11569

Mielőtt kérdezel használd a keresőt a lap alján!

IGEN, MÁR MEGJELENT! | NEM, NEM TUDJUK HONNAN LEHET LETÖLTENI! | NEM, NINCS MAGYAROSÍTÁS!

ha warez témában írsz, törlődik a kommented
  • FrezeR
    igen az ini.big-et oda, csv-ket meg a data/cmn/fe könyvtárba a product.ini-t meg a főkönyvtárba
  • engine
    \data\cmn Ide ugye?
  • FrezeR
    ja a csv fájlokat is másold be a helyükre! nem kell őket megnyitni!
  • FrezeR
    nem kell semmit importálni, csak másold be a megfelelő helyre ird felül a régieket és mehet is:)
  • engine
    Csak be kell másolni valahova vagy kell még valamit csinálni? A CSV file-okban valami importálást említ, de mivel?
  • engine
    Már töltöm is Köszi
  • FrezeR
    nah feltöltöttem a peccst szedjétek bátran:)
    TCM 2004 3D Patch
  • FrezeR
    nem néztem meg minden meccset 3d-ben de a 80%-át igen bármennyire hihetetlen, de szerintem nem nagy cucc:) meg persze amikor nem voltam munkában akkor jobban ment az idő a játékban is.
    most jelenleg 11-es szinten vagyok

engine: a 3d patch mindent javit a játékban 3d módban, látványosabb lesz a játék több a passzolás többféle lövésmód, jobban mozognak a játékosok, nincs annyi kapufa a kapusok jobbak, nehezebb gólt lőni. szabadrugásból is betalálnak néha, egyszóval sokkal jobb. mindjárt felteszem valahová.
  • skristof
    arra a két tehetséges srácra figyelj, mert könnyen abbahagyhatják a focit
    és az nem poén! ;)
  • tesoo
    kihagytam hogy ki ellen nyertem a BL-ben :))
    az ellenfelem a Bayern München volt
  • tesoo
    Hali!
    Én mostanában kezdtem egy új játékot. Az Athletic Bilbaohoz írtam alá. A célkitűzés a 6. v a 7. hely volt, én a 4. lettem. A kupában az első körben simán kiestem vmi 3. vagy 2. osztályos csapattok... az EB előtt leszerződtem Norvégiához, később simán megnyertem mert gyengék voltak az ellenfelek (a döntőben LITVÁNIA!). most a 2. évemben a 20-on vhanyadik fordulóban 3 ponttal vezetem a tabellát a barca előtt, a kupában most is simán kiestem az első fordulóban. A BL-ben a selejtezőt a Basel ellen nyertem meg, a csoportbeosztásom nagyon könnyű volt és a 2. lettem. a kieséses szakaszon óriási csodával hazai pályán nyertem 2-1re idegenben 3-2re kaptam ki. a kövi fordulóban jött a reál. óriási szerencsém volt mert jöttek a válogatott meccsek és a reál fele válogatott, nálam meg kb. 2-3 válogatott játékos van. első meccsen 5-0-ra nyertem (8-an kezdtek, és csak 1 cserekapusuk volt:))) ), a visszavágón 3-1re kaptam ki. most ha jól emléxek az Internazionale jön, de nem vagyok benne biztos.
    Ja és még Norvégiával már szinte biztos VB pótselejtezős vagyok (elsők a csehek lesznek), de ez is nagy bravúr mivel az olaszok is velem 1 csoportban vannak (+ Málta, Finno., Kazahsztán).

