501
milyen tv tunert vegyek? a minőség számít
  • petkoo
    Hi! Vettem vmikor egy PCTV Stereo kártyát, de sajna eltűnt a telepítő lemezem. A cd- van egy ppp.exe nevű fájl, ezt kéne vhonnan letöltenem. Tudna vki nekem segíteni??????? Előre is köszi
  • PíszLávJuniti
    A tv tunerre RF kábellel tudod rávinni az antenna jelét, úgy hogy például splitterrel elosztod azt a kábelt amit a rendes TV be dugsz be.
  • PíszLávJuniti
    Próbáld meg másik slotba rakni a kártyát, hátha az segít, de előtte távolítsd el a winből teljesen.
  • grebber
    #374-re valaki helpeljen már ha tud!!!!!
    Én is most akarok ilyen TV tunert venni és nekem is 6600GT-m van!
  • jbal
    á rossz link innen
  • jbal
    sziasztok?a kérdés egyszerű.sztetek milyet érdemes innen?
  • demetan
    HELP!
    Hogy tudnék átvenni a gépre műsorokat a TV-ről?Milyen kábel és progi kell hozzá?
  • teamwork100
    CSao.
    Van egy GF 6600 GT kártyám és egy eadtek winfast tv2000 expert tv tuner karim. de valamiért a két kártya összeakad és boot után csak 640*480-ban hajlandó menni a GF 6600. volt már valakinek ilyen problémája?
    Üdv.
  • petkoo
    OK! Köszi mindenkinek előre is a segítséget!
    De sajna nincsen meg a tel. cd-m amin a kód van....
    A kódot nem lehet vhonnan leszedni, vagy pótolni???
  • jbal
    sziasztok.
    a TV Tunert rá kell kötni a TV-re vagy van hozzá antenna?és az az antenna mennyire jó mit tud fogni?
  • dara
    Nem tudom mit akar regisztrálni, talán az MPEG2-t, az ugyanis nem ingyenes tartozéka a kártyának. A telepítő CD-n van egy kód, esetleg próbáld meg azzal.

A hardware initialization failed az SP2 miatt szokott lenni. Próbáld meg átrakni másik slotba a kártyát esetleg.
  • petkoo
    Hi dara!
    Kipróbáltam amit mondtál, de még mindig ua. a helyzet, semmit nem tok vele csinálni, mindig hibát ír ki a karira!
  • dara
    Ha SP2-t használsz, akkor erre lesz szükséged.
  • petkoo
    Köszönöm a segítséget GREBBER!
  • petkoo
    Hi!
    Kööszi a segítséget, feltelepítettem, de nem működik a kártya. Hardware initialization failed-et ír ki! és online regisztrálást kér, de nincs hozzá kódom....
    Tud vki benne segíteni?
  • CzBazs
    Hali!Tudna nekem valaki segíteni?A gépembe van egy Pinnacle PCTV Stereo Tv tuner.Az a gondom vele,hogy nincs rajta hang,de eleinte feltelepítés után jó darabig volt.Most újra telepítéssel sem tudom megoldani a problémát.Segítségeteket előre is köszi!Bazs ([email protected])
  • grebber
    Ez nem az ?
  • petkoo
  • petkoo
    Sziasztok!

Tudna nekem vki segíteni? Van egy PCTV STEREO tv karim, de eltűnt a telepítő cd-je és nem tom telepíteni. Próbáltam már leszedni netről,de mindenhol csak az update verziót találtam! Ha vki tudna segíteni, hogy honnan tom megszerezni, azz megköszönném!!!
  • grebber
    Láma kérdés de nem értek az ilyen dolgokhoz!
    A pirossal jelölt csatlakozora rálehet még dugni 1 tv kábelt és fog is müködni??

