miatt pc re emulator valaki tud segíteni benne?
mert keresgéltem googleba de semmi értelmeset nem találtam

Akey, amit meg linkelt az meg ps3 emuval foglakozik, legalábbis nekem az jött le szal ha valainek van xbox360 emuja akkor nagyon örülnék neki ha segítene
A 60-as PS3-on futnak a PS2-re írt emuk (pl MAME, NES, SNES, Amiga, C64, GB, stb... Azt nem tudom, hogy hogyan, de futnak. Ha meg PC-re kérsz PS3 és XBOX360 emut, akkor fáradj át ebbe a topicba. <#wave>
Valaki tud emulátort PS3ra vagy xbox360 ra???

Üdv. Van már fejlemény XBOX emulátor kapcsán? Csak azért, mert lám a PS2-hör rég van mûködõ emulátor, véletlenül PS2-m is van. De XBOX-om nincs(sima), nem is akarok, de van pár játék, amit kipróbálnék(régebbiek).

Szóval biztos, h nincs még mindig mûködõ xbox emulátor, vagy csak rámondjátok?
(engem az a 2 legutolsó Oddworld játék érdekelne)NE gyertek nekem azzal, h azok úgyis szarok stb...

gabe paul logan
a konzolnak filingje van és a pc-nek is vita lezárva

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Akkor mi a fenet keresel a konzolos reszlegben? At lehet menni a PCs kockak koze aztan kesz. Amugy akarmilyen hihetettlen, en 1992-ota PCs voltam, de mar vagy 5 eve nem jatszom PCn. Imadom az FPSt es akarmilyen hihetettlen, konzolon.
Én csak azt nem értem, hogy a konzolosok nagy részének miért van olyan nagy pofája...
"a konzolnak fílingje van"-.-
Na ne mondd bazd+!... autós gamenél lehet, de egy fps sose lesz olyan "fílinges, mint Pc-n...
Mellesleg van egy 360asom.. de SZAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRR!<#mf2>
(Szal röviden: a sok nagyszájú konzolos visszavehet)
Szerintem egyenlõre nem kivitelezhetõ. Addig rendben, hogy egy Pentium III. proci a lelke, de azért pár dologban biztosan eltér a hagyományos pc architechtúrától. Egyébként is tök felesleges emulátorral szenvedni, amikor egy gép kerül 15-20 ezer forintba és még media centerként is üzemeltethetõ.

Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu

Ha volt is rá értelmes exkluzív cím, az végül megjelent PC-re is.
érdekelne a véleményetek hogy miért nincs xbox emulator?
elvileg a hardware hasonlo csak a szoftv kül. nem?
tóthjózsef
Nincs Mûködõ xbox emulátor 1 -2 dvd tbelehet olvastatni de semmi több

gabe paul logan
mit takar hogy "csak a sima"?

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

schrank
még várjál 5-6 évet <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Forseti
Gondolom még mindig nincs semmmi elõrehaladás...

PoisonChihuahua
<#falbav><#fejvakaras>
Neogan
nem

One man\'s hero, is another man\'s demon...

valaki nem tud valami xbox 360 emulatort amivel egy xbox os játékkal tudok játszani PC-n?
Nem-e tudunk.<#crazya> Nincs mûködõ. Vegyél boxot.

nem-e tud valaki eyg jó xbox emulatot és leírását
1. nem fog menni
2. 360-as változat is a kukába való, nem hogy az original xboxos.

PSN: berghold

ne a pc-n emulatorozz
vedd meg szépen a xboxot és azzal játszál
hello tudna valaki segíteni abban hogy sima xbox ra leszedtem a far cry instinct-et és hogy tudnék vele pc-n játszani mert van 1-2 xbox emu progim de nemértem mit kellene csinálni
gabe paul logan
(most olvasom hogy mekkora hülyeséget írtam , mármint pcére xbox emu nincs, ami vinné a shenmuet?)