Ennyit az eddigi eredményeimről

ui.: az utánpótláscsapatomban van két óriási tehetség, szerintem válogatott játékosok lesznek, maximális tehetségük van...
    ui.2: most a célkitűzés az 5. hely, de mint azt már írtam most az első vagyok.
    a védelmem nagyon király, de nagyon olcsó volt (Mexes, Atouba, Hinkel, Radoi). összesen nem kerültek 15millába.
  • BaLeeX
    Na, élménybeszámoló tőlem is.
    Amatór szinten indultam 3 milla euróval. És egy magyar klubbal a Halival. Az első 1-2 szezonban sokszor töltögettem vissza állásokat meccsek után (ha súlyos sérülés történt vagy kikaptam valami gyenge csapattól) ezzel sajnos meg is öltem a játék lényegét az elején. Aztán kezdtem belejönni, egész jól fejlődtek a saját játékosaim aztán ezt a hülye módszert is abbahagytam. A bajnokság során nem töltögettem vissza meccseket a nemzetközi kupákban pedig mindig meccsprémiumot állítottam be és mivel az elején elfelejtettem áttenni a motivációs képességemről a kis pontot ezért az megugrott 9-esre és nem hiszitek mennyit jelentett ez. Csont nélkül meg tudtam nyerni az UEFA kupát úgy, hogy mindig a Mo-i legjobb játékosokat vásároltam össze (10-13. szint) nevetséges összegekért meg lehetett őket venni és a fizetésük is elenyésző volt a nyugati társaikhoz képest. Pl. visszahoztam Király Gabit, 14-15. szintű kapus volt, 31 éves. Fizettem érte 5milla eurót és a fizetése 65000 volt (meccsprémiumok 40000 körül meg ilyenek) amiért már hajlandó volt hozzám igazolni. Hasonlításként egy 11. szintű játékos aki nálam fejlődött fel 7.-8. szintről annak bőven 5000 alatt volt a keresete.

Vezényeltem a válogatottunkat a 2010-es vb-n, sajnos elbuktunk a csoportban, aztán a lengyel válogatottal egy EB ezüstöt szereztem majd jó pénzért felkértek, hogy jussak ki velük a VB-re, ez a project elég jól halad. BL részvételek során egész szép summa összejött így építettem egy fasza 44000-es stadiont (80 milla körül volt) ami csak BL elődöntőkön van csak tele sajnos, meg ha olyan a csapat akkor negyeddöntőn.

A szerzett kupákat nem sorolom fel mert sokat visszatöltögetéssel szereztem, csak bajnoki címek vannak amiket fair módon szereztem meg egy uefa kupa győzelem.
    Tényleg, nektek is rengetegszer ugyanazokat a csapatokat adja nemzetközi kupákban? Mert én már 6-7 évben a bl-ben meg uefa kupában indulok de szinte mindig ugyanabból a 10 csapatból kerül ki az ellenfelem.

De két tipp mégegyszer azoknak akik nehezen boldolgulnak a játékokkal: vegyenek keletről tehetséges játékosokat és a fontosabb meccseken adjanak jutalmul edzésmentes napot és párezer eurós jutalmat. Hihetetlenül megnő az eredményességük a focistáknak.
  • engine
    Üdv mindenkinek!