• grebber
    #358-ról esetleg valami szöszenetet tudnál mondani?
  • [Jakuza]
    Gigabyte Hybrid TV Card
    Ez 3K-val dragabb (br 17-18k) de ha hosszutavra gondolkozol megeri, mert digitalis adas vetelere is alkalmas.
  • péntek józsef
    Az lenne a kérdésem hogy a következő TV-Tunner kártyámhoz tudtok-e "normális"drivert mert,én nem találok:Pixel Wiev PV-BT878+FM-HEZ!???Ha valaki talál hozzá drivert akkor tegye-be ide a linket!
  • grebber
    Leadtek TV2000XP RM Stereo 9600FT erről mi a véleményetek??
  • dara
    Leadtek TV2000XP Expert.
  • péntek józsef
    Az lenne a kérdésem hogy a következő TV-Tunner kártyámhoz tudtok-e "normális"drivert mert,én nem találok:Pixel Wiev PV-BT878+FM-HEZ!???Ha valaki talál hozzá drivert akkor tegye-be ide a linket!
  • grebber
    Tudna ajánlani nekem valaki valami jónak mondható TV tunert olyan 10-15 ezer ft körül?
  • [Jakuza]
    Hm igazad van.
    Erdekes az elso napon mindig 1 merkozes volt.
    Ugy latszik most valtozatattak rajta.
    Amugy jellemzo a mocsok RTL-Klubra ez a hozzaallas.
    Szegyelhetnek mar magukat.
    Ugy tunik en is kenytelen leszek valami mas mondjuk osztrak, vagy szloven adon nezni akkor a 2. mecseket.
  • Jackson
    Nem néztem el.
    18:00 Németország-Costa Rica(Rtl klub) 21:00 Lengyelország-Ecuador (Sport klub) Majdnem minden nap 1 meccs a sport klubon lesz az utolsó fordulóban 2 meccs. Csak a nyolcaddöntőktől lesz minden meccs az RTL-en.
  • [Jakuza]
    Lengyel mecs ?
    Te mirol beszelsz ? Az nem lehet VB merkozes, ugyanis ma mindossze a nyito merkozes, a Nemetorszag-Paraguay van.
    Te valamit csunyan elnezhettel.
    Az RTL-Klub az osszes merkozest eloben kozvetitti, ez alol egy merkozes sem kivetel.
  • Jackson
    Sajnos nem minden meccs lesz az RTL klubon pl a mai lengyel meccs is a sport klubon lesz. Azért köszi az infot akkor marad az összefoglaló a nem közvetített meccsekről.
  • [Jakuza]
    A VB mecsek az RTL-Klubon lesznek, tehat latnod kell, ha nincs Sport Klubod akkor is.
    Amireol beszelsz az szimplan a regi kodolt adasok, programmal torteno digitalis dekodolasa volt, de ha nem megy be a jel hozzad, akkor nincs mit dekodolni, tehat nem tudsz nezni semmi olyasmit, ami egyaltalan nincs bevezetve hozzad.
  • Jackson
    Na ez a baj, hogy 2-es dijcsomagban vagyok és a 3-assal lehetne fogni csak a sport klubot. Nincs semmi megoldás erre? Valahol mintha azt hallottam volna ,hogy tv tunerrel különböző digitális csatornákat hbo stb be tudnak fogni valami programmal. Bocsi ha hülyeséget kérdezek de láma vagyok ezen a téren nagyon.
  • [Jakuza]
    1. A TV tunernek semmi koze nincs az ADSL-hez, mivel a tunerbe az antennakabelt kell bedugni.
    2.Tehat amelyik adasok mennek az antennan keresztul nalatok, azokat tudod nezni a szamitogepeden.
  • Jackson
    Sziasztok! A VB meccseit lehet be lehet fogni tv tuneren keresztül? Milyen kártyát érdemes hozzá venni és egy 1024 es adsl elég ahhoz ,hogy normális minőségben nézhető legyen?
  • Tekergo
    VideoReDo_Plus_2.2.1.445
  • dara
    Ez mind analóg tuner (ahogy a kábelen is analóg jel jön).

Hibrid tuner pl a Leadtek DTV2000 H (~17k), sima digitális a DTV1000 T.
  • Tekergo
    Nekem nem annyira fontos hogy tudjon analog adast venni. Lenyeg hogy a digitalis adasokat gyonyoruen vegye. Az utolso ketto kartya amit emlitettel az gondolom digitalis adast tud foleg. Ezek kb milyen arban vannak?
  • dara
    A legtöbb tunerkártya software-esen tömörít MPEG2-be. A hardware-esen tömörítők 20k környékén indulnak. A gyári SW változó, cégfüggő, hogy használható-e. A Pinnacle féle trágya nem való semmire, a Leadtek SW-k viszont egészen jók (főleg a DTV mostanában, de ez csak a digitális/hibrid tunerekhez jár automatikusan, viszont nagyon szépen működik mostmár analógokkal is. Ingyenesen letölthető a Leadtek oldaláról.) SW tömörítésű kártyák közül pl Leadtek TV2000XP Expert. HW codec-esek közül Leadtek PVR2000, Hauppage 150.
  • Tekergo
    Hello! Szeretnék TV tuner kartyat vasarolni, csak nemnagyon vagyok tapasztalt a temaban. Tudnatok egy nagyon jo minosegu turnert ajanlani. Lehetoleg szep kepet tudjon adni és MPG2 ben vegye fel a musorokat (ha jol tudom ez hardveres mpg2 kodolast jelent). Allitolag a gyari szoftver nemnagyon jo, ez menyire igaz?