gabe paul logan
hello végig olvastam az összes hsz-t...nos akkor mos télleg nincs emu xboxra? csak a simára? shenmue-zni szeretnék:( és nem akarok csak ezért a gémért új konzolt venni:D

köszi

Anubys
Na, elõszõr is tanulj meg angolul, mert a játékcímeken kívül minden szópár, amit írtál, tele van nyelvtani hibákkal, aztán magyarázd meg, hogy hogyan játszol egy (általad PS2-emunak tartott) Xbox emun PS2-es, Xbox-os, PS3-as és Xbox360-as játékokkal?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

xD DOA4 :D:D:D
360 emu xDxDxD

PSN: berghold

Iam use Cxbx 0.7.8c
(PS2 emu ) 9.0.2 / 9.0.4 Non Vm

Iam Play Dead or Alive Xtreme 2 , Rumble Roses XX , Doa 2 Hardcore ,
Mortal Kombat Armageddon , Mortal Kombat Shaolin Monks , Drakan The Ancient Gate , Harry potter And The Order Of The Pheonix , Gp4 , Tekken 4 , Tekken 5 , Tomb Raider Anniversary , Tomb Raider Legend , God Of War 2 , Doa 3 , Doa 4 , Doa Xtreme Beach Volleyball

This games Works Fine The Emulator

Buy Nvidia® Geforce 8800GTX and See The Greathest OPENGL Sharder in the World. And Using SLI Technology Motherboard.

Nvidia® Geforce 8800GTX Specification in the Box

Stream Processors
128

Core Clock (MHz)
575

Shader Clock (MHz)
1350

Memory Clock (MHz)
900

Memory Amount
768MB

Memory Interface
384-bit

Memory Bandwidth (GB/sec)
86.4

Texture Fill Rate (billion/sec)
36.8

Ohh Operation System Windows® Vista Ultimate
My Cpu Specification

Intel® Core™2 Quad Q6600 8 MB L2 2.40 GHz 1066 MHz FSB

Iam made a Beast PC of ever.
3DMark 06 Score 20533 Point 1280x1024

Buy a Greathest PC Boy's And Then Play Emulator in PC

bye

Anubys
Ezt a baromságot meg honnan szedted: "XBOX Emu (60FPS) CXBX NTSC/PAL games
"???

Elolvastad jobban a CXBX infóját?
"Cxbx is an Xbox emulator for WinNT (XP/2k/2003) computers. Turok Evolution is currently the only playable retail game."
Sok szerencsét eme rengeteg "games"-hez... ;)

LOL's :))

Motherboard : ASUS P5WDG2 WS Professional
CPU : Intel® Core™2 Quad 4x3,2Ghz 4Mb Cache 1066FSB (1200FSB) Overclock
Video Card : Nvidia® Geforce 8800GTX 768MB 1350Mhz Share Clock 384Bit
RAM : DDR2 CrossFire 4GB 800Mhz 2x2GB Dual Channel
HDD : Raptor 10,000RPM 500GB SATA2 6GB/sec
DVD-ROM : LG SATA2 Ultraspeed+ / LightScrible

PS2 Emu (60-128FPS) PCSX2 9.0.2 Using PAL games
PS2 Emu (45-60FPS) PCSX2 9.0.2 Using NTSC games

XBOX Emu (60FPS) CXBX NTSC/PAL games

Bye Bye
Shit PC not may Preformance :)) LOL'S
Minden idõ kérdése, meg egy bika gépé.
zola2000
Kellene valaki jó programozó aki ráér, és ingyen önszorgalomból elkezdi csinálni, a legtöbb emu így készül. Pcn a sávszélesség a cpu és a memória között a szûk keresztmetszet. Az x azért nem egy pc igaz abból indultak ki, de azért mégsem. A cpuból és a gpuból sok utasításkészletet elhagytak, mást hozzáadtak, nincs benne t&l, de adtak hozzá plusz shader egységeket, nagyobbak az l1 chachek kisebb l2 chachek stb... Elõször lesz használható gamecube emu, majd ps2/xbox az "emulátor írási" nehézség alapján.

A

dinomano
Zola, Jah, az N64 emuk nagy részén faxán mentek/mennek cuccok... Az X-et amugy mennyire (lenne) nehez leemulalni? Gondolom nem annyira kurriozum-szamba menõ hardvere van, mint a PS2-nek..Vegulisegy picit specko 700 mhz-s PIII... :-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

zola2000
A legerõssebb normálisan emulálható gép a nintendo 64.

A

Oldal 1 / 3Következő →