Frezer engem érdekelne a 3d patch. Meg az is mit javít. Gameplay-t vagy csak több helyzet marad ki és azért nehezebb nyerni?
  • AMDFan
    Csak azt ne mondd, hogy úgy jutottál el 2038ig, hogy minden meccset 3d-ben nézel meg! :)
    Hányas a szintű vagy?
  • Garcia
    hát nem semmi... én most vagyok kezdem a 3. év alapozását és már a 4. club-omnál tartok:
    1.Debrecen 3. helyezet a bajnokságban, egy éves szerzödésem lejárt ezért mentem külföldre.
    2.Xerez (Spanyol 2. osztály): a 16. helyet kellett megszerznem..hát nem sikerült:) 3 hónapot voltam itt..
    3.Chievo Verona: ide a téli szünetben érkeztem és a 10. hely lett volna a cél, de a végén a kiesés ellen küzdöttem, de nem sikerült bentmaradni, mert az Ancona 3 pontal megelözött...
    4. Ancona: most érkeztem sok játékost igazoltam kezdödik az alapozás.. majd meglátjuk mi sül ki belöle...
  • FrezeR
    Nos röviden tömören a csapatok ahol eddig megfordultam akár 2xis a következők sorban.
    Cambridge
    KRC Genk
    Cambridge
    Celtic
    Roma
    Rapid
    Arsenal
    Inter
    FC Bayern
    Monaco
    Inter
    Man City
    Man Utd.
    a legtöbbet Cambridgeben voltam 8 évet, a legjobb Arsenalban volt amikor taroltam:) ott 8 kupát nyertem:)
    Most a Manutd-al már 3 éve dolgozom, de az egyre jobb 3d-s patchoknak köszönhetően nagyon nehéz lett nyerni kevés a gól, de azt hiszem sokkal reálisabb lett. ha érdekel valakit a patch felteszem valahová!
  • engine
    Sziasztok!
    Magyar ligát szeretnék telepíteni, de magyarítás nélkül. Akkor melyik változatot érdemes felraknom?
    Előre is kösz a segítséget!
  • ERIC CARTMAN
    Pénzügyre.
    A Románál ügyködtem 3 évig :), ott azt csináltam, hogy fiatalokat vettem (olcson), 11-12 levellel, és eladtam az "öregeket" (kivéve Tottit), az elvem az volt, hogy 28-tol már öreg valaki. Ez müködött, elég sok pénz jött be, meg abbol is, hogy több fiatalt vettem, aztán eladtam belölük. Mondjuk utáltam ezt nagyon, mert, nem volt igazán stabil csapatom...

A kérdésem még áll: kiscsapattal indultam, volt egy 20-as fenött keret, meg 6-8 ifi. Most már van egy jo csapatra valo ifim, a bajnokságokban még sem indulnak, és nem tudom mit kellene tennem hozzá. A tartaléknál is gondolom ugyanugy kell, de azt se tudom.

Ezért irtam, hogyha valakinek volna valami tökéletes manualja, vagy egyéb anyaga, azt megköszönném.
  • AMDFan
    ez igen.
    Azért kaparj majd össze valami kis összeállítás.
    Melyik csapatoknál voltál stb...
    Egy részét régen leírtad, abból átmentheted a dolgokat :)
  • FrezeR
    én most 2038-ban járok és a 3. évem kezdem a Mu-val. az eddigieket hosszú lenne leirni, meg már a régi időkre nem nagyon emlékszem, na de majd összekaparok valamit:)
    a pénz nekem is folyton elfogy és minuszban zárok, de a tapasztalatom az, hogy csak ugy lehet egy csapatot stabillá tenni, ha hosszú éveket töltök el náluk, és nem veszek csak 1-2 nagy játékost egy évben, és az ifikre koncentrálok. bár ez is kevés ha nem nyerek kupákat, de annak is eljön az ideje egyszer. van már vagy 30:)
  • AMDFan

Hi!
    Az ificsapathoz nem nagyon értek. Nálam az a segédek feladata.
    De most már engem is idegesít a csődközeli állapot.
    Van akinek nincsenek pénzügyi problémái?
    Igazából ez nálam csak az első osztályban jelentkezett, másodosztályú kluboknál nem.
    A gond az, hogy marha sokat keresnek a játékosok, és a jegybevételekből meg az árueladásokból nem jön be annyi, hogy fedezni tudjam.
    Így év végére olyan -10-20 millióban leszek. Persze jó megoldás ha nem adok annyit a játékosoknak, de akkor meg ki fog játszani? Fiatalokkal nem lehet komoly kupát nyerni.
    A stadionbővítés tűnik az egyetlen megoldásnak. Az az idegesítő, hogy a Brugesnél (én az Anderlechtnél vagyok) messze többet keresnek a játékosok, tehát elvileg ők sem tudnák kigazdálkodni szerintem, csak őket a gép irányítja :)
  • ERIC CARTMAN
    Sziasztok, lehet, hogy láma nagyon a kérdés, de hogyan lehet az ifjúsági csapatot benevezni az ifi bajnokságba? Vagy mi kell hozzá?
    Ugyanez lenne a kérdésem a tartalék csapatra is...
    Ja és ha tudna valaki manual lelőhelyet is adni... :)
  • AMDFan
    Hmmm...
    Ez így nem semmi. El nem tudom képzelni, hogy nyertél UEFA-t a Debrecennel.
    Na az én történetem:
    -szintén 2010/11-ben vagyok.
    -angol ötödosztályban kezdtem, az Acrington-nal
    -első évben az első hely volt a cél és kb 10 foruló után kirúgtak mert 6. voltam (rá két évre kiestek a conf-ből is :))
    -a div 3-ben a 23. volt a Yeovil Town, hozzájuk mentem. cél a bennmaradás volt. ez meg is lett. még két évig ottmaradtam és felhoztam őket a div. 3-ba.
    -a div 1-ból a Crystal Palace ajánlott szerződést. A cél a két éven belüli feljutás volt. a második év vége felé láttam, hogy nem fog menni és aláírtam az éppen PL-ben szereplő Swindon Townhoz. rá két hétre ki is rúgtak a CP-tól.
    -a swindonnál mindkét évben a 17. hely volt a cél, egyszer 11. egyszer 14. lettem velük.
    -szerződést ajánlott az Anderlecht, akik éppen az elég gyászos 7. helyen zárták a szezont, de ahhoz képest jó csapatuk volt. Elfogadtam. Most tartok a 22. fordulóban 3. vagyok. (a cél a 7. hely volt)

Én is Football Godban játszok és természetesen nem töltök vissza. Meg is látszik. Még klubcsapattal nem nyertem semmilyen kupát :(. De ez reális is... Ez benne a szép. Egy Swindon Townnal nehéz F.A.-t nyerni.
    Ellenben a Litván válogatott a 2008-as EB selejtezőkre szerződést ajánlott. Ki is jutottunk és meg is nyertük :)
    A szépséghiba az, hogy a gép elfelejtette eltárolni az eredményem. Így azt írja, hogy nincs European Cup győzelmem.
    Pedig a szerződésből látszik, hogy éppen én voltam a mesteredző :) Valószínű, hogy akkor még nem volt felpeccselve.
    Na sziasztok!
    És aki benéz ide az plz. írja le az eddigi eredményeit. Részletesen, mint eddig :)
  • Mr.Macho
    nah, én most járok a harmadik évem elején a fradival. Első év végén majdnem kirúgtak, mert nem lettem bajnok, csak második, de a kupát és szuperkupát megnyertem.
    Második évre vásároltam erősítést, magas skillű öregeket, akiknek a fizetése sok de, de legalább gyakran lesérültek és csak negyedik lettem! Harmadik volt a cél, de továbbra sem rúgtak ki, pedig népszerűségem 31% volt. Felette a szöveg "you need police protection" :D. De az UEFA kupában eljutottam az uccsó 16 közé!!! Kiütöttem a Portót és a Valenciát, majd kiestem a PSV-től. Ennek köszönhetően, most, a harmadik szezonban két csapat versenghet a BL indulásért, amíg tavaly a bajnok is csak az UEFA-ban indulhatott. Az öregek elmentek nyugdíjba vatgy csak nem bírtam őket fizetni és nem hosszabítottam szerződésüket, a csapat el van adósodva. Igazoltam néhány fiatalt, 18,19 éveseket, akik tehetségesek és szerencsére nemsoká tudászintjük emelkedik.
    A harmadik szezon jól kezdődött, a második hely a cél, első 8 meccsből 6-ot nyertem, 1 döntetlen és 1 vereség. 2 ponttal lemaradva a második vagyok, mögöttem messze van a harmadik, remélhetően jövőre indulok BL-ben. Tavaly a sok UEFA kupa meccs jót tett a játékosoknak, a skill ment felfele hála az international experience-nek, viszont nem kaptam pénzt a meccsekért a jegybevételeken kívül. A pénzes átutalások oldalon nem nagyon tudom kivenni, h mi miért volt.
  • Zagreus
    Ja és nem töltök vissza álltalában csak a mérk. végét nézem meg és Foci Istenben nyomom ami még mindig nem tudom miben nehezebb a legkönnyebtől :)
  • Zagreus
    Espanyollal 2010-ben Bajnoki cím , 20 ponttal megyek a 2. Barca előtt, Spanyol kupa először és lehet triplázni fogok mert a bl-ben is döntős vagyok majd holnapra megmondom ha lesz időm játszani.
    Egyébként a Kaposvölgyével kezdtem majd miután felvittem őket az NB1/b-be szerződést ajánlott a Debrecen. Első évben 2. lettem a Lokival majd sorozatban 3 éven át bajnok és 2. évben uefa kupa győztes az utolsóban pedig BL 8 között , ott a Milan vert ki 2-2 3-3 idegenben lőtt góllal.
    És ekkor ajánlott szerződést a kisebbik Katalán csapat és ennek nem tudtam ellenálni :)
    (Bár ha a Barca ajánlott volna jobb lett volna :)
    Itt első évben "csak" egy 4. helyet sikerült megszereznem (ezis óriási szerencsékkel) de ez nekem óriási eredmény volt hiszen tönkretették az Espanyolt az évek folyamán :(

Szal ennyi majd legközelebbre kicsit jobban összekapom magam az írásra most csak ennyire futotta :)))

Csáó

CSAK A KISPEST !!!!

Ui. a szerződésem tartalmaz egy olyan kitételt hogy a Honvéd hívására bármikor ugorhatok :)
  • skristof
    sajna nincs időm jáccani
    de majd vmikor kezdek egy ujjat... :)
  • FrezeR
    na ki hol jár a játékban srácok?:)
  • skristof
    ja
  • bigapó
    mijezajel Kristóf a neved mellett? ANTI-EU :)))
  • skristof
    még egyser nem láttam, h irtál volna :P vagy csak olvasod a topikot? amugy rakd be kedvencekhez, oszt kész....
    fennt a topiklista mellet egy sárga csillag.. azzal!
  • gvarga12
    Hali irok már mert soha nem találom meg a fórumot :)
    mindig a teljes listából kell előkaparnom :)
  • skristof
    jegyárak? megfelelő körítés? (parkoló, meg anyámkinnya...)
    meg persze kell jó csapat hozzá! :)
    sztem egy-két bajnokságnyerés után érdemes egy kisebb szektort szintén bérletessé tenni
    7-12e nézőnél még ne is álmodj szép nagy stadionról... :) én 15 év alatt egyszer tudtam bővíteni! ;)
  • BaLeeX
    Aham. :)

Hogyan tudom jelentősen növelni a bérleteseim (de főleg) az állandó nézőim számát?
    Már elég jó a helyzet, mivel induláskor volt 3-400 bérletesem most van 1600 de egy átlagos fordulóban még mindig csak 7000-12000 ember jön meccsre és csak nemzetközi meccseken van telház. Én meg építenék egy szép nagy stadiont de ennyi embernek még felesleges.
  • skristof
    jah, jelzem, én még sosem mentem tőzsdére...
    nincs még olyan jó a csapatom, meg mostanában nem játszom
    de sztem ez.. ;)
  • BaLeeX
    Asszem meggyőztél.
  • skristof
    előny: pénz, pénz, pénz.. :)
    hártány: N/A
  • BaLeeX
    Kérdés: tőzsdére vitelnek mik az előnyei és a hátrányai?
  • skristof
    ubb van, nem html! :)
  • Mr.Macho
    mit basztam el a linkelésnél?